Little talks s Verizou
+19
KickPato
mAt3s25
Capt. rhubarb
Mrdofúz
G.Z.L
Nastic Fantastic
FrActraL
Peny
LightBringer
peter12
Veriza
Lionfish
Peter Pettigrew
Yulgar
Android
Spammer
nucleon
Sverige
XezepusMECHA
23 posters
Strana 40 z 40
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Little talks s Verizou
no myslím si že jakovlev má tak 0,0001% že sa sem vráti a začne normálne prispievať
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Mali by sme mu dať podľa mňa ešte nejakých 500 šancí, možno by mu to na ten 500. pokus vyšlo
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Taku radost by som ti urcite nespravila upirkoomAt3s25 napísal:Tak nič. Tešili sme sa predčasne.Veriza napísal:Nezmizla tu soompeter12 napísal:Veriza zmizla?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Vsak ja som sa s nikym nechcela vadit to sa spytam mojho oca preco ma stale nejaky problem a musi si najst nieco kvoli comu sa pohadameLionfish napísal:Veriza princezna a co sa stalo preco ste sa zase povadili ak bi si sa o tom chcela porozpravat alebo aj o niecom inom odreagovat sa napis mi alebo si mozeme zavolat privedieme ine mislienkiVeriza napísal:Tie nepoznam ale vyzeraju super akurat teraz si nic nemozem kupit lebo som nedostala vreckove lebo som sa pohadala zase cez vikend s rodimi takze mozem akurat tak snivat o tom ze si nieco kupimPeny napísal:@Veriza poslala som ti ešte jedny, Tim Ale nie Bonesy, pozri si.
Tak chcela by som a uz som aj ukecala nasich tak dufam ze to uz nezrustieSpammer napísal:Veď pôjdeš s nami už v lete nie?Veriza napísal:To by bolo superXezepusMECHA napísal:V lete berte s Verizou na Maru skejty Zoberiem aj ja a môžeme sa ísť niekam prebehnúť.Peny napísal:@Veriza poslala som ti ešte jedny, Tim Ale nie Bonesy, pozri si.
Ne uz neboli ziadne oslavy ale o dva tyzdne ma sestra spoluziakyna narodky 18 tak asi budeme oslavovatPeter Pettigrew napísal:Pre istotu? 😂😂😂 Už neoslavovala ziadna kamoska?Veriza napísal:Zavreta domapeter12 napísal:Veriza ako si trávila posledný víkend?
Vsak aj ja som si hej ulozila nejake spravy co mi pisal neviem ci som ich uz aj nevymazala ale ak ich chce ten tak velmi vidiet tak ich kludne pohladamPeny napísal:Neprávom? Ukázal ti tvoj skvelý a neprávom obviňovaný bratranec správy, ktoré mi posielal? A ktoré posielal Nike a Timči (Verize), ktorá mala v tom čase 13 alebo 14 rokov? Lebo minimálne tie svoje mám uložené a rada ti ich prepošlem, ak by si chcel vidieť, aký slušný bol ten Jakovlev, ktorý dostal asi 10 šancí na nápravu, ale ani jednu si nezobral k srdcu a správal sa ešte horšie ako predtým.Nikito In Peace! napísal:Chcem (: Áno, robím to dobrovoľne a nie som pod žiadnym nátlakom, ani ma o nič bratranec neprosil, to je také divné, keď sa chcem zastať niekoho, kto bol NEPRÁVOM odvrhnutý? Nie, je to úplne v poriadku. Takže, neviem čo s tým má moja vysoká škola, áno, mám ju vyštudovanú a stojím si za tým, čo som písal.
Všetko čo píšeš je klamstvo a ty to dobre vieš. Vieš aj to, že sme mu dali šancu napraviť sa, aj ja som mu zabudla tie nezmysli čo mi písal, ale on namiesto toho, aby sa napravil sa začal správať ešte horšie a agresívnejšie. Ty to dobre vieš, a vôbec si sem neprišiel v tom tvojom "mieri" slušne diskutovať, pretože jediné čo chceš je za každú cenu pretlačiť Jakovleva späť na Battleon. Si systematický klamár a ak si myslíš, že ti na tieto tvoje chrumkavé slová o tom, ako je niekomu ubližované niekto skočí, tak sa veľmi mýliš.
Asi preto ze sa spraval ako debil nepamatam uzNikito In Peace! napísal:Veriza ty si si zablokovala môjho bratranca? Smiem vedieť relevantný dôvod? Je tu ešte niečo s čím sa mi Jakub úplne nepriznal?
mAt3s25 napísal:Tvoj bratranec Jakub potrebuje kolkované potvrdenie na to, aby pochopil, že je ko*ot? Povedz mi prosímťa že všetky tieto sračky píšeš nedobrovoľne a proti svojej vôli a že to robíš len preto, že ťa o to bratranec popýtal a ide ti s tým na nervy, tak si si povedal, že spravíš čo ťa prosil. Lebo mne sa nechce veriť, že vyštudovaný úspešný právnik môže byť takto spomalený ko*ot.
Nechecm a ani ty by si mi tu nemusel pisatNikito In Peace! napísal:Veriza ak mi chceš k tomu niečo napísať, môžeš. Jakub o tebe veľa nevravel, ale mal som pocit, ako by mi nepovedal všetko, na čo som sa ho pýtal. Ak ti robil nejaké nepríjemné problémy, daj mi vedieť, dohovorím mu.
A ty nemas tiez zakaz od moderatorov mi sem pisat nahodouNastic Fantastic napísal:Prečo si to preškrtol, podľa mňa si napísal čistú pravduNikito In Peace! napísal:Lionfish napísal:Veriza princezna a co sa stalo preco ste sa zase povadili ak bi si sa o tom chcela porozpravat alebo aj o niecom inom odreagovat sa napis mi alebo si mozeme zavolat privedieme ine mislienkiVeriza napísal:Tie nepoznam ale vyzeraju super akurat teraz si nic nemozem kupit lebo som nedostala vreckove lebo som sa pohadala zase cez vikend s rodimi takze mozem akurat tak snivat o tom ze si nieco kupimPeny napísal:@Veriza poslala som ti ešte jedny, Tim Ale nie Bonesy, pozri si.Zarmútené dievčatá idú vždy ľahšie, si chytrý. (: Ale myslím si, že ona teraz potrebuje niečo iné ako telefonát a to jej ty dať nemôžeš.
No hej furt mi pise ako ma chce upokojit ale ja som z neho v este vacsom stresenermal napísal:Terapeut Lionfish
Zavolas mi zajtra?Lightbringer napísal:Už to bude. Cez víkend založím anime topic (v nedeľu asi), dám ti aj nové tipy na anime.Veriza napísal:Teraz ziadne musi mi light nieco dat lebo som dopozeralaYulgar napísal:A aké anime pozeráš?
Bola som v meste hej ale len slusne do desiatej a sla som domov lebo dlhie som nemala vychadzku ledva som prehovorila oca aby som mohla ist von hlavne ze on zase prisiel ozraty od kamrataXezepusMECHA napísal:Dnes nič? Ani pivko v meste?Veriza napísal:Ne tento vikend ziadna party a ani itento co bude ziadna nebudeXezepusMECHA napísal:@Veriza ako ide víkend? Tento žiadna párty?
Peter Pettigrew dal like na tento príspevok
Dobry tatko 😎 Aspon bol ticho ked prisiel domov?Veriza napísal:Bola som v meste hej ale len slusne do desiatej a sla som domov lebo dlhie som nemala vychadzku ledva som prehovorila oca aby som mohla ist von hlavne ze on zase prisiel ozraty od kamrataXezepusMECHA napísal:Dnes nič? Ani pivko v meste?Veriza napísal:Ne tento vikend ziadna party a ani itento co bude ziadna nebudeXezepusMECHA napísal:@Veriza ako ide víkend? Tento žiadna párty?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Tak o tomto vôbec neviem slečnaVeriza napísal:A ty nemas tiez zakaz od moderatorov mi sem pisat nahodouNastic Fantastic napísal:Prečo si to preškrtol, podľa mňa si napísal čistú pravduNikito In Peace! napísal:Lionfish napísal:Veriza princezna a co sa stalo preco ste sa zase povadili ak bi si sa o tom chcela porozpravat alebo aj o niecom inom odreagovat sa napis mi alebo si mozeme zavolat privedieme ine mislienkiVeriza napísal:Tie nepoznam ale vyzeraju super akurat teraz si nic nemozem kupit lebo som nedostala vreckove lebo som sa pohadala zase cez vikend s rodimi takze mozem akurat tak snivat o tom ze si nieco kupimPeny napísal:@Veriza poslala som ti ešte jedny, Tim Ale nie Bonesy, pozri si.Zarmútené dievčatá idú vždy ľahšie, si chytrý. (: Ale myslím si, že ona teraz potrebuje niečo iné ako telefonát a to jej ty dať nemôžeš.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://battleon.slovakforum.net/viewtopic?t=3190&topic_name
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou