Moja téma - hokejbal | 14
+21
Fusion
Nikuška
G.Z.L
FrActraL
Peter Leopold
KickPato
Peny
peter12
Gaius Julius Caesar
kamarat.25
nucleon
Thoper
Yulgar
mAt3s25
Spammer
Android
LightBringer
K7BO
The Sheriff
XezepusMECHA
Sverige
25 posters
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Moja téma - hokejbal | 14
Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách
11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]14:00 Košice Juh vs Košická Nová Ves [2.84 - 3.70 - 2.21]
Naposledy upravil nucleon dňa 8/10/2020, 12:40, celkom upravené 1 krát.
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1710191
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
nucleon- Level 24 | Legenda
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1682053
podla mňa budú siedme zápasy takže idem DGV a KEJ na jeden tiketnucleon napísal:Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]
14:00 Košice Juh vs Košická Nová Ves [2.84 - 3.70 - 2.21]
Fajný deň to bol akurát vy ste narozdiel od Dargovu piču hralimAt3s25 napísal:Text je prebratý od PHKEVýchod a Ťahanovce postupujú do semifinále, KVP a Nová Ves s matchballom.... piaty playoff deň rozhodol o dvoch postupujúcichŠTVRŤFINÁLE | ZÁPAS #5 | SÉRIA LUNÍK 7 VÝCHOD VS. LUNÍK 7 JUHVÝSLEDOK ZÁPASU LUNÍK 7 VÝCHOD 6:0 LUNÍK 7 JUH (1:0, 4:0, 1:0)Pomer striel: 31:22Vylúčenia: 2:5Strelci gólov: I. Kremski (Adamčík,Riller), R. Riller (Kremski), A. Tashima (Kremski,Wilson), M. Petrovický (Kremski, Jakab), A. Tashima (Riller, Stašák), A. Tashima (Rišák, Droppa) // LKJ bez gólov★ MVP zápasu: Akiyo Tashima, 3 gólyStav série: 4:1 // LUNÍK 7 VÝCHOD POSTUPUJE DO SEMIFINÁLEKomentár k zápasu: Luník 7 Východ bol prvým tímom, ktorý mohol v prípade stredajšieho víťazstva ukončiť sériu a postúpiť do semifinále. V piatom zápase bol na nich pripravený Luník 7 Juh, ktorý dokázal odvrátiť hrozbu prehry 4:0 na série a v poslednom veľmi dramatickom domácom zápase zvíťazil po predĺžení. Luník 7 Juh vo svojom vyhratom zápase podal najlepší výkon z doterajšej série. Úvod piateho zápasu začal opatrnejšie, hráči sa prvých 5 minút nehrnuli do útoky, nevideli sme rýchle protiútoky, skôr taktické držanie loptičky a čakanie na chybu súpera. Ako prví s touto hrou stratili trpezlivosť Východniari, ktorí sa chceli čo najrýchlejšie dostať do vedenia a tak začali hrať útočnejšie. Táto snaha nakoniec nebola márna, pretože v 7. minúte prvej tretine skóroval Kremski po peknej spolupráci Adamčíka a Rillera. Týmto stavom sa skončila prvá tretina. Tá druhá už viac pripomínala piaty štvrtý zápas, kedy sa hral veľmi útočný a otvorený hokejbal, ktorý lepšie dopadol pre Južanov. Čo ale platilo vtedy nemusí platiť dnes, Východ v druhej tretine nastrieľal Juhu 4 góly a po dvoch častiach hry bol stav už takmer rozhodnutý - 5:0. Góly postupne strieľali kapitán RIller, Tahima, Petrovický a svoj druhý gól v zápase zaznamenal znova Tahsima. Tretia tretina bola pre Východ, ako sa hovorí, formalitka. Držali si svoju hru, Luník 7 Juh, ktorý bol už možno zúfalý z neschopnosti dostať sa pred súperovu bránu robil mnoho chýb a zápas sa už len dohrával. Posledný zásah v tejto sérii a zároveň hattrick si pripísal Akiyo Tashima. Pre tohto Japonca to bol prvý trojgólový zápas v playoff. Víťaz základnej časti postupuje do semifinále, dátum ešte nie je stanovený, jeho možnými súpermi sú Sídlisko KVP, Košická Nová Ves alebo Košice Juh.Nasledujúci zápas // Luník 7 Východ vs SKP/KNV/KEJ // Semifinále / zápas #1 / Dátum sa upresní / Čas sa upresníŠTVRŤFINÁLE | ZÁPAS #5 | SÉRIA ŤAHANOVCE VS. MYSLAVA
VÝSLEDOK ZÁPASU ŤAHANOVCE 5:2 MYSLAVA (3:1, 0:1, 2:0)
Pomer striel: 41:28
Vylúčenia: 0:0
Strelci gólov: M. Griňaj (Eliáš, Vagner), M. Griňaj (Vagner, Maxa), K. Maxa (Tichovský, Baumaxer), R. Baumaxer (Maxa, Tichovský), L. Vagner (Tichovský, Svarinský) // B. Toborovský (Tozian, Taragel), T. Müller (Janek, Varlö)
★ MVP zápasu: Marcel Griňaj, 2 góly
Stav série: 4:1 // ŤAHANOVCE POSTUPUJÚ DO FINÁLE
Komentár k zápasu: Druhým štvrťfinálistom, ktorý mal nôž na krku bola Myslava. Tá ale na rozdiel od južnej sedmičky držala so svojim súperom tempo a krok a to počas všetkých doteraz odohratých zápasoch. Vždy im ale chýbala herná prevaha a možno tak trochu aj šťastie v záverečných minútach zápasov. To nakoniec neplatilo v zápase číslo 5, ktorý Ťahanovce vyhrali jednoznačne a ako jediný ho rozhodli už prakticky v prvej tretiny, ktorá skončila stavom 3:1. Trend z predcházajúcich zápasoch sa opakov, kondične lepšie do zápasu nastúpili Myslavčania, ktorý strelili úvodný gól - jeho exekútorom nebol nik iný ako Braňo Toborovský. Ťahanovce ale hrali takticky a vedeli, čo majú robiť, aby sa príliš rýchlo neunavili a zároveň dokázali stav otočiť. V krátkom slede padli dva góly od Marcela Griňaja po bombách z modrej čiary, v závere tretej tretiny ešte zvyšoval Kiko Maxa po krásnej technickej spolupráci Tichovského a Baumaxera. Prvá tretina sa skončila v prospech Ťahanoviec. V tej druhej dominovala Myslava a zdá sa, že sa do zápasu vrátili aj po zbabranej prvej časti. Müller znižoval na 3:2, to ale nevedel, že to bol posledný presný zásah Myslavy nielen v tomto zápase, ale i v celej sérii. Tretia tretina drámu nepriniesla, Ťahanovce zahrali takticky, defenzívne, pridali 2 poistné góly, posledný do prázdnej brány a po záverečnom hvizde sa domáci tešili z postupu do semifinále. V ňom sa stretnú podľa výsledkov s niekým zo zostávajúcich štyroch tímov - Dargovskí hrdinovia, Sídlisko KVP, Košická Nová Ves alebo Košice Juh. Myslava napriek veľmi vyrovnanému výkonu so svojim súperom vypadáva a končí svoje štvrťfinále za stavu 4:1.
Nasledujúci zápas // Ťahanovce vs DGV/SKP/KNV/KEJ // Semifinále / zápas #1 / Dátum sa upresní / Čas sa upresníŠTVRŤFINÁLE | ZÁPAS #5 | SÉRIA DARGOVSKÝCH HRDINOV VS. SÍDLISKO KVPVÝSLEDOK ZÁPASU DARGOVSKÝCH HRDINOV 0:4 SÍDLISKO KVP (0:1, 0:2, 0:1)Pomer striel: 30:30Vylúčenia: 3:4Strelci gólov: DGV bez gólov // B. Mertel (Jurín, Vladyra), P. Vladyra (Richardčík, Jaborník), B. Mertel (Vortel, Derman), R. Richardčík (Jurín, Jaborník)★ MVP zápasu: Boris Mertel, 2 gólyStav série: 3:2 SKPKomentár k zápasu: Ďalší veľmi očakávaný zápas sa odohral medzi Dargovskými hrdinami a Drakmi z KVP. Dargov hrá túto sériu pre nich nezvyčajným, až mimoriadne ofenzívnym štýlom. To všetko je ale spôsobené obrovskou útočnou silou KVP, ktoré v závere základnej časti mimoriadne posilnilo a v tejto štvrťfinálovej bitke svojho súpera trápi zápas sa zápasom. Zatiaľ ale vidíme veľmi vyrovnanú sériu, čomu nasvedčuje aj stav 2:2 a jedno víťazstvo na domácom i na ihrisku súpera. Piaty zápas sa hral na ihrisku Hrdinov. Tí do neho vstúpili dobre, vypracovali si mnoho šancí a svojho súpera prehrávali z defenzívneho aj ofenzívneho hľadiska. Po niekoľkých neúspešných šanciach a skvelom výkone Denna v bráne Drakov sa prvýkrát presadil súper, keď skóroval najlepší hráč základnej časti - Boris Mertel. Prvá tretina skončila lepšie pre KVP, herná prevaha však bola na strane Dargovčanov. Druhá tretina bola veľmi podobná, Dargov tlačil, dokázal si vypracovať výborné šance, no ani v presilovkách nedokázal pretlačiť loptičku cez famózneho Denna, ktorý sa asi inšpiroval výkonom Bergera z predošlého zápasu. Tieto dva výkony by sa dali porovnávať. Potom prišli dve presilovky KVP a tí ukázali svojmu súperovi efektivitu využívania početnej výhody. Razom bolo z 0:1 už 0:3 pre Drakov potom ako sa za nich presadili postupne Vladyra a Mertel, pre ktorého to bol už druhý gól v tomto zápase. Dargov bol zatiaľ bez gólu a stále čakal na kontaktný zásah. Ten ale neprišiel ani v tretej tretine, poistku do prázdnej brány ešte pridal kapitán Richardčík a Dargov sa po výbornom výkone súpera, a to najmä brankára Denna nezmohol ani na jediný gól. Bezgólový zápas mal Dargov naposledy v 58. kole základnej časti. Sídlisko KVP ujalo vedenia v sérii a v najbližšom zápase tak bude môcť rozhodnúť o svojom postupe na vlastnom ihrisku.Nasledujúci zápas // Sídlisko KVP - Dargovských hrdinov // Štvrťfinále / zápas #6 / 9.10.2020 / 11:00ŠTVRŤFINÁLE | ZÁPAS #5 | SÉRIA KOŠICKÁ NOVÁ VES VS. KOŠICE JUH
VÝSLEDOK ZÁPASU KOŠICKÁ NOVÁ VES 5:2 KOŠICE JUH (0:2, 2:0, 3:0)
Pomer striel: 31:35
Vylúčenia: 2:6
Strelci gólov: E. Kolander (Langlois, Jurek), E. Kolander (Langois, Jurek), F. Noviovandolák (Langlois, Kolander), M. Fippler (Langlois), M. Fippler (Langlois, Jarmocký) // E. Kropp (Richardčík, Richter), S. Richter (Turian, Abányi)
★ MVP zápasu: Luke Langlois, 5 asistencií
Stav série: 3:2 KNV
Komentár k zápasu: Na posledný zápas dňa nastúpila Košická Nová Ves a Košice Juh. Pred týmto zápasom bolo všetko vyrovnané, stav 2:2, dobré herné výkony na oboch stranách, jedno víťazstvo oboch tímov na ihrisku súpera, séria bola vyrovnaná a i tento zápas sa mohol skončiť rôzne. Do prvej tretiny sa lepšie pustili hostia, ktorý spoliehali na dobrú defenzívu a rýchle protiútoky, čím chceli využiť menšie ihrisko súpera. Táto taktika bola zdá sa veľmi úspešná, veď po prvej časti hry Južania vyhrávali už 0:2. Prvý gól padol z presilovej hry, keď skóroval Kropp, druhý pridal Richter tesne pred záverečným hvizdom prvej tretiny. Druhá tretina už ale bola ako z opačnej strany knihy a Košická Nová Ves začala viditeľne dominovať. Asi mali nejaký rozhovor počas prestávky pred druhou tretinou. Langlois zapol beast mode a v priebehu druhej a tretej tretiny nahrával na všetkých 5 gólov svojho tímu, pričom všetky nahrávky boli prvé a akcie vypracované práve týmto francúzskym kanonierom. Nová Ves už neposielala do útokov svojich obrancov, defenzíva tak úplne zablokovala akékoľvek snahy Južanov na skórovanie a tak sa zápas po úvodných dvoch gólov Juhu a piatich góloch Novej Vsi v slede skončil stavom 5.2, čím vyššie nasadený tím - Košická Nová Ves získala svoj prvý matchball, ktorý sa bude pokúšať premeniť už v piatok na ihrisku svojho súpera. V zápase sme videli jednu krátku bitku, kde sa stretli dve rozdielne váhové kategórie - za Juh to bola superťažká váha Richter, jeho náprotivkom bol z mušej váhy hráč Novej Vsi Fippler.
Nasledujúci zápas // Košice Juh - Košická Nová Ves // Štvrťfinále / zápas #6 / 9.10.2020 / 14:00
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 834966
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1011752
Obávam sa, že KVP pri tom aké je útočné to už doma zvládne. Ale budem rád, keď sa budem mýliť. Tento zápas nepodávam.nucleon napísal:Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]
Ale na KEJ dám.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1214766
Zajtra držííme palce A vidíme sa. Ale prídem až o pol dvanástej :(nucleon napísal:Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1767172
Ide aj Xezepus? Budú reporty?Android napísal:Zajtra držííme palce A vidíme sa. Ale prídem až o pol dvanástej :(nucleon napísal:Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]
teraz som si všimol že na PHKE účty pribudla taká štatistika že +/- zisk počas playoff, všimli ste si to aj vy? neviem odkedy to tam je ale vyzerá to super
Prvý zápas sa práve teraz začalnucleon napísal:Zajtra sa odohrajú dva zápasy štvrťfinále PHKE. Rozhodnúť sa môže / nemusí v oboch sériách11:00 Sídlisko KVP vs Dargovských hrdinov [2.35 - 3.87 - 2.67]
Sledujemeee! V prvej formácii Leo, Thopy aj Webber, v bránke Berger
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Maťka vám odkazuje, že x58yx2, veď vy už viete čo
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Trebišov pozdravuje Battleon z Košíc
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
LASH komentáre (také stručné, Xez pridá potom svoje príspevky)
A pije pivko, teraz nemôže aj tak ..
A pije pivko, teraz nemôže aj tak ..
1TR stav 0:0: Dargov aj KVP v plnej zostave, hrá sa na ihrisku Drakov.
1TR stav 0:0: Hrá sa ešte 5 minút z prvej tretiny. Strelecky je to zatiaľ vyrovnané, približne 12:11 KVP, presnejšie čísla prídu po tretine. Najväčšiu šancu doteraz mal Peťo Leopold, keď po Thoperovej nahrávke strieľal na odkrytú bránu, trafil však iba tyčku. Nahrávka bola ale prudká, zázrak, že ju Leo vôbec trafil.
INFO k zápasu: Stav série je 3:2 pre KVP. V prípade výhry domácich dnes KVP postúpi do štvťfinále. Ale dúfame, že nie.
1TR stav 0:0: Dvojité vylúčenie. Posedieť si pôde Bauer a Richardčík za malú potyčku. Rozhodca si nemusel oddeľovať, ale tresty z toho budú. Škoda, že si nedali aspoň po hube.
1TR skončila stav 0:0: Prvá tretina je na konci, nasleduje prestávka. Na streli dopadla 14:13 pre KVP, hra je momentálne vyrovnaná. Uvidíme, či Dargov niečo zmení do druhej tretine. Treba dať góly a KVP rozbiť.
2TR sa začína: Dargov posiela prvú formáciu,, KVP druhú útočnú a prvú obrannú.
2TR 1:0 KVP: A prvý gól dávajú Draci. Utešená strela končí za Bergerom. Strelcom... .. strelkyňou je.. veď viete kto (ne, Voldemort nie)
2TR 1:0 KVP: Gól padol presne v 60. sekunde druhej tretiny.
Gól na 1:0: Zuzana Majerová, asistencie: Boris Mertel, Alexander Jurín
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 12 z 40
Povolenie tohoto fóra: