Trosečníci z Battleonu na stratenom ostrove (Leto 2019)
+30
FrActraL
Blacksmith
AKANE
Yulgar
Hiro Hamada
Thoper
Mrdofúz
nucleon
Android
Spammer
Peny
LightBringer
Jakovlev
Quadro'Ye
Kazuto1
KickPato
peter12
XezepusMECHA
Sverige
K7BO
mAt3s25
Dam
RADIO BATTLEON
The Sheriff
Nikuška
Peter Leopold
Pelikán
nermal
Ultramaze121212
Fusion
34 posters
Strana 1 z 40
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Trosečníci z Battleonu na stratenom ostrove (Leto 2019)
Aloha Trosečníci! Vitajte v diskusnej chatrči tohtoročného leta!
Ako ste si už mohli všimnúť, nachádzate sa na stratenom ostrove, ktorý už nemal byť nikdy znovu
nájdený (ale vy ste sa zrovna tu museli vybúrať so svojou loďou..)
No nič, nevadí! Našťastie je tento ostrov pripravený na nával stroskotaných Battleoňákov, ktorí
v tomto teplom počasí bažia po dobre vychladenom pivku, starom chutnom rume či
Všetko spomenuté tu môžete nájsť v hojnom počte, vrátane nie veľmi priateľských pirátov, žralokov..
.. či mAt3s25-a, ktorý, ako viete.. piesok a teplo z duše nenávidí - tak sa mu radšej vyhýbajte.
.. a skúste si konečne zapamätať, že brať nucleona na loď nie je dobrý nápad. Ak také veľké plavidlo ako battleonská zaoceánska loď má svoju váhovú kapacitu.. Ale teraz k téme.. Príchodom na tento ostrov naberá Battleon :: Fórum nový, svieži letný skin, ktorého súčasťou je okrem tejto témy aj dovolenková tabuľka, do ktorej sa môžete zapísať vyplnením nižšie pripnutého formulára.
Okrem týchto sviežostí na fóre nájdete bar (ktorý je vlastne okrem prístavu jedinou stavbou a ostrove) plný zásob toho najlepšieho a nehorázne predraženého pivka či rumu poctivo vyležaného v hlbinách ostrovného piesku. Súčasťou mora obklopujúceho ostrov je i hromada krvilačných žralokov.. avšak z nezistených príčin sa ich počet začal masívne znižovať po stroskotaní lode s Battleoňákmi a vyplavením nucleona na pevninu.. Niektorí žraloci nezmizli, avšak vyzerajú ako by ich niekto obkúskal, pričom v mori nebol nikto, len nucleon na malom kúpeli a ... moment! ..
Och, a naozaj, aby som nezabudol, batteonské dievčatá majú všetko zadarmo.. Lightbringer zase všetko dvojnásobne drahšie, nech nediskriminujeme..
Ako sa už spomenulo.. súčasťou battleonského leta 2019 bude aj dovolenková tabuľka, ktorá má už niekoľko rokov svoje čestné miesto na Nástenke počas každého leta. Pre tých, ktorí sa s dovolenkovou tabuľkou ešte nezoznámili, dovolím vám ju v skratke predstaviť: Dovolenková tabuľka je akýsi zoznam battleonských pirátov užívateľov, ktorí sa niekam chystajú na dovolenky. Nachádza sa na hlavnej stránke fóra a vďaka nej sa môžete dozvedieť, kde sa tento rok niektorí Battleoňáci chystajú. Vďaka vypísaným dátumom zároveň slúži aj ako pomôcka pri organizovaní letných stretáviek, kde nám tabuľka uľahčuje vyberať dátumy, na ktoré môže prísť čo najviac ľudí.
A ak si myslíte, že sa z toho ostrova vôbec niekam niekedy dostanete, tak oceňujem vašu naivnosť.. pretože ste tu uviazli už naveky, muehahaha! Tento text nečítajte.. ._.
Do tabuľky sa dostanete skopírovaním a vyplnením jednoduchého formulára
(..pokiaľ sa pomýlite, budete predhodení žralokom.. ak ešte nejaké vôbec ostali..)
Informácie, ktoré od vás potrebujeme sú tri: 1) Destinácia, 2) Čas odchodu a príchodu a 3) Dopravný prostriedok, ktorým pocestujete
V kóde nižšie prepisujete nasledovné položky
1111111111 / Destinácia, kam sa chystáte dovolenkovať (a utiecť z tohto nebezpečného ostrova) :: napr. Španielsko ::
2222222222 / Čas odchodu na dovolenku a príchodu domov (nie, aj tak sa z tohto ostrova nikdy nedostanete domov) :: napr. 1.7 - 12.7 ::
3333333333 / Dopravný prostriedok, ktorým budete cestovať (odporúčame UFO Airlines od bývalého užívateľa Jabka) :: napr. Auto ::
Dovolenkový formulár (skopírovať a prepísať čísla):
- kód:
[center][img(226px,200px)]https://i.servimg.com/u/f93/15/45/82/26/dovole37.png[/img]
[size=10][color=#cc3333][font=Georgia][b]Kam sa chystám pocestovať?[/b][/font][/color][/size]
[size=24][color=#cc6600][font=Georgia][b]1111111111[/b][/font][/color][/size]
[img(150px,150px)]https://i.servimg.com/u/f93/15/45/82/26/dovole39.png[/img]
[size=10][color=#cc3333][font=Georgia][b]Kedy odchádzam a prichádzam?[/b][/font][/color][/size]
[size=18][color=#993300][font=Georgia][b]2222222222[/b][/font][/color][/size]
[img(150px,150px)]https://i.servimg.com/u/f93/15/45/82/26/dovole38.png[/img]
[font=Georgia][b][size=10][color=#cc3333]Čím sa tam dopravím?[/color][/size][/b][/font]
[size=18][color=#993300][font=Georgia][b]3333333333[/b][/font][/color][/size][/center]
Naposledy upravil K7BO dňa 1/7/2019, 14:08, celkom upravené 1 krát.
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Trosečníci z Battleonu na stratenom ostrove (Leto 2019)
A nezabúdajte, piráti! Yay..
Prispievanie do tejto témy je BOOST-ované! Zbierate omnoho viac bodov do TOP 20 - 2019 za každý nový príspevok!
Konkrétne
• 1 príspevok v tejto téme je bodovo počítaný ako 3 príspevky
• 1 príspevok v vyplneným formulárom v tejto téme je bodovo počítaný ako 10 príspevkov
YARR!! Hor' sa do prispievania!
Prispievanie do tejto témy je BOOST-ované! Zbierate omnoho viac bodov do TOP 20 - 2019 za každý nový príspevok!
Konkrétne
• 1 príspevok v vyplneným formulárom v tejto téme je bodovo počítaný ako 10 príspevkov
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Jéééj, ostrov Matúško bude rád, že máme pieskový skin Si mŕtvy muž Kubko.
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Niki: Už máš jeden príspevok za tri
Páči sa mi, že @K7BO (a zrejme nie náhodou) pridal tento topic presne v 11:11 (čím viac jedničiek..
.. tým viac jedničiek )
Krásny skin, chválim, je tu veľa piesku, Matúša to naserie, Roba poteší, lebo si zas bude môcť stavať hrady a ja nenechám nič na náhodu a idem na jednu pivkorum.
Páči sa mi, že @K7BO (a zrejme nie náhodou) pridal tento topic presne v 11:11 (čím viac jedničiek..
.. tým viac jedničiek )
Krásny skin, chválim, je tu veľa piesku, Matúša to naserie, Roba poteší, lebo si zas bude môcť stavať hrady a ja nenechám nič na náhodu a idem na jednu pivkorum.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Mne sa páčil aj ten na konci SSky Je to tu PURRFECTNÉ!
.. admin sa s tým vyhral, pekná práca @K7BO, len keby bol ten alkohol na ostrove lacnejší.
Ale aspoň, že to má Light drahšie, to poteší
By the way.. gratulujem trom "Tiki" prispievateľom.. pozerám, že už aj s odmenami, jáááj, prečo som sa len viac nesnažil ...
.. admin sa s tým vyhral, pekná práca @K7BO, len keby bol ten alkohol na ostrove lacnejší.
Ale aspoň, že to má Light drahšie, to poteší
By the way.. gratulujem trom "Tiki" prispievateľom.. pozerám, že už aj s odmenami, jáááj, prečo som sa len viac nesnažil ...
Môžeme dostať aj celý rebríček? (TOP 10 napr. ako minulý mesiac? )TOP 3 prispievatelia júnového mesiaca1/ XezepusMECHA [269], 2/ peter12 [240], 3/ LightBringer[232]Odmeny1/ 5 bodov do TOP 20, 2/ 3 body do TOP 20, 3/ 2 body do TOP 20
Mohlo nám to byť jasné, že Tomáš zase vyhral V takomto tempe o chvíľu predbehne aj Roba s Maťou Aha, https://battleon.slovakforum.net/memberlist?mode=overall_posters
18049 vs 17665 vs 17433
Máš pravdu, to som ani nezaregistroval Ešteže táto téma dáva len 3-násobok bodov a nie príspevok, lebo @X by mal na konci leta 20 000 príspevkov..
Máš pravdu, to som ani nezaregistroval Ešteže táto téma dáva len 3-násobok bodov a nie príspevok, lebo @X by mal na konci leta 20 000 príspevkov..
AND HIS NAME IS..
ROBERT DRILLER!
[INSERT SOUND EFFECT]
Ozaj, ty ideš vypĺňať dovolenkový formulár? Kam to bude tento rok
ROBERT DRILLER!
[INSERT SOUND EFFECT]
Ozaj, ty ideš vypĺňať dovolenkový formulár? Kam to bude tento rok
Chystám a vyplním, ale daj mi ešte čas Dohadujeme práve so sestrou, chceme skúsiť aj ten trip, čo som ti spomínala, keď sme boli na Mare a potom ešte Francúzsko, len ten trip nám vychádza tak blbo, že by sa to akurát pretínalo z koncom dovči vo FR. Tak to musíme nejak premyslieť, prerobiť, aby sme si mohli užiť oba. A k tomu Viki ešte nemá termín na ten výlet do Španielska s kamarátkou, takže.. neviem ako to vymyslíme
Spojte hlavy a niečo vymyslíte Stačí, keď si k tomu pustíte vašu "hymnu Jurínových" a hneď sa vám bude lepšie rozmýšľať ▼
Bože, to som už dávno nepočula Dík, že si mi ju pripomenul
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
A koľko z vás ide na to ten trip? Lebo ak by ti so ségrou nevadilo ísť s niekým iným tak napríklad ja s Robom a ešte pár chalanmi chceme skúsiť niečo podobné a trasa skoro rovnaká ako máte vy naplánované... len sa priprav, že ťa bude počas jazdy ten tučniak vkuse chytať za kolienkoNikuška napísal:Chystám a vyplním, ale daj mi ešte čas Dohadujeme práve so sestrou, chceme skúsiť aj ten trip, čo som ti spomínala, keď sme boli na Mare a potom ešte Francúzsko, len ten trip nám vychádza tak blbo, že by sa to akurát pretínalo z koncom dovči vo FR. Tak to musíme nejak premyslieť, prerobiť, aby sme si mohli užiť oba. A k tomu Viki ešte nemá termín na ten výlet do Španielska s kamarátkou, takže.. neviem ako to vymyslíme
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
tak ja budem asi teda prvý čo sem pridá dovolenku mám zatial dve o ktorých viem jedna je len taká na 3 dni tak to tam nemusíte dávať ak to tam nepatrí
a vám všetkým prajem pekné prežitie leta, nech je nezabudnutelné, teplé (nie v nucleonovom slova zmysle) a nech v ňom zažijete čo najviac nezabudnutelných okamihov ja dúfam, že si nájdem čas a podarí sa mi s niektorými z vás stretnúť, napríklad pri vode, keď mi to už prvýkrát nevyšlo užívajte si leto, pekné dievčatá a vy baby, zase pekných chlapcov (nás predovšetkým, pretože sme vaši )
a vám všetkým prajem pekné prežitie leta, nech je nezabudnutelné, teplé (nie v nucleonovom slova zmysle) a nech v ňom zažijete čo najviac nezabudnutelných okamihov ja dúfam, že si nájdem čas a podarí sa mi s niektorými z vás stretnúť, napríklad pri vode, keď mi to už prvýkrát nevyšlo užívajte si leto, pekné dievčatá a vy baby, zase pekných chlapcov (nás predovšetkým, pretože sme vaši )
Kam sa chystám pocestovať?
Rakúsko
Kedy odchádzam a prichádzam?
1.7 - 4.7
Čím sa tam dopravím?
Auto
PART II
Kam sa chystám pocestovať?
Taliansko
Kedy odchádzam a prichádzam?
14.7 - 21.7
Čím sa tam dopravím?
Auto
toto je coool, to sa oplatíK7BO napísal: A nezabúdajte, piráti! Yay..
Konkrétne
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Krásny skin! Myslím, že znova prekonané minulé leto, ako to stále robíš K7BO?
Peter, tebe ako prvému "formulárovému" prajem krásnu dovolenku, a čo ideš do toho Rakúska?
A vám ostatným, samozrejme, okrem skvelých dovoleniek pri mori, ak sa chystáte, prajem aj úžasné leto, budeme mať teplo, tak to využite, chodievajte ku vode a zabávajte sa
Krásne leto vám všetkým prajem
Peter, tebe ako prvému "formulárovému" prajem krásnu dovolenku, a čo ideš do toho Rakúska?
A vám ostatným, samozrejme, okrem skvelých dovoleniek pri mori, ak sa chystáte, prajem aj úžasné leto, budeme mať teplo, tak to využite, chodievajte ku vode a zabávajte sa
Krásne leto vám všetkým prajem
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780078
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780078
300 iných mohlo stroskotať a zrovna ja sa vybúram s tou, na ktorej je aj Robert. Čert aby ma do ucha trtkal.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Fusion: Good Choice Buddy! Kde presne budeš? S priateľkou ideš?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Fusion, peter12: Užite si dovolenky, páni
Tento skin, to je jedna paráda, ale úprimne, pochyboval niekto o tom, že by nebol vydarený? Ja teda nie.. Čo sa mňa týka, tak ja svoju dovolenku hodím časom, teraz píšem len s telefónu, tak sa mi to nechce veľmi písať, možno zajtra..
Ozaj a ešte jedna veľká otázka smerujúca na admina..
Začul som, že súčasťou nového skinu by malo byť aj niečo z dvojice BATTLEON: FACT OR FICTION alebo KLANY, nie je na tom niečo pravdy?
Tento skin, to je jedna paráda, ale úprimne, pochyboval niekto o tom, že by nebol vydarený? Ja teda nie.. Čo sa mňa týka, tak ja svoju dovolenku hodím časom, teraz píšem len s telefónu, tak sa mi to nechce veľmi písať, možno zajtra..
Ozaj a ešte jedna veľká otázka smerujúca na admina..
Začul som, že súčasťou nového skinu by malo byť aj niečo z dvojice BATTLEON: FACT OR FICTION alebo KLANY, nie je na tom niečo pravdy?
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Willkommen Ausländers!
Nie je nič lepšie ako stroskotať na stratenom ostrove plnom rumu a piva!
Snáď iba keby boli tie ostrovy dva.. No nič, idem hneď na jeden a jedno.. zatiaľ
sa tu majte dobre a pite do sýtosti, čo vám hrdlo ráči, nech nie som sám.
Čo sa týka mojej dovolenky, niečo do formulára pridám, určite sa v lete niekam chystám,
ale pravdepodobne až v auguste, takže zatiaľ ešte neviem kam, ale niečo by som dal.
A ozaj.. ak sa bude znova organizovať nejaká voda / spoločné more s Battleonom,
tak to sem dajte určite vedieť, rád by som sa k niečomu pridal, pretože v tomto
lete budem mať zrejme dosť voľného času..
Yarr Harr Piráti! Toto je skin, ktorý sa mi páči!
Nie je nič lepšie ako stroskotať na stratenom ostrove plnom rumu a piva!
Snáď iba keby boli tie ostrovy dva.. No nič, idem hneď na jeden a jedno.. zatiaľ
sa tu majte dobre a pite do sýtosti, čo vám hrdlo ráči, nech nie som sám.
Čo sa týka mojej dovolenky, niečo do formulára pridám, určite sa v lete niekam chystám,
ale pravdepodobne až v auguste, takže zatiaľ ešte neviem kam, ale niečo by som dal.
A ozaj.. ak sa bude znova organizovať nejaká voda / spoločné more s Battleonom,
tak to sem dajte určite vedieť, rád by som sa k niečomu pridal, pretože v tomto
lete budem mať zrejme dosť voľného času..
Yarr Harr Piráti! Toto je skin, ktorý sa mi páči!
Capt. rhubarb- Level 21 | Epický užívateľ
Dukáty : 1149834
JUST IN: Populácia žralokov v mori pri stratenom ostrove začala z neznámych dôvodov prudko klesať!
Zároveň, na ostrov sa dostal nucleon, známy aj ako "milovník žralokov", hlavne na cibuľke s korením.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Ďakujem za bodíky, úprimne, nečakal som, že vyhrám aj jún (seriously )
Ostatným dvom gratulujem, akurát som prekvapený, že tam nebola Peny (dal by som desinu na to, že bola aspoň štvrtá alebo najhoršie piata), pretože v minulom mesiaca tiež dosť prispievala..
Inak skin.. ako obvykle, bomba Pamätám si ešte celkom aj minuloročný letný, tento je ešte o triedu vyššie Dokonca má Capt. Rhubarb aj svojho súkmeňovca z AE v logu..
A teraz nerušiť, idem k vode.. inak potom keď pridám svoju dovolenku, mohli by sme sa dohodnúť aj na nejakom stretku (pri vode napr.) ešte, lebo potom budem dlho preč a budete mi chýbať (Ty nie, Light..)
Ostatným dvom gratulujem, akurát som prekvapený, že tam nebola Peny (dal by som desinu na to, že bola aspoň štvrtá alebo najhoršie piata), pretože v minulom mesiaca tiež dosť prispievala..
Inak skin.. ako obvykle, bomba Pamätám si ešte celkom aj minuloročný letný, tento je ešte o triedu vyššie Dokonca má Capt. Rhubarb aj svojho súkmeňovca z AE v logu..
A teraz nerušiť, idem k vode.. inak potom keď pridám svoju dovolenku, mohli by sme sa dohodnúť aj na nejakom stretku (pri vode napr.) ešte, lebo potom budem dlho preč a budete mi chýbať (Ty nie, Light..)
Roba hej a rád, ale Maťku eeNikuška napísal:Mohlo nám to byť jasné, že Tomáš zase vyhral V takomto tempe o chvíľu predbehne aj Roba s Maťou Aha, https://battleon.slovakforum.net/memberlist?mode=overall_posters
A ako ste sa dohodli s tým Akiyom? Dohadovali ste sa už?Nikuška napísal:Chystám a vyplním, ale daj mi ešte čas Dohadujeme práve so sestrou, chceme skúsiť aj ten trip, čo som ti spomínala, keď sme boli na Mare a potom ešte Francúzsko, len ten trip nám vychádza tak blbo, že by sa to akurát pretínalo z koncom dovči vo FR. Tak to musíme nejak premyslieť, prerobiť, aby sme si mohli užiť oba. A k tomu Viki ešte nemá termín na ten výlet do Španielska s kamarátkou, takže.. neviem ako to vymyslíme
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Jakub, ty to ešte možno nevieš, ale nie je to samotný piesok, čo Matúš nenávidí, je to trauma. Ako malý si z piesku postavil hrad. Obrovský, bolo to jeho životné dielo, niekde na dovolenke pri mori. Ale nejaký okoloidúci neznajboh (neznajMatúš) mu ten hrad, to skvostné dielo rozkopol a Matúšová celodovolenková práca bola preč. Odvtedy sa stali dve veci:K7BO napísal:.. či mAt3s25-a, ktorý, ako viete.. piesok a teplo z duše nenávidí - tak sa mu radšej vyhýbajte.
1) Matúš už nechce piesok ani vidieť
2) Ten chlap čo to spravil záhadne zmizol
Xezepus: Breaking News na ostrove? To spravodajstvo nám nedá pokoj ani na dovolenke
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Beware the Beasts of Battleon's Bay (Leto 2018)
» Posedenie na palube u Rhubarba [Leto na Battleone 2024]
» Fusion's Game 2019
» Bomfunk MC's - Freestyler 1999 - 2019
» Posedenie na palube u Rhubarba [Leto na Battleone 2024]
» Fusion's Game 2019
» Bomfunk MC's - Freestyler 1999 - 2019
Strana 1 z 40
Povolenie tohoto fóra: