Oblievačka v škole :P
+4
Xyrax
HomoPromptusGraphicus
Rybanasuchu
Peny
8 posters
Strana 1 z 1
Oblievačka v škole :P
Tak dnešný deň v škole bol fakt zábavný xD ... Aj tu na Gympli sa ako každý rok pred Veľkou Nocou začína oblievačka v triede ... V podstate som to aj čakala ale nebolo to príjemné pretože sa do toho zapojili všetci chalani ale keďže báb je v triede viac tak sme niektoré mali chvíľku pokoj ale fakt len chvíľku potom to prišlo aj na nás no Chalani zobrali flaše, voda ostala pustená celú prestávku a už sa to začalo " longdesc="98" /> ... Ale fakt ešte horšie ako na základke to bolo proste mega c) toľko vody, no trieda mokrá cela, steny, stop a na zemi toľko vodyyy ... no brutal xD .... Ale tak my (baby) sme dopadli skoro rovnako ako trieda celé mokré, ale tak zábava bola ale vonka k tomu zima tak som fakt ledva došla domov .... zabiť ich smradov malých no ale tak vytrpela som si konečne je pokoj ... Hehe aa jedného máme v triede takého z ktorého si väčšina (ja nie) robia srandu... No taký troška ... neviem ako to citlivo povedať ... zaostalý chalan aj správaním a aj tak kúsok vyzerá ale učí sa dobre čo je základ pre túto školu ... Nooo a on bol jediný čo sedel na mieste a nič neoblieval len sa OBČAS usmial a to bolo všetko a na konci chudááák xDDDD chalani (asi 5) si naplnili plné flaše ... prišli k nemu (flašky za chrbtom) a pýtajú sa ako sa má a on, že dobre a potom to prišlo ... no tak ho zliali asi minútu bol pod prúdom vody chudáčik a potom keď už bol pokoj tak sa urazil mno :( trocha ľúto mi ho bolo ale tak dobre, že sa s jedným nepobil lebo už mal fakt chudáčik nervy ale tak našťastie všetko dobre dopadlo x) Takkk ak chcete môžete povedať ako dopadol váš deň v škole ...
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Re: Oblievačka v škole :P
No, jste tedy povedená třída Peny! A jestli pak jsi zůstala ještě zdravá
,,lebo nátcha prišla ,, (jestli je to tak dobře napsané??? )
,,lebo nátcha prišla ,, (jestli je to tak dobře napsané??? )
Rybanasuchu- Moderátor
Vek : 29
Mesto : Praha
Meno : Anděla
Dukáty : 295548
Hmmm, u nás chýbalo 11 ľudí, takže sa toho moc robiť nedalo... na angličtine sme boli 7...na účtovníctve zase 5... ale aspoň vďaka tomu sme mali na väčšine hodín voľno
Vek : 31
Dukáty : 126447
Pekný príbeh +karma, veľmi dobre sa mi to čítalo vidím, že zábavy máte na Gympli dosť, tak si to užívaj takto je to správne, ešte keby počasíčko vyšlo, že? Ale tak máš šťastie, že ťa neoblievali aj po škole, lebo moji spolužiaci to robili aj v triede aj po škole (ja som už po škole bohužiaľ utekal domov,pretože som musel ísť potom ešte do mesta, takže som moc z toho nevidel) ale určite si to niekto natáčal ako ich poznám, tak potom keď to uvidím tak ti poviem ako bolo hh ... A inak v triede tiež vody dosť ... ale pochybujem, že viac ako u vás ... Nooo ale tak aj tak toto bola len prípava na Veľkú Noc ešte len budeš mokrá )
Xyrax- Level 9 | Ukecanec
Vek : 30
Mesto : Zvolen
Meno : Peter
Dukáty : 129557
u nas chybala vyse polovica triedy asi 15-16 ludi takze na 7. hodine nas po 10 min pustila domov
Mesto : uživatel opustil fórum
Meno : uživatel opustil fórum
Dukáty : 497205
Tak to nás aj keď nás na poslednej hodine bolo 5 z 13 (v našej skupine) nepustila ... ale mali sme aspoň voľno
Dukáty : 126447
no a tak ale asi ani ans yb enpustila iba sme mali 2 hodiny sj za den atu psolednu nam asi rpeto iba odpustila
Mesto : uživatel opustil fórum
Meno : uživatel opustil fórum
Dukáty : 497205
Pekný príbeh my sme tento rok nič v škole nerobili iba sme išli do divadla ten posledný deň pred VN ... inak nič :( nuda no ... ani oblievačka ...
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 30
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
No Maťka sa teš na zajtra ako vidím, tak to máte tam v KE aktívne xD to potom zajtra budeš mať asi 10x horšie ako v tej škole prajem ti aby som ti nejak prežila držím palčeky
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Maťuliiik sa teš na zajtra Luky inak asi nepríde ide voľagde het
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322