Little talks s Verizou
+27
Tvoje levíča :)
nermal
Kazuto1
FrActraL
Darkneus
Manny_oxo
G.Z.L
Peny
Lionfish
Capt. rhubarb
Nastic Fantastic
Peter Pettigrew
Satomi Kamishiro
Android
nucleon
mAt3s25
Sverige
peter12
Fusion
Ackam
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Veriza
Xoxy
Mrdofúz
Spammer
XezepusMECHA
31 posters
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
To je sad life. V 16-tich nemať auto ani skateboard..Lionfish napísal:To je super ze ma auto aj skate. Ja nemam ani jednoVeriza napísal:Vsak tak co stale cakas ked je slniecko tak zober sk8 do ruky a chod a ak zacne prsat tak sadni do auta ved mas auto a pojdes domov.Lightbringer napísal:Ale keď vidím predpovedať na zajtra, tak neviem neviem.. ale aj dnes hlásia dažde a zatiaľ je slnečno, ta uvidím.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Lightbringer napísal:To je sad life. V 16-tich nemať auto ani skateboard..Lionfish napísal:To je super ze ma auto aj skate. Ja nemam ani jednoVeriza napísal:Vsak tak co stale cakas ked je slniecko tak zober sk8 do ruky a chod a ak zacne prsat tak sadni do auta ved mas auto a pojdes domov.Lightbringer napísal:Ale keď vidím predpovedať na zajtra, tak neviem neviem.. ale aj dnes hlásia dažde a zatiaľ je slnečno, ta uvidím.
Skôr táto..
Capt. rhubarb dal like na tento príspevok
To by bol este ten lepsi pripadmAt3s25 napísal:Prefajčil a preflákal celý deň na gauči, čo na tom nechceš počuť?Veriza napísal:Tak to radsej nechcem vediet co si robilLightbringer napísal:Nemôžem ti povedať, lebo by som dostal dva čierny bodyVeriza napísal:No a dnes si bol kde? Dnes nebolo pekne pocasie? Co si robil, ha?LightBringer napísal:Od zajtra sa u nás kazí počasie, neviem či s tým skejtom ešte nepočkám Nechcem sa vysypať niekde na mláčke.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Zatial len vyhliadnute. Musim si na ne najskor zarobit a si ich chcem kupit lebo teraz mam nasetrene na na mikinu co si idem objednatAndroid napísal:A už si si ich kúpila alebo ich máš zatiaľ len vyhliadnuté?Veriza napísal:Ano mam ukazem ti ich ked zavolame chcem pocut tvoj nazorLightbringer napísal:Máš niečo vyhliadnuté?Veriza napísal:Zezulka je super ja si topanky najradsej od nich kupujem alebo este z jedneh sk8 shopu alebo u nas z kamenneho. Ak by si chcela niekedy poradit nieco a z toho obchodu by si si vyberala tak mi napis ja u nich kupujem velmi radaPeny napísal:Ja som inak zistila, že z tohto tvojho skateshopu som si kupovala topánky asi pred tromi rokmi a nosím ich doteraz. Bola to asi jedna z najlepších topánkových kúp, čo som spravilaVeriza napísal:A ktore si si nakoniec zobral? Tie od Zezulky?LightBringer napísal:V: Už mám doma nové trucky. Idem rozbaliť konečne
A co by si robil s autom?Lionfish napísal:To je super ze ma auto aj skate. Ja nemam ani jednoVeriza napísal:Vsak tak co stale cakas ked je slniecko tak zober sk8 do ruky a chod a ak zacne prsat tak sadni do auta ved mas auto a pojdes domov.Lightbringer napísal:Ale keď vidím predpovedať na zajtra, tak neviem neviem.. ale aj dnes hlásia dažde a zatiaľ je slnečno, ta uvidím.
Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Čo ti poviem, musím vybavovať a zarábať, aby som mal na cesty do Poľska.Veriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Krowky tiež nedávajú zadarmo
Light.. mal by si sa nechať prevychovaťVeriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Frajerku by v ňom... vozilVeriza napísal:A co by si robil s autom?Lionfish napísal:To je super ze ma auto aj skate. Ja nemam ani jednoVeriza napísal:Vsak tak co stale cakas ked je slniecko tak zober sk8 do ruky a chod a ak zacne prsat tak sadni do auta ved mas auto a pojdes domov.Lightbringer napísal:Ale keď vidím predpovedať na zajtra, tak neviem neviem.. ale aj dnes hlásia dažde a zatiaľ je slnečno, ta uvidím.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Ja som v poriadku, mňa prevychovávať netreba Ja nie som ten, čo by do vzduchu vyhadzoval mačky.Capt. Rhubarb napísal:Light.. mal by si sa nechať prevychovaťVeriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Ty si všetko, len nie v poriadku, Light.
@Veriza už máš nový baťoh?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
No uz len ty mas problem s peniazmi Teba by do biedy nedostalo ani keby si do polska cestoval limuzinouLightbringer napísal:Čo ti poviem, musím vybavovať a zarábať, aby som mal na cesty do Poľska.Veriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Krowky tiež nedávajú zadarmo
V jeho veku si tazko, este nema 17Spammer napísal:Frajerku by v ňom... vozilVeriza napísal:A co by si robil s autom?Lionfish napísal:To je super ze ma auto aj skate. Ja nemam ani jednoVeriza napísal:Vsak tak co stale cakas ked je slniecko tak zober sk8 do ruky a chod a ak zacne prsat tak sadni do auta ved mas auto a pojdes domov.Lightbringer napísal:Ale keď vidím predpovedať na zajtra, tak neviem neviem.. ale aj dnes hlásia dažde a zatiaľ je slnečno, ta uvidím.
Neodvravaj mi laskavo hlavne ze mi sam hovoris prihody o tom ako si furt byval v nejakom maleryLightbringer napísal:Ja som v poriadku, mňa prevychovávať netreba Ja nie som ten, čo by do vzduchu vyhadzoval mačky.Capt. Rhubarb napísal:Light.. mal by si sa nechať prevychovaťVeriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Uz asi mesiac ale este som ho nemala von chcem si ho zobrat na zajazd ked tu pridu chalani parkshowXezepusMECHA napísal:Ty si všetko, len nie v poriadku, Light.
Ale v žiadnom tom maléri neboli zahrnuté mačky Btw, tak už mám ten nový grip konečne, drží to, akurát som ho musel pozrezávaf, lebo som ho nalepil trochu krivo. Ale na moje pomery aj tak stále celkom rovno.Veriza napísal:Neodvravaj mi laskavo hlavne ze mi sam hovoris prihody o tom ako si furt byval v nejakom maleryLightbringer napísal:Ja som v poriadku, mňa prevychovávať netreba Ja nie som ten, čo by do vzduchu vyhadzoval mačky.Capt. Rhubarb napísal:Light.. mal by si sa nechať prevychovaťVeriza napísal:Robis strasne vela veci a nevies si dopriat volno. A ked mas volno tak pregaucujes cely den. Lightee mala by som ta asi prevychovatLightbringer napísal:Ale to nebol hlavný dôvod. Vybavoval som si veľa vecí, prakticky som nebol hodinu vkuse doma až do večera. Uvidíme, ako sa počasie vyvinie najbližšie dni. Hlásia škaredo, ale ak bude príležitosť, tak (ale nesľubujem to) na skejt vybehnem.Veriza napísal:Lightbringer napísal:Dnes nakoniec nepršalo a bolo celkom pekne. Raz fúkalo, raz teplo, ale bolo to také klamlivé počasie, tak som pre istotu neskejtoval.
Vidis aky si sikovny Vsak ten grip sa neda nikdy nalepit presne a vzdy z neho musis aj tak rezat a este ty co nemas az taky velky sk8. Skusil si ci sa ti neodliepa ked na tom stojis?
Jj ako veľký bol dosť, celý papier som kúpil, len som ho trocha nakrivo otočil a potom sa mi blbo lepil na skejta.
Bol som vyskúšal len pred vchodom, prešiel som cez ulicu a šiel som späť domov na gauč k seriálom. Drží dobre, kupoval som kvalitnejší papier, lebo ten čo som mal naposledy sa celkom rýchlo zošúchaval ak som po ňom skákal.
Bol som vyskúšal len pred vchodom, prešiel som cez ulicu a šiel som späť domov na gauč k seriálom. Drží dobre, kupoval som kvalitnejší papier, lebo ten čo som mal naposledy sa celkom rýchlo zošúchaval ak som po ňom skákal.
Neda sa ti zavolat? Ukazala by som ti aj ten sk8topanky co si chcem kupit
Môžeme, ale musím si ešte niečo dorobiť, riešim prácu s kolegom na diaľku. Tak hodinka cca. Ak to nebudeš mať neskoro.
Tak o desiatej teda?
Jo, to už budem mať hotovo, môžeme. Ak nepotrebuješ ísť spať.
Nejdem este spat tak mozeme na hodinku. Tak si teda vybav co potrebujes a o desiatej ti zavolam
Jj, ok. Nevolaj, ja ti zavolám. Možno aj skôr to poriešim s chalanom. Budem volať.
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou