Little talks s Verizou
+23
KickPato
Peny
Nikuška
peter12
K7BO
Spammer
mAt3s25
nucleon
G.Z.L
Capt. rhubarb
Sverige
The Sheriff
Mrdofúz
Gaius Julius Caesar
nermal
XezepusMECHA
Peter Pettigrew
Android
FrActraL
LightBringer
Yulgar
Veriza
Xoxy
27 posters
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Trnavcina je pekny jazyk ja neviem co proti nej mas ze si si na nu musel zvykatLightBringer napísal:Buď sama sebou, na Trnavčinu som si už zvykol, v pohodeVeriza napísal:No ale mozem skusit pri tebe rozpravat pekne ako za odmenu ze prides ale neviem dokedy mi to vydrzi kym prvykrat poviem to ne ktore mas ty tak radLightBringer napísal: Veď ja vieem..
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1112266
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
No Upirko by preklepol skor mna A uz mi asi 2 tyzdne neodpisal na spravu neviete co s nim je?K7BO napísal:Treba sa o chalana postarať, preklepnúť ho? Na to tu máme Matúša, on je náš fórovýVeriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nicmafiánvyjednávač. Ak by si potrebovala
Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Nejde o to ci sa mi paci ale je to jediny moj kamarat z tej triedy a stara sa do neho len preto ze vie ze ho mam rada a niekedy za nim chodim porozpravat sa.Peter Pettigrew napísal:Nejaky co sa ti paci? 😉😉😉 Len si ho nedaj.Veriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nic
Tuto situaciu musim prešetrit nepozdava sa mi to musi byť v tom laskaVeriza napísal:Neni v tom laska ale proste by mohla prestat miesat sa do veci do ktorych ju nic a robi to len preto aby ma nastvalaXoxy napísal:Takže je v tom láska ahaVeriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nic
Vek : 26
Mesto : ㊙☯ Konohagakure ☯㊙
Meno : 🦊Xoxy🦊
Dukáty : 246350
XezepusMECHA and Blacksmith dali like na tento príspevok
Ideme do Trnavy vyriešiť problém?Xoxy napísal:Tuto situaciu musim prešetrit nepozdava sa mi to musi byť v tom laskaVeriza napísal:Neni v tom laska ale proste by mohla prestat miesat sa do veci do ktorych ju nic a robi to len preto aby ma nastvalaXoxy napísal:Takže je v tom láska ahaVeriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nic
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2224440
Nedaj sa... buď vytrvalá ale hlave sa nebiVeriza napísal:Nejde o to ci sa mi paci ale je to jediny moj kamarat z tej triedy a stara sa do neho len preto ze vie ze ho mam rada a niekedy za nim chodim porozpravat sa.Peter Pettigrew napísal:Nejaky co sa ti paci? 😉😉😉 Len si ho nedaj.Veriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nic
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1801141
Keby ti to Light neopravuje, tak máš jednotku...Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1801141
rip jednotka Mission failed we'll get em next timeSpammer napísal:Keby ti to Light neopravuje, tak máš jednotku...Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Toto nie.Spammer napísal:Keby ti to Light neopravuje, tak máš jednotku...Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1767152
Gratulujem Veriza, no vidíš, že to šlo Dvojka je fajn, ak ti to Light len trocha upravil a skontroloval tak si to určite nenapísala vôbec zle
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
vydíš a to si stresovala že to nedáš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 930998
Málo si verí dievča podla mňa vôbec nieje v angličtine a iných veciach taká ako si myslínermal napísal:vydíš a to si stresovala že to nedáš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2226081
Myslíš? (lebo ja si to myslím tiež )Xoxy napísal:Tuto situaciu musim prešetrit nepozdava sa mi to musi byť v tom laskaVeriza napísal:Neni v tom laska ale proste by mohla prestat miesat sa do veci do ktorych ju nic a robi to len preto aby ma nastvalaXoxy napísal:Takže je v tom láska ahaVeriza napísal:Stara sa mi do jedneho chalana s ktorym sa kamaratimAndroid napísal:A do čoho sa ti stará? Treba jej dohovoriť? Pošleme tam Matúša?Veriza napísal:Hej vsak mas pravdu Nejdem jej robit zle kaslem je na nu Skusim si ju zajtra nevsimat aj ked sa urcite zase bude starat do veci do ktorych ju nic
Keby pani učiteľka vedela, ako podvádzaš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450473
Treba ju nahlasiť na inšpektorat školstvamAt3s25 napísal:Keby pani učiteľka vedela, ako podvádzaš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
Hádam ju len nebonzneš Matúš, keď ťa má tak radamAt3s25 napísal:Keby pani učiteľka vedela, ako podvádzaš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Obávam sa, že Matúš to už spravilXoxy napísal:Treba ju nahlasiť na inšpektorat školstvamAt3s25 napísal:Keby pani učiteľka vedela, ako podvádzaš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
O peknej trnavčine radšej pomlčímVeriza napísal:Trnavcina je pekny jazyk ja neviem co proti nej mas ze si si na nu musel zvykatLightBringer napísal:Buď sama sebou, na Trnavčinu som si už zvykol, v pohodeVeriza napísal:No ale mozem skusit pri tebe rozpravat pekne ako za odmenu ze prides ale neviem dokedy mi to vydrzi kym prvykrat poviem to ne ktore mas ty tak radLightBringer napísal: Veď ja vieem..
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1214746
Ale pekne Trnavcanky, to je uz ina rec, co? 😂😂😂Gaius Julius Caesar napísal:O peknej trnavčine radšej pomlčímVeriza napísal:Trnavcina je pekny jazyk ja neviem co proti nej mas ze si si na nu musel zvykatLightBringer napísal:Buď sama sebou, na Trnavčinu som si už zvykol, v pohodeVeriza napísal:No ale mozem skusit pri tebe rozpravat pekne ako za odmenu ze prides ale neviem dokedy mi to vydrzi kym prvykrat poviem to ne ktore mas ty tak radLightBringer napísal: Veď ja vieem..
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1067802
Tam by sa už niečo našlo (mal som raz Trnavčanku v posteli ale ešte v BA) spitú síce ako doska ale ja som bol na tom rovnako takže mi to bolo jedno ale potom keď som vytriezvel som zistil že bola naozaj peknáPeter Pettigrew napísal:Ale pekne Trnavcanky, to je uz ina rec, co? 😂😂😂Gaius Julius Caesar napísal:O peknej trnavčine radšej pomlčímVeriza napísal:Trnavcina je pekny jazyk ja neviem co proti nej mas ze si si na nu musel zvykatLightBringer napísal:Buď sama sebou, na Trnavčinu som si už zvykol, v pohodeVeriza napísal:No ale mozem skusit pri tebe rozpravat pekne ako za odmenu ze prides ale neviem dokedy mi to vydrzi kym prvykrat poviem to ne ktore mas ty tak radLightBringer napísal: Veď ja vieem..
mAt3s25 napísal:Keby pani učiteľka vedela, ako podvádzaš.Veriza napísal:Ano dostala som 2. Ale to len preto ze mi to Light trocha opravil ale aby to nebolo moc napadne ze som to napisala bez chyby tak som sa s nim dohodla ze mi opravi len niektore veci inak by som to s jeho pomocou napisala aj na 1 ale to by mi ucitelka dala rovno 5 lebo by vedela ze tak dobre by som to ja sama nenapisalanermal napísal:Uz vies ako dopadla ta essej z AJ?
https://trnava.dnes24.sk/20-najlepsich-trnavskych-vyrazov-ruku-na-srdce-ktore-dene-pouzivate-vy-234077
Trnavsko slovensky slovnik
Haxne,chronta,šnuptichel su asi naj
Trnavsko slovensky slovnik
Haxne,chronta,šnuptichel su asi naj
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 930998
- Čo sa ondzíš? – Prečo sa okúňaš