Little talks s Verizou
+27
Tvoje levíča :)
nermal
Kazuto1
FrActraL
Darkneus
Manny_oxo
G.Z.L
Peny
Lionfish
Capt. rhubarb
Nastic Fantastic
Peter Pettigrew
Satomi Kamishiro
Android
nucleon
mAt3s25
Sverige
peter12
Fusion
Ackam
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Veriza
Xoxy
Mrdofúz
Spammer
XezepusMECHA
31 posters
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Zlomila ti srdieckonucleon napísal:Peny napísal: Prepáč.. ja som si nevšimla, že si mi posielal venovanie. Bože..
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
No slubuje slubuje stale ale nevybavil este nic tak neviem co mam cakatPeny napísal:Už ti vybavil návštevu?Veriza napísal:To by bolo najkrajsiePeter Pettigrew napísal:Light predstav si, ze by Veriza byvala v Liptovskom 😎
Zaliecat sa moze kolko chce mne sa to paci ale chameleona mu nedam nech sa aj snazi kolko chceSpammer napísal:Asi niečo od teba chce... zalieča sa ti. Je rovnaký ako všetci chlapi, ide mu len o jedno. Chce si vziať tvojho chameleóna dpčVeriza napísal:To ze ma vela penazi som uz zistila ale neznamena to ze ich musi vyhadzovat na tom ze ho niekto otravuje vsak keby mam ja tolko penazi co on tak mu davam polovicu vyplaty za to ze mu mozem liezt na nervy
Ja som sa raz skoro vytrepala a prizabila na sk8e ked som si pozerala instagram pocas toho ako som bola v parku a nevsimla som si ze idem rychlejsie ako som si myslela a predomnou uz bola rampa tak som na nu vysla bez toho aby som o tom vedela a skoncila som na zemi Narazeny zadok, chrbat a ruka ma bolela z toho padu este asi dva tyzdneXoxy napísal:to niesi stary to len tato generacia s telefonom na zachod do sprchi prechadza sa a kuka do telefonu ide cez prechod naco saa kuknut do prava do lava kukne sa do telefonuSpammer napísal:Musíš si založiť tiktok kámo...G.Z.L napísal:Ani nehovor ja si pripadám že idem celkom s dobou ale keď som občas špión a na ulici počúvam konverzácie deciek čo majú tak 1/2 z môjho veku tak si tak už nepripadámGaius Julius Caesar napísal:Poznám, až veľmi dobre. Pri nej zisťujem, keďže je v podobnom veku ako Veriza, že som úplne odtrhnutý od života generácie dnešných 15-ročných deciek Takže niekedy sa strácam aj v tom, čo všetko vie a ovláda Veriza.. A o mojej sesternici ani nehovorím, to je hviezda sociálnych sietí. sama o sebe
No hej sice v takom stave ze ked mi Light nahraval videu z ich parku tak viac ramp tam uz bolo nefunkcnych ako tych dobrych Ale s lightom by som tam slaGaius Julius Caesar napísal:To by sa ti páčilo. veď aj skatepark tam majú tak prečo nie.
Tie tik toky su nejake nebezpecne ked kvoli nim padas zo skateuVeriza napísal:Ja som sa raz skoro vytrepala a prizabila na sk8e ked som si pozerala instagram pocas toho ako som bola v parku a nevsimla som si ze idem rychlejsie ako som si myslela a predomnou uz bola rampa tak som na nu vysla bez toho aby som o tom vedela a skoncila som na zemi Narazeny zadok, chrbat a ruka ma bolela z toho padu este asi dva TyzdneXoxy napísal:to niesi stary to len tato generacia s telefonom na zachod do sprchi prechadza sa a kuka do telefonu ide cez prechod naco saa kuknut do prava do lava kukne sa do telefonuSpammer napísal:Musíš si založiť tiktok kámo...G.Z.L napísal:Ani nehovor ja si pripadám že idem celkom s dobou ale keď som občas špión a na ulici počúvam konverzácie deciek čo majú tak 1/2 z môjho veku tak si tak už nepripadámGaius Julius Caesar napísal:Poznám, až veľmi dobre. Pri nej zisťujem, keďže je v podobnom veku ako Veriza, že som úplne odtrhnutý od života generácie dnešných 15-ročných deciek Takže niekedy sa strácam aj v tom, čo všetko vie a ovláda Veriza.. A o mojej sesternici ani nehovorím, to je hviezda sociálnych sietí. sama o sebe
Ackam- Level 10 | Aktívny užívateľ
Dukáty : 75285
To je drzosť. Čo robila rampa v skateparku, kde chodia tínedžerky surfovať po instagramoch
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
peter12 dal like na tento príspevok
LightBringer napísal:To je drzosť. Čo robila rampa v skateparku, kde chodia tínedžerky surfovať po instagramoch
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Síce na štrku, ale bez instagramupeter12 napísal:veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Vysypat sa na skejte na strku kym si na instagrame is the new combo 😂😂😂LightBringer napísal:Síce na štrku, ale bez instagramupeter12 napísal:veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
a vraj dievčatá dokázu robiť dve veci naraz no vidímVeriza napísal:Ja som sa raz skoro vytrepala a prizabila na sk8e ked som si pozerala instagram pocas toho ako som bola v parku a nevsimla som si ze idem rychlejsie ako som si myslela a predomnou uz bola rampa tak som na nu vysla bez toho aby som o tom vedela a skoncila som na zemi Narazeny zadok, chrbat a ruka ma bolela z toho padu este asi dva tyzdneXoxy napísal:to niesi stary to len tato generacia s telefonom na zachod do sprchi prechadza sa a kuka do telefonu ide cez prechod naco saa kuknut do prava do lava kukne sa do telefonuSpammer napísal:Musíš si založiť tiktok kámo...G.Z.L napísal:Ani nehovor ja si pripadám že idem celkom s dobou ale keď som občas špión a na ulici počúvam konverzácie deciek čo majú tak 1/2 z môjho veku tak si tak už nepripadámGaius Julius Caesar napísal:Poznám, až veľmi dobre. Pri nej zisťujem, keďže je v podobnom veku ako Veriza, že som úplne odtrhnutý od života generácie dnešných 15-ročných deciek Takže niekedy sa strácam aj v tom, čo všetko vie a ovláda Veriza.. A o mojej sesternici ani nehovorím, to je hviezda sociálnych sietí. sama o sebe
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
a telefón ti už funguje ako má? opravili ti ho
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
TikTok za nic nemoze to ja som sprostaAckam napísal:Tie tik toky su nejake nebezpecne ked kvoli nim padas zo skateuVeriza napísal:Ja som sa raz skoro vytrepala a prizabila na sk8e ked som si pozerala instagram pocas toho ako som bola v parku a nevsimla som si ze idem rychlejsie ako som si myslela a predomnou uz bola rampa tak som na nu vysla bez toho aby som o tom vedela a skoncila som na zemi Narazeny zadok, chrbat a ruka ma bolela z toho padu este asi dva TyzdneXoxy napísal:to niesi stary to len tato generacia s telefonom na zachod do sprchi prechadza sa a kuka do telefonu ide cez prechod naco saa kuknut do prava do lava kukne sa do telefonuSpammer napísal:Musíš si založiť tiktok kámo...G.Z.L napísal:Ani nehovor ja si pripadám že idem celkom s dobou ale keď som občas špión a na ulici počúvam konverzácie deciek čo majú tak 1/2 z môjho veku tak si tak už nepripadámGaius Julius Caesar napísal:Poznám, až veľmi dobre. Pri nej zisťujem, keďže je v podobnom veku ako Veriza, že som úplne odtrhnutý od života generácie dnešných 15-ročných deciek Takže niekedy sa strácam aj v tom, čo všetko vie a ovláda Veriza.. A o mojej sesternici ani nehovorím, to je hviezda sociálnych sietí. sama o sebe
Vsak tiez si hovorim Alebo mala byt aspon dalej kym dopozeram videoLightBringer napísal:To je drzosť. Čo robila rampa v skateparku, kde chodia tínedžerky surfovať po instagramoch
Tak co ti na to poviempeter12 napísal:veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
No ty mas co hovorit lebo jazdit po strku na to musis byt riadny filozofLightBringer napísal:Síce na štrku, ale bez instagramupeter12 napísal:veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
Peter Pettigrew napísal:Vysypat sa na skejte na strku kym si na instagrame is the new combo 😂😂😂LightBringer napísal:Síce na štrku, ale bez instagramupeter12 napísal:veriza ty sa k lightovy naozaj hodíš no jazdí po štrku a ty zase s mobilom v ruke a obaja potom skončíte na zemi vy ste teda dvojka
A ty bud ticho lebo vytiahnem co sa ti stalo minuly tyzden na telesnej ty trapkoManny_oxo napísal:a vraj dievčatá dokázu robiť dve veci naraz no vidímVeriza napísal:Ja som sa raz skoro vytrepala a prizabila na sk8e ked som si pozerala instagram pocas toho ako som bola v parku a nevsimla som si ze idem rychlejsie ako som si myslela a predomnou uz bola rampa tak som na nu vysla bez toho aby som o tom vedela a skoncila som na zemi Narazeny zadok, chrbat a ruka ma bolela z toho padu este asi dva tyzdneXoxy napísal:to niesi stary to len tato generacia s telefonom na zachod do sprchi prechadza sa a kuka do telefonu ide cez prechod naco saa kuknut do prava do lava kukne sa do telefonuSpammer napísal:Musíš si založiť tiktok kámo...G.Z.L napísal:Ani nehovor ja si pripadám že idem celkom s dobou ale keď som občas špión a na ulici počúvam konverzácie deciek čo majú tak 1/2 z môjho veku tak si tak už nepripadámGaius Julius Caesar napísal:Poznám, až veľmi dobre. Pri nej zisťujem, keďže je v podobnom veku ako Veriza, že som úplne odtrhnutý od života generácie dnešných 15-ročných deciek Takže niekedy sa strácam aj v tom, čo všetko vie a ovláda Veriza.. A o mojej sesternici ani nehovorím, to je hviezda sociálnych sietí. sama o sebe
Este ne lebo povedal ze teraz tam ma vela v oprave tak by mi ho dal az za tri dni ale tolko nechcem cakat tak ze mu ho mam doniest potom v pondelok a spravi mi to na pockanie ak sa mu nenahrnu dalsie objednavkyManny_oxo napísal:a telefón ti už funguje ako má? opravili ti ho
Co si robila s mobilom? Tiez spadol ked si pozerala instagramy na skate?
Hodila som ho po tom chlapcovy ktory sa ma prave spytal ci mi ho uz opravili Ale nechcem to blizsie rozpisovatt
Hadzes takto casto mobily po spoluziakoch:D
On provokoval nech ti sam napise ja uz nemam na neho sil A nehodila som ho po nom len som sa zahnala rukou a on mi vypadol takze to je vsetko jeho chyba
Gaius Julius Caesar and AKANE dali like na tento príspevok
To je jasne za je to jeho chyba :biggrin:keby neprovokuje nemusis po nom hadzat mobil
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou