Little talks s Verizou
+22
Peter Pettigrew
Nikuška
XezepusMECHA
Lionfish
Veriza
peter12
Peny
Mrdofúz
Fusion
Spammer
Sverige
Android
Nastic Fantastic
K7BO
Quadro'Ye
nermal
G.Z.L
KickPato
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Yulgar
nucleon
26 posters
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Tak hej super to je neni az tak vela roboty a mozem si robit pomaly a teta je ku mne milaSpammer napísal:Jooj pohoda leháro.. ale tak si spokojná s robotou, nie?Veriza napísal:Vsak nepracujem az tak vela minuly tyzdedn som zakazdym chodila minimalne o hodinu skor z roboty a v piatok ma pustila uz o dvanastej co som tam mala byt do 3Spammer napísal:Veriza nepracuj už toľko oddýchni si trochu
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Mrdofúz dal like na tento príspevok
To aj otec? Brata si tuším spomínala, že má občas nevhodné pripomienky, o to viac, že si jeho sestra a máš 15, ale otec?
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780078
To akože sexuálne či ako?? Nechápem... hádam nie boháčaVeriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Mňa porazíVeriza napísal:To som ja ked volam Upirka aby si ku mne sadolCapt. rhubarb napísal:Nasadnite do auta, pán Sveirge.Sverige napísal:Nápodobne, ale nejdem sa vypytovať, lebo ma ešte príde zavrieť Battleonská Onii-chan polícia.
Ale moment ... prečo sedíš v policajnom aute?
Tí inteligentní bratovi kamaráti k vám ešte stále chodia?Veriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredoveku
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
(life hack) Matúš neznáša, keď má v aute sedieť vzadu (on celkovo neznáša, keď nie je šofér ), ale keď má sedieť vzadu, tak je strašne nervózny.Veriza napísal:To som ja ked volam Upirka aby si ku mne sadol-Capt. rhubarb napísal:Nasadnite do auta, pán Sveirge.Sverige napísal:Nápodobne, ale nejdem sa vypytovať, lebo ma ešte príde zavrieť Battleonská Onii-chan polícia.
Dukáty : 1978761
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
peter12 dal like na tento príspevok
takže keď niekam cestujem s matúšom je lepšie nechať sedieť ho vpredu?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
narážky to fakt??Veriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
on fakt pokúša a riskuje čierne bodíkyVeriza napísal:No to vies ze hej. Ani jednu som nedostala a posledne dva dni sa mi vobec ani neozval a to som mu uz aj skusala volat. Ignoruje maYulgar napísal:Veriza už ti poslal fotky zo anglických skateparkov,
Hej aj otec a brat to robi uz dlho nad nim sa uz nepozastavujem ale s ocom to je horsieFusion napísal:To aj otec? Brata si tuším spomínala, že má občas nevhodné pripomienky, o to viac, že si jeho sestra a máš 15, ale otec?
Hej stale ale ten najvacsi debil z nich uz ne lebo sa s bratom pohadalPeny napísal:Tí inteligentní bratovi kamaráti k vám ešte stále chodia?Veriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredoveku
So mnou by musel sediet v dlhej limuzine a on by soferoval ja by som bola uplne vzadu aby som sedela od neho aspon 10 metrovPeny napísal:(life hack) Matúš neznáša, keď má v aute sedieť vzadu (on celkovo neznáša, keď nie je šofér ), ale keď má sedieť vzadu, tak je strašne nervózny.Veriza napísal:To som ja ked volam Upirka aby si ku mne sadol-Capt. rhubarb napísal:Nasadnite do auta, pán Sveirge.Sverige napísal:Nápodobne, ale nejdem sa vypytovať, lebo ma ešte príde zavrieť Battleonská Onii-chan polícia.
Hlavne pokusa moje nervypeter12 napísal:on fakt pokúša a riskuje čierne bodíkyVeriza napísal:No to vies ze hej. Ani jednu som nedostala a posledne dva dni sa mi vobec ani neozval a to som mu uz aj skusala volat. Ignoruje maYulgar napísal:Veriza už ti poslal fotky zo anglických skateparkov,
Hej rozne blbe narazky ma uz som pre neho aj vyzerala ako slapka a to som si zobrala len kratke riflove kratasy a tielko co nosi polovica bab v mojom vekuMrdofúz napísal:To akože sexuálne či ako?? Nechápem... hádam nie boháčaVeriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Lionfish dal like na tento príspevok
Lebo som robila vytrznosti na sk8bardeMrdofúz napísal:Mňa porazíVeriza napísal:To som ja ked volam Upirka aby si ku mne sadolCapt. rhubarb napísal:Nasadnite do auta, pán Sveirge.Sverige napísal:Nápodobne, ale nejdem sa vypytovať, lebo ma ešte príde zavrieť Battleonská Onii-chan polícia.
Ale moment ... prečo sedíš v policajnom aute?
Lionfish dal like na tento príspevok
Urcite si jazdila na skate a sprejovala ludi v skateparku
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Nie je problém!Veriza napísal:So mnou by musel sediet v dlhej limuzine a on by soferoval ja by som bola uplne vzadu aby som sedela od neho aspon 10 metrovPeny napísal:(life hack) Matúš neznáša, keď má v aute sedieť vzadu (on celkovo neznáša, keď nie je šofér ), ale keď má sedieť vzadu, tak je strašne nervózny.Veriza napísal:To som ja ked volam Upirka aby si ku mne sadol-Capt. rhubarb napísal:Nasadnite do auta, pán Sveirge.Sverige napísal:Nápodobne, ale nejdem sa vypytovať, lebo ma ešte príde zavrieť Battleonská Onii-chan polícia.
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
S tou sa musí dobre pozdĺžne cúvať.
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Veď ale jemu drbe vlastnej dcére povedal, že vyzerá ako šlapka, keď si dá kraťasy?Veriza napísal:Hej rozne blbe narazky ma uz som pre neho aj vyzerala ako slapka a to som si zobrala len kratke riflove kratasy a tielko co nosi polovica bab v mojom vekuMrdofúz napísal:To akože sexuálne či ako?? Nechápem... hádam nie boháčaVeriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Ty si nejak moc predstavujes Verizu v plavkach na to, že ti vadi aka je mlada 😎😎😎Nastic Fantastic napísal:Takže spevňujú zadok a zvýrazňujú prsia? To sa budú chalani na kúpalisku len za tebou obzeraťVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Rozbiehanie sa do kopca musi byt tiez nebezpecne 😂😎 Ani nie rozbiehanie ako vychadzanie na kopcek.Nikuška napísal:S tou sa musí dobre pozdĺžne cúvať.
Ale co by taka limka robila vobec v kopci ze 🤔🤔🤔
TyvolePeter Pettigrew napísal:Ale co by taka limka robila vobec v kopci ze 🤔🤔🤔
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Sorry za výraz na tvojho tatka ale jemu je*e nazvať ťa šlapkou??? Povedala si to mame?Veriza napísal:Hej rozne blbe narazky ma uz som pre neho aj vyzerala ako slapka a to som si zobrala len kratke riflove kratasy a tielko co nosi polovica bab v mojom vekuMrdofúz napísal:To akože sexuálne či ako?? Nechápem... hádam nie boháčaVeriza napísal:Aj narazky vsak hej on sa aj tak ku mne sprava ako keby sme zili v stredovekuSpammer napísal:Ale to má aj nejaké nevhodné narážky či ti len zakazuje nosiť kratšie oblečenie (welcome to stredovek)Veriza napísal:Moja mama mi ich sice nezakazala nosit ale ocovy som ich radsej neukazovala lebo on by mal s nimi urcite problem. On ma blbe poznamky ked si v lete obleciem kratsie kratasy a idem von a vzdy si predtym musim vypocut niekolko blbych poznamokGaius Julius Caesar napísal:A jaj.. moja malá sesternica.. (no malá, má 14.. nejdem vravieť malá, aby som teba nenaštval, nieže si to ešte odskáčem ) si kúpila sama cez internet plavky, veľmi pekné, také bikinové a keď ich jej mama videla, tak jej ich rovno zakázala nosiť A chápal som prečo .. boli určené asi pre dospelejšie dievčatáVeriza napísal:Lebo su az prilis pekne a maju trochu pevny strih necakala som taky a nebola som na to pripravenapeter12 napísal:prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou