Paul McBringer
+20
Nikuška
peter12
Sverige
Lionfish
K7BO
Gaius Julius Caesar
FrActraL
KickPato
Peter Pettigrew
Spammer
Veriza
Android
XezepusMECHA
Peny
G.Z.L
Yulgar
Capt. rhubarb
nucleon
mAt3s25
Paul McCartney
24 posters
Strana 12 z 13
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Paul McBringer
@Paul McCartney a prežil si noc?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Caw Palo skoda ze uz ides richlo ubehol ten mesiac zase si vihral top 3 nechapem ako to robis asi sa kazdi prispevok tvoj v tejto dimenzii rata z dva alebo si sa tak sprasil ze si spravil top no nic dufam ze si dobre dosiel a zavolaj lightovi nech vie a ze muz uz moze
Vek : 19
Dukáty : 1002306
Lightbringer pride ci ako teraz ja nechapem tim dimenziam
Kolko si vifajcil toho ale staci ked mi odpovies nabuduci rok cawPaul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
Paul McCartney out. See you some day.
With love, Paul.
Tešilo nás Paul. December ubehol ako voda. Teraz zase v tvojej dimenzii ubehne 1000 rokov v našej 1 a znova sa uvidímePaul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Čau. Dones potom zvyšky tej múky čo si mal na Silvestra.Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Do sfajčenia, Paul! Škoda, že nám nemôžeš napísať, či si bezpečne precestoval, ale snáď nám to Light povie, ak ťa cestou videl.Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Otázne je, či ten bezpečne pricestuje naspäť.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219308
Je super, že si s nami prežil december ale čo nás viac zaujíma je, či si prežil Silvester.Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Peter Pettigrew dal like na tento príspevok
Tešíme sa na tvoj návrat..Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
.. neostalo tu po tebe nič, len hustý a nekonečný dym, ktorý nezmizne ani do najbližšieho decembra..
S pánom!
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421412
A kedy sa vrati light ktory vcera vecer zas ignoroal moj telefon?Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1117310
Chcel som napísať, že to bol Paul, ale včera večer tvoj telefón už naozaj ignoroval Light. Je možné, že ho ignoroval preto, že sa ešte nevrátil do našej dimenzie a signál z iných dimenzií sme sa vraj ešte stále nenaučili chytať.
Light bežne ignoruje telefonáty. A po Silvestri hlavne. Tak od 31.12 - 4.1 býva väčšinou úplne offline. Cca 4 dni po novom roku mu prestane účinkovať matroš a začne sa dávať dokopy. V lepšom prípade si nájde aj telefón a zavolá všetkým, od ktorých si nájde neprijaté hovory (ale to robí len zriedka).Gaius Julius Caesar napísal:Chcel som napísať, že to bol Paul, ale včera večer tvoj telefón už naozaj ignoroval Light. Je možné, že ho ignoroval preto, že sa ešte nevrátil do našej dimenzie a signál z iných dimenzií sme sa vraj ešte stále nenaučili chytať.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Maj sa Paule McCartnisi
Mesto : Košice
Dukáty : 455435
nucleon and Android dali like na tento príspevok
Co on ale vy ste prezili? 😂 Ty si v poriadku? 😂 Matus tam vraj niekoho ohrozoval svojimi jadrovmi petardami 😂Peny napísal:Je super, že si s nami prežil december ale čo nás viac zaujíma je, či si prežil Silvester.Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071063
Ako to mohol spravit preco ta ignoroval inak nieje mozne ze sa este neprebudil po silvestri lebo ja tiez este spimVeriza napísal:A kedy sa vrati light ktory vcera vecer zas ignoroal moj telefon?Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Paul mekarti nedas mi svoje top 20 bodi naco ti budu ked si tu len v decembri kupim ich za flasu
Gaius Julius Caesar and Sverige dali like na tento príspevok
Tak za toľko bodov čo získal by to musela byť veľmi veľká a luxusná fľaša..Lionfish napísal:Paul mekarti nedas mi svoje top 20 bodi naco ti budu ked si tu len v decembri kupim ich za flasu
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421412
1 TOP 20 bod vraj stojí 20€, si si istý, že chceš tých vyše 20, čo zarobil?Lionfish napísal:Paul mekarti nedas mi svoje top 20 bodi naco ti budu ked si tu len v decembri kupim ich za flasu
Light kde sa je*eš?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Dukáty : 1802962
Boha zase si nenechal TOP 3 ostatným? Čo už s tebou asi sa už musíme zmieriť s tým, že v decembri bude top 3 vyhrávať pravidelne paul mccartney Tak zase o rokPaul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Dúfam, že sa tu Light objaví skôr ako Paul McCartneyThoper napísal:Maj sa Paule McCartnisi
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Fľašu čoho? Ponúkam ti jeden TOP 20 bod za vodku.Lionfish napísal:Paul mekarti nedas mi svoje top 20 bodi naco ti budu ked si tu len v decembri kupim ich za flasu
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Yarr, harr! See you in next december!Paul McCartney napísal: Môj multidimenzionálny expres je už pristavený a o necelú hodinu pripravený na odjazd. Prežil som s vami ďalší príjemný december a príjemné chvíle prežívam aj teraz, ale sú to príjemné chvíle iné - je to matroš. A keď pozerám na to, čo ma ešte čaká vyfajčiť, tak sa obávam, že sa do 11. dimenzie predimenzujem sám a nebudem k tomu potrebovať žiadny expres. Bolo mi potešením. Tak dovidenia a dosfajčenia.
With love, Paul.
The Beatles session v RC klube?Thoper napísal:Maj sa Paule McCartnisi
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Paul McBringer
» Paul McBringer
» Paul van Dyk @ Bratislava 20.9.2013
» Paul van Dyk - From Then On (New Artist Album)
» Paul McBringer
» Paul van Dyk @ Bratislava 20.9.2013
» Paul van Dyk - From Then On (New Artist Album)
Strana 12 z 13
Povolenie tohoto fóra: