Dragonfable Nermal
+19
G.Z.L
The Sheriff
Mrdofúz
Sverige
Quadro'Ye
Yulgar
Kazuto1
Spammer
K7BO
XezepusMECHA
Android
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
peter12
FrActraL
Blacksmith
mAt3s25
LightBringer
nermal
23 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Dragonfable Nermal
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
nermalov účet je vážne napadnutý mačkou. Nemáme tu nejakého psa? Potrebujeme vyčistiť nermalov účet.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421412
Nie, ale máme tu holuba. No neviem či sa zrovna ich mačky boja.
Už som našiel odpoveď.
Mačky majú holuby úplne v pi..
Mačky majú holuby úplne v pi..
Čakal som, že ten holub zrazu zaútočí na mačku, ale zrejme boli obaja veľmi trpezliví alebo nepripravení na boj
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Toto bol obyčajný holub. Možno, keby tam bol holup od Paťa. Ten by vybuchol.
Vzácne zábery zo súboja holuba proti mačke. [AUTENTICKÉ]
Diky. Uz mam 28, tak mozem trenovat do 29 👌✌LightBringer napísal:Tvoj level + 1 je max. Teraz keď máš 26, tak môžeš robiť alchemy do lvl 27.Peter Pettigrew napísal:A este jedna otazka, aky je max level v alchemy? Myslel som ze 10 ale potom mi to islo dalej 😂😂😂
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071063
Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
A ti vizeras naozaj ako ten skaredak na fotke?
Vek : 19
Dukáty : 1002306
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219308
Ako si na tom s tréningom alchemy? Mne sa ho nikdy nechcelo robiť do konca. Keď som bol lvl 20 a dal som ho na 21 tak potom sa mi už nechcelo ho trénovať keď som mal nový level. Ale nakoniec som ho vytrénoval naraz, ale bolo to otravné.Peter Pettigrew napísal:Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
Máš pekný level. Dnes ideš tiež hrať?Peter Pettigrew napísal:Diky. Uz mam 28, tak mozem trenovat do 29 👌✌LightBringer napísal:Tvoj level + 1 je max. Teraz keď máš 26, tak môžeš robiť alchemy do lvl 27.Peter Pettigrew napísal:A este jedna otazka, aky je max level v alchemy? Myslel som ze 10 ale potom mi to islo dalej 😂😂😂
O moc krajsi nie som ale na potkana sa este netaham 😎😎Lionfish napísal:A ti vizeras naozaj ako ten skaredak na fotke?
Dnes budem hrat ale asi az po praci. Dnes taham vikend a to ako nebolo roboty vo stvrtok a piatok tak dnes jej mam vela. Tak asi az vecer doma. 😉Gaius Julius Caesar napísal:Máš pekný level. Dnes ideš tiež hrať?Peter Pettigrew napísal:Diky. Uz mam 28, tak mozem trenovat do 29 👌✌LightBringer napísal:Tvoj level + 1 je max. Teraz keď máš 26, tak môžeš robiť alchemy do lvl 27.Peter Pettigrew napísal:A este jedna otazka, aky je max level v alchemy? Myslel som ze 10 ale potom mi to islo dalej 😂😂😂
Health alchemy u Reens uz mam naplno vytrenovanu ale po nejakej chvili sa mi uz nechcelo robit to iste a stale behat dookola po ingrediencie, hlavne ked som furt mal ziskat oba diamanty ktore boli na opacnych koncoch mapky 🤣😂 A mana alchemy este robim, tak je to zabugovane a nechcelo sa mi to robit naraz.Gaius Julius Caesar napísal:Ako si na tom s tréningom alchemy? Mne sa ho nikdy nechcelo robiť do konca. Keď som bol lvl 20 a dal som ho na 21 tak potom sa mi už nechcelo ho trénovať keď som mal nový level. Ale nakoniec som ho vytrénoval naraz, ale bolo to otravné.Peter Pettigrew napísal:Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
A mas frajerku?Peter Pettigrew napísal:O moc krajsi nie som ale na potkana sa este netaham 😎😎Lionfish napísal:A ti vizeras naozaj ako ten skaredak na fotke?
Lionfish- TikToker
Vek : 19
Dukáty : 1002306
Ty máš svoju autodielňu kde si sám sebe pánom alebo pracuješ pre niekoho ako pomocní mechanik?Peter Pettigrew napísal:Dnes budem hrat ale asi az po praci. Dnes taham vikend a to ako nebolo roboty vo stvrtok a piatok tak dnes jej mam vela. Tak asi az vecer doma. 😉Gaius Julius Caesar napísal:Máš pekný level. Dnes ideš tiež hrať?Peter Pettigrew napísal:Diky. Uz mam 28, tak mozem trenovat do 29 👌✌LightBringer napísal:Tvoj level + 1 je max. Teraz keď máš 26, tak môžeš robiť alchemy do lvl 27.Peter Pettigrew napísal:A este jedna otazka, aky je max level v alchemy? Myslel som ze 10 ale potom mi to islo dalej 😂😂😂
Hej, boli to také monotónne questy, hlavne keď si robil alchemy naraz a stále zbieral dookola tie ingredience. Si to striedaj s questmi. Sprav level - dva alchemy, potom skús niečo iné a takto. Aký lvl máš pri transmutačnom bugu?Peter Pettigrew napísal:Health alchemy u Reens uz mam naplno vytrenovanu ale po nejakej chvili sa mi uz nechcelo robit to iste a stale behat dookola po ingrediencie, hlavne ked som furt mal ziskat oba diamanty ktore boli na opacnych koncoch mapky 🤣😂 A mana alchemy este robim, tak je to zabugovane a nechcelo sa mi to robit naraz.Gaius Julius Caesar napísal:Ako si na tom s tréningom alchemy? Mne sa ho nikdy nechcelo robiť do konca. Keď som bol lvl 20 a dal som ho na 21 tak potom sa mi už nechcelo ho trénovať keď som mal nový level. Ale nakoniec som ho vytrénoval naraz, ale bolo to otravné.Peter Pettigrew napísal:Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
MP porob aj neskôr, s tým sa zatiaľ netráp, základ je že máš Reens spravenú naplnoPeter Pettigrew napísal:Health alchemy u Reens uz mam naplno vytrenovanu ale po nejakej chvili sa mi uz nechcelo robit to iste a stale behat dookola po ingrediencie, hlavne ked som furt mal ziskat oba diamanty ktore boli na opacnych koncoch mapky 🤣😂 A mana alchemy este robim, tak je to zabugovane a nechcelo sa mi to robit naraz.Gaius Julius Caesar napísal:Ako si na tom s tréningom alchemy? Mne sa ho nikdy nechcelo robiť do konca. Keď som bol lvl 20 a dal som ho na 21 tak potom sa mi už nechcelo ho trénovať keď som mal nový level. Ale nakoniec som ho vytrénoval naraz, ale bolo to otravné.Peter Pettigrew napísal:Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
mana potiony podla mna ani nemusíš robiť keď budeš na vyších lvloch tak s manou nebudeš mať skoro nikdy problém,aj WIS by som odporúčal iba zo začiatku na low lvloch a kým sa poriadne naučíš ako bojovať s tvojou classou.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932462
Jj zo začiatku sa viac many zíde, lebo jej nie je veľa a v dlhších leveloch kde nie sú mana portály sa dá MP minúť celkom rýchlo. Ale neskôr presne ako nermal píše, už nebudeš potrebovať ani wisdom a vystačíš si.
Ty hráš DF Gayus?
Jj necham si na to cas, nechcelo sa mi to robit az po max level. Teraz mam lvl 11 pri transmutacnom kruhu tory funguje skoro bezchybne a ja tam len nahodne kreslim ciary aby sa nepvoedalo 😂😁LightBringer napísal:Hej, boli to také monotónne questy, hlavne keď si robil alchemy naraz a stále zbieral dookola tie ingredience. Si to striedaj s questmi. Sprav level - dva alchemy, potom skús niečo iné a takto. Aký lvl máš pri transmutačnom bugu?Peter Pettigrew napísal:Health alchemy u Reens uz mam naplno vytrenovanu ale po nejakej chvili sa mi uz nechcelo robit to iste a stale behat dookola po ingrediencie, hlavne ked som furt mal ziskat oba diamanty ktore boli na opacnych koncoch mapky 🤣😂 A mana alchemy este robim, tak je to zabugovane a nechcelo sa mi to robit naraz.Gaius Julius Caesar napísal:Ako si na tom s tréningom alchemy? Mne sa ho nikdy nechcelo robiť do konca. Keď som bol lvl 20 a dal som ho na 21 tak potom sa mi už nechcelo ho trénovať keď som mal nový level. Ale nakoniec som ho vytrénoval naraz, ale bolo to otravné.Peter Pettigrew napísal:Ta to nejako skusim, nervy hadam nestratim ja som pokojny clovek ktoreho len tak nieco nerozhadze 😁😁 Cigy fajcim, v robote skoro nonstop ked nemam zakaznikov 🤣😂 Pri DF som vcera pri hrani stiahol niekolko ako cas isiel a robota nebola 😁🤣😂 Idem teraz ale za Reens dokoncit na max level health alchemy a potom ked sa mi bude chciet pojdem aj ten pokazeny transmutacny kruh robit.LightBringer napísal:Neklikaj na ten transmutačný kruh. Musíš na ňom kresliť (kliknúť a robiť ťahy). Začni na guličke ktorý ti zasvietila a ťahaj za guličkou ktorá ti zasvieti druhá a pokračuj takto, až kým ti to neuzná ako spravené. Buguje to ale riadne. Niekedy robíš ťahy správne, ale zrazu ti to zruší. Ale ingrediencie ti ostanú, len to proste ťahaj až kým ti to neuzná ako správne nakreslené. Len ťahaj, neklikaj. A priprav si pevné nervy, daj si cigaretku ak fajčíš, možno budeš chcieť roztrieskať klávesnicu, keď ťa to bude stále rušiť. Ale dá sa to spraviť v pohode.Peter Pettigrew napísal:Vsimol som si ze je to nejake bugnute ale neviete ako to spravim aj tak? Da sa to vobec? Health alchemy u Reens som uz zacal robit. Skusal som aj mana alchemy u Aliny ale vobec mi to nejde. Nazbieram ingredience ktore mi treba na ten transmutacny kruh a nech klikam kde chcem furt len blikaju tie svetielka a nic sa nedeje. Klikal som tam asi dve minuty vkuse a stale mi len blikali kruzky v tom kruhu ale stale iny. Neviete poradit? 🤔😒
Dvaja sme co pracujeme v dielni a nad nami je len veduci ale ten s nami nebyva v dielni. Roboty je stale ale posledne dva dni boli trochu leharo 😉✌👌LightBringer napísal:Ty máš svoju autodielňu kde si sám sebe pánom alebo pracuješ pre niekoho ako pomocní mechanik?Peter Pettigrew napísal:Dnes budem hrat ale asi az po praci. Dnes taham vikend a to ako nebolo roboty vo stvrtok a piatok tak dnes jej mam vela. Tak asi az vecer doma. 😉Gaius Julius Caesar napísal:Máš pekný level. Dnes ideš tiež hrať?Peter Pettigrew napísal:Diky. Uz mam 28, tak mozem trenovat do 29 👌✌LightBringer napísal:Tvoj level + 1 je max. Teraz keď máš 26, tak môžeš robiť alchemy do lvl 27.Peter Pettigrew napísal:A este jedna otazka, aky je max level v alchemy? Myslel som ze 10 ale potom mi to islo dalej 😂😂😂
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Wepka (Dragonfable)
» zmizlo mi dragonfable
» DragonFable - Technomancer?
» Dragonfable DC class