Posedenie na palube u Rhubarba [Leto na Battleone 2024]
Strana 1 z 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Posedenie na palube u Rhubarba [Leto na Battleone 2024]
Osviežujúci nápoj z Lucasovho baru: cena: 7€ za každý druh (PS: veľmi osviežujúce, odporúčam najmä chameleóniu príchuť)
Stejk z reštaurácie na pláži: cena: 20€ (PS: veľmi dobrý, občas v reštike natrafíte na stejkerov, ktorí na vás počasia jedenia celý čas čumia)
Stejk z letnej hladmorne Steak Corpu: cena: ZADARMO (PS: stačí, keď prídete osobne do Steak Corp. - veľmi výhodné, ale niečo sa mi na tom nezdá)
Masáž od battleonskej pirátky podľa vlastného výberu: cena: 100€ / 1h masáž (PS: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ..)
Masáž od nucleona: cena: Zlomené rebrá, trauma (PS: nikto vraj nedokázal absolvovať dve takéto masáže.. je to nemožné)
Natáčanie letných tiktokov s Verizou: cena: balíček krowiek (PS: nech sa to nedozvie Nastic, inak dostanete prednášku)
Parry sa aj tento rok rozhodol priniesť vám svieže prispievateľské bonusy, platné len počas len počas júla a augusta. Zoznam letných bonusov:
TOP 3 prispievatelia mesiaca: 1500% bodový boost pre TOP 3 umiestnených prispievateľov mesiaca júl a august 2024
Bonusy tohto topicu: príspevkový boost (jeden príspevok = 10 príspevkov), karmovací boost (2x za odovzdanú karmu+/-, 5x za získanú karmu+), bonus za like na príspevok (2x za odovzdaný like, 3x za získaný like), vyplnenie dovolenkového formuláru (+10 TOP 20 bodov)
.. okrem iného sa počas leta na Battleone môžete tešiť na kvízovú novinku zo sveta Battleonu s príznačným názvom - Battleonský Milionár!
(milióny nám dodá nucleon, len o tom ešte nevie.. ale nemáme mu to v pláne ani oznamovať, veď načo..)
Cestovná kancelária Lucasove drievko sa tento rok stará o Battleonských dovolenkáčov
Dovolenková tabuľka je už známa tabuľka, ktorá sa na Battleone objavuje počas letných mesiacov. Ide o tabuľku alebo zoznam, v ktorom môžete nájsť
battleonských pirátov a pirátky, ktorí vyplnili dovolenkový formulár a podelili sa s nami o svojej destinácii, v ktorej budú tráviť toto leto.
Prečo odporúčame vyplniť formulár? Ak sa niekde chystáte a dáte nám info v akom termíne kde budete, pomôže nám to pri organizovaný letného stretka tak, aby sa naň dostalo čo najviac užívateľov
Určite si kladiete otázku: Čo sa stalo s Krabbyho cestovkou? Odpoveď je jednoduchá: Prišiel Lucas, pohŕdavo sa pozrel na Krabbyho, dal mu deadline na odsťahovanie svojej cestovky z Battleonu a Krabby nemal na výber (.. bola to ponuka, ktorú neohol odmietnuť)
Pre vyplnenie dovolenkového formuláru (a získanie +10 TOP 20 bodov
1111111111 = Destinácia (.. miesto, kde si budeš opekať šunky)
2222222222 = Dátum odchodu (.. deň, kedy vykotvíš z prístavu)
3333333333 = Dátum príchodu (.. deň, kedy zakotvíš naspäť na ostrove)
4444444444 = Dopravný prostriedok (.. čím pôjdeš, nech to je bárs aj Xezepusov kôň Trieskač alebo Theov chrbát)
DOVOLENKOVÝ FORMULÁR (skopíruj a prepisuj čísla):
- kód:
[img]https://i.imgur.com/26a70Nq.png[/img]
[b][size=24][color=#99cc66]KDE TO BUDE?[/color] [color=#993300]1111111111[/color]
[color=#99cc66]KEDY IDEM?[/color] [color=#993300]2222222222[/color]
[color=#99cc66]KEDY PRÍDEM?[/color] [color=#993300]3333333333[/color]
[color=#99cc66]AKO IDEM?[/color] [color=#993300]4444444444[/color][/size][/b]
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Peny, G.Z.L, nucleon, mAt3s25, XezepusMECHA, Nikuška, Peter Leopold and dali like na tento príspevok
Stats Department- Štatistický Úrad Battleonu
Dukáty : 49933
Peny, G.Z.L, nucleon, mAt3s25, XezepusMECHA, Nikuška, FrActraL and dali like na tento príspevok
Re: Posedenie na palube u Rhubarba [Leto na Battleone 2024]
Arr! Piráti dorazili na Battleonský ostrov a z podpalubia zo sebou doniesli aj novú tabuľku desiatich
najlepších prispievateľov uplynulého mesiaca. Po dlhom čase sme medzi desiatimi najlepšími písačmi
mesiaci nevideli extrémne tesný súboj, no na opačnej strane - spoznali sme dominantného júnového
víťaza a rovnako pomerne dominantnú TOP 3, ktorá sa pohodlne usadila medzi elitnou trojicou. Bez
ďalšieho
A začíname ako tradične víťazom.. presnejšie víťazkou, ktorá
s prehľadom najväčší počet júnových príspevkov a počas prvého pirátskeho mesiaca roka 2024 bude
kráľovať na Battleone. @Veriza zakončila júnový mesiac s peknými 527
čím sa pohodlne umiestnila na prvom mieste. Za ňou nasledoval druhý
na prvú
tretí a posledný bodovaný umiestnený @Sverige, ktorý zaznamenal rovné štyri stovky júnových príspevkov
Medzi TOP 3 sa nezmestil a nebodovanú časť TOP 10 otvára minulý (májový) víťaz Yulgar, ktorý štvrté
miesto zaknihoval s 333
v máji umiestnil Nastic (306p), nasledovaný Spammerom s 285 júnovými príspevkami. Siedme miesto
patrí za minulý mesiac XezepusoviPIRÁTUSovi, ktorý pozbieral pekných 247 krabíkov. Na osmičke je
peter12, ten obohatil fórum o 220 nových príspevkov. Deviatka ušla novému užívateľovi - Hero2020.
Tomu na TOP 10 stačila menej ako polka mesiaca, he is on fire! - on fire ako Rhubarbova loď, ktorá už
hodinu horí, pretože si LightBringer rozhodol zapáliť šlučik v podpalubí. Mimochodom, Light skončil na
desiatom mieste, zbalil 132 júnových šlučikov. Dosť bolo rečí, poďme na rum a hor' sa na júl, piráti a pirátky!
Vypracoval Štatistický Úrad Battleonu :: PROFIL
Stats Department- Štatistický Úrad Battleonu
Dukáty : 49933
Peny, G.Z.L, nucleon, mAt3s25, XezepusMECHA, Nikuška, FrActraL and dali like na tento príspevok
VITAJTE V MOJEJ KAJUTE!
Kľudne si rovno narazte jeden súdok a pochutnajte si na dobrom rume a nezabudnite, že treba platiť.
PS: Ešte k tejto cenovke, čo admin pridal.
To nie je cena za fľašu, ale za jeden poldecák z rumu z tej fľaše.Rum predávaný v Rhubarbovej krčme: cena: 180€ za fľašu (PS: chutný, svieži a sladký, ale cena ako by nemal pirátskeho boha prí sebe)
Na zdravie!
Peny, nucleon, XezepusMECHA, Yulgar, Spammer, Mrdofúz, peter12 and Hero2020 dali like na tento príspevok
Nájde sa odvážlivec, ktorý sa dotkne Lucasovho drievka aspoň raz počas leta?Prajem vám všetkým príjemné leto plné nových a nezabudnuteľných zážitkov.Ale teraz ma už neotravuj a opováž sa dotknúť môjho drievka, inak dostaneš skejtom po hlave.
nucleon, XezepusMECHA, Yulgar and peter12 dali like na tento príspevok
Lucas everywhere
Tak čaute všetci, doletel som na ostrov, vzal som to radšej lietadlom. Minulý rok som šiel Rhubarbovou loďou - raz stačilo. Myslel som, že loďou sa do prístavu parkuje, nie naráža.
Krabby bol týpek, chýba mi, ale cestovka Lucasove drievko je top, čo sme tu kedy v lete mali
#VitajvpartiiLucas
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
K7BO, nucleon, Yulgar, Spammer and peter12 dali like na tento príspevok
nucleon, Yulgar and peter12 dali like na tento príspevok
nucleon, Yulgar and peter12 dali like na tento príspevok
DOBRÁ PRÁCA ADMIN @K7BO
A servus Lucas za koľko predáš Lucasrum... lebo na ten od Rhubarba nemám
Boha keď Nastic uvidí Galinu s holým bruchom tak..... vlastne nič, veď už sa zmenil tak chiiiiiil
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Btw môj merch YULGAR PODPRSENKA je stále dostupný len za 9,99€ takže baby @Veriza @Peny @Nikuška @Rybanasuchu @nucleon kebyže máte záujem píšte
K7BO, nucleon, Nikuška, Mrdofúz and Veriza dali like na tento príspevok
Good job so skinom majster @K7BO ako vždy. Na jeden rum ťa pozývame aj ku nám, mohol by si v lete skočiť po dlhej dobe.
EDIT: Ten formulár... TOPKA
KDE TO BUDE? Do Grécka, poprosím
KEDY IDEM? 12.7
KEDY PRÍDEM? 20.7
AKO IDEM? Lietadlom
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
K7BO, Yulgar, Mrdofúz and Hero2020 dali like na tento príspevok
Poprosím jeden kus, dúfam, že. Máš aj v XXXL verzii pri moje melouny? ( • )( • )Yulgar napísal:Inak zoznámte sa s mojou novoou e-girl - volá sa Galina a rada vás tu všetkých spoznáva ↓
Btw môj merch YULGAR PODPRSENKA je stále dostupný len za 9,99€ takže baby @Veriza @Peny @Nikuška @Rybanasuchu @nucleon kebyže máte záujem píšte
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Yulgar dal like na tento príspevok
táto galina nebude mať určite 18Yulgar napísal:Inak zoznámte sa s mojou novoou e-girl - volá sa Galina a rada vás tu všetkých spoznáva ↓
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932663
PS: Nevyzerá
"Žiadne cestovka vám nedá taký deadline ako my. Prežite nezabudnuteľné leto s chameleónmi"nucleon napísal:
KEDY IDEM? 12.7
KEDY PRÍDEM? 20.7
AKO IDEM? Lietadlom
Najlepšie!
Vek : 20
Dukáty : 70942
Android and Hero2020 dali like na tento príspevok
Cestovná kancelária Lucasove drievkonucleon napísal:Čaute, dajte mi hneď jeden rum Na účet KickPaťa poprosím.
Good job so skinom majster @K7BO ako vždy. Na jeden rum ťa pozývame aj ku nám, mohol by si v lete skočiť po dlhej dobe.
EDIT: Ten formulár... TOPKA
KEDY IDEM? 12.7
KEDY PRÍDEM? 20.7
AKO IDEM? Lietadlom
Najlepší dovolenkový formulár aký tu doteraz bol toto je topka všetkých topiek
Android dal like na tento príspevok
Samozrejme máme velkosť aj pre tvoje ale si si istý, že XXXL bude stačiť???? Pre Snorlaxa ako si ty by som bral aj 8XLnucleon napísal:Poprosím jeden kus, dúfam, že. Máš aj v XXXL verzii pri moje melouny? ( • )( • )Yulgar napísal:Inak zoznámte sa s mojou novoou e-girl - volá sa Galina a rada vás tu všetkých spoznáva ↓
Android and Spammer dali like na tento príspevok
Máš pravdu nermal táto Galina nemá 18 ale už mala 15.nermal napísal:táto galina nebude mať určite 18Yulgar napísal:Inak zoznámte sa s mojou novoou e-girl - volá sa Galina a rada vás tu všetkých spoznáva ↓
............ a je to slušné, milé a priatelské dievča a hlavne je zahalená A TO LEN VĎAKA NOVEJ PODPRSENKE YULGARBRA TERAZ ZA NEUVERITELNÝCH 9,99€. Pri skorej kúpe nedostaneš žiadnu výhodu a prí kúpe dvoch kusov to máš za cenu dvoch kusov. KUPUJTE A NEVÁHAJTE.
Android and Spammer dali like na tento príspevok
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Spammer dal like na tento príspevok
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Spammer and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Je tu nejaký blázon, ktorý by si vybral predposlednú položku (dobrovoľne)?Rum predávaný v prístave: cena: 10€ za fľašu (PS: nie je taký chutný a kvalitný ako od Rhubarba, ale cenovo výhodný)Rum predávaný v Rhubarbovej krčme: cena: 180€ za fľašu (PS: chutný, svieži a sladký, ale cena ako by nemal pirátskeho boha prí sebe)
Osviežujúci nápoj z Lucasovho baru: cena: 7€ za každý druh (PS: veľmi osviežujúce, odporúčam najmä chameleóniu príchuť)Krabie tyčinky:PREDAJ ZRUŠENÝ (PS: Krabby zakázal, vraj sa ho to osobne dotýkalo)
Stejk z reštaurácie na pláži: cena: 20€ (PS: veľmi dobrý, občas v reštike natrafíte na stejkerov, ktorí na vás počasia jedenia celý čas čumia)
Stejk z letnej hladmorne Steak Corpu: cena: ZADARMO (PS: stačí, keď prídete osobne do Steak Corp. - veľmi výhodné, ale niečo sa mi na tom nezdá)
Masáž od battleonskej pirátky podľa vlastného výberu: cena: 100€ / 1h masáž (PS: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ..)
Masáž od nucleona: cena: Zlomené rebrá, trauma (PS: nikto vraj nedokázal absolvovať dve takéto masáže.. je to nemožné)
Natáčanie letných tiktokov s Verizou: cena: balíček krowiek (PS: nech sa to nedozvie Nastic, inak dostanete prednášku)
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Aj o tich 15 by som vedel diskutovatYulgar napísal:Máš pravdu nermal táto Galina nemá 18 ale už mala 15.nermal napísal:táto galina nebude mať určite 18Yulgar napísal:Inak zoznámte sa s mojou novoou e-girl - volá sa Galina a rada vás tu všetkých spoznáva ↓
............ a je to slušné, milé a priatelské dievča a hlavne je zahalená A TO LEN VĎAKA NOVEJ PODPRSENKE YULGARBRA TERAZ ZA NEUVERITELNÝCH 9,99€. Pri skorej kúpe nedostaneš žiadnu výhodu a prí kúpe dvoch kusov to máš za cenu dvoch kusov. KUPUJTE A NEVÁHAJTE.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932663
Mám krowky, kedy ideme natáčať? A dáme si pri tom aj kávu už či ako?Natáčanie letných tiktokov s Verizou: cena: balíček krowiek (PS: nech sa to nedozvie Nastic, inak dostanete prednášku)
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805246
Gaius Julius Caesar dal like na tento príspevok
Strana 1 z 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38