Little talks s Verizou
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Nee light mi nerobi zle ale niekto iny by sa nasiel ale toho nepoznasKickPato napísal:tomu ver ak ti robí light zle tak mu dám rovno kopačku do priečeliaVeriza napísal:Ak poviem ze ano tak prides a ochranis ma?KickPato napísal:všetko ok? nikto nerobí zle?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Android dal like na tento príspevok
Co? Ja mam prist? Tak to mozem premyslat kolko chcem a vy tiez mozete cakat kolko chcete lebo mna za vami urcite nepustiaSpammer napísal:Veriza premysli si tú kávu
Ved to nebolo akoze anime cele o chapadlach ale boli v jednej castipeter12 napísal:to čo za anime ti preboha poradil?Veriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
Ja by som sa nebranila ale zo mna by sa Robo vela nenajedol To by som mohla byt akurat tak jeho predjedloMrdofúz napísal:Vzhľadom na to, že nucleon napísal "Timea" a za to pridal tohto smajlíka " " dedukujem, že nucleon chce Timeu zjesť.Peter Pettigrew napísal:Co vy dvaja zase spekulujete? 😎Veriza napísal:Roboonucleon napísal:Timea
Ale ja tu chcem ostat takze ak mi tu hrozi nejake nebezpecenstvo tak by si ma mal pred nim ochranitmAt3s25 napísal:Veriza, mám tajné správy, že na Battleone už nie si viac v bezpečí. Myslím to vážne. Mala by si odtiaľto čo najrýchlejšie odísť. Ver mi, je to pre tvoje dobro.
Zatial ne lebo som dopozerala a s Lightom budem volat asi az buduci tyzden a teraz aj tak na to nemam casAndroid napísal:Máš rozpozerané nejaké anime práve teraz Veriza?
No skus si spomenutXezepusMECHA napísal:Len do mňa.. zdôver sa, Veriza.
Neser ma!Peter Pettigrew napísal:Ako sa to volaju tie tvoje videa co som sa mal naucit vyslovovat? Tik tak? 😎😎🤔
Morske prasiatko a meno neviem to by som si este musela premyslietMrdofúz napísal:Veriza, keby si mala ešte jedno zvieratko... aké by to bolo a aké meno by si mu / jej dala?
nucleon napísal:Možno mu pošepkala do uška uwu, ara ara a onii-chan naraz a chlapcovi načisto odpálilo dekel.G.Z.L napísal:Haha tak preto asi nechodí už mesiac na fórum
Hej tuto som este nepocula. Celkom super Ale teraz som skor na dievcenske kapely ako BTS ale aj ich som niekedy pocuvala
No hej to som uplna ja Len si musim prefarbit vlasy aby som bola blondynka ako onapeter12 napísal:hej Veriza našiel som ti postavičku ktorá sa ti povahovo podobá a je z tvojho oblúbeného anime
Peter Pettigrew napísal:Timea nieco som ti nasiel:
Takym ako ta na videu? Tak to by som musela mat rovnaky hlas ako ona ale ak myslis ci viem dat tak vysoko hlas tak viem ked sa posnazimXezepusMECHA napísal:@Veriza vieš to takým hlasom? (dúfam, že nie)
Zase az take tazke to neni dat taky hlas a k tomu dost ludi si ho na tiktoku este upravi takzeSpammer napísal:Ak vie spraviť oniichan takým hlasom ako tá baba na videu tak Light je dobre v p**i potomXezepusMECHA napísal:@Veriza vieš to takým hlasom? (dúfam, že nie)
Co by sa nedalo da sa tak tebe asi tazko ked si chalan ale pre nas baby to neni az take tazkePeter Pettigrew napísal:A to sa vobec da takym hlasom? 😂😂😂Spammer napísal:Ak vie spraviť oniichan takým hlasom ako tá baba na videu tak Light je dobre v p**i potomXezepusMECHA napísal:@Veriza vieš to takým hlasom? (dúfam, že nie)
Este ne ten nebudem robitMrdofúz napísal:Veriza už si spravil uwu uwu tiktok?
Hej ten som skusala aj som spravila ale nezverejila som to na tiktoku radsej Ale mam to ulozene a light ho uz videl no hrozne niecoPeny napísal:Na Phut Hon má Tim už aj tiktok, ak sa nemýlim (treba sa Lighta opýtať)
Peny and Android dali like na tento príspevok
Tak prid na navstevu uz konecne a mozem ti to ukazat Ale uz dlho som netrenovala tak nieze prides hned zajtra lebo si to najprv musim skusit inak to bude riadny trapas priprav saManny_oxo napísal:Ak to vie napodobnit ako ta z videa tak to chcem pocut TimeaXezepusMECHA napísal:@Veriza vieš to takým hlasom? (dúfam, že nie)
No porozmyslaj trocha a mozno na to pridesXezepusMECHA napísal:Wait, what?! Aké anime s chápadlami som ti ja poradil? Ako prrrr Timeja, pomalyVeriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
Android, Hiro Hamada and Peter Pettigrew dali like na tento príspevok
Dala som si to do google a naslo mi tam nejake divne obrazky napriklad tentoSatomi Kamishiro napísal:Chapadla sa po japonsky citaju ako shokushu ale radsej si ich negoogli alebo aspon nepozeaj obrazky ak si to uz hodis do google lebo ty si to tam urcite dasVeriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
Ale ved to nebolo cele anime o chapadlach len v jednej casti tie chapadla zautocili Nebolo to ako na tych divnych obrazkoch co som nasla na googleXezepusMECHA napísal:Ona bude v prvom rade musieť vysvetliť, aké chápadlá myslela, lebo ja o ničom neviem.Gaius Julius Caesar napísal:Dobre ťa do toho zatiahla Toto sa už bude ťažko vysvetľovať.XezepusMECHA napísal:Wait, what?! Aké anime s chápadlami som ti ja poradil? Ako prrrr Timeja, pomalyVeriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
To ti podľa mňa našlo ešte celkom dobrý chápadlový obrázokVeriza napísal:Dala som si to do google a naslo mi tam nejake divne obrazky napriklad tentoSatomi Kamishiro napísal:Chapadla sa po japonsky citaju ako shokushu ale radsej si ich negoogli alebo aspon nepozeaj obrazky ak si to uz hodis do google lebo ty si to tam urcite dasVeriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
Hiro Hamada- Level 8 | Dobrodruh
Dukáty : 67813
Natočila si Phot Hun? Ja by som to na tvojom mieste dal na tiktok, tieto videá mávajú docela úspech.Veriza napísal:Hej ten som skusala aj som spravila ale nezverejila som to na tiktoku radsej Ale mam to ulozene a light ho uz videl no hrozne niecoPeny napísal:Na Phut Hon má Tim už aj tiktok, ak sa nemýlim (treba sa Lighta opýtať)
Hiro Hamada- Level 8 | Dobrodruh
Dukáty : 67813
Prebohááá Veri... negoogli si takéto veci, lebo presne ako hovorí Hiro, toto sú ešte tie "normálne" chápadlové obrázky, ale môžeš tam nájsť aj omnoho horšie veciVeriza napísal:Dala som si to do google a naslo mi tam nejake divne obrazky napriklad tentoSatomi Kamishiro napísal:Chapadla sa po japonsky citaju ako shokushu ale radsej si ich negoogli alebo aspon nepozeaj obrazky ak si to uz hodis do google lebo ty si to tam urcite dasVeriza napísal:Ja neviem ako sa povedia chapadla po japonsky ale jedno anime kde boli v jednej casti chapadla som videla Xezepus mi ho poradilXezepusMECHA napísal:Pravda.. do hláv pripadajú aj horšie možnosti (hentai, ecchi, chápadlá..)Peny napísal:Buďme ešte radi, že je to práve bakaGaius Julius Caesar napísal:To je zaujímavé, ja tiež rozmýšľam, že prečo si Veriza vybrala práve baka.nermal napísal:Fun fact, baka sa pise so znakmy pre kona 馬 a 鹿 jelena. Preco je to prave kon a jelen uz ale neviem.Veriza napísal:BakaPeter Pettigrew napísal:Veriza ake je tvoje najoblubenejsie japonske slovo? 😎
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou