Čierny problém
+14
nucleon
HomoPromptusGraphicus
Spiek
Nikuška
KickPato
mkatre
TheBlackKing
Peny
LightBringer
Dodes
K7BO
G.Z.L
Maťo=)
mAt3s25
18 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Čierny problém
Neuveriteľné ale každodenné ... Síce to nieje asi pre nikoho novinka ale dneska sa mi stalo to čo sa mi stáva strašne často ... Možno zabehnem aj kúsok do minulosti aby ste ma pochopili ... Určite všetci viete, že som známy svojím veľkým odporom k cigáňom (rastista niesom,negri mi nevadia) ... a asi tak 4 dni dozadu do mňa skákal jeden tipujem 14 ročný sopliak a ako vždy si vymýšľal tie jeho kktiny, že "ty si mi nadával na mamu" a podobné blbosti , proste kraviny strašné tak nič keď už išiel ku mne tak som ho odstrčil lebo na bitku som fakt nemal chuť a na ďalší deň cestou do školy ho vidím - samého a videl ma dobre chlapec c) ale obišiel ma asi na 10 metrov ... proste bol posratý nemal na to ma znova zastaviť ... A dneska sa stalo presne to čo som čakal! ... normálka ... idem do školy a vidím , že na mojej trase do školy stojí ten cigáň s ďalšími dvoma tipujem (14-16) ročnými ... A už to prišlo ... keď bol sám včera tak nič ticho bolo obišiel ma ale už sú traja machri po*baný tak začali skákať ... Ten si znvoa začal vymýšľať , že som mu rozbil nos a podobné debiliny ... Zrejme viete o čom hovorím neverím , že ste to nikdy nezažili ... Cigáňi sú strašné svine ... najprv si zistia aké máš gule skáče do teba aj jeden a keď vidí , že si silnejší ako on tak už ťa obchádza keď je sám ale keď je s partou tak už FRAJEEEEER veľký čierny ... no neznášam ich!!!! .... môžte aj vy kecnúť či sa vám podobná čierna príhoda stala... PS: nič sa nestalo dneska , proste som povedal nech idú do pi*i , že nemám čas a nič sa nestalo len som ho odstrčil a išel som ďalej ... potom ma asi ešte 5 minút sledovali ako je*nutý v) a potom to už nechali tak .... ale aj tak nechápem ako môže byť niekto takýto blbý .... Kokos a potom , že my biely sme rastisti!!! ... a kdeže ... však cigáni hnusní ani rasa niesú ... vyhnať ich zo SR smradov!
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Čierny problém
No Matúš chápem ťa absolútne , toto je ich hlavný problém, že si vymyslia každú blbosť aj tú najblbšiu z najblbších aby sa dostali do konfliktu hlavne keď sú v partii a ty si sám to poznáme no ... Ale tak ako vravíš, jeden si robí okolo teba veľkú odbkluku ... neviem raz to nepochopím na nich ...
EDIT: PS: Gratulujem! , prvá téma a prvý príbeh v tejto sekcii!
Inak máš +karmu odomňa pretože príbeh je pravdivý,dosť dlhý a hlavne sa dal čítať
EDIT: PS: Gratulujem! , prvá téma a prvý príbeh v tejto sekcii!
Inak máš +karmu odomňa pretože príbeh je pravdivý,dosť dlhý a hlavne sa dal čítať
Maťo=)- Level 7 | Fanúšik
Dukáty : 116740
Taktiež +karma odomňa za príbeh pretože si to napísal dosť dlhé a ja sa to tiež snažím povedať ale v jednej vete to je ťažko ty si to popísal pekne a k tomu z vlastnej skúsenosti ...
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 30
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Tak prvý príbeh!!! Dúfam,že pribudnú aj ďalšie takže píšte ... inak! ... odmena za topic v tejto sekcii je 1,000 a za príspevok 200
inak tiež +karma
inak tiež +karma
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
absolutne ta chapem toto zazivam s jednym skurvenym sopliackym madarom a ten uz ma predo mno respekt pomaly lebo iba ustne sa do mna pusta a uz odkedy ja naspat a videl ma s viacermi kamosmi tak piskuje dalej ale uz si az tak nedovoluje a neboj uz sa chcel abit ale ten by dostal keby daco zasran vlasaty spatny chuj
Mesto : uživatel opustil fórum
Meno : uživatel opustil fórum
Dukáty : 497205
Toto zažívam aj ja :( a kopu ľudí okolo mňa ale tak ty máš výhodu ... vieš sa biť pred tebou si robia aspoň dáky ten rešpekt ... ale čo keď tu v LM príde k tebe 5 malých cigáňov s palicami ... vyje*ať ich zo SR...
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Hej hej každodenné naše Matúš , že? ... no čo s nimi narobíme??? ... je ich veľa a baví ich to nemajú čo iné robiť ... počítače nemajú a normálnych kamarátov tiež nie ... iba takých ako sú oni ... Jáááj ale aj tak nezabudnem na Silvestra ... si to mal do tohto dať to bolo proste top u teba o zábavu si sa postaral xDDD
PS: +karma ... ( hehe sranda , všetci v tejto téme majú +ovú karmu )
PS: +karma ... ( hehe sranda , všetci v tejto téme majú +ovú karmu )
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Tiež plus karma kks ja neznášam negrov vyje*aných a tento príbeh je ďalší dôkaz ich debility!!!
Meno : Peťo
Dukáty : 280536
No tak toto uplne presne poznám pretože nedaleko od naších činžákov je ubytovna....
Raz som tadial išiel a taký malý cigán do mna začal vvyskakovat že som mu nadával....ignoroval som ho ale ked ma strčil tak som sa už naštval a jebol som mu pesťov....
chlapec išiel domov s plačom.Na druhý den ma tam už čakalo asi 5 cigánov...odhadujem tak 16 ročných...ešťe štasťie že som ušiel bežal som cez pol Lučenca,a tý čuráci za mnou ale ako vravím ušiel som...ale už som ich tam dosť dlho nevidel.....
asi tak týžden,tak nwm čo sa stalo...
Raz som tadial išiel a taký malý cigán do mna začal vvyskakovat že som mu nadával....ignoroval som ho ale ked ma strčil tak som sa už naštval a jebol som mu pesťov....
chlapec išiel domov s plačom.Na druhý den ma tam už čakalo asi 5 cigánov...odhadujem tak 16 ročných...ešťe štasťie že som ušiel bežal som cez pol Lučenca,a tý čuráci za mnou ale ako vravím ušiel som...ale už som ich tam dosť dlho nevidel.....
asi tak týžden,tak nwm čo sa stalo...
mkatre- Moderátor
Vek : 28
Dukáty : 187947
Sedím dneska v Icaféčku a sám nikto tam nebol iba dvaja malý cigáni no jeden je známy bitkár zo základky =) a už to začalo ... hej ty otoč sa ... ja vravím: čo chceš?... a on neviem odkiaľ nabral .. ty si bol drzý? tak si dávaj pozor aby si zle nedopadol ... prisahám bohu nebyť v kaviarni ale von tak mu je*nem ...
KickPato- Level 19 | Príspevkový mág
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
No hej klasika ... stavím,sa že dokopy nemali viac ako 20 rokov ale už sú dvaja tak chcú zapôsobiť , poznáme ...
PS: coolový status
PS: coolový status
Status: Rytmusova posledná veta pred smrťou - Si zabil
No šak jasné to je ten ich hlavný problém vyštvať ich z tohto národa!!! do Rumunska s nimi!!! tam by sa o nich už postarali
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
No tak tam hej G.Z.L tam by si teda rozumeli ak by sa tam nestratili a dobre je,že tam majú svojich a nemajú tam čo nakradnúť veď v Rumunsku ani nič poriadne není hodiť ich niekde do diery Rumunska ... phuj ani ja ich nemám rada... čvarga jedna
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Spiek- Level 6 | Prispievateľ
Dukáty : 111710
V Rumunsku? ... veď by ich tam ukradli c) ... ale čo?! ... dobre im tak !!! v)
no stále lepšie ako žiť s cigánmi v česku... aspoň čo mi češi vyprávali tam to je o dosť horšie ako tu
Dukáty : 126447
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978741
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
No to ti verím ako aj v SKA toho je dosť hlavne takí prídrbkovia ale riadni
No čo mi vyprávali, že tam u nich sú každodenné prepady či vo dni či v noci kedy sa zbehne partička 4 s nožmi v rukách a nakoniec ťa aj tak väčšinou dobodajú (jeden, čo tam študuje právo aj raz písal že musel jedného oživovať, čo priam pred ním ho napadli s kudlami, na druhý deň volal do nemocnice, nakoniec našťastie prežil, ale že okolo čo boli ľudia si ho ani nevšimli, kašlali naňho a cigáni sa ešte rehotali keď naňho krv vyplúval a mal záchvat... tak to potom vyzerá no) a ľudia sa o tom ani nedozvedia v novinách alebo niekde, lebo je to tam denne opakujúca sa rutina... tak isto ako okrádania cez deň keď ideš napr. zo školy.
Aha tak také brutálne to našťastie nemáme ale oni sú fakt chorý nechcem vypadať ako rasista ale ja ich neznááášam! ...
hm mam este dalsie 2 prihody s ciganmi raz som siel po ulici a taky dvaja cigani tipujem tak 17 rokov po mne začali hádzať ringlóty a podobne veci a chcel som sa otocit ze ci nemaju nieco na praci ale zazvonil mi mobil tak som ho zdvihola ignoroval ich a ked videli ze telefonujem tak sa asi zlakli ze volam policiu alebo co a hned utekali prec.... a potom raz este som tak sedel vonku na terase a taky malý dvaj cigani ku mne dosli tak ma obklucili videli ze mam mobiol lebo som telefonoval a zacali ze jaky dobry mobil mozem si ho pozriet a takto... som sa postavil odsotil obidvoch a povedal ze padajte a oni hend ze co nas bijes jaaj rasista a tak... a ja ze vypadni lebo ti este len ukazem rasistu a pak sli prec...
Mesto : uživatel opustil fórum
Meno : uživatel opustil fórum
Dukáty : 497205
Takto ukradli cigáni mobil môjmu bývalému hlúpemu spolužiakovy x( on bol taký chudáčik utláčaný ... proste taký trtko zaostalý no :( ... a on bol posratý proste sa hneď zľakol keď do neho cigáň skočil a raz mu jeden asi o 2 roky mladší ako on povedal nech mu dá mobil,že si ho iba pozrie ... no a on mu ho dal a asi si môžte ostatok domyslieť...
No hej no... s nimi to bohužiaľ inak nejde... ale v čechách sú s nimi na tom ešte horšie, hlavne keď vyšiel ten zákon, že cigánom PLATIA za CHODENIE DO ŠKOLY!!! ... ako to je už trochu moc... rasistické, ale voči bielym... takéto podlízanie k cigánom, kvôli ktorým sa furt zvyšuje daň a ceny...
Hej hej veď toto neviem ktorá chorá hlava vymyslí zákon ktorý bude platiť cigáňom za debilnú školskú dochádzku v ktorej furt niekoho šikanujú ... tak oni tam chodia robiť debiliny a ešte za to dostávajú prachy??? ... presne ako vravíš toto je rasizmus ... ale proti bielym nie ako oni vravia ...
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolenie tohoto fóra: