P. P.
Strana 4 z 31
Strana 4 z 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Re: P. P.
Ok necham to zatial tak 😁😁 Zatial mam staty takto:@LightBringer napísal:Nie je to problém, ale vykašli sa teraz na to, nemíňaj si gold na untrain, neskôr to spravíš. Pár nespravných statov navyše ťa teraz nemusí mrzieť. Ako ich máš zatiaľ rozložené?@Peter Pettigrew napísal:Ale mam otazku, kde mozem untrainovat staty? Chcel som si zvysit manu a myslel som ze na to sluzi INT ale trochu som sa obabral 🤣😂😒 Zistil som ze na manu je wisdom
DEX 50
INT 10
END 40

nerds want us to find something we can't pronounce. I hate to say it, Chester, but maybe we need to cut back on the shibbying.
Peter Pettigrew- Level 20 Skúsený prispievateľ
Vek : 25
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Money : 53944
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.
nermal- Level 34 Alchymista
Vek : 24
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Money : 303781
Toto keď sa dozvie Jakovlev..@Peter Pettigrew napísal:Som automechanik 🤣🤣 A niekedy nemam cely den co robit takze si bud hladam robotu aj tam kde nie je alebo hram Dragon fable 😂🙄@peter12 napísal:kde pracuješ?@Peter Pettigrew napísal:Dnes som v robote nemal cely den co robit. Nemali sme zakazky takze som sa mohol flakat. Dragon fable bolo spustene nonstop 12 hodin a ked som nemal ludi tak som prechadzal questy 🤣😂👌

Sverige- Level 42 Lord Battleonu
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
Meno : Tomáš
Money : 818185
@Sverige napísal:Toto keď sa dozvie Jakovlev..@Peter Pettigrew napísal:Som automechanik 🤣🤣 A niekedy nemam cely den co robit takze si bud hladam robotu aj tam kde nie je alebo hram Dragon fable 😂🙄@peter12 napísal:kde pracuješ?@Peter Pettigrew napísal:Dnes som v robote nemal cely den co robit. Nemali sme zakazky takze som sa mohol flakat. Dragon fable bolo spustene nonstop 12 hodin a ked som nemal ludi tak som prechadzal questy 🤣😂👌

Mrdofúz- Level 39 Rytier Battleonu
Money : 578557
Ja som v DF radšej trénoval WIS ako END.. vždy mi extrémne rýchlo dochádzala mana a hlavne v dlhších questoch to bolo na nervy@Peter Pettigrew napísal:Ok necham to zatial tak 😁😁 Zatial mam staty takto:@LightBringer napísal:Nie je to problém, ale vykašli sa teraz na to, nemíňaj si gold na untrain, neskôr to spravíš. Pár nespravných statov navyše ťa teraz nemusí mrzieť. Ako ich máš zatiaľ rozložené?@Peter Pettigrew napísal:Ale mam otazku, kde mozem untrainovat staty? Chcel som si zvysit manu a myslel som ze na to sluzi INT ale trochu som sa obabral 🤣😂😒 Zistil som ze na manu je wisdom
DEX 50
INT 10
END 40

Mrdofúz- Level 39 Rytier Battleonu
Money : 578557
Zvyšuj si teraz dexterity pár levelov.@Peter Pettigrew napísal:Ok necham to zatial tak 😁😁 Zatial mam staty takto:@LightBringer napísal:Nie je to problém, ale vykašli sa teraz na to, nemíňaj si gold na untrain, neskôr to spravíš. Pár nespravných statov navyše ťa teraz nemusí mrzieť. Ako ich máš zatiaľ rozložené?@Peter Pettigrew napísal:Ale mam otazku, kde mozem untrainovat staty? Chcel som si zvysit manu a myslel som ze na to sluzi INT ale trochu som sa obabral 🤣😂😒 Zistil som ze na manu je wisdom
DEX 50
INT 10
END 40
Vek : 26
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Money : 1207381
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakciiNajlepší prispievateľ : DEC 2020
a čo si bol warrior rogue aebo mage?@Mrdofúz napísal:Ja som v DF radšej trénoval WIS ako END.. vždy mi extrémne rýchlo dochádzala mana a hlavne v dlhších questoch to bolo na nervy@Peter Pettigrew napísal:Ok necham to zatial tak 😁😁 Zatial mam staty takto:@LightBringer napísal:Nie je to problém, ale vykašli sa teraz na to, nemíňaj si gold na untrain, neskôr to spravíš. Pár nespravných statov navyše ťa teraz nemusí mrzieť. Ako ich máš zatiaľ rozložené?@Peter Pettigrew napísal:Ale mam otazku, kde mozem untrainovat staty? Chcel som si zvysit manu a myslel som ze na to sluzi INT ale trochu som sa obabral 🤣😂😒 Zistil som ze na manu je wisdom
DEX 50
INT 10
END 40

peter12- Level 41 Vládca
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Money : 822519
Kto je Jakovlev a preco? 🤣😂😂@Sverige napísal:Toto keď sa dozvie Jakovlev..@Peter Pettigrew napísal:Som automechanik 🤣🤣 A niekedy nemam cely den co robit takze si bud hladam robotu aj tam kde nie je alebo hram Dragon fable 😂🙄@peter12 napísal:kde pracuješ?@Peter Pettigrew napísal:Dnes som v robote nemal cely den co robit. Nemali sme zakazky takze som sa mohol flakat. Dragon fable bolo spustene nonstop 12 hodin a ked som nemal ludi tak som prechadzal questy 🤣😂👌

nerds want us to find something we can't pronounce. I hate to say it, Chester, but maybe we need to cut back on the shibbying.
peter12 dal like na tento príspevok
S end uz koncim a ked zarobim nejake kese navyse tak si dam prec int a hodim to bud do dexterity alebo zacnem cvicit trochu wisdom 😎👌✌@nermal napísal:40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.

to nechci radšej vedieť@Peter Pettigrew napísal:Kto je Jakovlev a preco? 🤣😂😂@Sverige napísal:Toto keď sa dozvie Jakovlev..@Peter Pettigrew napísal:Som automechanik 🤣🤣 A niekedy nemam cely den co robit takze si bud hladam robotu aj tam kde nie je alebo hram Dragon fable 😂🙄@peter12 napísal:kde pracuješ?@Peter Pettigrew napísal:Dnes som v robote nemal cely den co robit. Nemali sme zakazky takze som sa mohol flakat. Dragon fable bolo spustene nonstop 12 hodin a ked som nemal ludi tak som prechadzal questy 🤣😂👌

peter12- Level 41 Vládca
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Money : 822519
Je to na tebe, Teraz máš staty rozložené relatívne dobre.@Peter Pettigrew napísal:S end uz koncim a ked zarobim nejake kese navyse tak si dam prec int a hodim to bud do dexterity alebo zacnem cvicit trochu wisdom 😎👌✌@nermal napísal:40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakciiNajlepší prispievateľ : DEC 2020
Regni sa@Lionfish napísal:Aj ja chcem hrat dragonfable

Sverige- Level 42 Lord Battleonu
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
Meno : Tomáš
Money : 818185

• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Money : 1087351
Aale@Peter Pettigrew napísal:Som automechanik 🤣🤣 A niekedy nemam cely den co robit takze si bud hladam robotu aj tam kde nie je alebo hram Dragon fable 😂🙄@peter12 napísal:kde pracuješ?@Peter Pettigrew napísal:Dnes som v robote nemal cely den co robit. Nemali sme zakazky takze som sa mohol flakat. Dragon fable bolo spustene nonstop 12 hodin a ked som nemal ludi tak som prechadzal questy 🤣😂👌

• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Money : 1087351
LightBringer- Level 43 Battleonský mudrc
Obetoval som tu tisicku a staty som si resetoval 🤣😂 DEX 80 a END 50 mam teraz. Co vy na to? Trenovat dalej dexterity teraz? Dat este nieco do END alebo skusit aj iny skill? 😎👌✌ Poradte 🤔@LightBringer napísal:Je to na tebe, Teraz máš staty rozložené relatívne dobre.@Peter Pettigrew napísal:S end uz koncim a ked zarobim nejake kese navyse tak si dam prec int a hodim to bud do dexterity alebo zacnem cvicit trochu wisdom 😎👌✌@nermal napísal:40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.

Daj si ešte dexterity na 100. A potom si kľudne začni pomaly trénovať tretí stat podľa toho, čo najviac k boju potrebuješ (prejdi si myšou ponad jednotlivými statmi aby si zistil čo ti zvyšujú)@Peter Pettigrew napísal:Obetoval som tu tisicku a staty som si resetoval 🤣😂 DEX 80 a END 50 mam teraz. Co vy na to? Trenovat dalej dexterity teraz? Dat este nieco do END alebo skusit aj iny skill? 😎👌✌ Poradte 🤔@LightBringer napísal:Je to na tebe, Teraz máš staty rozložené relatívne dobre.@Peter Pettigrew napísal:S end uz koncim a ked zarobim nejake kese navyse tak si dam prec int a hodim to bud do dexterity alebo zacnem cvicit trochu wisdom 😎👌✌@nermal napísal:40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.
Spammer- Level 42 Lord Battleonu
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Money : 830819
Gaius Julius Caesar- Level 39 Rytier Battleonu
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Money : 635787
Vcera a predvcerom som mal v praci tolko roboty ze som mal DF zapnute 10 hodin vkuse 🤣🤣🤣@Gaius Julius Caesar napísal:Level 29, ideš ako strela

Dam este na 100, tak som to aj planoval. Staty som uz resetoval a teraz mam iba dexterity a endurance vycvicene ✌🤔 Postupne pridam treti, ktory odporucate?@Spammer napísal:Daj si ešte dexterity na 100. A potom si kľudne začni pomaly trénovať tretí stat podľa toho, čo najviac k boju potrebuješ (prejdi si myšou ponad jednotlivými statmi aby si zistil čo ti zvyšujú)@Peter Pettigrew napísal:Obetoval som tu tisicku a staty som si resetoval 🤣😂 DEX 80 a END 50 mam teraz. Co vy na to? Trenovat dalej dexterity teraz? Dat este nieco do END alebo skusit aj iny skill? 😎👌✌ Poradte 🤔@LightBringer napísal:Je to na tebe, Teraz máš staty rozložené relatívne dobre.@Peter Pettigrew napísal:S end uz koncim a ked zarobim nejake kese navyse tak si dam prec int a hodim to bud do dexterity alebo zacnem cvicit trochu wisdom 😎👌✌@nermal napísal:40 end ty bude podla mna na teraz aj stacit end je dolezitejsia hlavne pri challange questoch skor ak chces HP tak by som trenoval lvl HP potionov u Reens.

Strana 4 z 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Strana 4 z 31
Povolenie tohoto fóra: