Little talks s Verizou
+26
Quadro'Ye
Nikuška
KickPato
FrActraL
K7BO
peter12
Spammer
Darkneus
Fusion
Thoper
Sverige
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
G.Z.L
Android
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
LightBringer
Peter Pettigrew
Mrdofúz
The Sheriff
nermal
Veriza
Xoxy
30 posters
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Light si nasiel noveho kamarata. A Lucasovi sa zapacil lebo novych ludi ma Lucas vacsinou na haku hned sekundu po tom ako ich preskenuje
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Gaius Julius Caesar dal like na tento príspevok
Light nakoniec musí byť veľmi dobrý človek. Ktovie čo tým potom Paťo myslel.
A čo Theo? Nechcel Lighta hrýzť?
A čo Theo? Nechcel Lighta hrýzť?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Theo nehryzie nikoho a boli sme s nim aj na prechadzke aj so sk8tami Light sa pred nim snazil ujst a Theo ho vzdy dobiehal a takto sa bavkali Oblubili si ho moje zvieratka rovnako ako ja Ale k Theovi sa spraval slusne z Lucasa si stale robil srandu a furt ho stratil tym ze sa za nim schoval a potom mu dobal prsom do chrbta Lucas z toho bol chudacik uz zmeteny tak som im tu zabavu musela zatrnut
Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Budem musieť končiť, ráno vstávam. Ešte idem dopozerať futbal a hádam pri ňom aj zaspím. Môžeme si pokecať aj nabudúce, som zvedavý... Zatiaľ ahoj, dobrú noc.
Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Oki. Tak cusky zatialGaius Julius Caesar napísal:Budem musieť končiť, ráno vstávam. Ešte idem dopozerať futbal a hádam pri ňom aj zaspím. Môžeme si pokecať aj nabudúce, som zvedavý... Zatiaľ ahoj, dobrú noc.
Ale mne to možeš povedať čo sa staloVeriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Vek : 26
Mesto : ㊙☯ Konohagakure ☯㊙
Meno : 🦊Xoxy🦊
Dukáty : 246590
Kámo, ale zo 5 kíl mám ešte cez leto v pláne zhodiťGaius Julius Caesar napísal:Niečo podobné ako to, že je nucleon tučný
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Nakoniec sa ho podarilo prehvoriť?Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Super avatar Xoxy.Xoxy napísal:Ale mne to možeš povedať čo sa staloVeriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Light je trapas sám o sebe, tak sa nemusíš hanbiť Kde ste by the way išli potom? Na Modranku či u vás? Vaši boli preč na celý víkend? Brat ako?Veriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Dakujemnermal napísal:Super avatar Xoxy.Xoxy napísal:Ale mne to možeš povedať čo sa staloVeriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Light a tebou spal??Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Možno ho prehovorila zapisnikomnucleon napísal:Nakoniec sa ho podarilo prehvoriť?Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Dukáty : 275395
tak ťa to šokovalo že si napísal vetu čo nedáva ani zmysel.Yulgar napísal:Light a tebou spal??Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Can I translate Yulgar wanted to write Lightbringer slept with you in the same bed - Smajliky Translator 1.HAHAH 2.whata f*cknermal napísal:tak ťa to šokovalo že si napísal vetu čo nedáva ani zmysel.Yulgar napísal:Light a tebou spal??Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Tým že boli preč sa vela vysvetlujeSpammer napísal:Light je trapas sám o sebe, tak sa nemusíš hanbiť Kde ste by the way išli potom? Na Modranku či u vás? Vaši boli preč na celý víkend? Brat ako?Veriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Asi je to lepšie s tým preklepomnermal napísal:tak ťa to šokovalo že si napísal vetu čo nedáva ani zmysel.Yulgar napísal:Light a tebou spal??Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Yes of course exactly!Xoxy napísal:Can I translate Yulgar wanted to write Lightbringer slept with you in the same bed - Smajliky Translator 1.HAHAH 2.whata f*cknermal napísal:tak ťa to šokovalo že si napísal vetu čo nedáva ani zmysel.Yulgar napísal:Light a tebou spal??Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Ziadny este nemamQuadro'Ye napísal:Možno ho prehovorila zapisnikomnucleon napísal:Nakoniec sa ho podarilo prehvoriť?Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Hej ale trvalo mi to tak cely dennucleon napísal:Nakoniec sa ho podarilo prehvoriť?Veriza napísal:Sverige napísal:Do včera? Včera bola sobota @LightBringer nocoval?Veriza napísal:Do vcera a mne bolo fajn tak dufam ze sa aj jemu pacil vylet A dokonca ani nemeskal a prisiel este skor ako planoval aj ked som bola prva co som cakala na schodikoch lebo som sa tesila a nechcelo sa mi uz byt doma
Ja som bola trapna furt pred nim ked si to tak zoberem a spominam na to stretkoXoxy napísal:Ale mne to možeš povedať čo sa staloVeriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Nebol vobec trapny to ja som sa skor strapnovala pred nim on bol uplne v pohode U nas nasi boli prec a brat tiez povedala som mu nech nechodi lebo on by len pindalSpammer napísal:Light je trapas sám o sebe, tak sa nemusíš hanbiť Kde ste by the way išli potom? Na Modranku či u vás? Vaši boli preč na celý víkend? Brat ako?Veriza napísal:Hej sadli ja som vedela ze Light bude super chalan Aj ked som bola nervozna a podaril sa mi trapas hned na zaciatku ale k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat Ale som velmi rada ze nakoniec prisiel.Gaius Julius Caesar napísal:Vy dvaja ste si veľmi sadli, na to, že to bolo vaše prvé stretko ste toho stihli až prekvapivo dosť Nielen tvoje zvieratá ale aj ty si si očividne našla veľmi dobrého kamaráta
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou