Little talks s Verizou
+22
Peter Pettigrew
Nikuška
XezepusMECHA
Lionfish
Veriza
peter12
Peny
Mrdofúz
Fusion
Spammer
Sverige
Android
Nastic Fantastic
K7BO
Quadro'Ye
nermal
G.Z.L
KickPato
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Yulgar
nucleon
26 posters
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Neukazoval ale vsak vidim kolko mina a kde chodi a kolko penazi aj na mna nechal tak asi by si to nedovolil keby ich nemal a aj to auto velke este k tomuPeter Pettigrew napísal:😂😂😂 Ale hadam az tolko nezaraba. Ci ti nebodaj ukazoval svoje vyplatne pasky? 😂😂😂Veriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Ale veď dačo si si hádam zarobila počas leta nie? Či už si to aj stihla všetko rozflákať?Veriza napísal:No tak z tych mojich by nemal velmi co zahadzovatSpammer napísal:On rád zahadzuje aj cudzie daj si na neho pozor teraz keď už máš vlastné penizeVeriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Ahaa takže takýto sa ti páčia Tak to mám potom šancu Ja som tiež tak trochu sukničkiárVeriza napísal:Hej trochu je suknickar priznal sa mi ale mne to nevadi lebo je s nim srandaSpammer napísal:To mu nepíš že si jeho lebo ten sukničkár to zle pochopí ako vždyVeriza napísal:Ak mi ju zaplatis a vybavis mi ospravedlnenku zo skoly tak som tvojaKickPato napísal:cumlík nechceš ísť v pondelok na dovolenku? mala by si si už oddýchnuť od školyVeriza napísal:A nema cas sa mi venovat
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Yulgi, nechcem ti kaziť ilúzie, ale ona asi myslela to, že je s ním sranda
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Co najdrahsie ti light kupil veriza pochval saVeriza napísal:Neukazoval ale vsak vidim kolko mina a kde chodi a kolko penazi aj na mna nechal tak asi by si to nedovolil keby ich nemal a aj to auto velke este k tomuPeter Pettigrew napísal:😂😂😂 Ale hadam az tolko nezaraba. Ci ti nebodaj ukazoval svoje vyplatne pasky? 😂😂😂Veriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Ja bi som ho rad prekonal ak bi to to nevadilo
Veriza a co na tu kavu nechces ci
Chlap nikdy len tak nemíňa peniaze na mladé dievčaVeriza napísal:Neukazoval ale vsak vidim kolko mina a kde chodi a kolko penazi aj na mna nechal tak asi by si to nedovolil keby ich nemal a aj to auto velke este k tomuPeter Pettigrew napísal:😂😂😂 Ale hadam az tolko nezaraba. Ci ti nebodaj ukazoval svoje vyplatne pasky? 😂😂😂Veriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Máš rada zlých chlapcovVeriza napísal:Hej trochu je suknickar priznal sa mi ale mne to nevadi lebo je s nim srandaSpammer napísal:To mu nepíš že si jeho lebo ten sukničkár to zle pochopí ako vždyVeriza napísal:Ak mi ju zaplatis a vybavis mi ospravedlnenku zo skoly tak som tvojaKickPato napísal:cumlík nechceš ísť v pondelok na dovolenku? mala by si si už oddýchnuť od školyVeriza napísal:A nema cas sa mi venovat
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
A na strednú kam?Veriza napísal:Koncim zakladkupeter12 napísal:a ty si vlastne už na strednej alebo končíš základku??
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
On nie je trochu sukničkár to je ten najväčší sukničkár v košiciach a priľahlom okolí, pozor si dávaj na nehoVeriza napísal:Hej trochu je suknickar priznal sa mi ale mne to nevadi lebo je s nim srandaSpammer napísal:To mu nepíš že si jeho lebo ten sukničkár to zle pochopí ako vždyVeriza napísal:Ak mi ju zaplatis a vybavis mi ospravedlnenku zo skoly tak som tvojaKickPato napísal:cumlík nechceš ísť v pondelok na dovolenku? mala by si si už oddýchnuť od školyVeriza napísal:A nema cas sa mi venovat
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
VadiloLionfish napísal:Ja bi som ho rad prekonal ak bi to to nevadilo
Na aku kavu? Nechcem na ziadnu kavuLionfish napísal:Veriza a co na tu kavu nechces ci
Ne, nemam ta radaNastic Fantastic napísal:Máš rada zlých chlapcovVeriza napísal:Hej trochu je suknickar priznal sa mi ale mne to nevadi lebo je s nim srandaSpammer napísal:To mu nepíš že si jeho lebo ten sukničkár to zle pochopí ako vždyVeriza napísal:Ak mi ju zaplatis a vybavis mi ospravedlnenku zo skoly tak som tvojaKickPato napísal:cumlík nechceš ísť v pondelok na dovolenku? mala by si si už oddýchnuť od školyVeriza napísal:A nema cas sa mi venovat
Tam kde ma zoberuSpammer napísal:A na strednú kam?Veriza napísal:Koncim zakladkupeter12 napísal:a ty si vlastne už na strednej alebo končíš základku??
Vsetko som nerozflakala ale vela mi uz toho neostalo a to si este potrebujem kupit vec na jesen minimalne nejaku mikinu a bundicku peknuYulgar napísal:Ale veď dačo si si hádam zarobila počas leta nie? Či už si to aj stihla všetko rozflákať?Veriza napísal:No tak z tych mojich by nemal velmi co zahadzovatSpammer napísal:On rád zahadzuje aj cudzie daj si na neho pozor teraz keď už máš vlastné penizeVeriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Nejde o to co najdrahsie mi kupil ale ze vsetko platil vsade kde sme chodili aj ked som mohla platit ja a dokopy toho vobec nebolo maloLionfish napísal:Co najdrahsie ti light kupil veriza pochval saVeriza napísal:Neukazoval ale vsak vidim kolko mina a kde chodi a kolko penazi aj na mna nechal tak asi by si to nedovolil keby ich nemal a aj to auto velke este k tomuPeter Pettigrew napísal:😂😂😂 Ale hadam az tolko nezaraba. Ci ti nebodaj ukazoval svoje vyplatne pasky? 😂😂😂Veriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
Hej hej uz sa mi pochvail ale vraj to vsetko robi len z laskySpammer napísal:On nie je trochu sukničkár to je ten najväčší sukničkár v košiciach a priľahlom okolí, pozor si dávaj na nehoVeriza napísal:Hej trochu je suknickar priznal sa mi ale mne to nevadi lebo je s nim srandaSpammer napísal:To mu nepíš že si jeho lebo ten sukničkár to zle pochopí ako vždyVeriza napísal:Ak mi ju zaplatis a vybavis mi ospravedlnenku zo skoly tak som tvojaKickPato napísal:cumlík nechceš ísť v pondelok na dovolenku? mala by si si už oddýchnuť od školyVeriza napísal:A nema cas sa mi venovat
Sukničkárom môžeš byť iba z lásky, to si pamätaj
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Máš nejaký obľúbený obchod, kde kuipuješ mikče a takéto veci?Veriza napísal:Vsetko som nerozflakala ale vela mi uz toho neostalo a to si este potrebujem kupit vec na jesen minimalne nejaku mikinu a bundicku peknuYulgar napísal:Ale veď dačo si si hádam zarobila počas leta nie? Či už si to aj stihla všetko rozflákať?Veriza napísal:No tak z tych mojich by nemal velmi co zahadzovatSpammer napísal:On rád zahadzuje aj cudzie daj si na neho pozor teraz keď už máš vlastné penizeVeriza napísal:Hej zvykla ale aj tak ma stve ako vie zahodit za par dni peniaze na ktore by som si ja musela zarabat cely rokPeny napísal:Ešte si si nezvykla, že Light nie je veľmi šetrný typ človeka?Veriza napísal:Viem cestuje a mina peniaze co si zarobilpeter12 napísal:Veriza nevieš kde je Light?? či zase precestoval do nejakej jedenástej dimenzie?
ako inak ako z lásky by som to robil... z lásky k sukničkámnucleon napísal:Sukničkárom môžeš byť iba z lásky, to si pamätaj
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Čo strašíš, nemal si byť na ceste na tréning?KickPato napísal:ako inak ako z lásky by som to robil... z lásky k sukničkámnucleon napísal:Sukničkárom môžeš byť iba z lásky, to si pamätaj
K sukničkám a ich majiteľkám.KickPato napísal:ako inak ako z lásky by som to robil... z lásky k sukničkámnucleon napísal:Sukničkárom môžeš byť iba z lásky, to si pamätaj
Už zarezávate v gyme aj soboty znova?
Už makajú. Idem za ním po tréningu, pôjdeme zabehať.. Začali sme 5000ky teraz.XezepusMECHA napísal:Už zarezávate v gyme aj soboty znova?
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou