Little talks s Verizou
+20
mAt3s25
K7BO
Peny
Sverige
Mrdofúz
Android
XezepusMECHA
G.Z.L
Capt. rhubarb
LightBringer
Spammer
FrActraL
Yulgar
Lionfish
Peter Pettigrew
Veriza
Nikito In Peace!
nucleon
peter12
Nastic Fantastic
24 posters
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Tak to sa budeš musieť dosť buchnúť po vrecku, lebo tých kolobežkárov tam nie je málo
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Že sa nehanbíš držať s kolobežkármi v skateparku.Spammer napísal:Ja zaplatím tým kolobežkárom aby ti dali na pičuLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Peter Pettigrew and Veriza dali like na tento príspevok
Tych zbijem aj zadarmo ja tiez nemam rada kolobezkarov v sk8parkochLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Peter Pettigrew dal like na tento príspevok
Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
To ma nenapadloXezepusMECHA napísal:Verizu by som na túto prácu nevolal. Ona by tých kolobežkárov rovno zapísala do zápisníka, podľa mňa ich stačí len vyhnať.Lightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Kolobežkári sú zberka čo len zavadzá na cestách a v skateparkoch tým by som zaplatil akurát za to aby odišliSpammer napísal:Ja zaplatím tým kolobežkárom aby ti dali na pičuLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
som rád že máme väčšina podoný názor na kolobežkárov
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Veriza ako ty vidíš kolobežkárov? Celkovo... nielen v skateparkoch
Tak ja ich tiež nemám rád ale som rád keď obťažujú Lighta
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Mávate ich aj v Trnave?Veriza napísal:Tych zbijem aj zadarmo ja tiez nemam rada kolobezkarov v sk8parkochLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Ak Lightovi, tak prispejem aj ja.Spammer napísal:Ja zaplatím tým kolobežkárom aby ti dali na pičuLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
@Veriza teraz jazdíš na street alebo park?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Veriza ich poslala na Lightanucleon napísal:Tí z Mikuláša prišli z Trnavy.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
ako sa ti zatial páči?Veriza napísal:Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
😂😂😂Veriza napísal:Tych zbijem aj zadarmo ja tiez nemam rada kolobezkarov v sk8parkochLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Lionfish- TikToker
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Lionfish- TikToker
Veriza princezna to mas celi skat novi alebo len kolieska si menilaVeriza napísal:Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
Najradsej by som ich vsetkych zbilapeter12 napísal:Veriza ako ty vidíš kolobežkárov? Celkovo... nielen v skateparkoch
Hej vsade su aj tuYulgar napísal:Mávate ich aj v Trnave?Veriza napísal:Tych zbijem aj zadarmo ja tiez nemam rada kolobezkarov v sk8parkochLightbringer napísal:Ak si nenájdeš brigádu na leto, tak si ťa najímam proti kolobežkárom v našom skateparku. PS: Platím dobre.Veriza napísal:Hej nieco take ak by som tam sla robit ale zatial to vyzera ze ich bude praveze dost a nebudu nikoho potreboval lebo nebudu mat tolko roboty tak asi nic z otohoMrdofúz napísal:Takže montovala skejty, radila a tak? To znie ako dream job pre teba a dúfam, že ti to vyjde a oco ti to nesabotuje. Prial by som ti takú brigáduVeriza napísal:No neviem mozno aj to ale skor by som len asistovala a radila a servis keby bolo treba ale s peniazmi by som asi nerobilaAndroid napísal:A čo by si tam robila, keby ťa brali? Ty by si aj predávala?
StreetXezepusMECHA napísal:@Veriza teraz jazdíš na street alebo park?
Su super hlavne tie kolieska vsak bodaj by neboli ked som na ne vyhodila vsetky peniaze ktore mi mali vydrzat az do letapeter12 napísal:ako sa ti zatial páči?Veriza napísal:Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
Kolieska a truckyLionfish napísal:Veriza princezna to mas celi skat novi alebo len kolieska si menilaVeriza napísal:Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
Noačo aspoň si si spravila radosť a je to niečo praktické čo využiješ.Veriza napísal:Su super hlavne tie kolieska vsak bodaj by neboli ked som na ne vyhodila vsetky peniaze ktore mi mali vydrzat az do letapeter12 napísal:ako sa ti zatial páči?Veriza napísal:Hej uz som s nim viackrat bolaLightbringer napísal:Už skejtuješ na novom?
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou