výsledky ankiet 2020 prvý polrok
:: Voľné témy :: Ankety :: nermalove neskutočné ankety :: 2. kolá ankiet
Strana 4 z 9
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: výsledky ankiet 2020 prvý polrok
@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Money : 1092128
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
jj premysli to@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

peter12- Level 41 Vládca
Vek : 24
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Money : 822559
Áno, to bude také halloweenske kolo z dvoch rokov Peťo
Tak aspoň písal nermal

G.Z.L- Level 37 Battleonský pisár
Vek : 27
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Money : 492816
To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

mAt3s25- Level 42 Lord Battleonu
Vek : 28
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Money : 1142760
Neprekvapuje ma, že sa zrovna tebe bude páčiť@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..
nucleon- Level 45 Battleonský mág
Vek : 108
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Money : 1040064
velmi temná@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

peter12- Level 41 Vládca
Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

Gaius Julius Caesar- Level 39 Rytier Battleonu
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Money : 637979
hotový Tichondrius@Gaius Julius Caesar napísal:Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

peter12- Level 41 Vládca
Oproti Matúšovi je aj taký Tichondrius príliš žiarivý.@peter12 napísal:hotový Tichondrius@Gaius Julius Caesar napísal:Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..
nucleon- Level 45 Battleonský mág
Vek : 108
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Money : 1040064
Aka bude dalsia tema
Lionfish- Level 29 Profesionálny prispievateľ
Vek : 15
Money : 126248
Tichondrius bol zlostný, ale nakoniec dobrý upír.@nucleon napísal:Oproti Matúšovi je aj taký Tichondrius príliš žiarivý.@peter12 napísal:hotový Tichondrius@Gaius Julius Caesar napísal:Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

Takýto krásny opis Tichondria (o tom z Warcraftu hovoríme, áno?) som ešte nečítal@mAt3s25 napísal:Tichondrius bol zlostný, ale nakoniec dobrý upír.@nucleon napísal:Oproti Matúšovi je aj taký Tichondrius príliš žiarivý.@peter12 napísal:hotový Tichondrius@Gaius Julius Caesar napísal:Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

Mrdofúz- Level 39 Rytier Battleonu
Money : 579642
Áno, jeho.@Mrdofúz napísal:Takýto krásny opis Tichondria (o tom z Warcraftu hovoríme, áno?) som ešte nečítal@mAt3s25 napísal:Tichondrius bol zlostný, ale nakoniec dobrý upír.@nucleon napísal:Oproti Matúšovi je aj taký Tichondrius príliš žiarivý.@peter12 napísal:hotový Tichondrius@Gaius Julius Caesar napísal:Temného pána poteší?@mAt3s25 napísal:To bude veľmi pekná anketa.@nermal napísal:dík za stránku.ešte si musím premysliet ako chcem tie ankety vobec robiť,či dám všetky ankety hneď na raz alebo či ich budem postovat postupne a ako to vlastne celé bude prebiehať.@XezepusMECHA napísal:Inak @nermal celkom fajn stránka na jednoduché a štýlové brackety keby si sa s tým nechcel babrať manuálne je https://challonge.com/sk . Raz som ju využíval na projekty do školy. Celkom ušla..

Páči sa mi, že párne dostali párny počet hlasov a vyhrali a nepárne dostali nepárny počet hlasov.
Tak by mali ankety vyzerať.
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Money : 1092128
Gaius Julius Caesar- Level 39 Rytier Battleonu
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Money : 637979
Zdá sa mi, že tých je tu na fore veľa.@Gaius Julius Caesar napísal:Cítim tam nádych iluminátov

Bojím sa, že sa raz objavia aj v nermalovej ankete. 

kto?@Mrdofúz napísal:Zdá sa mi, že tých je tu na fore veľa.@Gaius Julius Caesar napísal:Cítim tam nádych iluminátov

peter12- Level 41 Vládca
Ilumináti vs Azachyeláni?@Mrdofúz napísal:Bojím sa, že sa raz objavia aj v nermalovej ankete.

peter12- Level 41 Vládca
nermal našiel som takú po riti stránku na brackety, ak by si chcel.. ale je platená tak ju skúšam ešte nejak obísť alebo nájsť podobnú alternatívu. Ale hodila by sa mi pre tvoje ankety.
Vek : 26
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Money : 1211383
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakciiNajlepší prispievateľ : DEC 2020
To by sa zislo :Dinak pomaly uz pripravujem format, musim estebdomysliet ako to casovo rozlozit aby tu na fore nebolo zasa 20 ankiet odomna za mesiac 

nermal- Level 34 Alchymista
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Money : 303942
Jj tak daj vedieť ako budeš mať ten formát a niečo ti môžem pomôcť spraviť.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Money : 1211383
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakciiNajlepší prispievateľ : DEC 2020
@nermal napísal:To by sa zislo :Dinak pomaly uz pripravujem format, musim estebdomysliet ako to casovo rozlozit aby tu na fore nebolo zasa 20 ankiet odomna za mesiac
Gaius by sa potešil, keby si si spravil náskok o ďalších 20 ankiet

Spammer- Level 42 Lord Battleonu
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Money : 831594
Strana 4 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: Voľné témy :: Ankety :: nermalove neskutočné ankety :: 2. kolá ankiet
Strana 4 z 9
Povolenie tohoto fóra: