Little talks s Verizou
+28
Peter Leopold
FrActraL
Levloj45
nermal
Darkneus
Lionfish
18jakub18
Thoper
Sverige
The Sheriff
G.Z.L
Nikuška
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
K7BO
mAt3s25
nucleon
Peny
Yulgar
Peter Pettigrew
Mrdofúz
Spammer
LightBringer
peter12
XezepusMECHA
Android
KickPato
Veriza
32 posters
Strana 30 z 40
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Re: Little talks s Verizou
Ty máš výhodu, že tebe stačí zhodiť tričko, urobiť toto:
.. a dievča je tvoje
.. a dievča je tvoje
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
nucleon dal like na tento príspevok
Príď do posilky, máme v Centrálke otvorenú stále, pocvičíme a budeš zhadzovať triko aj ty
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Jj viem, ale nechýba mi zatiaľ. Drž ho pod svojimi ochrannými krídlami, niekedy si poň prídem. Môžeš ho zatiaľ nosiť, ak ti padne k úžitku.Peny napísal:Vieš o tom, že u mňa doma máš ešte ten malý červený batoh?LightBringer napísal:Boty, triko a kapsičku. Dopĺňam svoj osobný store.Thoper napísal:Čo ideš brať, Lighte?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Na káve som bol, čo by som tam robil Pýtaš sa ako by som mal u Mati šancu na niečo iné.XezepusMECHA napísal:U Maťky je veľa strát a nálezov, ale tiež by ma zaujímalo, čo tam robil Light Inak @Peny neviem či zrovna ja nemám u teba moju obľúbenú termosku, ktorú už neviem vyše roka nájsť
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Co je u teba, to je tvoje. Uz to malo byt na Bazosi 😂😂😂Peny napísal:Vieš o tom, že u mňa doma máš ešte ten malý červený batoh?LightBringer napísal:Boty, triko a kapsičku. Dopĺňam svoj osobný store.Thoper napísal:Čo ideš brať, Lighte?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Drogy.Gaius Julius Caesar napísal:Čo budeš nosiť v kapsičke?LightBringer napísal:Boty, triko a kapsičku. Dopĺňam svoj osobný store.Thoper napísal:Čo ideš brať, Lighte?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Donesie kapsičku aj na stretávku?Mrdofúz napísal:Drogy.Gaius Julius Caesar napísal:Čo budeš nosiť v kapsičke?LightBringer napísal:Boty, triko a kapsičku. Dopĺňam svoj osobný store.Thoper napísal:Čo ideš brať, Lighte?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Ja som vedela ze si len robite srandu a ze v skutocnosti je takyto! A vie urobit aj to co ten ujo na obrazku?XezepusMECHA napísal:Ty máš výhodu, že tebe stačí zhodiť tričko, urobiť toto:
.. a dievča je tvoje
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Mozem ist nieedy s vami aj ja? Vzdy som chcela navstivit posilku. Ale neviem ci tam bude nieco pre mna lebo ja mam problem zdvihnut aj kilovu cinkunucleon napísal:Príď do posilky, máme v Centrálke otvorenú stále, pocvičíme a budeš zhadzovať triko aj ty
Hej ako dnes som s Theom ani nebola lebo zas bol cely den s bratom ale Lucas poslucha vzdy to je moj izbovy kamosGaius Julius Caesar napísal:@Veriza no čo? Poslúchajú zvery?
Mam ale ja som prilis mala na to aby som trafila kosYulgar napísal:Mal by to byť Lebron James známy basketbalista Ty máš rada basketbal Veriza?Veriza napísal:Koho to mas v profilovke Robo?nucleon napísal:Zajtra večer zahrajme niečo. Warcraft by som zamastil.Nikuška napísal:Ty si trapko My si nezahráme zase PubG ako za starých čias?KickPato napísal:čau trapka, ako ide život no čo kedy znova hráme?Veriza napísal:Super
Ulozila som si ho a zatial sa mi paci najviac Mozno sa nan pozriem znova o mesiac ak by isiel do zlavy lebo som nasla ze na Zezule chodi teraz dost veci do zliav ze 15 percent kludneLightBringer napísal:Ešte nejdem kupovať, možno až koncom týždňa, ešte si chcem pokukať nejaké veci. Ty si ulož tento ružový Nitro Chase batoh a pokukaj si ešte na nete nejaké, ak sa ti zapáčia.Veriza napísal:Hej ten ruzovy sa mi paci najviac ale co z toho ked stoji 60 to je moc. Tie kupony pouzi na tvoj nakup ides si kupovat veci a ten kupon patri tebe nie mne Ale si zlatyLightBringer napísal:Ten je pekný. Ružový by si brala?Veriza napísal:Hej Light kukaj tento co povies? Tento sa mi velmi paci ale zase cena ze 60 eur ach
https://www.snowboard-zezula.sk/batoh-nitro-chase-almond/pn-118241
Pozerám, že na Zezule je dokonca najlacnejší, keď si porovnáš s inými obchodmi, kde ide nad 61+ https://batohy.heureka.sk/nitro-chase-almond-35l/
S väčším kupónom čo mám a nemám ho kde minúť by ti to spravilo zľavu nejakých necelých 7€ + doprava zadarmo. Tak by vyšiel nejakých 53 cca.
Android dal like na tento príspevok
Nechcem ťa lákať na neslušné veci, ale toto Robo dokážeVeriza napísal:Ja som vedela ze si len robite srandu a ze v skutocnosti je takyto! A vie urobit aj to co ten ujo na obrazku?XezepusMECHA napísal:Ty máš výhodu, že tebe stačí zhodiť tričko, urobiť toto:
.. a dievča je tvoje
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Ako sa Lucasovi páči nová skalka od brata?Veriza napísal:Hej ako dnes som s Theom ani nebola lebo zas bol cely den s bratom ale Lucas poslucha vzdy to je moj izbovy kamosGaius Julius Caesar napísal:@Veriza no čo? Poslúchajú zvery?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Oki tak ten chalan bude na stretku bez tricka ci sa mu to paci alebo nieAndroid napísal:Nechcem ťa lákať na neslušné veci, ale toto Robo dokážeVeriza napísal:Ja som vedela ze si len robite srandu a ze v skutocnosti je takyto! A vie urobit aj to co ten ujo na obrazku?XezepusMECHA napísal:Ty máš výhodu, že tebe stačí zhodiť tričko, urobiť toto:
.. a dievča je tvoje
Skumal ju asi 15 minut a potom sa zase naplno venoval drievku Ale vyzera tam pekne ako doplnokAndroid napísal:Ako sa Lucasovi páči nová skalka od brata?Veriza napísal:Hej ako dnes som s Theom ani nebola lebo zas bol cely den s bratom ale Lucas poslucha vzdy to je moj izbovy kamosGaius Julius Caesar napísal:@Veriza no čo? Poslúchajú zvery?
Veriza: Akú značku koliesok preferuješ na skateboard, keď si kupuješ vlastné komponenty? Chcem vymeniť tie svoje a rozmýšľam, že by som vyskúšal pre zmenu inú značku. Doteraz som používal hlavne RICTA wheels, nemám voči ním žiadne výhrady, ale možno by som chcel vyskúšať aj niečo iné. Máš nejaké tipy?
Ja si kupujemm Bones tie su moje najoblubenejsie ale ty mas tiez super len Ricty su trocha drahe tak tie som si nikdy nekupovala ake su? Ale ja by som ti odporucila Bones tie su take ze ich najviac ludia kupuju len si vyber spravnu tvrdost a velkost aka sa tebe hodi urcite najdes tu svoju.
Naposledy upravil Veriza dňa 8/4/2021, 19:12, celkom upravené 1 krát.
Áno, mášXezepusMECHA napísal:U Maťky je veľa strát a nálezov, ale tiež by ma zaujímalo, čo tam robil Light Inak @Peny neviem či zrovna ja nemám u teba moju obľúbenú termosku, ktorú už neviem vyše roka nájsť
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Preco si chalani u teba zabudaju veci?
Nekomentujem.. Teraz je to už celkom v pohode, ale niekedy to bolo s nimi tak zlé, že som si mohla kľudne vytvoriť krabicu straty a nálezy, kde by som si ukladala všetky veci, ktoré si chalani zabudli (u mňa, na stretkách alebo kdekoľvek inde proste.. )Veriza napísal:Preco si chalani u teba zabudaju veci?
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Mozno sa im u teba tak paci ze stratia hlavu, myslienky maju niekde inde a zabudnu si u teba veci Aspon sa s nimi nenudis
Hej Kazuto a napis mi este ako kolieska ricta si pouzival doterazKazuto1 napísal:Veriza: Akú značku koliesok preferuješ na skateboard, keď si kupuješ vlastné komponenty? Chcem vymeniť tie svoje a rozmýšľam, že by som vyskúšal pre zmenu inú značku. Doteraz som používal hlavne RICTA wheels, nemám voči ním žiadne výhrady, ale možno by som chcel vyskúšať aj niečo iné. Máš nejaké tipy?
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou