Čau
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Čau
Infertino, ja čakám a ja čakám velmi nerád ...
Noc se přikrádá a moje stráž začíná. Neskončí až do mého vyhoštění. Nebudu nosit korunu a nezískám slávu. Budu žít a zemřu na svém stanovišti. Jsem meč v temnotě. Jsem strážce na zdech. Jsem oheň, který hoří ve tmě, světlo, které přináší úsvit, roh, který probouzí spící, štít, který chrání uživatelé fóra. Svěřuji svůj život a čest této hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou.
- přísaha Battleon hlídky
kixes- Banned
Money : 33927
Infertino, píš do SSky ... radšej sa mu nevyhrážaj ...
Noc se přikrádá a moje stráž začíná. Neskončí až do mého vyhoštění. Nebudu nosit korunu a nezískám slávu. Budu žít a zemřu na svém stanovišti. Jsem meč v temnotě. Jsem strážce na zdech. Jsem oheň, který hoří ve tmě, světlo, které přináší úsvit, roh, který probouzí spící, štít, který chrání uživatelé fóra. Svěřuji svůj život a čest této hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou.
kixes- Banned
keby si ty len tušil ...@Infertino napísal:To sú fakty. Nemáš nič. Doslova nič. Už ani len tú jednu SSku, ktorá ti zdvihla nos.@Darkneus napísal:niekou tečie do bot a stratil reč?
Darkneus- Moderátor
Vek : 26
Money : 162190
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Úprimne, nemám ťa už chuť riešiť, si v tejto veci prečo som tu úplne nepodstatný. Ak niečo máš, tak to vysyp, inak ma iba zdržiavaš. Nemám ťa už prečo riešiť.
Infertino- PERMABAN
Meno : Moje meno možno vieš, ale už nevieš kde som
Money : 33228
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
prečo odo mňa?
kixes- Banned
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 z 40
Povolenie tohoto fóra: