Little talks s Verizou
+26
nermal
The Sheriff
Peter Leopold
Xoxy
FrActraL
Quadro'Ye
Mrdofúz
KickPato
K7BO
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
Sverige
Nikuška
Capt. rhubarb
RADIO BATTLEON
LightBringer
peter12
Veriza
Peter Pettigrew
Android
XezepusMECHA
Spammer
Lionfish
mAt3s25
Peny
30 posters
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Robo vraj podľa legiend chodí iba bez trička.Veriza napísal:No to by vam nepomohlo akurat by vas nasi uz vobec ku nam nepustili keby ste si ma privlastnili Iba ak by prisiel Robo bez tricka ten by mozno vedel nieco spravitXezepusMECHA napísal:Mali by sme sa s jej rodičmi porozprávať a vysvetliť mu, že Veriza je už naša.Xoxy napísal:čo za ludia vypinaju mladej holke net wtf Veriza je popoluska
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Verzia čo robíš cez víkend?
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Urcite by som ti zacala chybat a prosil by si aby som sa sem vratila A odpis mi prosim aspon na jednu spravu co som ti poslala lebo sa uz citim ako blba ked ti posielam desiatu spravu a ty nicmAt3s25 napísal:Nijako. O to ide.Veriza napísal:Ako by som ta potom otravovala keby som nemala internet?mAt3s25 napísal:Mohli by jej ten internet vypnúť na dobro.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
To nekomentujem musel by si poznat nasich aby si pochopil o com hovorim. Tu u nas doma je vela veci ktore sa nedaju proste vysvetlit kym ich sam neuvidispeter12 napísal:robí vám to často? tak zapneme potajme znovu, ne?Veriza napísal:Kavu vam spravia a heslo od wifi mam aj ja horsie bude ked vypnu celu wifiXoxy napísal:Hejno mozno aj kavu nam spravia ale heslo od wifi nam nedajuXezepusMECHA napísal:Mali by sme sa s jej rodičmi porozprávať a vysvetliť mu, že Veriza je už naša.Xoxy napísal:čo za ludia vypinaju mladej holke net wtf Veriza je popoluska
Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
Tak nech pride podla legendy bez tricka aj do Trnavy a ja sa vobec nebudem hnevatGaius Julius Caesar napísal:Robo vraj podľa legiend chodí iba bez trička.Veriza napísal:No to by vam nepomohlo akurat by vas nasi uz vobec ku nam nepustili keby ste si ma privlastnili Iba ak by prisiel Robo bez tricka ten by mozno vedel nieco spravitXezepusMECHA napísal:Mali by sme sa s jej rodičmi porozprávať a vysvetliť mu, že Veriza je už naša.Xoxy napísal:čo za ludia vypinaju mladej holke net wtf Veriza je popoluska
Preco? V sobotu nic a v nedelu si budem robit ulohy do skoly a podla pocasia uvidim ci pojdem von preco? Chces mi venovat?KickPato napísal:Verzia čo robíš cez víkend?
Kolobežkári sú premnožení aj u nás, dávaj si na nich pozor, oni ťa väčšinou nevidia. Oni väčšinou nevidia nikoho.Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Môžeš mi ich napísať aj 100...Veriza napísal:Urcite by som ti zacala chybat a prosil by si aby som sa sem vratila A odpis mi prosim aspon na jednu spravu co som ti poslala lebo sa uz citim ako blba ked ti posielam desiatu spravu a ty nicmAt3s25 napísal:Nijako. O to ide.Veriza napísal:Ako by som ta potom otravovala keby som nemala internet?mAt3s25 napísal:Mohli by jej ten internet vypnúť na dobro.
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Aj u vas jazdia na tych elektrickych bolt kolobezkach? Neviem kto na tom jazdi ale ludia maju talent ich zaparkovat aj v strede cestyPeny napísal:Kolobežkári sú premnožení aj u nás, dávaj si na nich pozor, oni ťa väčšinou nevidia. Oni väčšinou nevidia nikoho.Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Ja keď vidím tých pritepletných 50 kilových chumajov v obtiahnutých džínoch na kolobežkách s kafíčkom v ruke, tak mám chuť spáchať zločin boha krista piču.
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Nenadávaj im do chumajov za to, že ty nemáš kolobežku.mAt3s25 napísal:Ja keď vidím tých pritepletných 50 kilových chumajov v obtiahnutých džínoch na kolobežkách s kafíčkom v ruke, tak mám chuť spáchať zločin boha krista piču.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Dalo by sa to cez Adobe After Effects ale trvalo by mi to 800 hodín. To sa radšej naučím ten slide z videa.Veriza napísal:To je supeeer Nevies nieco podobne urobit?LightBringer napísal:Kukaj Veriza, aké video som našiel.
52 mm a 102a tvrdosť. Idem skúsiť triky, cruising trochu nechám napokoji.Veriza napísal:Ake si si dal kolieska? Uz si bol skusit otestovat?LightBringer napísal:Práve som si domontoval skejt. Menil som koliečka a uťahoval trocha trucky. Uvidíme čo to dá, idem otestovať.Veriza napísal:Len sa nezabi nieze si zlomis nohu lebo potom neviem ako budes jazdit ked prides do TTLightBringer napísal:Skoro som sa dnes zabil na skateboarde
A hlavne sa budem vyhýbať štrkom.
S tym štrkom robíš velkú chybu, počul som že štrk je najlepší povrch na trénovanie pre skaterov, Tony Hawk vraj na ničom inom ani netrenoval iba na čistom štrku.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Tieto triky z Ameriky poznám. Na štrku som sa už 2x vysypal. Tretíkrát tú istú chybu už nespravím.
V LM na teba štrk číha na každom rohu. Dávaj si pozorLightBringer napísal:52 mm a 102a tvrdosť. Idem skúsiť triky, cruising trochu nechám napokoji.Veriza napísal:Ake si si dal kolieska? Uz si bol skusit otestovat?LightBringer napísal:Práve som si domontoval skejt. Menil som koliečka a uťahoval trocha trucky. Uvidíme čo to dá, idem otestovať.Veriza napísal:Len sa nezabi nieze si zlomis nohu lebo potom neviem ako budes jazdit ked prides do TTLightBringer napísal:Skoro som sa dnes zabil na skateboarde
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Tie kolobežky už asi naozaj niečo znamenajú. Keďže som si ich rozmnoženie všimol dokonca aj u nás v malom LM, tak to už začína byť vážne. Samozrejme my akurát nemáme tie premakané aké veľké mestá, ale každý deň stretnem aspoň jedného kolobežkára, kdežto pred rokom - dvomi som človeka s kolobežkou stretával zriedkavo.Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
LightBringer dal like na tento príspevok
U nás na dedine sa deti kolobežkujú na tých starých na ktorých som jazdil ešte aj ja Babky na elektrokolobežkách tu už našťastie nemámeK7BO napísal:Tie kolobežky už asi naozaj niečo znamenajú. Keďže som si ich rozmnoženie všimol dokonca aj u nás v malom LM, tak to už začína byť vážne. Samozrejme my akurát nemáme tie premakané aké veľké mestá, ale každý deň stretnem aspoň jedného kolobežkára, kdežto pred rokom - dvomi som človeka s kolobežkou stretával zriedkavo.Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Chcel ťa zraziť? Zavoláme Matúša, aby mu to šiel vysvetliť?Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
No a u vas ich musi byt este viac ako u nas ked ste vacsi ako Trnava Ale ja proti nim akoze nic nemam len mi nemusia skakat do cesty ked mam prednostPeny napísal:Kolobežkári sú premnožení aj u nás, dávaj si na nich pozor, oni ťa väčšinou nevidia. Oni väčšinou nevidia nikoho.Veriza napísal:Teraz som prisla, sla som aj do parku a nikto tam nebol Co som necakala lebo je dnes fakt pekne a teplo akurat som asi trafila fajn cas lebo na obed a poobede tam urcite bolo vela ludi. A skoro ma presiel chlapec na kolobezke. A nebol to vlastne ani chlapec ale dospely co mal podla mna uz aj 35 :Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza skejtuješ?
Ved nebud zly Odpis mi prosim aspon na tu poslednu cukricek prosimmAt3s25 napísal:Môžeš mi ich napísať aj 100...Veriza napísal:Urcite by som ti zacala chybat a prosil by si aby som sa sem vratila A odpis mi prosim aspon na jednu spravu co som ti poslala lebo sa uz citim ako blba ked ti posielam desiatu spravu a ty nicmAt3s25 napísal:Nijako. O to ide.Veriza napísal:Ako by som ta potom otravovala keby som nemala internet?mAt3s25 napísal:Mohli by jej ten internet vypnúť na dobro.
Kupil si si uz vobec tu prilbu?LightBringer napísal:Dalo by sa to cez Adobe After Effects ale trvalo by mi to 800 hodín. To sa radšej naučím ten slide z videa.Veriza napísal:To je supeeer Nevies nieco podobne urobit?LightBringer napísal:Kukaj Veriza, aké video som našiel.
Tp s takymi malymi a tvrdymi ides len do parku ci aj street jazdit?LightBringer napísal:52 mm a 102a tvrdosť. Idem skúsiť triky, cruising trochu nechám napokoji.Veriza napísal:Ake si si dal kolieska? Uz si bol skusit otestovat?LightBringer napísal:Práve som si domontoval skejt. Menil som koliečka a uťahoval trocha trucky. Uvidíme čo to dá, idem otestovať.Veriza napísal:Len sa nezabi nieze si zlomis nohu lebo potom neviem ako budes jazdit ked prides do TTLightBringer napísal:Skoro som sa dnes zabil na skateboarde
LightBringer dal like na tento príspevok
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou