Moja téma - hokejbal | 14
+20
FrActraL
KickPato
Peter Leopold
K7BO
Nikuška
Android
Gaius Julius Caesar
Lionfish
Thoper
Sverige
Capt. rhubarb
Peter Pettigrew
mAt3s25
XezepusMECHA
Mrdofúz
Peny
Spammer
nucleon
LightBringer
peter12
24 posters
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Moja téma - hokejbal | 14
Ta ešte že ma mášPeny napísal:Pekné to je, nevedela som, že Dave niečo také spravil..Thoper napísal:Ta? Však je to riadne dzivé?Peny napísal:Bože... Dave a Metallica ♥
Mesto : Košice
Meno : Juraj
Dukáty : 455475
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Peny dal like na tento príspevok
Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
Dukáty : 1978781
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Takže budú 3 či 4? Či koľko bolo pôvodne?Thoper napísal:Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Hej to je síce pravda A to ešte ak si spomenie na ten basketbal, ktorý chcel robiť mesiac pred prvým covidomThoper napísal:Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
3. Dva boli pôvodne 4 by sa do haly ani nevopchali, ty....Peny napísal:Takže budú 3 či 4? Či koľko bolo pôvodne?Thoper napísal:Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
A mohol ho spraviť, ta nePeny napísal:Hej to je síce pravda A to ešte ak si spomenie na ten basketbal, ktorý chcel robiť mesiac pred prvým covidomThoper napísal:Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
Ako o to mi nejde, ja len, či ho ešte nebude chcieť robiť, keď covid ustúpi a on si naň náhodou spomenie (a on si naň určite spomenie )Thoper napísal:A mohol ho spraviť, ta nePeny napísal:Hej to je síce pravda A to ešte ak si spomenie na ten basketbal, ktorý chcel robiť mesiac pred prvým covidomThoper napísal:Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
Aj sa mi zdalo, že mi to proporčne nesedí, okej Tak 3.. A budú tak teda? Tri ihriská tam spraví?Thoper napísal:3. Dva boli pôvodne 4 by sa do haly ani nevopchali, ty....Peny napísal:Takže budú 3 či 4? Či koľko bolo pôvodne?Thoper napísal:Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Ta určite to už má napísané v pripomienkovači... Tóno vie presne kedy skončí covid, vtedy mu pipne, že môže začať robiť basketbal tsssPeny napísal:Ako o to mi nejde, ja len, či ho ešte nebude chcieť robiť, keď covid ustúpi a on si naň náhodou spomenie (a on si naň určite spomenie )Thoper napísal:A mohol ho spraviť, ta nePeny napísal:Hej to je síce pravda A to ešte ak si spomenie na ten basketbal, ktorý chcel robiť mesiac pred prvým covidomThoper napísal:Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
Tri ihriská a tým pádom nebude redukovať hráčov lebo to nechce KapišPeny napísal:Aj sa mi zdalo, že mi to proporčne nesedí, okej Tak 3.. A budú tak teda? Tri ihriská tam spraví?Thoper napísal:3. Dva boli pôvodne 4 by sa do haly ani nevopchali, ty....Peny napísal:Takže budú 3 či 4? Či koľko bolo pôvodne?Thoper napísal:Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Thoper napísal:Ta určite to už má napísané v pripomienkovači... Tóno vie presne kedy skončí covid, vtedy mu pipne, že môže začať robiť basketbal tsssPeny napísal:Ako o to mi nejde, ja len, či ho ešte nebude chcieť robiť, keď covid ustúpi a on si naň náhodou spomenie (a on si naň určite spomenie )Thoper napísal:A mohol ho spraviť, ta nePeny napísal:Hej to je síce pravda A to ešte ak si spomenie na ten basketbal, ktorý chcel robiť mesiac pred prvým covidomThoper napísal:Odíde covid a Tónoslav chytí nový dych, uvidíš To si nenechá ujsťPeny napísal:Forma ostane, len či bude mať Tónko ešte chuť niečo organizovať po tom ako mu to posledné dva roky "vychádza"Thoper napísal:No čo už... ten kovid nám to všetko kazí, musíme nejak prečkať, neprežierať sa aby sme nestratili formu a o rok možno dva si zahrámePeny napísal:Škoda...Thoper napísal:Hala je už zrušená DEFINITIVO!Peny napísal:Takže aj tá hala sa už definitívne ruší?Thoper napísal:Je to otázne, asi sa to bude nakoniec rušiť
A po koľko tímov to vyjde na jedno ihrisko?Thoper napísal:Tri ihriská a tým pádom nebude redukovať hráčov lebo to nechce KapišPeny napísal:Aj sa mi zdalo, že mi to proporčne nesedí, okej Tak 3.. A budú tak teda? Tri ihriská tam spraví?Thoper napísal:3. Dva boli pôvodne 4 by sa do haly ani nevopchali, ty....Peny napísal:Takže budú 3 či 4? Či koľko bolo pôvodne?Thoper napísal:Zatiaľ nič nejde redukovať, ale určite bude pridávať ihrisko.Peny napísal:A čo ti ešte vravel? Chce to aspoň zredukovať z pôvodného plánovaného počtu?Thoper napísal:To je pravda, tie voľné nemali svetlú budúcnosť A zimný je vo hviezdach. Ale ak to bude s covidom tak ako posledné dni tak to nepredpovedám ružovoPeny napísal:Free zápasy boli zrušené už podľa mňa vtedy, keď ich Petrík vyhlásil, to bolo dopredu jasné , ale ten zimný turnaj viem, že chcel spraviť kým sa dá..Thoper napísal:Zimný turnaj ešte nespomínal k tomu sa nechcel veľmi vyjadrovať akurát mi vravel k tomu tenisu a k free zápasom, tie sa už zrušiliPeny napísal:Čo ti vravel? A bavili ste sa aj ohľadom zimného turnaja?Thoper napísal:Dnes som dostal nové info od Petríka, nevyzerá to dobre... covid nás všetkých trápi
Po 4
12 tímov dokopy
Peny- Level 24 | Legenda
Jj ta hej už to nechce rozdeľovať že ich radšej spojí a odohrajú všetko naraz, aby sa to moc netrieštilo
Takže bude každý s každým v skupinke a tie amatérske budú v jednej spoločnej alebo sa bude žrebovať?
"Amatérske" nezabúdaj Aj oni majú dobrých hráčov.... a hej budú v jednej skupine všetky štyri, aby z nich postúpil len ten najlepší
Peny- Level 24 | Legenda
Vlastne trepem... dvaja postúpia z amatérov, traja z druhej skupiny a traja s tretej
Áno, akurát som to prepočítavala, že mi to nesedí Veď začínať sa bude s osemfinále, či?
Hej tak... trepol som sorry
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 10 z 40
Povolenie tohoto fóra: