Little talks s Verizou
+26
Quadro'Ye
Nikuška
KickPato
FrActraL
K7BO
peter12
Spammer
Darkneus
Fusion
Thoper
Sverige
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
G.Z.L
Android
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
LightBringer
Peter Pettigrew
Mrdofúz
The Sheriff
nermal
Veriza
Xoxy
30 posters
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Little talks s Verizou
A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
TišeNikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
OkiK7BO napísal:Netreba si všímaťVeriza napísal:Kto je zase tento?J123456789V napísal:Ahoj
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Ja som ho mala stale pod dohladom naozaj fajcil malo A vsak som mu povedala ze nech si da kedy chce ze mne to nebude vadit ale on sam povedal ze nechce ja so mu nic nezakazovalaNikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
No to ja neviem
Mozno? NeviemGaius Julius Caesar napísal:Počkať, nebolo by to už 3x v rade?
Celu noc som bola pri nom, mala som ho pod dohladomGaius Julius Caesar napísal:V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Sverige dal like na tento príspevok
Teraz je skaredo, nejdeme Ale zobral by si ma ked bude pekne?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Ty nepoznas Plostin Punk!mAt3s25 napísal:Maruška?
Preto sa pýtam kedy ideme Kým som v LM.Veriza napísal:Teraz je skaredo, nejdeme Ale zobral by si ma ked bude pekne?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Maruška?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
EeejhaVeriza napísal:Celu noc som bola pri nom, mala som ho pod dohladomGaius Julius Caesar napísal:V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
No vidis a to ste spali uz pri sebe prvikrat na spojenej posteli alebo od seba ale v jednej izbeVeriza napísal:Celu noc som bola pri nom, mala som ho pod dohladomGaius Julius Caesar napísal:V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Lionfish- TikToker
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Čo som počul príhody o tom, kde najradšej spáva Light, tak tipujem, že on spal za gaučom.Lionfish napísal:No vidis a to ste spali uz pri sebe prvikrat na spojenej posteli alebo od seba ale v jednej izbeVeriza napísal:Celu noc som bola pri nom, mala som ho pod dohladomGaius Julius Caesar napísal:V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Oné... bol si už inak na Mare? Že aká je voda?LightBringer napísal:Preto sa pýtam kedy ideme Kým som v LM.Veriza napísal:Teraz je skaredo, nejdeme Ale zobral by si ma ked bude pekne?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Mokrá kámoCapt. Rhubarb napísal:Oné... bol si už inak na Mare? Že aká je voda?LightBringer napísal:Preto sa pýtam kedy ideme Kým som v LM.Veriza napísal:Teraz je skaredo, nejdeme Ale zobral by si ma ked bude pekne?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Ty čo sa staráš do toho ako oni spali? Nechaj ichLionfish napísal:No vidis a to ste spali uz pri sebe prvikrat na spojenej posteli alebo od seba ale v jednej izbeVeriza napísal:Celu noc som bola pri nom, mala som ho pod dohladomGaius Julius Caesar napísal:V noci na balkóne, keď Veriza spala. Určite ho nemala 24 hodín pod dohľadom.Nikuška napísal:A ďalších 20, keď si sa nepozerala / v noci Never tomu.Veriza napísal:Vobec ne Dal si dve na zaciatku, dve na konci a medzi tym len fakt ze zopar Vravel ze abstinuje aby mi neznicil moje mlade pluckaSpammer napísal:Veriza to on aj s tebou keď bol tak ťahal jednu za druhou?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Bol som tam pár dní dozadu. Nekúpal som sa, ale bol som nohami vo vode, cez deň, keď je pekne je voda celkom vyhriata. Vhodná na kúpanie. Zvažuješ ísť?Capt. Rhubarb napísal:Oné... bol si už inak na Mare? Že aká je voda?LightBringer napísal:Preto sa pýtam kedy ideme Kým som v LM.Veriza napísal:Teraz je skaredo, nejdeme Ale zobral by si ma ked bude pekne?LightBringer napísal:No čo, kedy ideme na Maru, Maruška?Veriza napísal:Kupim ti na Vianoce A ak budes chodit na stretko nacas a nebude ho stale prekladat tak ti kupim cigaretky na privitanie vzdy ked pridesLightBringer napísal:Chlapci, len vy nešpekulujte. To má trocha iný význam, ako to Kledro popísal. Ale tie krabičky cigariet mi nosiť môžete, veď aspoň z nás budú lepší kamaráti
Light, to pozvánku Verizy na Maru to platí aj pre nás alebo tam chceš ísť len s Timkou súkromne?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou