Little talks s Verizou
+27
Tvoje levíča :)
nermal
Kazuto1
FrActraL
Darkneus
Manny_oxo
G.Z.L
Peny
Lionfish
Capt. rhubarb
Nastic Fantastic
Peter Pettigrew
Satomi Kamishiro
Android
nucleon
mAt3s25
Sverige
peter12
Fusion
Ackam
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Veriza
Xoxy
Mrdofúz
Spammer
XezepusMECHA
31 posters
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Haha velmi vtipne pan muz Uzivaj si ze to nemas a nebud papulnatySpammer napísal:O mesiac znovaVeriza napísal:Uz som v poho, muzSpammer napísal:Už si v poho, žena?Veriza napísal:Kvoli niecomu co by si ty nemal chapatTvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Jemu sa dohovorit nedaSpammer napísal:Foťo by už potreboval trocha dohovoriť.. potrebuješ viac voľnosti, nech máš kde vyplieskať hormónyVeriza napísal:Jeden by sa nasiel a vola sa ze otecPeter Pettigrew napísal:Vsak my nebude protestovat ten ujo teta ci kto to ma byt tak neviem kde by mal byt problem 😎XezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Nemusis ale je super Ja som nedavno menila a teraz mi nebude na nejaky cas treba novy ale dakujemLightbringer napísal:Timea, pozri grip, poslal som foto. Napíš či máš záujem potom by som ti odložil ak hej
LightBringer dal like na tento príspevok
Ak bude dodrziavat terminy a pride vtedy ked mi to slubi tak mu nic nebudem musiet ukazovatFrActraL napísal:Len aby sa nestalo, že pri jednej návšteve Lighta v Trnave Veriza k nemu príde zo slovami: "Poď sa pozrieť. Musím ti ukázať niečo, čo som si kúpila.", a v tom vytiahne boxear
Preco som delostrelkyna?Capt. Rhubarb napísal:Možno dôjde k najhoršiemu a stretnem všetky tri naraz na jednom stretku..
Pirátku Peny
Admirálku Niku
a delostrelkyňu Verizu
Ty si truba. Bud opatrnejsi ked cvicisLightbringer napísal:Pri zhyboch som si natiahol rameno.. Ale už je to ok.peter12 napísal:čo sa mu zase podarilo?Nikuška napísal:Ešte si sa na tom nezabil? Ruka je už v pohode?Lightbringer napísal:Timea, pozri grip, poslal som foto. Napíš či máš záujem potom by som ti odložil ak hej
A kolko krat na tebe?Lightbringer napísal:Koľkokrát si ho už použila?Nikuška napísal:Podobný mám domaSverige napísal:Dúfam, že je ten grip dostatočne dobrý a bude sa Verize páčiť, inak ..Lightbringer napísal:Timea, pozri grip, poslal som foto. Napíš či máš záujem potom by som ti odložil ak hej
Za posledný mesiac myslím.
Kakauko, dobre a ty?Lionfish napísal:Veriza cawko ako sa mas?
Hej to bol Lucas, dufam ze si ho chytilLionfish napísal:Neutiekol si chameleon videl som nejakeho bezat cez cestu
Ja by som za neho kludne hlasovalaGaius Julius Caesar napísal:To je zbytočné, pretože by bolo dopredu jasné, že nucleon to vyhrá.Lionfish napísal:Co kebi sme urobili sutaz miss o najkrajsie battleon dievca?
Co mate s tym xezepusom vsetci on je nahodou ku mne v pohode tu su iny adepti ktorych by somCapt. Rhubarb napísal:A keď nemôže vyplieskať hormóny, tak vyplieska aspoň Xezepusa..Spammer napísal:Foťo by už potreboval trocha dohovoriť.. potrebuješ viac voľnosti, nech máš kde vyplieskať hormónyVeriza napísal:Jeden by sa nasiel a vola sa ze otecPeter Pettigrew napísal:Vsak my nebude protestovat ten ujo teta ci kto to ma byt tak neviem kde by mal byt problem 😎XezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
.. boxerom.
Preboha len to nie Chlapy s takimito vlasmi su ehnucleon napísal:Gaius Julius Caesar napísal:To je zbytočné, pretože by bolo dopredu jasné, že nucleon to vyhrá.Lionfish napísal:Co kebi sme urobili sutaz miss o najkrajsie battleon dievca?
Chces vidiet moj novy boxer?Capt. Rhubarb napísal:Chcel som pôvodne napísať Otrokárkyňa, ale rozmyslel som si to, lebo by som mohol dostať boxerom do čela.
S tebou volam rada lebo mi ukazujes zaujimave veciKickPato napísal:Veriza napísal:Patrik to bolAndroid napísal:To od koho má naučené takéto agresívne metódy?Spammer napísal:Len mu daj a potom ešte dve na solar. Btw odkiaľ máš boxer bohaVeriza napísal:Chces do nosa boxerom?XezepusMECHA napísal:Inak, keď ťa tu už máme (servus), nabonzuj Timeu.. ako poslúcha v škole? Vystrája veľmi alebo len moc?Tvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
Preboha kde ty chodis na tieto videa?nucleon napísal:
LightBringer and Capt. rhubarb dali like na tento príspevok
Drsnysvet.czVeriza napísal:Preboha kde ty chodis na tieto videa?nucleon napísal:
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
A to si ešte nespoznala čaro valašky. Počkaj, keď ti jednu do Trnavy donesiem, tam také nemáte.Veriza napísal:Chces vidiet moj novy boxer?Capt. Rhubarb napísal:Chcel som pôvodne napísať Otrokárkyňa, ale rozmyslel som si to, lebo by som mohol dostať boxerom do čela.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Ok. PohodaVeriza napísal:Nemusis ale je super Ja som nedavno menila a teraz mi nebude na nejaky cas treba novy ale dakujemLightbringer napísal:Timea, pozri grip, poslal som foto. Napíš či máš záujem potom by som ti odložil ak hej
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Takýchto vlasáčov našiel určite na darkwebe.Veriza napísal:Preboha kde ty chodis na tieto videa?nucleon napísal:
Do čerta. Dúfal som, že si ten príspevok nevšimne..Veriza napísal:Preco som delostrelkyna?Capt. Rhubarb napísal:Možno dôjde k najhoršiemu a stretnem všetky tri naraz na jednom stretku..
Pirátku Peny
Admirálku Niku
a delostrelkyňu Verizu
Máš doma ešte aj tú odo mňa?Lightbringer napísal:A to si ešte nespoznala čaro valašky. Počkaj, keď ti jednu do Trnavy donesiem, tam také nemáte.Veriza napísal:Chces vidiet moj novy boxer?Capt. Rhubarb napísal:Chcel som pôvodne napísať Otrokárkyňa, ale rozmyslel som si to, lebo by som mohol dostať boxerom do čela.
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Nikuša TY vyzeráš byť ako správna baba
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Prečo sa k tebe tak správa a všetko ti zakazuje? Nebude to obojstranné, nikdy to nie je len chyba jednej strany. Netráviš veľa času na telefóne, neodvrávaš mu? Potom by bolo zrejmé, že ti zakazujeVeriza napísal:Jemu sa dohovorit nedaSpammer napísal:Foťo by už potreboval trocha dohovoriť.. potrebuješ viac voľnosti, nech máš kde vyplieskať hormónyVeriza napísal:Jeden by sa nasiel a vola sa ze otecPeter Pettigrew napísal:Vsak my nebude protestovat ten ujo teta ci kto to ma byt tak neviem kde by mal byt problem 😎XezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
prečo ešte nechodíš do školy na skejte?Veriza napísal:Nemusis ale je super Ja som nedavno menila a teraz mi nebude na nejaky cas treba novy ale dakujemLightbringer napísal:Timea, pozri grip, poslal som foto. Napíš či máš záujem potom by som ti odložil ak hej
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
páčil by som sa ti keby som si nechal narásť také vlasy a hentak si ich prehodil ráno v škole?Veriza napísal:Preboha len to nie Chlapy s takimito vlasmi su ehnucleon napísal:Gaius Julius Caesar napísal:To je zbytočné, pretože by bolo dopredu jasné, že nucleon to vyhrá.Lionfish napísal:Co kebi sme urobili sutaz miss o najkrajsie battleon dievca?
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou