Little talks s Verizou
+22
Peter Pettigrew
Nikuška
XezepusMECHA
Lionfish
Veriza
peter12
Peny
Mrdofúz
Fusion
Spammer
Sverige
Android
Nastic Fantastic
K7BO
Quadro'Ye
nermal
G.Z.L
KickPato
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Yulgar
nucleon
26 posters
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Aha ved to je veriza no neviem aku ma postavu ale v tvari sa podoba to je srandaYulgar napísal:Kúpila si si jednodielne alebo bikini??
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Lionfish napísal:Veriza a uz si bola u o
Lionfish napísal:o
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Skôr pre budúcnosť Lighta a jeho zdravia je otázka, či ON skejtuje ešte stále po štrku.Yulgar napísal:Veriza ty skejtuješ po štrku? dosť dôležitá otázka pre budúcnosť battleonu
Mama sa určite poteší, keď bude musieť byť u účtovníčky každý týždeňPeter Pettigrew napísal:Nikdy nehovor nikdy 😎 Mozno si sa mu zapacila a bude mamu posielat robit dane kazdy tyzden 😎😎👌Veriza napísal:No tak to zase ne Ale vacsinou tu chodia len jej zname a robi im ucty niekedy sa aj zasedia a daju si kavu tak potom sa s nimi rozpravam aj ja a hocikedy ma od roboty zavola na hodinu ku nim a mam to zaplatene ako keby som robila Tak sa mi to aj celkom paci aspon som neni doma a je tu veselo ked tu stale niekto jeCapt. rhubarb napísal:Tak ty si ešte aj frajera nájdeš vďaka práci u tetyVeriza napísal:Hej da sa celkom dobre tej roboty neni az tak vela naucila som sa to rychlo a stale tam maju nejake navstevy tak sa tam furt nieco deje. V stredu tam bol taky pekny chalan s mamou co jej teta robila danove ci nejake ucty tak som troch flakala robotu a rozpravala sa s nim ale teta o tom nevieXezepusMECHA napísal:Inak v práci zatiaľ ako, Timča?
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Yulgi, viem ze je teraz leto, ale mohol by si sa troska kludnit.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932683
To posledne je co prosimta?Spammer napísal:Aké máš plagáty v izbe? Anime? Manga? Hen4sdgsag?Veriza napísal:1- na mobile lebo pocitac mam slaby aby som sa tam hrala nejake hry a na mobile hravam rybkySverige napísal:Štvrtá časť THIS OR THAT - vyber si možnosť, ktorá k tebe pasuje viac!:Hry na mobile alebo hry na počítači?Ahegao tričko alebo onii-chan tričko?Dvojdielne alebo jednodielne plavky?KickPaťo bez vlaov alebo KickPaťo s vlasmi?Zjedla by si radšej kilo krowiek alebo kilo mäsa?Izba s plagátmi na stene alebo izba bez plagátov?Vysypať sa na skateboarde na štrku alebo na u-rampe?Akčné/sci-fi anime alebo anime zo školského prostredia?Dovolenka pri mori s najlepším kamarátom alebo najlepšou kamarátkou?
Robenie trikov (skokov) na skateboarde len tak na ulici alebo v skateparku?BONUSOVÁ OTÁZKA: ČO JE NEBEZPEČNEJŠIE?Nasratá Lionova frajerka tesne po hádke alebo nasratý Matúš, ktorému sme pustili onii-chan pesničku?
2-ahegao
3-dvojdielne
4-bez vlasov vsak s vlasmi by vyzeral strasne smiesne prepac Patrik
5-ani jedno ale tak logicky asi kilo masa radsej vsak z kila krowiek by som rovno dostala cukrovku
6-tak mam v izbe plagaty takze asi ta prva moznost
7-na strku... radsej si odret nohy ako spadnut na rampe a nieco si zlomit
8-neviem oba mam rada ale radsej asi skolske
9-to by mi bolo jedno keby som uz pri mori ale tak asi s chalanom radsej
10-podla nalady... tak skoky aj tak len pri cruisingu ale triky radsej v skateparku
a bonusova no lionova frajerka ma nezaujima ale upirka by som nahnevat nechcela lebo on je nebezpecny a este k tomu ma nema rad
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Ja viem vsetko... co si ty o mne myslisSpammer napísal:Veriza napísal:Ja nahodou viem o com sa bavite poznam toSpammer napísal:Neprezrádzaj moc Veriza ešte nevie o čom sa bavíme
Co Lightik moj? Ti nieco nesedi na tom co som napisala alebo co tak priblblo kukas?Lightbringer napísal:Veriza napísal:Dnes som bola a Light sa stale len vyhovara ale vsak slubil mi ze uz aj on bude choditLionfish napísal:Veriza kedi ides do skateparku uz aj light prisiel z dovolenki tak bi mal ist pripomen mu to
Hej ale ne mojaLightbringer napísal:TikToková?Veriza napísal:Lightee nasla som pesnicku
Hej tak mohol by prist aj tak uz do konca mesiaca vela tyzdnov neostala a potom bude zas skola ale uz som zistila jeho menoPeter Pettigrew napísal:Nikdy nehovor nikdy 😎 Mozno si sa mu zapacila a bude mamu posielat robit dane kazdy tyzden 😎😎👌Veriza napísal:No tak to zase ne Ale vacsinou tu chodia len jej zname a robi im ucty niekedy sa aj zasedia a daju si kavu tak potom sa s nimi rozpravam aj ja a hocikedy ma od roboty zavola na hodinu ku nim a mam to zaplatene ako keby som robila Tak sa mi to aj celkom paci aspon som neni doma a je tu veselo ked tu stale niekto jeCapt. rhubarb napísal:Tak ty si ešte aj frajera nájdeš vďaka práci u tetyVeriza napísal:Hej da sa celkom dobre tej roboty neni az tak vela naucila som sa to rychlo a stale tam maju nejake navstevy tak sa tam furt nieco deje. V stredu tam bol taky pekny chalan s mamou co jej teta robila danove ci nejake ucty tak som troch flakala robotu a rozpravala sa s nim ale teta o tom nevieXezepusMECHA napísal:Inak v práci zatiaľ ako, Timča?
Hej spokojna ale mne teta rovno vravela ze to bude taka robota stale o tom istom ale ze sa velmi nenarobim ale je tam s nimi sranda aspon. No uvidim popri skole ci ma budu potreboval lebo ak hej tak by som rada k nim chodilaXezepusMECHA napísal:Super, takže si spokojná, to je základ Tak ak budeš mať čas a možnosť, neváhaj a privyrob si aj popri škole, ak ťa teta znova zoberieVeriza napísal:No tak to zase ne Ale vacsinou tu chodia len jej zname a robi im ucty niekedy sa aj zasedia a daju si kavu tak potom sa s nimi rozpravam aj ja a hocikedy ma od roboty zavola na hodinu ku nim a mam to zaplatene ako keby som robila Tak sa mi to aj celkom paci aspon som neni doma a je tu veselo ked tu stale niekto jeCapt. rhubarb napísal:Tak ty si ešte aj frajera nájdeš vďaka práci u tetyVeriza napísal:Hej da sa celkom dobre tej roboty neni az tak vela naucila som sa to rychlo a stale tam maju nejake navstevy tak sa tam furt nieco deje. V stredu tam bol taky pekny chalan s mamou co jej teta robila danove ci nejake ucty tak som troch flakala robotu a rozpravala sa s nim ale teta o tom nevieXezepusMECHA napísal:Inak v práci zatiaľ ako, Timča?
Ne nejazdim lebo ja mam rozum narozdiel od niekohoYulgar napísal:Veriza ty skejtuješ po štrku? dosť dôležitá otázka pre budúcnosť battleonu
Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
peter12 dal like na tento príspevok
DvojdielneYulgar napísal:Kúpila si si jednodielne alebo bikini??
Vsak on neskejtuje skoro vobec lebo furt niekde beha a po samych dovolnkach chodi.Gaius Julius Caesar napísal:Skôr pre budúcnosť Lighta a jeho zdravia je otázka, či ON skejtuje ešte stále po štrku.Yulgar napísal:Veriza ty skejtuješ po štrku? dosť dôležitá otázka pre budúcnosť battleonu
No to urcite Vsak nemusia sem chodit uz aj tak viem ako sa vola zistila som si jeho meno cez mamuG.Z.L napísal:Mama sa určite poteší, keď bude musieť byť u účtovníčky každý týždeňPeter Pettigrew napísal:Nikdy nehovor nikdy 😎 Mozno si sa mu zapacila a bude mamu posielat robit dane kazdy tyzden 😎😎👌Veriza napísal:No tak to zase ne Ale vacsinou tu chodia len jej zname a robi im ucty niekedy sa aj zasedia a daju si kavu tak potom sa s nimi rozpravam aj ja a hocikedy ma od roboty zavola na hodinu ku nim a mam to zaplatene ako keby som robila Tak sa mi to aj celkom paci aspon som neni doma a je tu veselo ked tu stale niekto jeCapt. rhubarb napísal:Tak ty si ešte aj frajera nájdeš vďaka práci u tetyVeriza napísal:Hej da sa celkom dobre tej roboty neni az tak vela naucila som sa to rychlo a stale tam maju nejake navstevy tak sa tam furt nieco deje. V stredu tam bol taky pekny chalan s mamou co jej teta robila danove ci nejake ucty tak som troch flakala robotu a rozpravala sa s nim ale teta o tom nevieXezepusMECHA napísal:Inak v práci zatiaľ ako, Timča?
Pripravene su ale ci na stretavku to neviem lebo si to este budem musiet rozmysliet ci si tam tieto zoberiemPeter Pettigrew napísal:Ta co, plavky uz pripravene na stretafku? 😎😎😎
Len mu daj zasluzi si to mi chlapi sme provokatoeriVeriza napísal:Co Lightik moj? Ti nieco nesedi na tom co som napisala alebo co tak priblblo kukas?Lightbringer napísal:Veriza napísal:Dnes som bola a Light sa stale len vyhovara ale vsak slubil mi ze uz aj on bude choditLionfish napísal:Veriza kedi ides do skateparku uz aj light prisiel z dovolenki tak bi mal ist pripomen mu to
A teraz ho uz urcite balis alebo si mu aspon napisala ze si ho videla u teti Mozno za tebou pride len tak a sprijemni ti pracovni denVeriza napísal:No to urcite Vsak nemusia sem chodit uz aj tak viem ako sa vola zistila som si jeho meno cez mamuG.Z.L napísal:Mama sa určite poteší, keď bude musieť byť u účtovníčky každý týždeňPeter Pettigrew napísal:Nikdy nehovor nikdy 😎 Mozno si sa mu zapacila a bude mamu posielat robit dane kazdy tyzden 😎😎👌Veriza napísal:No tak to zase ne Ale vacsinou tu chodia len jej zname a robi im ucty niekedy sa aj zasedia a daju si kavu tak potom sa s nimi rozpravam aj ja a hocikedy ma od roboty zavola na hodinu ku nim a mam to zaplatene ako keby som robila Tak sa mi to aj celkom paci aspon som neni doma a je tu veselo ked tu stale niekto jeCapt. rhubarb napísal:Tak ty si ešte aj frajera nájdeš vďaka práci u tetyVeriza napísal:Hej da sa celkom dobre tej roboty neni az tak vela naucila som sa to rychlo a stale tam maju nejake navstevy tak sa tam furt nieco deje. V stredu tam bol taky pekny chalan s mamou co jej teta robila danove ci nejake ucty tak som troch flakala robotu a rozpravala sa s nim ale teta o tom nevieXezepusMECHA napísal:Inak v práci zatiaľ ako, Timča?
To sa už tete nebude páčiť, keď bude Verizu stále vyrušovať pri práci
Takéto problémy by som chcel mať Chodiť po samých dovolenkáchVeriza napísal:Vsak on neskejtuje skoro vobec lebo furt niekde beha a po samych dovolnkach chodi.Gaius Julius Caesar napísal:Skôr pre budúcnosť Lighta a jeho zdravia je otázka, či ON skejtuje ešte stále po štrku.Yulgar napísal:Veriza ty skejtuješ po štrku? dosť dôležitá otázka pre budúcnosť battleonu
ach LionLionfish napísal:Aha ved to je veriza no neviem aku ma postavu ale v tvari sa podoba to je srandaYulgar napísal:Kúpila si si jednodielne alebo bikini??
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
prečo ich tak tajíš?Veriza napísal:Hej prisli mi uz a skusala som si ich ale doma v izbe aby ma v nich nikto este nevidelYulgar napísal:@VERIZA už si skúšala nové plavky či ešte nebola príležitosť? Prišli ti už vôbec
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Tiež radšej nosím dvojdielneVeriza napísal:DvojdielneYulgar napísal:Kúpila si si jednodielne alebo bikini??
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
G.Z.L dal like na tento príspevok
Ja som myslel ze oblubujes borat plavky.
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932683
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou