Little talks s Verizou
+26
nermal
The Sheriff
Peter Leopold
Xoxy
FrActraL
Quadro'Ye
Mrdofúz
KickPato
K7BO
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
Sverige
Nikuška
Capt. rhubarb
RADIO BATTLEON
LightBringer
peter12
Veriza
Peter Pettigrew
Android
XezepusMECHA
Spammer
Lionfish
mAt3s25
Peny
30 posters
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Presne kvoli tomu. On sa so vsetkym vraj velmi ponahlal a skor sa ucil skakat ako poriadne jazdit takze este ani nevedel poriadnes tat na doske a uz isiel skusat skoky na mieste. Ale ta doska na kolieskach sa mu stale hybala, tak si pozrel nejake videa, kde sa to ucili na trave, tak to tat skusil aj on. Ci mu to nakoniec vyslo uz neviem 😁😁Veriza napísal:Ano je to pravda ale ja som sa tak nikdy neucila. No ono je to takto dobre na trave ked nevies alebo ti to proste nejde vobec ze zdvihnut dosku zo zeme tak na trave sa ti aspon nesmykne sk8 a nietory to este robia tak ze si to skusala doma na koberci a pododobne ze nie na ulici kde tie tie kolecka sk8u idu rychlejsie a kde si mozes aj lahsie ublizit ked padnes.Peter Pettigrew napísal:Kamos sa napriklad ten zakladny skok ucil na trave neviem ci sa to robi, Veriza bude vediet povedat. Vraj to je dobre pre zaciatocnikov aby mali lepsiu stabilitu, kedze na trave ti skejt neutecie.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Battleon Radio je po roku späť, ja neverímRADIO BATTLEON napísal:NAŽIVO Z RÁDIA BATTLEON Pre Verizu hráme pieseň, ktorú na 99% nepozná, pretože vznikla 22 rokov pred jej narodením. Je tam ale chameleón? Je!
Vacsina z nich ani neni z Trnavy a teraz sem ani nechodia iba co si s nimi pisem na fb alebo si posielam nejake tik toky inak som s nimi nebola osobne no aspon ne s tymi ktorych mam radaXezepusMECHA napísal:Si ešte v kontakte s tými chalanmi s ktorými si pred pandémiou chodievala do skateparkov?Veriza napísal:V sk8parku hlavne ma chalani ucili a potom som sa sama ucila pred bytovkou na cestepeter12 napísal:na akom povrchu si sa učila robiť triky??Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
peter12 dal like na tento príspevok
Hej vsak kludne si mozes niekedy s nami zahrat tam mozu hrat az styria mi hrame len dve a dnes sme dohodnute tak ak chces sa pridaj o desiatej hrameAndroid napísal:Mohli by sme si niekedy zahrať ak by si chcela, kľudne aj to človeče, už som ho dávno nehralVeriza napísal:Tak si potom napiseme
Pustit zadnu nohu na zem a doska si hned zastaneAndroid napísal:Presne mi napadlo to brzdenie Ako je najlepšie brzdiť na skejte?Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
To je super Dakujem za pesnicku uz som ju pustila Lucasovi akurat je dnes cely den nejaky ospaly tak ju pocuval v polospanku Ale urcite sa mu pacilaRADIO BATTLEON napísal:NAŽIVO Z RÁDIA BATTLEON Pre Verizu hráme pieseň, ktorú na 99% nepozná, pretože vznikla 22 rokov pred jej narodením. Je tam ale chameleón? Je!
Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
No je to super lebo na travu aj ked padnes tak sa tak nezranis ako na betone alebo umeline. A hlavne to ze ti neuteka sk8 a nemusis riesit ci sa ti hybe doska ale ne proste len skaces a sustredis sa len na tie pohyby nohami a nemusis riesit stabilitu takze pre zaciatocnikov je to fajn. Hej ale kamarat nech sa najskor nauci jazdit potom nech skusa triky. Povedz mu ze tak to je lepsie a aj to ollie mu potom pojde lahsie lebo mu bude ten sk8 trocha prirodzenejsi.Peter Pettigrew napísal:Presne kvoli tomu. On sa so vsetkym vraj velmi ponahlal a skor sa ucil skakat ako poriadne jazdit takze este ani nevedel poriadnes tat na doske a uz isiel skusat skoky na mieste. Ale ta doska na kolieskach sa mu stale hybala, tak si pozrel nejake videa, kde sa to ucili na trave, tak to tat skusil aj on. Ci mu to nakoniec vyslo uz neviem 😁😁Veriza napísal:Ano je to pravda ale ja som sa tak nikdy neucila. No ono je to takto dobre na trave ked nevies alebo ti to proste nejde vobec ze zdvihnut dosku zo zeme tak na trave sa ti aspon nesmykne sk8 a nietory to este robia tak ze si to skusala doma na koberci a pododobne ze nie na ulici kde tie tie kolecka sk8u idu rychlejsie a kde si mozes aj lahsie ublizit ked padnes.Peter Pettigrew napísal:Kamos sa napriklad ten zakladny skok ucil na trave neviem ci sa to robi, Veriza bude vediet povedat. Vraj to je dobre pre zaciatocnikov aby mali lepsiu stabilitu, kedze na trave ti skejt neutecie.
peter12 and Peter Pettigrew dali like na tento príspevok
Hrala som ich raz v zivote s triedou na chate. Cely cas som nevedela co to robim a prekvapenie -- prehrala somXezepusMECHA napísal:Vieš hrať šachy? Kľudne aj online.Veriza napísal:Ano to by som mohlaPeny napísal:V pohode zlatino Môžeme si zajtra.Veriza napísal:Prepac Peny ze som si dnes neodpisala ale nemohla som byt cez ten na pc. Tak asi az cez vikend ak by sa ti chcelo. Papa :*Peny napísal:Dnes sa mi nebude dať v tom čase čo minule, môžeme si zajtra zahrať ak tu budešVeriza napísal:Mozeme zajtra vecer ak budes mat casPeny napísal:Timi, kedy si zase zahráme človeče?
To je normalne vacsinou prvy sk8 znicis rychlo kym sa ucis lebo ti aj popada a hlavne to ze este ked si zaciatocnik tak nevies dvihat tail tak aby si nim isiel na zem a ked si este v sk8parku kde je hladky povrch tak tam je to ok ale ak zacinas na betone alebo kamienkoch no tak to zrezes hned a potom mas rychlo ostry tail.LightBringer napísal:Ja som naprv svoju prvú dosku zrezal na nôž kým som sa len naučil prvé ollíčko (na drsnom asfalte)... to bol rozum vtedy..Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
po pandémii sa s nimi potom určite stretneš neboj a hlavne že ste stále aspoň takto online v kontakteVeriza napísal:Vacsina z nich ani neni z Trnavy a teraz sem ani nechodia iba co si s nimi pisem na fb alebo si posielam nejake tik toky inak som s nimi nebola osobne no aspon ne s tymi ktorych mam radaXezepusMECHA napísal:Si ešte v kontakte s tými chalanmi s ktorými si pred pandémiou chodievala do skateparkov?Veriza napísal:V sk8parku hlavne ma chalani ucili a potom som sa sama ucila pred bytovkou na cestepeter12 napísal:na akom povrchu si sa učila robiť triky??Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
to ťa neprekoprcne dopredu pri vyššej rýchlosti napríklad??Veriza napísal:Pustit zadnu nohu na zem a doska si hned zastaneAndroid napísal:Presne mi napadlo to brzdenie Ako je najlepšie brzdiť na skejte?Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Si pekná a fajn, netrep blbosti.Veriza napísal:Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Sverige dal like na tento príspevok
Tož ja by som skôr zničil seba ako ten skateboard. A nucleon aj chodník.Veriza napísal:To je normalne vacsinou prvy sk8 znicis rychlo kym sa ucis lebo ti aj popada a hlavne to ze este ked si zaciatocnik tak nevies dvihat tail tak aby si nim isiel na zem a ked si este v sk8parku kde je hladky povrch tak tam je to ok ale ak zacinas na betone alebo kamienkoch no tak to zrezes hned a potom mas rychlo ostry tail.LightBringer napísal:Ja som naprv svoju prvú dosku zrezal na nôž kým som sa len naučil prvé ollíčko (na drsnom asfalte)... to bol rozum vtedy..Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
Ja by som spadol už na tej rampe na začiatku
Sverige dal like na tento príspevok
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
nucleon dal like na tento príspevok
nucleon- Level 24 | Legenda
XezepusMECHA and Sverige dali like na tento príspevok
Konečne mám Robo lepšiu predstavu o tom ako by si vyzeral na skejte lol
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Šachy na chatách sú najlepšie, tiež sme hrávali mali ste aj iné hry na chatovačkách?Veriza napísal:Hrala som ich raz v zivote s triedou na chate. Cely cas som nevedela co to robim a prekvapenie -- prehrala somXezepusMECHA napísal:Vieš hrať šachy? Kľudne aj online.Veriza napísal:Ano to by som mohlaPeny napísal:V pohode zlatino Môžeme si zajtra.Veriza napísal:Prepac Peny ze som si dnes neodpisala ale nemohla som byt cez ten na pc. Tak asi az cez vikend ak by sa ti chcelo. Papa :*Peny napísal:Dnes sa mi nebude dať v tom čase čo minule, môžeme si zajtra zahrať ak tu budešVeriza napísal:Mozeme zajtra vecer ak budes mat casPeny napísal:Timi, kedy si zase zahráme človeče?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
@Veriza už si u nás na Battleone 2 mesiace a 14 dní, ako sa ti tu zatiaľ páči?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Ale aerodynamika počas letu na zem je dobrá.nucleon napísal:Toto.
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Nezahráme niekedy? Online. Zo srandy V skratke ti vysvetlím pravidlá. Je to sranda, uvidíš.Veriza napísal:Hrala som ich raz v zivote s triedou na chate. Cely cas som nevedela co to robim a prekvapenie -- prehrala somXezepusMECHA napísal:Vieš hrať šachy? Kľudne aj online.Veriza napísal:Ano to by som mohlaPeny napísal:V pohode zlatino Môžeme si zajtra.Veriza napísal:Prepac Peny ze som si dnes neodpisala ale nemohla som byt cez ten na pc. Tak asi az cez vikend ak by sa ti chcelo. Papa :*Peny napísal:Dnes sa mi nebude dať v tom čase čo minule, môžeme si zajtra zahrať ak tu budešVeriza napísal:Mozeme zajtra vecer ak budes mat casPeny napísal:Timi, kedy si zase zahráme človeče?
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou