Little talks s Verizou
+21
G.Z.L
FrActraL
mAt3s25
Sep
Nastic Fantastic
LightBringer
nucleon
Gaius Julius Caesar
Veriza
Sverige
Android
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
Lionfish
peter12
XezepusMECHA
KickPato
Mrdofúz
Capt. rhubarb
Spammer
25 posters
Strana 5 z 40
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Tak este prihod aspon na trojky a to by mi mohlo vyjst ked sa posnazimAndroid napísal:Zjednodušíme to aspoň na dvojky?Veriza napísal:Tak to bude asi problem s tymi jednotkamynucleon napísal:Dones nejaké jednotky domov a pred vianocami nech ťa vidíme na chateVeriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Vsak ja to uz davno viemKickPato napísal:ty si zlatíčkoVeriza napísal:Ale ja chcem aby bol pato s nami nemozme tam nechat niekoho ineho?nucleon napísal:Môžeme vašim nechať Paťa ako zálohu kým sa vrátiš Potom si ho prídeme vyzdvihnúť
Neviem kto by isiel ked vas nikto nepozna To asi skor samanucleon napísal:Kľudne zober aj nejakého staršieho kamoša alebo kamošku ak ťa nebudú chcieť pustiť samú, sme s tým v pohode.Veriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
To je mileeeSverige napísal:Keď vie vtáčik skateboardovať lepšie ako ty.
A v novembri kedy? A to ake mensie stretko kdePeny napísal:Zatiaľ chcem urobiť jednu v decembri (ten víkend pred vianocami) a jednu chatu v januári (niekedy ku koncu počítame). A menšie stretko by sme chceli ešte aj v novembriVeriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
PozdravimSep napísal:*Hau, hau!* Pozdrav Thea, Veriza.
Hej a odpoved nasich bude ze naco su ti kamarati tu mas ponozkySpammer napísal:Povedz vašim že jediný darček čo si na vianoce praješ je ísť na megastretko s kamarátmiVeriza napísal:Vsak ale ja mam rada macicky ale ked su male a neskrabu ked to vyrastie tak je to hnusne a agresivne a stale sa to chce s tebou bitMrdofúz napísal:Mne sa na nej nezdá to, že tie mačky nie sú vyprážané alebo nejak inak zničené... Veriza má rada mačičky?!Gaius Julius Caesar napísal:Na tejto správe sa mi niečo nezdá...Veriza napísal:Hej tieto masisky mam rada su lepsie ako tie nase trnvske co robia len hlukpeter12 napísal:haha zlaté .DVeriza napísal:
LightBringer and Spammer dali like na tento príspevok
Ale na čo sú ti ponožky, keď ich neuvidia tvoji kamaráti Argumentuj. Musíš vašich prechytračiť.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Rodičia sa k tomu stavajú správne. Veriza by mala ostať doma. Megastretko by pre ňu mohlo byť nebezpečné a ja nechcem, aby sa jej niečo stalo.
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Teba by už mali zavrieť a zapečatiť v nejakom železnom coffine.mAt3s25 napísal:Rodičia sa k tomu stavajú správne. Veriza by mala ostať doma. Megastretko by pre ňu mohlo byť nebezpečné a ja nechcem, aby sa jej niečo stalo.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Pár ďalších adeptov by sa určite našloVeriza napísal:Ale ja chcem aby bol pato s nami nemozme tam nechat niekoho ineho?nucleon napísal:Môžeme vašim nechať Paťa ako zálohu kým sa vrátiš Potom si ho prídeme vyzdvihnúť
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
To by muselo byť veľmi veľa silných ľudí pod ním aby ho udržalipeter12 napísal:dúfam že roztlieskavačka nucleon nebude na vrchu zostavyMrdofúz napísal:+ nucleon aby som nezabudolMrdofúz napísal:Máme nie? Peny, Nika a VerizaPeter Pettigrew napísal:Ty musis prist 😎 Kto by nam potom zabezpecil roztlieskavacky 😎😎KickPato napísal:neboj ja nebudem na chate chýbať čo by ste tam bezo mňa robili
A teba niekde v protidymovej komore.Lightbringer napísal:Teba by už mali zavrieť a zapečatiť v nejakom železnom coffine.mAt3s25 napísal:Rodičia sa k tomu stavajú správne. Veriza by mala ostať doma. Megastretko by pre ňu mohlo byť nebezpečné a ja nechcem, aby sa jej niečo stalo.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Kamaráti sú fajn ale bez ponožiek by sme tu neboliVeriza napísal:Hej a odpoved nasich bude ze naco su ti kamarati tu mas ponozkySpammer napísal:Povedz vašim že jediný darček čo si na vianoce praješ je ísť na megastretko s kamarátmiVeriza napísal:Vsak ale ja mam rada macicky ale ked su male a neskrabu ked to vyrastie tak je to hnusne a agresivne a stale sa to chce s tebou bitMrdofúz napísal:Mne sa na nej nezdá to, že tie mačky nie sú vyprážané alebo nejak inak zničené... Veriza má rada mačičky?!Gaius Julius Caesar napísal:Na tejto správe sa mi niečo nezdá...Veriza napísal:Hej tieto masisky mam rada su lepsie ako tie nase trnvske co robia len hlukpeter12 napísal:haha zlaté .DVeriza napísal:
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Neexistuje taká komora, ktorá by dokázala zniesť všetok Lightov dym z jeho cigaretiek.Spammer napísal:A teba niekde v protidymovej komore.Lightbringer napísal:Teba by už mali zavrieť a zapečatiť v nejakom železnom coffine.mAt3s25 napísal:Rodičia sa k tomu stavajú správne. Veriza by mala ostať doma. Megastretko by pre ňu mohlo byť nebezpečné a ja nechcem, aby sa jej niečo stalo.
Ukáž nejakej kamoške fotku Roba a hneď pôjde s tebouVeriza napísal:Neviem kto by isiel ked vas nikto nepozna To asi skor samanucleon napísal:Kľudne zober aj nejakého staršieho kamoša alebo kamošku ak ťa nebudú chcieť pustiť samú, sme s tým v pohode.Veriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
No len aby to tá kamoška potom nerozposlala ďalej a budeme mať na stretku celú Verizinu triedu
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
To by mal Yulgar cely harem 😎😎😎Android napísal:No len aby to tá kamoška potom nerozposlala ďalej a budeme mať na stretku celú Verizinu triedu
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
A co ten Manny?Veriza napísal:Neviem kto by isiel ked vas nikto nepozna To asi skor samanucleon napísal:Kľudne zober aj nejakého staršieho kamoša alebo kamošku ak ťa nebudú chcieť pustiť samú, sme s tým v pohode.Veriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
nazdar sep čo ty tu?Sep napísal:*Hau, hau!* Pozdrav Thea, Veriza.
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
robo možno myslel zo správaniaVeriza napísal:Tak este prihod aspon na trojky a to by mi mohlo vyjst ked sa posnazimAndroid napísal:Zjednodušíme to aspoň na dvojky?Veriza napísal:Tak to bude asi problem s tymi jednotkamynucleon napísal:Dones nejaké jednotky domov a pred vianocami nech ťa vidíme na chateVeriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
nechceš byť jej starší kamoš, daddy?nucleon napísal:Kľudne zober aj nejakého staršieho kamoša alebo kamošku ak ťa nebudú chcieť pustiť samú, sme s tým v pohode.Veriza napísal:Skusim to najskor vyjednat s nimi ja budem sa snazit ich pred vianocami nenasrat ale oni sa vedia nasrat aj sami takze to neni len na mnenucleon napísal:Jj víkend pred vianocami. Prídeme vyjednávať s Verizovcami?Veriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Z 26. na 27. (sobota - nedeľa) si chceme ísť posedieť na chatu.. a podľa počasia spraviť opekačku alebo niečoVeriza napísal:A v novembri kedy? A to ake mensie stretko kdePeny napísal:Zatiaľ chcem urobiť jednu v decembri (ten víkend pred vianocami) a jednu chatu v januári (niekedy ku koncu počítame). A menšie stretko by sme chceli ešte aj v novembriVeriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Vyskúšame nový altánok?Peny napísal:Z 26. na 27. (sobota - nedeľa) si chceme ísť posedieť na chatu.. a podľa počasia spraviť opekačku alebo niečoVeriza napísal:A v novembri kedy? A to ake mensie stretko kdePeny napísal:Zatiaľ chcem urobiť jednu v decembri (ten víkend pred vianocami) a jednu chatu v januári (niekedy ku koncu počítame). A menšie stretko by sme chceli ešte aj v novembriVeriza napísal:Ten vikend pred vianocami? Skor ne ako hej nieze by som nechcela ale to je taky cas kedy si asi nasi nieco vymyslia no vacsinou chodime vikend pred vianocami za starkymi teraz vychadzaju vianoce na vikend tak asi pojdeme vikend predtym tak neviem co bude,Spammer napísal:Veriza prídeš na chatu???
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Hej az na to ze nasu si prilis chytri na to aby som ich prechystracila takze smolaLightbringer napísal:Ale na čo sú ti ponožky, keď ich neuvidia tvoji kamaráti Argumentuj. Musíš vašich prechytračiť.
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou