Zábavná príhoda v supermarkete (hypnotizér)
+13
Yulgar
nucleon
XezepusMECHA
Peny
KickPato
mAt3s25
G.Z.L
Synko
Nikuška
LightBringer
Spammer
Android
Gaius Julius Caesar
17 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Zábavná príhoda v supermarkete (hypnotizér)
Ešte ku koncu tohto roka sa mi stala jedna veľmi zábavní príhoda a hneď, ako sa to udialo som si povedal, že sa o to s vami podelím. Už z nadpisu je určite jasné, že sa to odohralo v jednom nemenovanom supermarkete CBA.
Stalo sa to dnes (30.12.2012) ráno. Išiel som si kúpiť... no nechcem ani moc rozpisovať, je to veľmi intímna záležitosť, ale, že ste to vy - boli to dva rožky a pašťička. Bolo to skoro ráno, išiel som hrať s kamošmi futbal do telocvične a potreboval som sa ešte predtým najesť. Prišiel som tesne po tom, ako sa predajňa otvorila a okrem mňa a pracovníčok tam boli ešte dvaja ľudia. Jedna staršia pani s taškou z Tesca a ten druhý človek... vďaka nemu vlastne píšem tento príbeh. Bol to jeden pán, taktiež v staršom veku, tipujem 50 rokov, povedal by som, že je to bezdomovec, ale nemohol som posúdiť, pretože tak vyzeral len na 50%. Ale dajme tomu, že bol, správal sa veľmi počudovastne.
Ako prvé som išiel zobrať rožky, no musel som si počkať, pretože starší pán bol pri pečive prvý a nechcel som ho rušiť, pretože vyzeral veľmi zaujato, pozeral sa na vianočky, takým pohľadom, ako keby ich chcel na mieste zjesť (bez zaplatenia samozrejme). Čakal som minútu, čakal som dve a ten pán sa stále len pozeral na tie vianočky. Bolo to jasné, hypnotizuje ich. Po troch minútach sa posunul ďalej, na rad prišli cereálne keksíky, ktoré nedopadli o nič lepšie, ako tie vianočky. Aj na ne padla hypnóza. Ten starec sa tých vecí ani len nedotkol, len sa na ne nehybne pozeral, iba čo sa občas priblížil a znova vzdialil, ako keby niečo skúmal, bolo to veľmi zvláštne. Na pečivo, čo som chcel som aj zabudol a začal som ho nenápadne sledovať. Vlastne to nebolo nenápadné, ale pri tom, aký nevšímavý bol to bolo nenápadné, teda bol všímavý, ale len na určité veci.
... a pri keksoch to ani neskončilo! Pomaly, ale isto sa presúval ďalej a ďalej. Hypnózou prešli menovite tieto potraviny (budem teraz za debila, ale písal som si to do mobilu, snáď to niekedy prakticky využijem): polohrubá múka, mlieko, vajcia (balenie po 10), Coca Cola (2 litrová), džús (Toma - jahodový), Horálky, Mila, Fidorka (všetky druhy!!!), žuvačky (bolo ťažké zistiť ktoré, ale mal som pocit, že sa zameral na Orbitky) a v neposlednom rade chľast (predovšetkým pivo a víno).
To bolo všetko! Našťastie, veľmi som sa bál, že začne hypnotizovať aj mňa, ale našťastie k tomu nedošlo, neviem, ako by som dopadol, pretože dotyčný hypnotizovaný tovar, predovšetkým Horálky sa po hypnóze tvárili veľmi čudesne. Našťastie som sa nestal obeťou ujovej hypnózy.
A potom prišlo vyvrcholenie toho všetkého čo robil. Nakoniec to nebola žiadna hypnóza, aj keď tie Horálky to dosť poznačilo, no keď nie, tak nie. Blížil sa ku pokladni a ja som mal pocit, že hypnotizovať ide aj predavačku! Čo by sa mi celkom hodilo, pretože by som s mojimi dvoma rožokami a pašťičkou odísť zadarmo. Ale nestalo sa. Ujčok sa pozrel na predavačku a konštatoval výsledok prieskumu (tej hypnózy) (bol to vlastne taký monológ/hlasná úvaha): „Pani drahé to tu máte, totok svet nevidel, chleba drahý, vajce drahé a ani piť nieje čo za tie peniaze, ja sem už v živote neprídem a nikde už v živote neprídem, nemám peniaze na takéto obchody, kde ste rozum nechali, takto ožobráčovať ľudí, ja som tvrdo pracujúci človek, ale toto je už moc, ja už nejdem nič kupovať, idem jesť to čo máme doma, doma nič nemáme, nejdem jesť, ja asi začnem kradnúť.“ a popri tom sa pomaličky vzdiaľoval a vzdiaľoval. Predavačka krútila hlavou, ja som mal hlavu nasmerovanú na dlážku, pretože som sa nemohol prestať smiať.
Zažili ste niekedy niečo podobné? Ak nie, tak by som vám to doprial, pretože smiech je zdravý. Ale dávajte si pozor, pretože ten váš môže byť skutočne hypnotizér.
Stalo sa to dnes (30.12.2012) ráno. Išiel som si kúpiť... no nechcem ani moc rozpisovať, je to veľmi intímna záležitosť, ale, že ste to vy - boli to dva rožky a pašťička. Bolo to skoro ráno, išiel som hrať s kamošmi futbal do telocvične a potreboval som sa ešte predtým najesť. Prišiel som tesne po tom, ako sa predajňa otvorila a okrem mňa a pracovníčok tam boli ešte dvaja ľudia. Jedna staršia pani s taškou z Tesca a ten druhý človek... vďaka nemu vlastne píšem tento príbeh. Bol to jeden pán, taktiež v staršom veku, tipujem 50 rokov, povedal by som, že je to bezdomovec, ale nemohol som posúdiť, pretože tak vyzeral len na 50%. Ale dajme tomu, že bol, správal sa veľmi počudovastne.
Ako prvé som išiel zobrať rožky, no musel som si počkať, pretože starší pán bol pri pečive prvý a nechcel som ho rušiť, pretože vyzeral veľmi zaujato, pozeral sa na vianočky, takým pohľadom, ako keby ich chcel na mieste zjesť (bez zaplatenia samozrejme). Čakal som minútu, čakal som dve a ten pán sa stále len pozeral na tie vianočky. Bolo to jasné, hypnotizuje ich. Po troch minútach sa posunul ďalej, na rad prišli cereálne keksíky, ktoré nedopadli o nič lepšie, ako tie vianočky. Aj na ne padla hypnóza. Ten starec sa tých vecí ani len nedotkol, len sa na ne nehybne pozeral, iba čo sa občas priblížil a znova vzdialil, ako keby niečo skúmal, bolo to veľmi zvláštne. Na pečivo, čo som chcel som aj zabudol a začal som ho nenápadne sledovať. Vlastne to nebolo nenápadné, ale pri tom, aký nevšímavý bol to bolo nenápadné, teda bol všímavý, ale len na určité veci.
... a pri keksoch to ani neskončilo! Pomaly, ale isto sa presúval ďalej a ďalej. Hypnózou prešli menovite tieto potraviny (budem teraz za debila, ale písal som si to do mobilu, snáď to niekedy prakticky využijem): polohrubá múka, mlieko, vajcia (balenie po 10), Coca Cola (2 litrová), džús (Toma - jahodový), Horálky, Mila, Fidorka (všetky druhy!!!), žuvačky (bolo ťažké zistiť ktoré, ale mal som pocit, že sa zameral na Orbitky) a v neposlednom rade chľast (predovšetkým pivo a víno).
To bolo všetko! Našťastie, veľmi som sa bál, že začne hypnotizovať aj mňa, ale našťastie k tomu nedošlo, neviem, ako by som dopadol, pretože dotyčný hypnotizovaný tovar, predovšetkým Horálky sa po hypnóze tvárili veľmi čudesne. Našťastie som sa nestal obeťou ujovej hypnózy.
A potom prišlo vyvrcholenie toho všetkého čo robil. Nakoniec to nebola žiadna hypnóza, aj keď tie Horálky to dosť poznačilo, no keď nie, tak nie. Blížil sa ku pokladni a ja som mal pocit, že hypnotizovať ide aj predavačku! Čo by sa mi celkom hodilo, pretože by som s mojimi dvoma rožokami a pašťičkou odísť zadarmo. Ale nestalo sa. Ujčok sa pozrel na predavačku a konštatoval výsledok prieskumu (tej hypnózy) (bol to vlastne taký monológ/hlasná úvaha): „Pani drahé to tu máte, totok svet nevidel, chleba drahý, vajce drahé a ani piť nieje čo za tie peniaze, ja sem už v živote neprídem a nikde už v živote neprídem, nemám peniaze na takéto obchody, kde ste rozum nechali, takto ožobráčovať ľudí, ja som tvrdo pracujúci človek, ale toto je už moc, ja už nejdem nič kupovať, idem jesť to čo máme doma, doma nič nemáme, nejdem jesť, ja asi začnem kradnúť.“ a popri tom sa pomaličky vzdiaľoval a vzdiaľoval. Predavačka krútila hlavou, ja som mal hlavu nasmerovanú na dlážku, pretože som sa nemohol prestať smiať.
Zažili ste niekedy niečo podobné? Ak nie, tak by som vám to doprial, pretože smiech je zdravý. Ale dávajte si pozor, pretože ten váš môže byť skutočne hypnotizér.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219308
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Zábavná príhoda v supermarkete (hypnotizér)
Super príbeh taká krátka oddychovka na posledné poobedie tohto roka.
Dávam ti karmes
Dávam ti karmes
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Pobavil som sa
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Hypnózou prešli menovite tieto potraviny (budem teraz za debila, ale písal som si to do mobilu, snáď to niekedy prakticky využijem): polohrubá múka, mlieko, vajcia (balenie po 10), Coca Cola (2 litrová), džús (Toma - jahodový), Horálky, Mila, Fidorka (všetky druhy!!!), žuvačky (bolo ťažké zistiť ktoré, ale mal som pocit, že sa zameral na Orbitky) a v neposlednom rade chľast (predovšetkým pivo a víno).
Najlepšia časť
Dobre Gaius, že si sa s nami podelil, veľmi dobre.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Príhoda plná vtipných hlášokv jednom nemenovanom supermarkete CBA.
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
No toto nie! toto fakt nie
pobavil si ma neskutočne
pobavil si ma neskutočne
Meno : Slavo
Dukáty : 102929
Páni... skvelé som sa zasmial spôsob akým si to napísal ma veľmi pobavil... gratulujem
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Som rád, že som pobavil, pretože ja som sa vtedy pobavil tiež a moc
Skúšal som hypnotizovať polomáčané sušienky od Sedity, nešlo to... nabudúce skúsim tie Horálky, dík za tip!
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Ty si blázon! Polomáčané od Sedity sú imúnne! Odporúčam SnickersmAt3s25 napísal:Skúšal som hypnotizovať polomáčané sušienky od Sedity, nešlo to... nabudúce skúsim tie Horálky, dík za tip!
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
Júúú, koncoročný príbeh. A dobrý príbeh. Som nevedela, že potraviny sa dajú hypnotizovať, skúsim to... ale keď bude prázdny obchod.
Dukáty : 1978741
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
To je dobrá haluz toto
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
dva rožky a pašťička naj xDDD
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Neviem prečo, ale po prečítaní príbehu som dostal chuť na nasledovné zboží: dva rožky s paštičkou, vianočku, keksíky, polohrubú múku, mlieko, vajcia, Coca Colu, džús, Horálku, Milu, Fidorku, žuvačku, pivo a víno...
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Ten hypnotizér zhypnotizoval aj Spammera, keď napísal príbeh o futbalovej lopte!!!
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Tak pánova úvaha na konci ma príjemne zničila.
...idem jesť to čo máme doma, doma nič nemáme, nejdem jesť, ja asi začnem kradnúť.
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780058
Yulgär: Má to spojitosť!
Široké ä?!nucleon napísal:Yulgär: Má to spojitosť!
Matka - Tiez si si vsimla??? :-D ... robo volako ti pismenka utekaju :-D ....
Gaius - Skvely pribeh :-D ... Teraz asi ide podla dedkovej predlohy hypnotizovat veci cele forum :-D
Gaius - Skvely pribeh :-D ... Teraz asi ide podla dedkovej predlohy hypnotizovat veci cele forum :-D
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Nejaký nový Robkov jazyk To bude už druhý umelý jazyk po Paťkovej Holupštine
Yulgär, Spämmer, Mäťka...
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Märko, nermäl, Pätrig (Holúpätko), Xezomechä, ändroid, TimO'Tribunäl...
A ja?
inak holúpätko je dobré
inak holúpätko je dobré
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Veľmi vtipný príbeh, skvelý začiatok Gaius, ešte by si niečo mohol napísať
Dukáty : 275375
Ak sa mi niečo, čo stojí na príbeh stane, napíšem to.Quadro'Ye napísal:Veľmi vtipný príbeh, skvelý začiatok Gaius, ešte by si niečo mohol napísať
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: