Little talks s Verizou
+25
KickPato
Nikuška
G.Z.L
peter12
Sverige
Lionfish
Capt. rhubarb
Mrdofúz
Spammer
Peter Pettigrew
mAt3s25
Yulgar
Android
Thoper
XezepusMECHA
Peny
nucleon
K7BO
Xoxy
Gaius Julius Caesar
Levloj45
FrActraL
Veriza
nermal
LightBringer
29 posters
Strana 29 z 40
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
On je vypocitavy Ked sa na neho pozeras tak sa tvary ako ten najpomalsi tvor na zemi a ked sa na par sekund otocit tak spravi 3 pohyby a splynie niekde s krickamiPeter Pettigrew napísal:Si si ista ze si len par sekund nedavala pozor? Este som nepocul aby niekomu usiel chameleon za par sekund 😂😂😂Veriza napísal:Ak bude pekne pocasie ked prides tak zoberiem aj Thea a mozeme ho ist vyvencit Za panelakom mame maly park kde by sme mohli spolu ist. A Lucasa mozem potom doniest ale len na schodiky s nim nechcem chodit daleko od bytovky lebo som ho uz raz skoro stratila ked mi zaliezol do krovia a zaspal tam ked som na par sekund nedavala pozor
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1112912
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Ak sa na ten rok ku mne nastahujes tak anomAt3s25 napísal:Ahoj, nechceš si dať na rok prestávku od fóra?Veriza napísal:Dakujem A dakujem aj za pokec
Dobre az na to ze som vstavala asi az o pol jedenastej Nebolo preco vstavat a nikto rano doma aj tak nebol tak som mohla spat kolko som chcelaYulgar napísal:Ako sa ráno vstávalo?Veriza napísal:Prepac uz som trochu mimo z toho vina
No je to síce tvoj brat ale to je dobrý blbec to je čo za chlapa čo sa pred fraejrkou ukazuje tak že si skáče do svojej mladšej sestry.... nechápem ho....Veriza napísal:Asi potrebuje. A to je este nic ale ked su neni nasi doma a pride sa ku nam vyspat s frajerkou a je opity tak vtedy sa vie spravat ako uplny blbec ku mne.... a rano potom akoby sa nic nestalo a pritom si dobre pamata co mi vecer predtym pred jeho frajerkou povedalPeter Pettigrew napísal:To si potrebuje nieco dokazovat pred frajcou ze robi frajera pred 15 rocnou segrou? To mu na to jeho baba skoci?Veriza napísal:Par ulic od nas byva. A je lepsie ked je on u nej ako ona u nas. Ona je celkom v pohode ale brat sa sprava ako blbec ku mne ked je u nas aby sa pred nou ukazoval.
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2226104
A ahoj sorry že som ti nemohol napísať skôr a odpísať aj na ssku ale nemám teraz vôbec čas aj kvôli práci aj nejaké iné veci tak som nemal čas.... som rád že ťa tu znova vidím nerozmyslela si si ešte stretko ?
Nerozmyslela akurat sa trocha bojim ze kym to stretko bude tak si to rozmyslite vy
Ved on je v pohode len hlavne ked si vypije alebo ked ma svoju naladu tak sa vie ku mne spravat fakt hnusne. Ja som si uz na to zvykla. Jeho frajerka je v pohode a vacsinou to ignoruje ale ja sa pri tom citim neprijemne niekedy ked uz zachadza do fakt veci ktore su neni pekneYulgar napísal:No je to síce tvoj brat ale to je dobrý blbec to je čo za chlapa čo sa pred fraejrkou ukazuje tak že si skáče do svojej mladšej sestry.... nechápem ho....Veriza napísal:Asi potrebuje. A to je este nic ale ked su neni nasi doma a pride sa ku nam vyspat s frajerkou a je opity tak vtedy sa vie spravat ako uplny blbec ku mne.... a rano potom akoby sa nic nestalo a pritom si dobre pamata co mi vecer predtym pred jeho frajerkou povedalPeter Pettigrew napísal:To si potrebuje nieco dokazovat pred frajcou ze robi frajera pred 15 rocnou segrou? To mu na to jeho baba skoci?Veriza napísal:Par ulic od nas byva. A je lepsie ked je on u nej ako ona u nas. Ona je celkom v pohode ale brat sa sprava ako blbec ku mne ked je u nas aby sa pred nou ukazoval.
My si to nemáme prečo rozmyslieť ak si to nerozmyslíš ty Sa neboj zase až tak dlho to hádam trvať nebude mne to už ide tiež všetko toto pomaly na nervy že musíme byť vkuse niekde zavretý a nemôžeme si ísť niekde po sedieť ale už to hádam nebude dlho trvať. A ak nie no tak ja by som nemal problém sa stretnúť aj mimo stretka veď ani nebývam ďalekoVeriza napísal:Nerozmyslela akurat sa trocha bojim ze kym to stretko bude tak si to rozmyslite vy
Často chodievajú ku vám s frajerkou? Či iba keď rodičia niesú doma?? Však aj ty si dones frajera ku sebe domov a máš pokoj Uvidíš či bude tiež do teba skákať keď tam budeš mať niekoho Ale aspoň že frajerka je v pohode a nerobí si z teba sranduVeriza napísal:Ved on je v pohode len hlavne ked si vypije alebo ked ma svoju naladu tak sa vie ku mne spravat fakt hnusne. Ja som si uz na to zvykla. Jeho frajerka je v pohode a vacsinou to ignoruje ale ja sa pri tom citim neprijemne niekedy ked uz zachadza do fakt veci ktore su neni pekneYulgar napísal:No je to síce tvoj brat ale to je dobrý blbec to je čo za chlapa čo sa pred fraejrkou ukazuje tak že si skáče do svojej mladšej sestry.... nechápem ho....Veriza napísal:Asi potrebuje. A to je este nic ale ked su neni nasi doma a pride sa ku nam vyspat s frajerkou a je opity tak vtedy sa vie spravat ako uplny blbec ku mne.... a rano potom akoby sa nic nestalo a pritom si dobre pamata co mi vecer predtym pred jeho frajerkou povedalPeter Pettigrew napísal:To si potrebuje nieco dokazovat pred frajcou ze robi frajera pred 15 rocnou segrou? To mu na to jeho baba skoci?Veriza napísal:Par ulic od nas byva. A je lepsie ked je on u nej ako ona u nas. Ona je celkom v pohode ale brat sa sprava ako blbec ku mne ked je u nas aby sa pred nou ukazoval.
Hocikedy s nou chodi ku nam ale ked su doma rodicia tak aspon nerobia tie veci. A vsak dufam ze to stretko vyjde mne nevadi cakat ja skor ci vam sa bude potom dat ak to bude mozno aj po lete.
Uz musim ist nieco musim doma spravit tak zatial
"Tie veci" jasné chápem nejdedm sa ďalej pýtať... asi ti to neni príjemné ak to počuješ cez izby počuješ?Veriza napísal:Hocikedy s nou chodi ku nam ale ked su doma rodicia tak aspon nerobia tie veci. A vsak dufam ze to stretko vyjde mne nevadi cakat ja skor ci vam sa bude potom dat ak to bude mozno aj po lete.
Škoda... konečne som tu mohol prísť po dlhej dobe a ty musíš ísť. No aspoň že sme popísali Inak ja som ti ešte písal aj SS správu tak potom mi odpíš ak chcešVeriza napísal:Uz musim ist nieco musim doma spravit tak zatial
Nevsimaj si ho. Raz si najdes aj ty frajera a ten mu za jeho blbe reci vylepi 😉Veriza napísal:Asi potrebuje. A to je este nic ale ked su neni nasi doma a pride sa ku nam vyspat s frajerkou a je opity tak vtedy sa vie spravat ako uplny blbec ku mne.... a rano potom akoby sa nic nestalo a pritom si dobre pamata co mi vecer predtym pred jeho frajerkou povedalPeter Pettigrew napísal:To si potrebuje nieco dokazovat pred frajcou ze robi frajera pred 15 rocnou segrou? To mu na to jeho baba skoci?Veriza napísal:Par ulic od nas byva. A je lepsie ked je on u nej ako ona u nas. Ona je celkom v pohode ale brat sa sprava ako blbec ku mne ked je u nas aby sa pred nou ukazoval.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1067823
Súhlasím s Pp nado mnou Ak ho v tom jeho frajerka nepodporuje, tak si z toho nerob ťažkú hlavu. Ak ti veľmi vadí, možno by som sa skôr skúsil porozprávať s ňou a povedať jej, nech mu to v súkromí niekedy dohovorí. Možno by to zabralo.
starsi suredonci vedia byt dost neprijemny,mam starsiu sestru a tiez som si s nou uzil svoje.A to sme k tomu mali este dlho mali spolocnu izbu.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 931541
LightBringer dal like na tento príspevok
Kašli na neho. Keď budeš počuť, že prichádza ku vám s frajerkou, zavri sa do izby, daj si slúchadla a počúvaj hudbu. Ignore him.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2188767
A čo si, veď som nemal moc Len už som bol unavený a cítil som, že keby pokračujem a dám si ešte 8-10, tak sa najebem. Ráno som bol svieži ako rybanasuchu.Peny napísal:Bola opička?LightBringer napísal:Jj ja dík že som sa opil kvôli tomu že som nešiel spať a bol na Battleone Dobrú noc, vyspi sa. Nech nie je opica ráno.
Timea, máš rada Gorillaz? Tu som ti našiel takú fajn pesničku. Taký chillik pre teba. Možno sa ti bude páčiť.
FrActraL, Spammer and nermal dali like na tento príspevok
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 931541
LightBringer dal like na tento príspevok
Súhlasím. Taká hudba keď máš dobrú aj zlú náladu. Vždy ťa poteší.
Staci uplne ked ma bude aj mojho buduceho frajera ignorovat Bit sa nemusiaPeter Pettigrew napísal:Nevsimaj si ho. Raz si najdes aj ty frajera a ten mu za jeho blbe reci vylepi 😉Veriza napísal:Asi potrebuje. A to je este nic ale ked su neni nasi doma a pride sa ku nam vyspat s frajerkou a je opity tak vtedy sa vie spravat ako uplny blbec ku mne.... a rano potom akoby sa nic nestalo a pritom si dobre pamata co mi vecer predtym pred jeho frajerkou povedalPeter Pettigrew napísal:To si potrebuje nieco dokazovat pred frajcou ze robi frajera pred 15 rocnou segrou? To mu na to jeho baba skoci?Veriza napísal:Par ulic od nas byva. A je lepsie ked je on u nej ako ona u nas. Ona je celkom v pohode ale brat sa sprava ako blbec ku mne ked je u nas aby sa pred nou ukazoval.
Gaius Julius Caesar dal like na tento príspevok
My nastastie nemame spolocnu izbu ale to by som si ani nevedela predstavit pri bratovom zivote a pri tom jak nepozera na ostatanych pri tom co robi.nermal napísal:starsi suredonci vedia byt dost neprijemny,mam starsiu sestru a tiez som si s nou uzil svoje.A to sme k tomu mali este dlho mali spolocnu izbu.
Gaius Julius Caesar dal like na tento príspevok
To aj robim Ale on mi vie prist do izby, otvorit dvere a pozera sa na mna tak si musim dat dole sluchadla a spytat sa co chce aby som nevyzerala ze mu davam uplny ignor lebo to by dopadlo este horsie. A jedine co si vypocujem je len nejaka sprostost alebo jedna z jeho ´´vtipnych´ poznamok ktore su viac trapne ako vtipneLightBringer napísal:Kašli na neho. Keď budeš počuť, že prichádza ku vám s frajerkou, zavri sa do izby, daj si slúchadla a počúvaj hudbu. Ignore him.
LightBringer and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Super je to presne nieco podobne som potrebovala teraz na rano po tom co som sa nasilne musela zobudit uz o siedmej a este doteraz sa neviem prebrat Kakao to isti a tato hudba je k nemu super Ta spevacka ma pekny hlas A spevak tiezLightBringer napísal:Timea, máš rada Gorillaz? Tu som ti našiel takú fajn pesničku. Taký chillik pre teba. Možno sa ti bude páčiť.
LightBringer and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou