Little talks s Verizou
+26
nermal
The Sheriff
Peter Leopold
Xoxy
FrActraL
Quadro'Ye
Mrdofúz
KickPato
K7BO
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
Sverige
Nikuška
Capt. rhubarb
RADIO BATTLEON
LightBringer
peter12
Veriza
Peter Pettigrew
Android
XezepusMECHA
Spammer
Lionfish
mAt3s25
Peny
30 posters
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Little talks s Verizou
dúfam že ešte nechceš také veci aby ťa niekto o niečo priviazavalVeriza napísal:Laska boli A asi ma bude boliet ked ma este priviaze o ten radiator ako sluboval
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
do trojice s peny a verizou?LightBringer napísal:Rád. Dá sa to aj v trojici?Veriza napísal:Kviz s otazkami ktore su v kategoriach roznych a ziskavas za ne body. Mozeme si zahrat aj my dvaja ak by si niekedy chcelLightBringer napísal:Čo to hrávate za kvízik?Peny napísal:V piatok večer kvízik?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Light ju odviaže a bude zachránenáYulgar napísal:dúfam že ešte nechceš také veci aby ťa niekto o niečo priviazavalVeriza napísal:Laska boli A asi ma bude boliet ked ma este priviaze o ten radiator ako sluboval
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Yulgar napísal:do trojice s peny a verizou?LightBringer napísal:Rád. Dá sa to aj v trojici?Veriza napísal:Kviz s otazkami ktore su v kategoriach roznych a ziskavas za ne body. Mozeme si zahrat aj my dvaja ak by si niekedy chcelLightBringer napísal:Čo to hrávate za kvízik?Peny napísal:V piatok večer kvízik?
možno ťa chce priviazať preto že ťa má rád a aby si mu neutiekla, čo ty viešVeriza napísal:Laska boli A asi ma bude boliet ked ma este priviaze o ten radiator ako sluboval
Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
The Sheriff- Level 17 | Profesionál
Mesto : Western Battleon
Meno : Mr. Sheriff
Dukáty : 550307
To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Peter Pettigrew dal like na tento príspevok
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Peny dal like na tento príspevok
Vytazok z Lucasa. Nova smakocinka Lighta 🤔🔥🔥nucleon napísal:Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Peny and peter12 dali like na tento príspevok
Peter Pettigrew napísal:Vytazok z Lucasa. Nova smakocinka Lighta 🤔🔥🔥nucleon napísal:Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Timea,, nechceš 52 koliečka, 100a tvrdosť. Raz použité, vyzerajú ako nové.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Kde je problém, Snoope?nucleon napísal:Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
zuvaci tabak hej?LightBringer napísal:Kde je problém, Snoope?nucleon napísal:Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Vek : 26
Mesto : ㊙☯ Konohagakure ☯㊙
Meno : 🦊Xoxy🦊
Dukáty : 246590
Peter Pettigrew napísal:Vytazok z Lucasa. Nova smakocinka Lighta 🤔🔥🔥nucleon napísal:Tak to ho nedávajte k LightoviXezepusMECHA napísal:Možno si Theo myslí, že Lucas je žuvací tabakK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
No tu mi aspon niekedy odpise na stretku si ma podla mna nevsimne vobec alebo radsej ostane sediet v aute ako by ma mal stretnut a osobne spoznatPeter Pettigrew napísal:Neprestavaj snivat. Prides na stretko a Cukricek bude mozno uplne iny ako sa k tebe sprava na fore. Musis si verit az do konca. 😂😂🤔Veriza napísal:To sa nikdy nestane lebo on ma v skutocnosti naozaj nema rad a ak pride na stretko tak sa mi bude vyhybat Takze dost snivania
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Neviem preco ale neslo nam vybrat tretieho hraca ale je tam ta moznost tak mozno je to len poakzene je to stary kviz. Ale vsak mozme najst nejaky iny ak budeme chciet hrat viacery to bude nahodou superPeny napísal:Je tam taká možnosť, ale keď sme to skúšali, tak nám to nejak nešlo Ale môžeme vyskúšať aj s tebou. Možno pôjde.LightBringer napísal:Rád. Dá sa to aj v trojici?Veriza napísal:Kviz s otazkami ktore su v kategoriach roznych a ziskavas za ne body. Mozeme si zahrat aj my dvaja ak by si niekedy chcelLightBringer napísal:Čo to hrávate za kvízik?Peny napísal:V piatok večer kvízik?
Snivaj dalej On ma nema radpeter12 napísal:možno ťa chce priviazať preto že ťa má rád a aby si mu neutiekla, čo ty viešVeriza napísal:Laska boli A asi ma bude boliet ked ma este priviaze o ten radiator ako sluboval
Vsetko co sa hybe a je mensie ako on Ale najradsej ma svrcky a dazdovky. Tie papa aj ked je uz najedeny furt sa po nich natahuje ked ho provokujem a davam mu ich ku klietkeThe Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Theo neberie Lucasa ako jedlo ale len ako zuvacku. Pozuje ho, vypluje a ide si zase po svojomK7BO napísal:To neviem, ale viem, aké je obľúbené jedlo jej Thea. Lucas.The Sheriff napísal:Veriza, aké je obľúbené jedlo tvojho chameleóna?
Dakujem aj ja ju pozdravujem. V akom ste teraz stave? Ste udobreny alebo sa bijete?Spammer napísal:Veriza mám ťa zas pozdraviť od frajerky
No ty len nerob frajera lebo spadnes este predtym ako prides za mnou a nepojdeme sa nikde sk8ovat a to by si ma vazne nahnevalLightBringer napísal:Ja mám kosti z gumy, neboj sa o mňaVeriza napísal:Alebo nebude jazdit uz vobec lebo sa dolame na tom strkunermal napísal:šak preto mu to radím :biggrin:Viež ako bude super jazdiť na normálnej ploche keď zvládne štrk?Veriza napísal:Nenavadzaj ho na nespravne chodnicky Lebo on je schopny to urobitnermal napísal:S tym štrkom robíš velkú chybu, počul som že štrk je najlepší povrch na trénovanie pre skaterov, Tony Hawk vraj na ničom inom ani netrenoval iba na čistom štrku.
S tym nic nespravis. Invazia kolobezkarov uz zacala a ani ty ani ja sa ich nezbavime Aspon u nas chodi do sk8parkov este dost sk8erov takze kolobezkari sa radsej drzia mimo parkuLightBringer napísal:Nech sa kolobežkujú vedľa, ja potrebujem trénovať. A je to skatepark, nie kolobežkapark.Veriza napísal:A dostanes sa do toho vasho jedineho sk8parku teraz ked je teplo ked si vravel ze tam chodia same decka na kolobezkach a zaberaju cely park?LightBringer napísal:Hej, veď ja idem skúšať teraz jazdiť rampy a skákať na zábradlia. Preto tie koliečka. Street teraz nechám bokom.Veriza napísal:Tp s takymi malymi a tvrdymi ides len do parku ci aj street jazdit?LightBringer napísal:52 mm a 102a tvrdosť. Idem skúsiť triky, cruising trochu nechám napokoji.Veriza napísal:Ake si si dal kolieska? Uz si bol skusit otestovat?LightBringer napísal:Práve som si domontoval skejt. Menil som koliečka a uťahoval trocha trucky. Uvidíme čo to dá, idem otestovať.Veriza napísal:Len sa nezabi nieze si zlomis nohu lebo potom neviem ako budes jazdit ked prides do TTLightBringer napísal:Skoro som sa dnes zabil na skateboarde
A hlavne sa budem vyhýbať štrkom.
A za kolko by si mi ich predal?LightBringer napísal:Timea,, nechceš 52 koliečka, 100a tvrdosť. Raz použité, vyzerajú ako nové.
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou