Little talks s Verizou
+26
K7BO
FrActraL
Quadro'Ye
The Sheriff
Peter Leopold
Peny
Nikuška
nucleon
Paul McCartney
Thoper
Yulgar
XezepusMECHA
G.Z.L
Lionfish
Spammer
KickPato
Veriza
Sverige
mAt3s25
LightBringer
peter12
Mrdofúz
Android
Capt. rhubarb
Peter Pettigrew
Gaius Julius Caesar
30 posters
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Jako ťa oklamal?
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Hajzlík... zase taký Light je opak. Dáš mu 300e a kúpi ti laptop za 500.Veriza napísal:Uz dlho no a hlavne bol kupovany narychlo a len preto aby som nieco mala ale on bol zly uz od zaciatku a brat ma dobre oklamal lebo mi mal kupit lepsie ale on si radsej nechal peniaze a povedal mi ze vsetko minul na pocitacPeny napísal:Ako dlho máš už tento čo máš teraz?Veriza napísal:Ja neviem kolko stoja ale potrebujem uz taky na ktorom sa bude dat daco robit lebo mne uz na tomto seka aj obycajny word ked si robim nieco do skolyPeny napísal:Pozerala si si nejaké? Vieš do akej ceny približne by si notebook potrebovala?Veriza napísal:Ale na to nemam sancu zobrat penaze
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Nj. Niekto spraví z vody víno, ja z 300 eur 500 a nie je to pyramídová hra, tak ak chceš sa pridaj
Dukáty : 199649
Timea, dnes skúsim povyzvedať, čo sa darček ti kúpili. Idem do KE.
Dukáty : 199649
A rovno ho nenápadne šlohni a dones Veri domov, nie?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Na Vianoce od rodičov alebo od starkých určite nejaké peniažky dostaneš tak si môžeš pošetriť na darčeky pre násVeriza napísal:Mna z toho mozete rovno vynechat lebo teraz nemam ani na to aby som sama sebe kupila balik zuvaciekAndroid napísal:Ideme založiť trend, že na Vianoce každý kúpi každému darček? Budeme síce všetci bez peňazí, ale aspoň obdarovaníGaius Julius Caesar napísal:Ale čo .. Závidíš Lightovi, že on bude mať darček? Veriza aj zbankrotuje, keby mala robiť darčeky nám všetkýmYulgar napísal:srandujem... Veriza už si nakúpila darčeky rodičom, bratovy a mne?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Myslíš, že kúpili niečo tebe alebo chamáčovi?Veriza napísal:Tak ked uz zacala tak sa nan tesim boze no a coXezepusMECHA napísal:Pozri ju ako ide zrazu po tom darčeku Ako chameleón po muche.Veriza napísal:Vy ste co Ved mi nic nekupujte. Ale vsak ste mi to uz kupili Kedy to dostanem??Peny napísal:Tim, našli sme ti dnes darček s Robkom a Matúšom pod stromček.. Aj sme ti ho kúpili a zhodli sme sa na tom, že je to milé a poteší ťa, ale dostaneš ho asi až po Vianociach.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Ty latabár tak ty nejdeš kvôli nám priateľom, teba poslala VerizaPaul McCartney napísal:Timea, dnes skúsim povyzvedať, čo sa darček ti kúpili. Idem do KE.
Raz som ti už naletel na tieto pičoviny ešte keď som bol mladší choď do p**i už druhkrát ty podnikateľ vyjebanýPaul McCartney napísal:Nj. Niekto spraví z vody víno, ja z 300 eur 500 a nie je to pyramídová hra, tak ak chceš sa pridaj
Veriza frajera už máš? Yulgar sa ťa to dlho nespýtal a som počul že ti chýbajú tieto otázky.. Yulgar kde sa zajebávaš boha
Haha preberáš štafetu?Spammer napísal:Veriza frajera už máš? Yulgar sa ťa to dlho nespýtal a som počul že ti chýbajú tieto otázky.. Yulgar kde sa zajebávaš boha
Dukáty : 275395
Ja by som nemala ani tych 300 euro kde zohnat takze mi to moze byt jednoSpammer napísal:Hajzlík... zase taký Light je opak. Dáš mu 300e a kúpi ti laptop za 500.Veriza napísal:Uz dlho no a hlavne bol kupovany narychlo a len preto aby som nieco mala ale on bol zly uz od zaciatku a brat ma dobre oklamal lebo mi mal kupit lepsie ale on si radsej nechal peniaze a povedal mi ze vsetko minul na pocitacPeny napísal:Ako dlho máš už tento čo máš teraz?Veriza napísal:Ja neviem kolko stoja ale potrebujem uz taky na ktorom sa bude dat daco robit lebo mne uz na tomto seka aj obycajny word ked si robim nieco do skolyPeny napísal:Pozerala si si nejaké? Vieš do akej ceny približne by si notebook potrebovala?Veriza napísal:Ale na to nemam sancu zobrat penaze
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
A nevedel by si mi nejaky kupit a ja by som ti ho splacala? Ale bude to asi velmi dlha splatkaPaul McCartney napísal:Nj. Niekto spraví z vody víno, ja z 300 eur 500 a nie je to pyramídová hra, tak ak chceš sa pridaj
Drzim palce urcite ti to prezradiaPaul McCartney napísal:Timea, dnes skúsim povyzvedať, čo sa darček ti kúpili. Idem do KE.
Nie ja chcem aby mi ho dala Peny, Robo a Upirko lebo to je darcek od nichAndroid napísal:A rovno ho nenápadne šlohni a dones Veri domov, nie?
No urcite Hej nejake peniaze dostanem ale pojdem si za ne konecne kupit nejake nove oblecko co som chcela. Nieco dostanem aj na Vianoce ale chcem si konecne pokupit veci a hlavne na leto a teraz ich maju v zlavach cez sviatky tak dufam ze mi daju co najviac lebo starky sa vedia buchnut po penazenkeAndroid napísal:Na Vianoce od rodičov alebo od starkých určite nejaké peniažky dostaneš tak si môžeš pošetriť na darčeky pre násVeriza napísal:Mna z toho mozete rovno vynechat lebo teraz nemam ani na to aby som sama sebe kupila balik zuvaciekAndroid napísal:Ideme založiť trend, že na Vianoce každý kúpi každému darček? Budeme síce všetci bez peňazí, ale aspoň obdarovaníGaius Julius Caesar napísal:Ale čo .. Závidíš Lightovi, že on bude mať darček? Veriza aj zbankrotuje, keby mala robiť darčeky nám všetkýmYulgar napísal:srandujem... Veriza už si nakúpila darčeky rodičom, bratovy a mne?
Podla mna mne, neviem co by kupovali LucasoviXezepusMECHA napísal:Myslíš, že kúpili niečo tebe alebo chamáčovi?Veriza napísal:Tak ked uz zacala tak sa nan tesim boze no a coXezepusMECHA napísal:Pozri ju ako ide zrazu po tom darčeku Ako chameleón po muche.Veriza napísal:Vy ste co Ved mi nic nekupujte. Ale vsak ste mi to uz kupili Kedy to dostanem??Peny napísal:Tim, našli sme ti dnes darček s Robkom a Matúšom pod stromček.. Aj sme ti ho kúpili a zhodli sme sa na tom, že je to milé a poteší ťa, ale dostaneš ho asi až po Vianociach.
No to urcite. Ja by som ho nikam neposielala a urcite ne na vychod ked by som ho radsej zavolala ku mne ale on si ide radsej za kamaratmiSpammer napísal:Ty latabár tak ty nejdeš kvôli nám priateľom, teba poslala VerizaPaul McCartney napísal:Timea, dnes skúsim povyzvedať, čo sa darček ti kúpili. Idem do KE.
Co ti spravil?Spammer napísal:Raz som ti už naletel na tieto pičoviny ešte keď som bol mladší choď do p**i už druhkrát ty podnikateľ vyjebanýPaul McCartney napísal:Nj. Niekto spraví z vody víno, ja z 300 eur 500 a nie je to pyramídová hra, tak ak chceš sa pridaj
Nemam ale dik za otazku a ze sa o mna staras taktoSpammer napísal:Veriza frajera už máš? Yulgar sa ťa to dlho nespýtal a som počul že ti chýbajú tieto otázky.. Yulgar kde sa zajebávaš boha
No rodicia mu dali peniaze ze nech mi kupi notebook nejaky v tej hodnote mal proste budget a on ho kupil potom mi povedal ze minul vsetko za ten ntebook tak si vravim ze ok to musi byt nejaky dobry vsak nestal najmenej eur no a potom som sa vdaka kamaratovi co robil brigadnika v Okayku dozvedela ze ten notebook stal ta polovicu z toho rozpoctu. A nasich som sa pytala ci im nejake peniaze vratil a mama mi povedala ze nie ze vsetko minul za moj pocitac tak som si spojila dve dohromady a doslo mi ze si polovicu penazi nechal a za zvysok mi kupil notebook ktory od zaciatku skoro vobec nejde.Yulgar napísal:Jako ťa oklamal?
Sverige dal like na tento príspevok
Povedala si mu to potom? Bratovi.. že si sa o tom dozvedela.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Veriza prepáč za kvíz, niečo mi do toho skočilo, ale kvíz bude
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
notebook za 700 eur, splátka 7 rokovVeriza napísal:A nevedel by si mi nejaky kupit a ja by som ti ho splacala? Ale bude to asi velmi dlha splatkaPaul McCartney napísal:Nj. Niekto spraví z vody víno, ja z 300 eur 500 a nie je to pyramídová hra, tak ak chceš sa pridaj
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
vy slávite vianoce spolu so starkými??Veriza napísal:No urcite Hej nejake peniaze dostanem ale pojdem si za ne konecne kupit nejake nove oblecko co som chcela. Nieco dostanem aj na Vianoce ale chcem si konecne pokupit veci a hlavne na leto a teraz ich maju v zlavach cez sviatky tak dufam ze mi daju co najviac lebo starky sa vedia buchnut po penazenkeAndroid napísal:Na Vianoce od rodičov alebo od starkých určite nejaké peniažky dostaneš tak si môžeš pošetriť na darčeky pre násVeriza napísal:Mna z toho mozete rovno vynechat lebo teraz nemam ani na to aby som sama sebe kupila balik zuvaciekAndroid napísal:Ideme založiť trend, že na Vianoce každý kúpi každému darček? Budeme síce všetci bez peňazí, ale aspoň obdarovaníGaius Julius Caesar napísal:Ale čo .. Závidíš Lightovi, že on bude mať darček? Veriza aj zbankrotuje, keby mala robiť darčeky nám všetkýmYulgar napísal:srandujem... Veriza už si nakúpila darčeky rodičom, bratovy a mne?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou