Little talks s Verizou
+22
Peter Pettigrew
Nikuška
XezepusMECHA
Lionfish
Veriza
peter12
Peny
Mrdofúz
Fusion
Spammer
Sverige
Android
Nastic Fantastic
K7BO
Quadro'Ye
nermal
G.Z.L
KickPato
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Yulgar
nucleon
26 posters
Strana 21 z 40
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Prave ze ty vobec Teba by som zobrala von aj so svojimi kamaratkami lebo si zabavny aj s mladsimi dievcatami a je s tebou srandaKickPato napísal:kámo dúfam že ja v tvojom veku nebudem až takto pičovať na mládež... pičujem aj teraz ale ty si iný exemplárNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
KickPato and Mrdofúz dali like na tento príspevok
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012352
Chyžná a čašníčka a aký kostým zháňaš a v rámci čoho to bude? Máte v TT nejaký cosplay alebo con či niečo toho typu?Veriza napísal:Neviem co je to druhe ale maid nebudemLionfish napísal:Budes mat maid kostim alebo waitres?Veriza napísal:Cast kupovat a cast mi ma light zohnat cez kamaratkuLionfish napísal:Veriza ti ides robit cosplay super ja mam cosplay rad a tebe sa to hodi a ides si kupovat nejaki kostim alebo si ides cez pozicovnu? a ides na nejaku akciu alebo len doma spravit fotki tiktok
Raz mi z toho vybuchol dom a odvtedy už nemiešammAt3s25 napísal:Prečo? Ty si si doma nikdy len tak nemiešal elixíry?Nastic Fantastic napísal:Ja som na tieto alchymistické veci nikdy nebolMrdofúz napísal:Alchýmiu a miešanie magickej bomby a tebe?Nastic Fantastic napísal:Čo ti to pripomína?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Neverím, ty nie si taký ohybný. Alebo si myslel iné veci ako jóga? Napríklad s tvojou mladučkou frajerkou?Lionfish napísal:Hups to aj ja robim ale nejde mi toNastic Fantastic napísal:
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
Nebola by si sklamaná, keby som tvoj otec. Ocenila by si to, ako sa o teba starám a chcem pre teba len to najlepšie, ale to ešte nepochopíš, lebo si v tom veku plného rebélie a odvrávania. Neberiem ti to za zléVeriza napísal:No vidis ale neni som tvoja dcera a ty nastastie moj otec tak mi nedavaj rady co mam robit a co ne lebo ma to vobec nezaujimaNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Možno by som to riskol, ale bol by to ťažký oriešok udržať ju na reťazi. Taká predvádzanie sa pred chlapcami by určite skončilo.Peter Pettigrew napísal:Ale chcel by si aby bola tvoj dcera 😎 Lebo uz je to asi tretia sprava v ktorej si napisal - keby si bola moja dcera 😎 Mam ta. 😎Nastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
To hádam nieSpammer napísal:KickPato napísal:nevie to napísať lebo nemá na to dosť šikovné prsty ak vieš čo tým myslímVeriza napísal:Chyba ti tam tnucleon napísal:Nebol si za Squir(la)?
Tak bi to robila poza tvoj chrbat. Poza tvoj tucni oradnicki chrbatNastic Fantastic napísal:Možno by som to riskol, ale bol by to ťažký oriešok udržať ju na reťazi. Taká predvádzanie sa pred chlapcami by určite skončilo.Peter Pettigrew napísal:Ale chcel by si aby bola tvoj dcera 😎 Lebo uz je to asi tretia sprava v ktorej si napisal - keby si bola moja dcera 😎 Mam ta. 😎Nastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Vies ona nema dobreho oca ani teraz a kebi mala teba tak bi to bolo horsie vi bi ste si mohli podat ruki aki steNastic Fantastic napísal:Nebola by si sklamaná, keby som tvoj otec. Ocenila by si to, ako sa o teba starám a chcem pre teba len to najlepšie, ale to ešte nepochopíš, lebo si v tom veku plného rebélie a odvrávania. Neberiem ti to za zléVeriza napísal:No vidis ale neni som tvoja dcera a ty nastastie moj otec tak mi nedavaj rady co mam robit a co ne lebo ma to vobec nezaujimaNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
To druhe je casnicka a co teda budes princeznaVeriza napísal:Neviem co je to druhe ale maid nebudemLionfish napísal:Budes mat maid kostim alebo waitres?Veriza napísal:Cast kupovat a cast mi ma light zohnat cez kamaratkuLionfish napísal:Veriza ti ides robit cosplay super ja mam cosplay rad a tebe sa to hodi a ides si kupovat nejaki kostim alebo si ides cez pozicovnu? a ides na nejaku akciu alebo len doma spravit fotki tiktok
Ja bi som ju s nami nezobral ani bi som jej nic nepovedal lebo bi vriskala ako pavilonVeriza napísal:Ale ty vobec nemas co chodim von s inymi dievcatami ked mas taku ziarlivu frajerkuLionfish napísal:Veriza princezna to bi nebol problem nesli bi sme ani ku mne ani ku tebe na izbu boli bi sme iba na kavu na kofolu alebo len tak von nic bi som ti nespravilVeriza napísal:No asi nikdy dokym mas frajerkuLionfish napísal:veriza kedi bi sme mohli ist von niekedy
Pavi, čo?Lionfish napísal:Ja bi som ju s nami nezobral ani bi som jej nic nepovedal lebo bi vriskala ako pavilonVeriza napísal:Ale ty vobec nemas co chodim von s inymi dievcatami ked mas taku ziarlivu frajerkuLionfish napísal:Veriza princezna to bi nebol problem nesli bi sme ani ku mne ani ku tebe na izbu boli bi sme iba na kavu na kofolu alebo len tak von nic bi som ti nespravilVeriza napísal:No asi nikdy dokym mas frajerkuLionfish napísal:veriza kedi bi sme mohli ist von niekedy
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Pavi Lón
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
@Sverige ty si chcel robiť nejaký špeciálny diel This or That alebo sa mi to len zle marilo?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
LightBringer dal like na tento príspevok
Podľa mňa to čo by si od nej chcel by už bolo skôr komandovanie ako starostlivosť, ale každý máme na to svoj názorNastic Fantastic napísal:Nebola by si sklamaná, keby som tvoj otec. Ocenila by si to, ako sa o teba starám a chcem pre teba len to najlepšie, ale to ešte nepochopíš, lebo si v tom veku plného rebélie a odvrávania. Neberiem ti to za zléVeriza napísal:No vidis ale neni som tvoja dcera a ty nastastie moj otec tak mi nedavaj rady co mam robit a co ne lebo ma to vobec nezaujimaNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Ja som si aj myslelAndroid napísal:Pavi Lón
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
To by sa jej nepodarilo a raz by skúsila spraviť niečo poza môj chrbátLionfish napísal:Tak bi to robila poza tvoj chrbat. Poza tvoj tucni oradnicki chrbatNastic Fantastic napísal:Možno by som to riskol, ale bol by to ťažký oriešok udržať ju na reťazi. Taká predvádzanie sa pred chlapcami by určite skončilo.Peter Pettigrew napísal:Ale chcel by si aby bola tvoj dcera 😎 Lebo uz je to asi tretia sprava v ktorej si napisal - keby si bola moja dcera 😎 Mam ta. 😎Nastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Ja by som jej bol dobrým otcom. Vekovo by to bol nezmysel, samozrejme, ale vravím, kebyLionfish napísal:Vies ona nema dobreho oca ani teraz a kebi mala teba tak bi to bolo horsie vi bi ste si mohli podat ruki aki steNastic Fantastic napísal:Nebola by si sklamaná, keby som tvoj otec. Ocenila by si to, ako sa o teba starám a chcem pre teba len to najlepšie, ale to ešte nepochopíš, lebo si v tom veku plného rebélie a odvrávania. Neberiem ti to za zléVeriza napísal:No vidis ale neni som tvoja dcera a ty nastastie moj otec tak mi nedavaj rady co mam robit a co ne lebo ma to vobec nezaujimaNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Vôbec nie, ak by sa správala tak ako sa na svoj vek má správať, mala by úplnú voľnosťAndroid napísal:Podľa mňa to čo by si od nej chcel by už bolo skôr komandovanie ako starostlivosť, ale každý máme na to svoj názorNastic Fantastic napísal:Nebola by si sklamaná, keby som tvoj otec. Ocenila by si to, ako sa o teba starám a chcem pre teba len to najlepšie, ale to ešte nepochopíš, lebo si v tom veku plného rebélie a odvrávania. Neberiem ti to za zléVeriza napísal:No vidis ale neni som tvoja dcera a ty nastastie moj otec tak mi nedavaj rady co mam robit a co ne lebo ma to vobec nezaujimaNastic Fantastic napísal:Mňa to netrápi, Veriza, ty si to stále nepochopila, ale ja to rešpektujem, na to ešte nemáš vek. Ja ti dávam len dobré rady, občas som znepokojený, ale nie konkrétne tebou, všeobecne mladými ľuďmi súčasnosti a to ako sa spoločnosť kvôli internetu a moderným trendom posúva a smeruje do záhuby. A niekedy v tom vidím aj teba ako 14/15 ročné dievča tejto generácie. Podľa mňa si milé dievča, ale byť moja dcéra, niektoré veci už dávno nerobíšVeriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
ja si myslím že ak si ide veriza skúsiť nejaký kostým (čo znie úplne super a chcem o tom vedieť viac ), tak by som to videl na nejaké misu amane alebo niečo v tom štýle proste niekto kto rád rozdáva čierne bodíky a zabíja ľudíLightbringer napísal:Skúšaj ďalej, ani mejd, ani vejtres.Lionfish napísal:Budes mat maid kostim alebo waitres?Veriza napísal:Cast kupovat a cast mi ma light zohnat cez kamaratkuLionfish napísal:Veriza ti ides robit cosplay super ja mam cosplay rad a tebe sa to hodi a ides si kupovat nejaki kostim alebo si ides cez pozicovnu? a ides na nejaku akciu alebo len doma spravit fotki tiktok
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Uvediete ma do obrazu o čo ide? Kostým, fotenie?
Timča by ako Misa Misa sedela ale musela by si zohnať blond vlasypeter12 napísal:ja si myslím že ak si ide veriza skúsiť nejaký kostým (čo znie úplne super a chcem o tom vedieť viac ), tak by som to videl na nejaké misu amane alebo niečo v tom štýle proste niekto kto rád rozdáva čierne bodíky a zabíja ľudíLightbringer napísal:Skúšaj ďalej, ani mejd, ani vejtres.Lionfish napísal:Budes mat maid kostim alebo waitres?Veriza napísal:Cast kupovat a cast mi ma light zohnat cez kamaratkuLionfish napísal:Veriza ti ides robit cosplay super ja mam cosplay rad a tebe sa to hodi a ides si kupovat nejaki kostim alebo si ides cez pozicovnu? a ides na nejaku akciu alebo len doma spravit fotki tiktok
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Veriza uvidíme cosplay??
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Vymazať generáciu zo svetaVeriza napísal:Az tak ho zaujimam ze by najradsej vymazal nasu generaciu zo sveta lebo sme neschopny a iba robime zbytocne somarinyPeter Pettigrew napísal:Asi ho zaujimas dievca, preco by to robil, co myslis 😎😎Veriza napísal:A neni to jedno ci mam 14 alebo 15 ja nechapem preco ho to stale trapyPeter Pettigrew napísal:Tak kolko ma? 14 ci 15, uz by si sa mal rozhodnut, iba nas maties 😎😎Nastic Fantastic napísal:Nuž, vidiac ako dnešné 14/15 dievčatá vyzerajú, tak sa ani nedivím, že aj starších chlapcov tak lákajú
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou