Little talks s Verizou
+26
nermal
The Sheriff
Peter Leopold
Xoxy
FrActraL
Quadro'Ye
Mrdofúz
KickPato
K7BO
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
Sverige
Nikuška
Capt. rhubarb
RADIO BATTLEON
LightBringer
peter12
Veriza
Peter Pettigrew
Android
XezepusMECHA
Spammer
Lionfish
mAt3s25
Peny
30 posters
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Little talks s Verizou
ale to max 175 podla mna aj 170
Vek : 26
Mesto : ㊙☯ Konohagakure ☯㊙
Meno : 🦊Xoxy🦊
Dukáty : 246590
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Tak to som aj tak krpata proti tebe
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
no any nie
Niekto odtialto z batleonu ma vraj vyse 190 a rada by som zistila kto to je a rada toho chlapca spoznala
podla mna to bude lionfish co ma tolko
Ten budem mat aj cez 2 metre hadam
a 200kilo
Tak to musi mat ta jeho frajerka co sa na mna podoba radost ze ma takeho slonika
mozno ona je tvoje dvojca
Moze ju zobrat na stretko som zvedava
Lion ty si samec. Predátor normálne.Lionfish napísal:No hej veriza vidno na tej fotke ze sportujes a hibes sa lebo mas peknu postavu ale ja mam frajerku ja to vravim len tak ze ta chvalim a si fesanda cudujem sa ze nemas frajera alebo aj troch.
To bude asi KickPato si myslím.Veriza napísal:Niekto odtialto z batleonu ma vraj vyse 190 a rada by som zistila kto to je a rada toho chlapca spoznala
Mal som kamarátku, ale to už pár rokov dozadu. Ona bola trochu vyšinutá podľa mňa (nič v zlom, inak bola v pohode), a keď zistila, že jej nejaká kamoška má dvoch frajerov tak musela mať aj ona. A úplne bola chorá z toho že má len jedného tak mi rozprávala príbehy ako si hľadá druhého frajera lebo nechce byť niečo menej ako jej kamarátka. Chudák ten je vtedajší prvý... dosť jej z toho hrabaloVeriza napísal:Troch frajerov?Lionfish napísal:No hej veriza vidno na tej fotke ze sportujes a hibes sa lebo mas peknu postavu ale ja mam frajerku ja to vravim len tak ze ta chvalim a si fesanda cudujem sa ze nemas frajera alebo aj troch.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Ale aspoň sa môžeš učiť v pyžame Čo by za to iní dali.Veriza napísal:Hej ani mi nehovor ja som uz tiez nervozna ale ne len z toho ze musim trcat dom aj so skolou ale ze trcim doma furt a ze vacsina mojich kamaratov teraz ani v trnave nebyva. A zacina sa nam vacsinou o pol osmej ale niekey zaciname neskor ked sa ucitelom nechce vstavat a mozu si presunut hodinu vacsinou o polhodinuPeter Pettigrew napísal:O kolkej sa ti zacina vyucovanie? Vase rocniky su este online co? Sesternicu ma v tvojom veku, ta je uz nervozna ze musi trcat doma 😂😂😂Veriza napísal:Ved aj pojdem ale o 10 minut mam dalsiu hodinu Potom dalsiu a mozem ist az poobede. Ale som rada ze som si s tebou mohla cez prestavku pisat aj ked si ma cely cas pocas toho nenavidel
Veriza, teba naozaj zaujíma čo robí Light u iných báb? Nechcem nič vravieť, ale vieš čo tým dávaš najavo, všakže?Veriza napísal:To by a mna zaujimalo Mozno spolu pozerali ten cudny klip od RamsteinuXezepusMECHA napísal:Čo si robil o štvrť na jednu ráno u kamošky?
Nie nie kašlem na to. Aj tak by som ho nevyužil a nechce sa mi s tým babrať. Idem si radšej vytvoriť nejaký svoj vlastný skejt, ktorý si budem postupne vylepšovať, možno zakúpim lepšie kolieska a prehodím dosku s gripom (alebo aspoň vyčistím grip na začiatok)Veriza napísal:Cruisera si teda nejdes skladat nakoniec?LightBringer napísal:Jeden, zvykol som si na dosku aj kolieska. Dobré pre park aj street. Len uťahujem trucky, bushingy.Veriza napísal:A pouzivas teraz tie dva sk8y ci si prisposobujes jeden ten ktory mas radsej?LightBringer napísal:Nie úplne, čosi. Ale skúsil som pevnejšie. Čisto len do parku, keď pôjdem na street, tak zase povolím.Veriza napísal:To si si uplne utiahol? To velmi nerob ak si zvyknuty na lahke zatacanie, aby si sa nepozabudol ked budes chciet rychlo zahnutPošlem ti fotku, keď budem doma. Som u kamošky teraz. Ale klasický T tool mám.Veriza napísal:A aky mas tool?
Btw, čím a ako čistíš gripy ty?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Hej on vyzeral byt vysoky ked sme spolu volali ale este vraj niekto inyCapt. Rhubarb napísal:To bude asi KickPato si myslím.Veriza napísal:Niekto odtialto z batleonu ma vraj vyse 190 a rada by som zistila kto to je a rada toho chlapca spoznala
A nasla si nakoniec druheho frajera? A chcela by som vidiet co by na to povedal ten jej prvy Mozno by si on nasiel dalsiu frajerku a boli by styriaSpammer napísal:Mal som kamarátku, ale to už pár rokov dozadu. Ona bola trochu vyšinutá podľa mňa (nič v zlom, inak bola v pohode), a keď zistila, že jej nejaká kamoška má dvoch frajerov tak musela mať aj ona. A úplne bola chorá z toho že má len jedného tak mi rozprávala príbehy ako si hľadá druhého frajera lebo nechce byť niečo menej ako jej kamarátka. Chudák ten je vtedajší prvý... dosť jej z toho hrabaloVeriza napísal:Troch frajerov?Lionfish napísal:No hej veriza vidno na tej fotke ze sportujes a hibes sa lebo mas peknu postavu ale ja mam frajerku ja to vravim len tak ze ta chvalim a si fesanda cudujem sa ze nemas frajera alebo aj troch.
Radsej by som vymenila skolu s lavicami za to pyzamo a postel ako fakt Zo zaciatku to mozno bolo dobre ale po case ta aj taketo pohodlie prestane bavit a hlavne si vobec neni s kamaratmi.Spammer napísal:Ale aspoň sa môžeš učiť v pyžame Čo by za to iní dali.Veriza napísal:Hej ani mi nehovor ja som uz tiez nervozna ale ne len z toho ze musim trcat dom aj so skolou ale ze trcim doma furt a ze vacsina mojich kamaratov teraz ani v trnave nebyva. A zacina sa nam vacsinou o pol osmej ale niekey zaciname neskor ked sa ucitelom nechce vstavat a mozu si presunut hodinu vacsinou o polhodinuPeter Pettigrew napísal:O kolkej sa ti zacina vyucovanie? Vase rocniky su este online co? Sesternicu ma v tvojom veku, ta je uz nervozna ze musi trcat doma 😂😂😂Veriza napísal:Ved aj pojdem ale o 10 minut mam dalsiu hodinu Potom dalsiu a mozem ist az poobede. Ale som rada ze som si s tebou mohla cez prestavku pisat aj ked si ma cely cas pocas toho nenavidel
Co tym davam najavo?Spammer napísal:Veriza, teba naozaj zaujíma čo robí Light u iných báb? Nechcem nič vravieť, ale vieš čo tým dávaš najavo, všakže?Veriza napísal:To by a mna zaujimalo Mozno spolu pozerali ten cudny klip od RamsteinuXezepusMECHA napísal:Čo si robil o štvrť na jednu ráno u kamošky?
Keby si si chcel niekedy poskladat cruisera tak sa mi ozvi ja ti mozem poradit lebo zo zaciatku som skladala hlavne cruisy A grip ja velmi casto necistim a ked tam tak uz cistim cely sk8. Odmontujem dosku, vytiahnem kolieska, trucky a vsetko vycistim. A grip len sprchou a vysucham hubkou ale ak budes robit tak si zober nejaku ktora neni drsna aby si si nesosuchal grip alebo ti neostali kusy handricky na doske.LightBringer napísal:Nie nie kašlem na to. Aj tak by som ho nevyužil a nechce sa mi s tým babrať. Idem si radšej vytvoriť nejaký svoj vlastný skejt, ktorý si budem postupne vylepšovať, možno zakúpim lepšie kolieska a prehodím dosku s gripom (alebo aspoň vyčistím grip na začiatok)Veriza napísal:Cruisera si teda nejdes skladat nakoniec?LightBringer napísal:Jeden, zvykol som si na dosku aj kolieska. Dobré pre park aj street. Len uťahujem trucky, bushingy.Veriza napísal:A pouzivas teraz tie dva sk8y ci si prisposobujes jeden ten ktory mas radsej?LightBringer napísal:Nie úplne, čosi. Ale skúsil som pevnejšie. Čisto len do parku, keď pôjdem na street, tak zase povolím.Veriza napísal:To si si uplne utiahol? To velmi nerob ak si zvyknuty na lahke zatacanie, aby si sa nepozabudol ked budes chciet rychlo zahnutPošlem ti fotku, keď budem doma. Som u kamošky teraz. Ale klasický T tool mám.Veriza napísal:A aky mas tool?
nucleon and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
A že nevieš po anglicky. A v každom príspevku nejaký cruiser, grip, trucky, the skatepark.. sám tým slovám nerozumiem a ty ich sypeš z rukáva ako pravá British girl.
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
peter12 dal like na tento príspevok
Takzvaný milostný štvorček.Veriza napísal:A nasla si nakoniec druheho frajera? A chcela by som vidiet co by na to povedal ten jej prvy Mozno by si on nasiel dalsiu frajerku a boli by styriaSpammer napísal:Mal som kamarátku, ale to už pár rokov dozadu. Ona bola trochu vyšinutá podľa mňa (nič v zlom, inak bola v pohode), a keď zistila, že jej nejaká kamoška má dvoch frajerov tak musela mať aj ona. A úplne bola chorá z toho že má len jedného tak mi rozprávala príbehy ako si hľadá druhého frajera lebo nechce byť niečo menej ako jej kamarátka. Chudák ten je vtedajší prvý... dosť jej z toho hrabaloVeriza napísal:Troch frajerov?Lionfish napísal:No hej veriza vidno na tej fotke ze sportujes a hibes sa lebo mas peknu postavu ale ja mam frajerku ja to vravim len tak ze ta chvalim a si fesanda cudujem sa ze nemas frajera alebo aj troch.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
peter12 dal like na tento príspevok
Zaujímavé poznatky. Nezničí sa po čase grip keď je pod vodou?Veriza napísal:Keby si si chcel niekedy poskladat cruisera tak sa mi ozvi ja ti mozem poradit lebo zo zaciatku som skladala hlavne cruisy A grip ja velmi casto necistim a ked tam tak uz cistim cely sk8. Odmontujem dosku, vytiahnem kolieska, trucky a vsetko vycistim. A grip len sprchou a vysucham hubkou ale ak budes robit tak si zober nejaku ktora neni drsna aby si si nesosuchal grip alebo ti neostali kusy handricky na doske.LightBringer napísal:Nie nie kašlem na to. Aj tak by som ho nevyužil a nechce sa mi s tým babrať. Idem si radšej vytvoriť nejaký svoj vlastný skejt, ktorý si budem postupne vylepšovať, možno zakúpim lepšie kolieska a prehodím dosku s gripom (alebo aspoň vyčistím grip na začiatok)Veriza napísal:Cruisera si teda nejdes skladat nakoniec?LightBringer napísal:Jeden, zvykol som si na dosku aj kolieska. Dobré pre park aj street. Len uťahujem trucky, bushingy.Veriza napísal:A pouzivas teraz tie dva sk8y ci si prisposobujes jeden ten ktory mas radsej?LightBringer napísal:Nie úplne, čosi. Ale skúsil som pevnejšie. Čisto len do parku, keď pôjdem na street, tak zase povolím.Veriza napísal:To si si uplne utiahol? To velmi nerob ak si zvyknuty na lahke zatacanie, aby si sa nepozabudol ked budes chciet rychlo zahnutPošlem ti fotku, keď budem doma. Som u kamošky teraz. Ale klasický T tool mám.Veriza napísal:A aky mas tool?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
the skateparknucleon napísal:A že nevieš po anglicky. A v každom príspevku nejaký cruiser, grip, trucky, the skatepark.. sám tým slovám nerozumiem a ty ich sypeš z rukáva ako pravá British girl.
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou