Moja téma - hokejbal | 14
+18
Mrdofúz
Nikuška
K7BO
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
FrActraL
Yulgar
peter12
Thoper
Android
Spammer
XezepusMECHA
Peter Pettigrew
nucleon
mAt3s25
Peny
LightBringer
KickPato
22 posters
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Moja téma - hokejbal | 14
Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Good job Udicapeter12 napísal:ja som tam zase nakoniec nechal viac ako som chcel nakúpené na 3x
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Jj minulý týždeňPeny napísal:To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
No mne vravel, že až cez víkend to začal tak vážnejšie riešiť a už obvolával halu.nucleon napísal:Jj minulý týždeňPeny napísal:To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
To im nemohol napísať email, aby mu tam prihodili, čo potreboval? Musel si robiť nanovo objednávku?nucleon napísal:Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Neviem čo ti mám na to povedať. To je TomášPeny napísal:To im nemohol napísať email, aby mu tam prihodili, čo potreboval? Musel si robiť nanovo objednávku?nucleon napísal:Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Jj. Na pive len tak, že by chcel nejaký turnaj spraviť. V utorok sme to boli, veď vtedy aj Mária prišla..Peny napísal:No mne vravel, že až cez víkend to začal tak vážnejšie riešiť a už obvolával halu.nucleon napísal:Jj minulý týždeňPeny napísal:To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Bože, to je truhlík On si naozaj zase vybral doručenie kuriérom ako novú objednávku?nucleon napísal:Neviem čo ti mám na to povedať. To je TomášPeny napísal:To im nemohol napísať email, aby mu tam prihodili, čo potreboval? Musel si robiť nanovo objednávku?nucleon napísal:Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
To sa do toho turnaja vrhol celkom rýchlo, keď v utorok to bola ešte len myšlienka a dnes to už má skoro zorganizovanénucleon napísal:Jj. Na pive len tak, že by chcel nejaký turnaj spraviť. V utorok sme to boli, veď vtedy aj Mária prišla..Peny napísal:No mne vravel, že až cez víkend to začal tak vážnejšie riešiť a už obvolával halu.nucleon napísal:Jj minulý týždeňPeny napísal:To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
Proste Tóno On vždy všetko najskôr zorganizuje a až potom zisťuje či je o to záujem.Peny napísal:To sa do toho turnaja vrhol celkom rýchlo, keď v utorok to bola ešte len myšlienka a dnes to už má skoro zorganizovanénucleon napísal:Jj. Na pive len tak, že by chcel nejaký turnaj spraviť. V utorok sme to boli, veď vtedy aj Mária prišla..Peny napísal:No mne vravel, že až cez víkend to začal tak vážnejšie riešiť a už obvolával halu.nucleon napísal:Jj minulý týždeňPeny napísal:To vtedy, keď ste si boli posedieť?nucleon napísal:Už asi týždeň Ale pred týždňom sme sa o tom len ta rozprávali, tebe to už povedal asi oficiálnejšie.Peny napísal:Ty už vieš o tom turnaji?nucleon napísal:MafiánkaPeny napísal:Ja som nikdy neprestala byť jeho pravá rukanucleon napísal:Zase si jeho pravá ruka a hovorí ti tajomstvá z útrob svojej Centrály?Peny napísal:Inak chalani Tóno organizuje florbalový turnaj, ale zatiaľ je to len tajnosť, ktorá nevyšla na svetlo verejnosti Mal by byť v polovici budúceho mesiaca a prihlásiť sa tam budú môcť aj dva tímy mimo PHKE.
JjPeny napísal:Bože, to je truhlík On si naozaj zase vybral doručenie kuriérom ako novú objednávku?nucleon napísal:Neviem čo ti mám na to povedať. To je TomášPeny napísal:To im nemohol napísať email, aby mu tam prihodili, čo potreboval? Musel si robiť nanovo objednávku?nucleon napísal:Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
nucleon napísal:JjPeny napísal:Bože, to je truhlík On si naozaj zase vybral doručenie kuriérom ako novú objednávku?nucleon napísal:Neviem čo ti mám na to povedať. To je TomášPeny napísal:To im nemohol napísať email, aby mu tam prihodili, čo potreboval? Musel si robiť nanovo objednávku?nucleon napísal:Zabudol si jednu vec objednať naraz, tak spravil hneď za prvou objednávkou druhú.Peny napísal:Prečo si to tak objednával?nucleon napísal:Naťahal mu to z predchádzajúcej objednávky a poslal tak, aby nemusel platiť navyše za novú objednávku.Peny napísal:Tak sa strč A upravil mu to teda, či ako vybavil tú objednávku?nucleon napísal:PoobedePeny napísal:Kedy si s ním volal? Veď mne to vravel len dnes ránonucleon napísal:Už som s ním volal, je to vybavenéPeny napísal:Tommy @XezepusMECHA potvrď si objednávku na tie rukavice, dnes mi Tóno vravel, že si tam zabudol vyplniť niektoré údaje a objednávka je v holde.
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 19 z 40
Povolenie tohoto fóra: