Little talks s Verizou
+27
Tvoje levíča :)
nermal
Kazuto1
FrActraL
Darkneus
Manny_oxo
G.Z.L
Peny
Lionfish
Capt. rhubarb
Nastic Fantastic
Peter Pettigrew
Satomi Kamishiro
Android
nucleon
mAt3s25
Sverige
peter12
Fusion
Ackam
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Veriza
Xoxy
Mrdofúz
Spammer
XezepusMECHA
31 posters
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Little talks s Verizou
Jet o ťažšie na longboarde alebo na skateboarde?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Pennyboardnucleon napísal:Ako sa volá ten tretí? Ten malý
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Lenze ona sa vie bit a neni slaba narozdiel odomnapeter12 napísal:čo ty vieš možno by si prekvapila, Peny mu už vraj dala KOVeriza napísal:Patrikovy? Tak okrem toho ze by som na neho asi ani nedotiahla lebo je na mna prilis vysoky tak kym by moja ruka k nemu doletela tak by ma uz davno spacifikovalLionfish napísal:Daj mu boxerom do hlaviVeriza napísal:Ja ti to niekedy vysvetlim PatrikKickPato napísal:nerozumiem ale slovu z toho čo si napísala ale znie to kúl
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Gratulujem tak dobru chut ti prajemLionfish napísal:Veriza kupil som ti krovkiVeriza napísal:Na tie by som sa asi dala zbalit ale museli by byt makove a aspon 4 sacky inak ne. Ja mam tiez svoju cenuAndroid napísal:Na krowkyNastic Fantastic napísal:Hehe a Verizu zbalil na ofinu alebo bez?
Dakujem ak budes mat cas ale cenovo by to bolo super a urcite je lepsi ako ten moj slabucky co mam terazLightbringer napísal:Pozriem sa ti naň ešte poriadne, môžeme to potom prediskutovať aj po telefóne ..Veriza napísal:Hej tento som uz videla a bol by super hlavne je 100x lepsi ako ten srot co mam ja a neni ani az tak drahy ale a tak by mi nan museli prispiet ak si v lete nic nezarobim.Lightbringer napísal:Timea, kukni si tento: https://www.techbyte.sk/2022/04/recenzia-poco-m4-pro/
A nechces mi ho rovno kupit?
28 ma uz som sa ho to pytalaMrdofúz napísal:Koľko má frajerka rokov ak sa môžem opýtať?Spammer napísal:Tak to dúfam, že nieAndroid napísal:Možno čoskoro spozná, ak pôjdete spolu na tú kávuSpammer napísal:Ty nepoznáš moju frajerkuVeriza napísal:Za akymi 15tkami len za jednou prides a ak chces nech ide kludne s nami ak sa o teba boji .DSpammer napísal:Noaže Trebišov... ja musím byť pod drobnohľadom frajerky, kde by ma tá pustila za 15tkami do Trnavy... ani piččuSverige napísal:Ideš do TT konečne alebo ju ideš stále provokovať s Trebišovom?Spammer napísal:Timea, ideme kávu?
Hej chcela by som si urcite kupit aj long ked budem mat na to peniaze tak mozno po lete ak si nieco zarobimKazuto1 napísal:A nerozmýšľaš, že si časom nejaký kúpiš?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Mne staci ked si najdem niekoho kto bude aspon jeden krat mojim frajeromSverige napísal:Koľko krowiek donesie, toľkokrát je frajerom?Spammer napísal:Nemala ich až toľko, to len Light je za desiatich tak to tak rátaLionfish napísal:Tolko vela ze ich nevies ani na rukach spocitat fihaVeriza napísal:Lionfish napísal:Veriza kolko si mala frajerov
A tych kroviek nech mi vela radsej nenosi lebo budem tucna
Tak nas zoznamis, problem?Spammer napísal:Ty nepoznáš moju frajerkuVeriza napísal:Za akymi 15tkami len za jednou prides a ak chces nech ide kludne s nami ak sa o teba boji .DSpammer napísal:Noaže Trebišov... ja musím byť pod drobnohľadom frajerky, kde by ma tá pustila za 15tkami do Trnavy... ani piččuSverige napísal:Ideš do TT konečne alebo ju ideš stále provokovať s Trebišovom?Spammer napísal:Timea, ideme kávu?
Hej penny je ten malyYulgar napísal:Pennyboardnucleon napísal:Ako sa volá ten tretí? Ten malý
Ani neviem lebo boli ludia ktory tam neprisli prespat len prisli odisli ale takych co sme tam ostali to sme boli asi baby 4 a jeden chalanCapt. Rhubarb napísal:Party hard? Koľko vás bolo?Veriza napísal:Tu som kde by som trcala Ale ne bola som doma ale boli sme 3 dni u kamaratkynych rodicov na byte akurat rodicia tam neboli takze sme mali trochu party ale nasi rodicia o tom nevedeliPeter Pettigrew napísal:Verize, kde trcis? 😎
Manny_oxo dal like na tento príspevok
sofia si minulý týždeň kúpila tento zaplatila zaň cez 150 euro ale vyzerá fest kvalitneVeriza napísal:Hej chcela by som si urcite kupit aj long ked budem mat na to peniaze tak mozno po lete ak si nieco zarobimKazuto1 napísal:A nerozmýšľaš, že si časom nejaký kúpiš?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
Spammer dal like na tento príspevok
matúš tam s vami spal?Veriza napísal:Ani neviem lebo boli ludia ktory tam neprisli prespat len prisli odisli ale takych co sme tam ostali to sme boli asi baby 4 a jeden chalanCapt. Rhubarb napísal:Party hard? Koľko vás bolo?Veriza napísal:Tu som kde by som trcala Ale ne bola som doma ale boli sme 3 dni u kamaratkynych rodicov na byte akurat rodicia tam neboli takze sme mali trochu party ale nasi rodicia o tom nevedeliPeter Pettigrew napísal:Verize, kde trcis? 😎
Manny_oxo- Level 5 | Battleoňák
Dukáty : 24604
@mAt3s25 máš čo vysvetlovaťManny_oxo napísal:matúš tam s vami spal?Veriza napísal:Ani neviem lebo boli ludia ktory tam neprisli prespat len prisli odisli ale takych co sme tam ostali to sme boli asi baby 4 a jeden chalanCapt. Rhubarb napísal:Party hard? Koľko vás bolo?Veriza napísal:Tu som kde by som trcala Ale ne bola som doma ale boli sme 3 dni u kamaratkynych rodicov na byte akurat rodicia tam neboli takze sme mali trochu party ale nasi rodicia o tom nevedeliPeter Pettigrew napísal:Verize, kde trcis? 😎
Pekný... oni sú tvarom rôzne tie boardy nie? Niektoré majú aj také výrezy a iné hroty ako tentoManny_oxo napísal:sofia si minulý týždeň kúpila tento zaplatila zaň cez 150 euro ale vyzerá fest kvalitneVeriza napísal:Hej chcela by som si urcite kupit aj long ked budem mat na to peniaze tak mozno po lete ak si nieco zarobimKazuto1 napísal:A nerozmýšľaš, že si časom nejaký kúpiš?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Yulgar napísal:@mAt3s25 máš čo vysvetlovaťManny_oxo napísal:matúš tam s vami spal?Veriza napísal:Ani neviem lebo boli ludia ktory tam neprisli prespat len prisli odisli ale takych co sme tam ostali to sme boli asi baby 4 a jeden chalanCapt. Rhubarb napísal:Party hard? Koľko vás bolo?Veriza napísal:Tu som kde by som trcala Ale ne bola som doma ale boli sme 3 dni u kamaratkynych rodicov na byte akurat rodicia tam neboli takze sme mali trochu party ale nasi rodicia o tom nevedeliPeter Pettigrew napísal:Verize, kde trcis? 😎
Jj to je veľký problém právežeVeriza napísal:Tak nas zoznamis, problem?Spammer napísal:Ty nepoznáš moju frajerkuVeriza napísal:Za akymi 15tkami len za jednou prides a ak chces nech ide kludne s nami ak sa o teba boji .DSpammer napísal:Noaže Trebišov... ja musím byť pod drobnohľadom frajerky, kde by ma tá pustila za 15tkami do Trnavy... ani piččuSverige napísal:Ideš do TT konečne alebo ju ideš stále provokovať s Trebišovom?Spammer napísal:Timea, ideme kávu?
Určite si ho kúpiš a zarobíš... ako to zatial vyzerá s tvojou brigádou na leto???Veriza napísal:Hej chcela by som si urcite kupit aj long ked budem mat na to peniaze tak mozno po lete ak si nieco zarobimKazuto1 napísal:A nerozmýšľaš, že si časom nejaký kúpiš?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Jj, napr.Spammer napísal:Pekný... oni sú tvarom rôzne tie boardy nie? Niektoré majú aj také výrezy a iné hroty ako tentoManny_oxo napísal:sofia si minulý týždeň kúpila tento zaplatila zaň cez 150 euro ale vyzerá fest kvalitneVeriza napísal:Hej chcela by som si urcite kupit aj long ked budem mat na to peniaze tak mozno po lete ak si nieco zarobimKazuto1 napísal:A nerozmýšľaš, že si časom nejaký kúpiš?Veriza napísal:Bola som ale nechodim lebo ho nemamNastic Fantastic napísal:Veriza chodíš aj na ten longboard alebo ako sa tomu nadáva? Taký predĺžený skateboard to je. Mladí na tom teraz chodia.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Na pennyboarde som skúšal, skoro som sa na tom zabil, tak som to radšej nechal tak
Moc maly na teba? 😂 Na tom jazdia aj chalani?Lightbringer napísal:Na pennyboarde som skúšal, skoro som sa na tom zabil, tak som to radšej nechal tak
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Jazdia, jasné. Ale je to niečo podobné ako muži na elektrických kolobežkách (no offense kolobežkári)Peter Pettigrew napísal:Moc maly na teba? 😂 Na tom jazdia aj chalani?Lightbringer napísal:Na pennyboarde som skúšal, skoro som sa na tom zabil, tak som to radšej nechal tak
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou