Čau
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Čau
Jakovlev? To je ten retardovaný?@nermal napísal:Toto ked zbada jakolev tak si skoncil.@Infertino napísal:Každému podľa chuti@Mrdofúz napísal:Darkneus ty zlobor! Celé si to pokazil! Už sme tu mohli mať dnes VIP fotky Peny v spodnom prádle, celé si to pokašlal!
Také fotky ale nemám. Tie prvé, to už je iná reč.
Infertino- PERMABAN
Meno : Moje meno možno vieš, ale už nevieš kde som
Money : 33188
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Bože Infertino, ty si fakt kus chuja ...
Noc se přikrádá a moje stráž začíná. Neskončí až do mého vyhoštění. Nebudu nosit korunu a nezískám slávu. Budu žít a zemřu na svém stanovišti. Jsem meč v temnotě. Jsem strážce na zdech. Jsem oheň, který hoří ve tmě, světlo, které přináší úsvit, roh, který probouzí spící, štít, který chrání uživatelé fóra. Svěřuji svůj život a čest této hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou.
- přísaha Battleon hlídky
kixes- Banned
Money : 33887
Tak by som ho zas nenazval ale ano je to on.@Infertino napísal:Jakovlev? To je ten retardovaný?@nermal napísal:Toto ked zbada jakolev tak si skoncil.@Infertino napísal:Každému podľa chuti@Mrdofúz napísal:Darkneus ty zlobor! Celé si to pokazil! Už sme tu mohli mať dnes VIP fotky Peny v spodnom prádle, celé si to pokašlal!
Také fotky ale nemám. Tie prvé, to už je iná reč.
nermal- Level 34 Alchymista
Vek : 24
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Money : 302880
ak si nepriateľ Matriny, Roba, Paťa, nikdy, Jura alebo dakoho iného a chceš mu uškodiť, tak bohužial si nepriateľ aj matúša ... tak to vidím ja .. a hlavne si nepriatel fóra ... ja som ti možnosť znormálniť sa dal ...
Darkneus- Moderátor
Vek : 26
Money : 161789
neprečíta a ty už tiež nie 

Noc se přikrádá a moje stráž začíná. Neskončí až do mého vyhoštění. Nebudu nosit korunu a nezískám slávu. Budu žít a zemřu na svém stanovišti. Jsem meč v temnotě. Jsem strážce na zdech. Jsem oheň, který hoří ve tmě, světlo, které přináší úsvit, roh, který probouzí spící, štít, který chrání uživatelé fóra. Svěřuji svůj život a čest této hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou.
- přísaha Battleon hlídky
kixes- Banned
Money : 33887
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Strana 37 z 40
Povolenie tohoto fóra: