Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Little talks s Verizou
To si ako myslel akoze?Mrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Akoze ja som ten diabol hej?Sverige napísal:To je pravda. Light sa už takto upísal diablovi . eehm, teda.. diabolkeMrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Lionfish dal like na tento príspevok
My sk8taci sme vagabundy podla teba Patrik?KickPato napísal:bohaa veď ty si bol tiež jeden z tých vagabundovThoper napísal:Heh, našiel som starý skejt u babky na povale. Nechápem ako som mohol na takej malej doske jazdiť.
Lavicky su vysoke ale obrubniky alebo nizsie prekazky viem preskocit s ollie ale kickflip radsej skusam na rovnom povrchu bez prekazokpeter12 napísal:a dávaš ollie aj cez prekážky napríklad že vieš cez ollie preskočiť lavičku alebo niečo?
Akoze tento bol vyssi ako normalne robim ale podarili sa mi aj este vyssie a uz som par krat skusala aj dole so schodov s rozbehom ale odkedy som sa pri tom skoro zabila tak na to robim s respektom Ale stale to robim lebo som blba a nepoucila som saSverige napísal:No mne to príde dosť vysoko, veď ja som rád, keď takto vyskočím, keď som len na nohách a ty to dokážeš na sk8-eVeriza napísal:Nebol az taky vysoky to robi ten uhol fotky ale musim uznat ze bol vyssi ako normalne robim a ze tento mi fakt vysieil ((na asi 20 pokus v ten den )lightbringer napísal:Ja viem dať kickflipa, ale ten čo dala Veriza na fotke vyzerá byť pekne vysoký. To by som asi nedal.Peter Pettigrew napísal:Dost dobra fotka 😎😎😎 Na svoj vek robi dobre triky. Light, ty si davaj pozor pri nej, nieze ta bude ucit podobne skoky lebo mozes skoncit zle hehe 😎😎😎lightbringer napísal:Pekná fotka Tim. Kickflip? Podaril sa?
No hej to poznam hlava chape ale nohy nejdu s tymto ma problem dost ludi ale da sa to stale lahko naucit ked ti to niekto ukaze a hlavne je zo zaciatku vsetko o dobrom postoji na doske a potom ked to skusas sto krat tak ti to uz ide same a nepremyslas nad tym ako to spravit.XezepusMECHA napísal:Ollie je v pohode, ale niekto má aj s tým problém zo začiatku, hlavne keď nikdy nepoznal ten postoj a pohyb (kolobežka, skejt) a príde mu to úplne neprirodzené A kickflip to je už iná kategória, of course.Veriza napísal:Ollie je uplne zakladny skok ktory sa naucis aj v prvy den sk8ovania Kickflip je uz trocha ina kava ale da sa to naucit A ollie si skocis len tak hocikde z miesta alebo z pohybu a mne kick ne vzdy vyjde ten treba proste skusat a skusat staleSpammer napísal:Otázka na Verizu... je kickflip o moc ťažší ako ollie? (vysvetli to amatérovi, ktorý na tom nevie ani stáť )
Ti niesi diabil ved ti si princezna nepocuvaj ich princezne nemozu bit diabolVeriza napísal:Akoze ja som ten diabol hej?Sverige napísal:To je pravda. Light sa už takto upísal diablovi . eehm, teda.. diabolkeMrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Vek : 19
Dukáty : 1002326
A naucila bi si to aj mna kebi som chcel dake triki?Veriza napísal:No hej to poznam hlava chape ale nohy nejdu s tymto ma problem dost ludi ale da sa to stale lahko naucit ked ti to niekto ukaze a hlavne je zo zaciatku vsetko o dobrom postoji na doske a potom ked to skusas sto krat tak ti to uz ide same a nepremyslas nad tym ako to spravit.XezepusMECHA napísal:Ollie je v pohode, ale niekto má aj s tým problém zo začiatku, hlavne keď nikdy nepoznal ten postoj a pohyb (kolobežka, skejt) a príde mu to úplne neprirodzené A kickflip to je už iná kategória, of course.Veriza napísal:Ollie je uplne zakladny skok ktory sa naucis aj v prvy den sk8ovania Kickflip je uz trocha ina kava ale da sa to naucit A ollie si skocis len tak hocikde z miesta alebo z pohybu a mne kick ne vzdy vyjde ten treba proste skusat a skusat staleSpammer napísal:Otázka na Verizu... je kickflip o moc ťažší ako ollie? (vysvetli to amatérovi, ktorý na tom nevie ani stáť )
Myslíš?Lionfish napísal:Ti niesi diabil ved ti si princezna nepocuvaj ich princezne nemozu bit diabolVeriza napísal:Akoze ja som ten diabol hej?Sverige napísal:To je pravda. Light sa už takto upísal diablovi . eehm, teda.. diabolkeMrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
To je podarenéVeriza napísal:A moj vysneny princ by mal prist na sk8te
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Lion by už hneď vedel, kto bude ten princlightbringer napísal:To je podarenéVeriza napísal:A moj vysneny princ by mal prist na sk8te
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
stál si už niekedy na skejte lion? nechodievaš do skejtparku skákať triky s frajerkou?Lionfish napísal:A naucila bi si to aj mna kebi som chcel dake triki?Veriza napísal:No hej to poznam hlava chape ale nohy nejdu s tymto ma problem dost ludi ale da sa to stale lahko naucit ked ti to niekto ukaze a hlavne je zo zaciatku vsetko o dobrom postoji na doske a potom ked to skusas sto krat tak ti to uz ide same a nepremyslas nad tym ako to spravit.XezepusMECHA napísal:Ollie je v pohode, ale niekto má aj s tým problém zo začiatku, hlavne keď nikdy nepoznal ten postoj a pohyb (kolobežka, skejt) a príde mu to úplne neprirodzené A kickflip to je už iná kategória, of course.Veriza napísal:Ollie je uplne zakladny skok ktory sa naucis aj v prvy den sk8ovania Kickflip je uz trocha ina kava ale da sa to naucit A ollie si skocis len tak hocikde z miesta alebo z pohybu a mne kick ne vzdy vyjde ten treba proste skusat a skusat staleSpammer napísal:Otázka na Verizu... je kickflip o moc ťažší ako ollie? (vysvetli to amatérovi, ktorý na tom nevie ani stáť )
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Tak čo, máš koňa, teda skejt pripravený?lightbringer napísal:To je podarenéVeriza napísal:A moj vysneny princ by mal prist na sk8te
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
@Veriza aký je tvoj najobľúbenejší skateboardista?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Tak to bi bol princ presne pre tebaVeriza napísal:A moj vysneny princ by mal prist na sk8te
Light dufam ze uz si na ceste za princeznou verizou
Tohto som hralG.Z.L napísal:Môj tentoGaius Julius Caesar napísal:@Veriza aký je tvoj najobľúbenejší skateboardista?
Tak potom som asi neni princeznaLionfish napísal:Ti niesi diabil ved ti si princezna nepocuvaj ich princezne nemozu bit diabolVeriza napísal:Akoze ja som ten diabol hej?Sverige napísal:To je pravda. Light sa už takto upísal diablovi . eehm, teda.. diabolkeMrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Android dal like na tento príspevok
Ak chces ale musis prist este kym vsetko nezatvoriaLionfish napísal:A naucila bi si to aj mna kebi som chcel dake triki?Veriza napísal:No hej to poznam hlava chape ale nohy nejdu s tymto ma problem dost ludi ale da sa to stale lahko naucit ked ti to niekto ukaze a hlavne je zo zaciatku vsetko o dobrom postoji na doske a potom ked to skusas sto krat tak ti to uz ide same a nepremyslas nad tym ako to spravit.XezepusMECHA napísal:Ollie je v pohode, ale niekto má aj s tým problém zo začiatku, hlavne keď nikdy nepoznal ten postoj a pohyb (kolobežka, skejt) a príde mu to úplne neprirodzené A kickflip to je už iná kategória, of course.Veriza napísal:Ollie je uplne zakladny skok ktory sa naucis aj v prvy den sk8ovania Kickflip je uz trocha ina kava ale da sa to naucit A ollie si skocis len tak hocikde z miesta alebo z pohybu a mne kick ne vzdy vyjde ten treba proste skusat a skusat staleSpammer napísal:Otázka na Verizu... je kickflip o moc ťažší ako ollie? (vysvetli to amatérovi, ktorý na tom nevie ani stáť )
Ahoj upirko ako sa mas?mAt3s25 napísal:Myslíš?Lionfish napísal:Ti niesi diabil ved ti si princezna nepocuvaj ich princezne nemozu bit diabolVeriza napísal:Akoze ja som ten diabol hej?Sverige napísal:To je pravda. Light sa už takto upísal diablovi . eehm, teda.. diabolkeMrdofúz napísal:Dávaj si pozor, čomu sa sľubuješ... hlavne pri VerizeGaius Julius Caesar napísal:No neviem či som sľúbil, si si istá? Neviem, či by som také niečo riskoval, ale raz sa možno na to postavím, ale budeš ma musieť držať, keď budem padať.Veriza napísal:To by bola pekna seria fotiek Ale keby si sa nebal a dodrzal by si to co si mi slubil ze sa raz nechas naucit mnou sk8ovat tak mozno by si v tej sanitke neskoncilGaius Julius Caesar napísal:Máš pekné fotky Veriza Ja keby chcem niečo také odfotiť, tak by vznikla séria fotiek, kde by som začínal v skateparku a skončil v sanitke
Nevies o nejakom co by sa ku mne dosk8oval?lightbringer napísal:To je podarenéVeriza napísal:A moj vysneny princ by mal prist na sk8te
Moj najoblubenejsi je Rodney Muller lebo on je podla mna otec sk8boardingu ako takeho a okrem toho je sympatak a robi super prednasky o sk8ovani. Na druhe by som dala asi Tonyho kvoli trikom a za nim Daewon.Gaius Julius Caesar napísal:@Veriza aký je tvoj najobľúbenejší skateboardista?
Android and Spammer dali like na tento príspevok
Vedel som, že mi je to prvé meno známe, to je tento, že?
https://www.ted.com/talks/rodney_mullen_pop_an_ollie_and_innovate
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Spammer dal like na tento príspevok
Tohto som videl na TedTalku, riadny týpek Vedel som, že ho Verizá dá pred HawkaAndroid napísal:Vedel som, že mi je to prvé meno známe, to je tento, že?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou