Little talks s Verizou
+21
G.Z.L
FrActraL
mAt3s25
Sep
Nastic Fantastic
LightBringer
nucleon
Gaius Julius Caesar
Veriza
Sverige
Android
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
Lionfish
peter12
XezepusMECHA
KickPato
Mrdofúz
Capt. rhubarb
Spammer
25 posters
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Little talks s Verizou
BTW: Teraz som si uvedomil, že si bola s kamarátkami na chate, takže ak si nebrala Lucasa a Thea so sebou (asi nie ), tak mi nemáš ako odpovedať na predchádzajúcu otázku.
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Gaius Julius Caesar and Sverige dali like na tento príspevok
Veriza tak ako bolo bolo ste na bite mi sme tiez mali chatu ale nejdem radsej pisat odtial co sa stalo vecer no ale mozem napisat ze sme sa dobre dali dole ale super bolo sice este teraz citim ze som opiti mama ma dobre zvrestala ale oco v pohode vsak on sa tiez dal dobre dole s kamaratmi svojimi starimi no co uz
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Veriza dufam ze si stale ostala verna lightovi aj na bite
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Haha si to predstav keby tak naozaj Theo s Lucasom uvoľňovali svoj stresK7BO napísal:@Veriza Šťastný nový rok. prežili to zvieratká bez strachu? Nejazdil Lucas ne Theovi na uvoľnenie stresu?
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Nechce si to 15 ročné dievča dať novoročné predsavzatie že nás už nebude toľko otravovať?
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
To fakt spravila? Odkiaľ má tvoje číslo? Ale toto je už moc.Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Čo od teba Timča chcela o druhej ráno?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Čo od teba chcela? Veriza, čo si od neho chcela?? Nechcela volať Lightovi? A prečo ste si vymenili čísla?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Takto sa tvari lucas ked idem ku akvarku a nenesiem mu ziadne jedlo ale on caka ze mu donesiem aspon muchuLionfish napísal:Veriza cawko prajem ti aj tebe aj chameleonovi lukasovi aj psovi theovi stastneho silvestra thea niekde skri nehc sa neboji a co lukas co on a petardi neboji sa ked to vsetko racha? Nevibuchol ti niekedi chameleon?Veriza napísal:Tak teda veseleho silvestra vam prajem ja, Theo a Lucas a hlavne to prezite nieze ak sa mi podari prist na tu chatu buduci rok tam tam budem sama
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Aj tebe. S kym si bola?Peny napísal:Veselého Silvestra aj vám, srdiečka ♥Veriza napísal:Tak teda veseleho silvestra vam prajem ja, Theo a Lucas a hlavne to prezite nieze ak sa mi podari prist na tu chatu buduci rok tam tam budem sama
Lucas vscinou spi ked idu ohnostroje a niekedy zalezie do rohu ale jemu je to jedno a ked ma stresy tak mu dam jest a je v pohode A Theovy ohnostroje nic nerobiaK7BO napísal:Pozdravujem trnavský zverinec a prajem veselého Silvestra Chcel som sa opýtať, či sa aj Lucas bojí ohňostrojov, ale ten má celý Silvester asi ťažko na háku a chilluje si na drievku aj keď vonka strieľajú petardy.Veriza napísal:Tak teda veseleho silvestra vam prajem ja, Theo a Lucas a hlavne to prezite nieze ak sa mi podari prist na tu chatu buduci rok tam tam budem sama
Hej s kamaratkami som bola u jednej na dome. Ta co ma najvacsi dom a rodicov ma na silvestra prec tak cely barak pre naspeter12 napísal:tak ja som už doma, Veriza ako tráviš silvestra?? ste na tom dome čo si spomínala?
Hej vraj prezili nebola som doma ale nasi sa postarali o Thea a Lucas vraj prespal cely silvesterK7BO napísal:@Veriza Šťastný nový rok. prežili to zvieratká bez strachu? Nejazdil Lucas ne Theovi na uvoľnenie stresu?
No tak mi to radsej nepis Dobre bolo a tiez sme sa dali trocha doleLionfish napísal:Veriza tak ako bolo bolo ste na bite mi sme tiez mali chatu ale nejdem radsej pisat odtial co sa stalo vecer no ale mozem napisat ze sme sa dobre dali dole ale super bolo sice este teraz citim ze som opiti mama ma dobre zvrestala ale oco v pohode vsak on sa tiez dal dobre dole s kamaratmi svojimi starimi no co uz
NechapemLionfish napísal:Veriza dufam ze si stale ostala verna lightovi aj na bite
Ja som si dala predsavzatie ze ta budem otravovat este viacmAt3s25 napísal:Nechce si to 15 ročné dievča dať novoročné predsavzatie že nás už nebude toľko otravovať?
Aj tebe budem raz na silvestra pisast mozno uz buduci rok aby si nebol smutnymAt3s25 napísal:To fakt spravila? Odkiaľ má tvoje číslo? Ale toto je už moc.Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Viem ze som ti nieco posielala ale rano som si musela pozriet spravy lebo som nevedela co A preco si mi nedvihal volaal som tiSpammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Vsak len som mu zavolat chcela ale nedvihal mi tak som mu o hodinu napisala ale to som uz bola v stave kedy som si nepamatala co pisem a az rano som to zistila uplne ma odignoroval. Hej aj s Lightom som volala v nociSverige napísal:Čo od teba chcela? Veriza, čo si od neho chcela?? Nechcela volať Lightovi? A prečo ste si vymenili čísla?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
XezepusMECHA, Android and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Ty si výmyselníčka S tebou sa človek asi ani sekundu nenudí, ale som rád, že si si konečne našla tú správnu partiu, aj keď my sme tu už pre teba asi starci, ale vidím, že si s niektorými veľmi dobre rozumieš aj o tretej ráno na SilvestraVeriza napísal:Vsak len som mu zavolat chcela ale nedvihal mi tak som mu o hodinu napisala ale to som uz bola v stave kedy som si nepamatala co pisem a az rano som to zistila uplne ma odignoroval. Hej aj s Lightom som volala v nociSverige napísal:Čo od teba chcela? Veriza, čo si od neho chcela?? Nechcela volať Lightovi? A prečo ste si vymenili čísla?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Prajem ti šťastný nový rok, dúfam, že si si párty naplno užila.Veriza napísal:Hej s kamaratkami som bola u jednej na dome. Ta co ma najvacsi dom a rodicov ma na silvestra prec tak cely barak pre naspeter12 napísal:tak ja som už doma, Veriza ako tráviš silvestra?? ste na tom dome čo si spomínala?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Asi to budem musieť prehovoriť, je s ňou naozaj sranda. Srší z nej tá mladá energia, asi som mal predsudky, pretože je len príliš mladá, ale čert to ber.Gaius Julius Caesar napísal:Ty si výmyselníčka S tebou sa človek asi ani sekundu nenudí, ale som rád, že si si konečne našla tú správnu partiu, aj keď my sme tu už pre teba asi starci, ale vidím, že si s niektorými veľmi dobre rozumieš aj o tretej ráno na SilvestraVeriza napísal:Vsak len som mu zavolat chcela ale nedvihal mi tak som mu o hodinu napisala ale to som uz bola v stave kedy som si nepamatala co pisem a az rano som to zistila uplne ma odignoroval. Hej aj s Lightom som volala v nociSverige napísal:Čo od teba chcela? Veriza, čo si od neho chcela?? Nechcela volať Lightovi? A prečo ste si vymenili čísla?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Keby mal ten cvok pri sebe telefón tak sme si mohli pokecať veď keď ti nezdvihne raz volaj mu aj 100x on nám nedvíha bežne aj keď je triezvy A na Silvestra určite triezvy nebol takže sa ani nečudujem, že telefón vôbec nesledovalVeriza napísal:Vsak len som mu zavolat chcela ale nedvihal mi tak som mu o hodinu napisala ale to som uz bola v stave kedy som si nepamatala co pisem a az rano som to zistila uplne ma odignoroval. Hej aj s Lightom som volala v nociSverige napísal:Čo od teba chcela? Veriza, čo si od neho chcela?? Nechcela volať Lightovi? A prečo ste si vymenili čísla?Spammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Rozbila si sa na prach?Veriza napísal:Viem ze som ti nieco posielala ale rano som si musela pozriet spravy lebo som nevedela co A preco si mi nedvihal volaal som tiSpammer napísal:Timea: Žiješ? Vieš že si mi o druhej ráno poslala smsku?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou