Moje aq3d
+15
Peny
nermal
Lionfish
Gaius Julius Caesar
Mrdofúz
Capt. rhubarb
peter12
Android
Yulgar
Sverige
XezepusMECHA
LightBringer
G.Z.L
Spammer
Veriza
19 posters
:: Adventure quest a forum :: Character Rating :: AQ3D
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Moje aq3d
Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Tak to ti jedny ešte v pohode vyjdu a ešte ti aj ostane dosť kyštálovVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
Veď možno ju ani nezoberieVeriza napísal:Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
To máš ešte v pohode dosť celkomVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
možno chce ísť radšej na dovolenku s tebou na Island do aq3dVeriza napísal:Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Ako to. Nejaké pirátske veci som už u teba v inventári videl. Tuším že nejakú vlajku a plášť (obe aj capes)Veriza napísal:Este som neni piratka lebo nemam nic piratske ale tie plavky by som bralaSpammer napísal:Odkedy sa z teba stala pirátka?Veriza napísal:Este sa mi pacili take cierne asi boli piratske lebo mali aj lebku na vrchnom diely
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Múdro Ale vieš, že Lion má toľko peňazí, že aj tebe rád kúpi nejaké kryštályVeriza napísal:Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Nedajú sa tie plavky kúpiť aj za tokeny z letných questov V?
Vsak hej ale nechcem minut vsetky krystaly na plavky a potom mi ziadne neostanu na ine veciCapt. rhubarb napísal:Tak to ti jedny ešte v pohode vyjdu a ešte ti aj ostane dosť kyštálovVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
Spammer napísal:Veď možno ju ani nezoberieVeriza napísal:Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
No ani ne lebo niektore veci stoja aj 1500 alebo 4000 krystalov a to su uz tie travel formy najlepsie ja mam najdrahsiu vec za 1500 krystalov travel form vlcika a aj to mi bolo luto za neho tolko davat ale nemohla som ho tam len tak nechat v tom obchodeSpammer napísal:To máš ešte v pohode dosť celkomVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
Tam mozepeter12 napísal:možno chce ísť radšej na dovolenku s tebou na Island do aq3dVeriza napísal:Nekupuj mi prosim ta nic setri si radsej na tu dovolenku kde ides s frajerkouLionfish napísal:Veriza ak chces dat ucet kupim to kristali ak mas malo na nove plavki ja ti ich zaplatim budes mat ako darcek odomna
Jaj hej to som mala este z toho aniversary asi ale nenosila som ichLightbringer napísal:Ako to. Nejaké pirátske veci som už u teba v inventári videl. Tuším že nejakú vlajku a plášť (obe aj capes)Veriza napísal:Este som neni piratka lebo nemam nic piratske ale tie plavky by som bralaSpammer napísal:Odkedy sa z teba stala pirátka?Veriza napísal:Este sa mi pacili take cierne asi boli piratske lebo mali aj lebku na vrchnom diely
Ne tie co som si kupila boli len v 2018 obchode a 2023 este neni otvorenyLightbringer napísal:Nedajú sa tie plavky kúpiť aj za tokeny z letných questov V?
Prečo. Plavky sú na leto dôležitéVeriza napísal:Vsak hej ale nechcem minut vsetky krystaly na plavky a potom mi ziadne neostanu na ine veciCapt. rhubarb napísal:Tak to ti jedny ešte v pohode vyjdu a ešte ti aj ostane dosť kyštálovVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
tak Light dokúpi nebude ti kupovať krowky ale kryštály no
a aké sa ti ešte páčia?
Ak budeš mať na vysvečku samé jedničky tak Light zaplatí nové kryštályVeriza napísal:Ne tie co som si kupila boli len v 2018 obchode a 2023 este neni otvorenyLightbringer napísal:Nedajú sa tie plavky kúpiť aj za tokeny z letných questov V?
@LightBringer keket počuješ
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Veriza daj zaplatim ti kristali kolko chces staci napisat staci ti 5000Veriza napísal:Vsak hej ale nechcem minut vsetky krystaly na plavky a potom mi ziadne neostanu na ine veciCapt. rhubarb napísal:Tak to ti jedny ešte v pohode vyjdu a ešte ti aj ostane dosť kyštálovVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Ešte take nove ale tie sa daju kupit za take blbosti co zbieram zabijanim zralokov ale potrebujem ich 600 a mne sa nechce zabijat tolko zralokovpeter12 napísal:a aké sa ti ešte páčia?
Nechcem nicLionfish napísal:Veriza daj zaplatim ti kristali kolko chces staci napisat staci ti 5000Veriza napísal:Vsak hej ale nechcem minut vsetky krystaly na plavky a potom mi ziadne neostanu na ine veciCapt. rhubarb napísal:Tak to ti jedny ešte v pohode vyjdu a ešte ti aj ostane dosť kyštálovVeriza napísal:Krystalov mam 2463 a plavky stali 600 krystalov z stareho obchodu 2018 na ostroveSpammer napísal:Koľko máš ešte kryštálov? A koľko stáli tie plavky?Veriza napísal:No plavky mam asi z tych co boli obchody ze z minulych rokov a v niektorom som nasla plavky ale vsetky tie obchody boli za krystali a niektore veci ze uplne prehnane ceny aj 1000 krystalov za jednu vec ktora vyzera este k tomu hnusne
To nie je až také strašné. Myslíš tie, kde máš daily quest s tými žralokmi? Za 20 zabitých + 10 balónikov získať 50 tých tokenov, to máš 12 dní po sebe a máš 600. A teraz je to tam aktívne, takže to ide aj celkom rýchloVeriza napísal:Ešte take nove ale tie sa daju kupit za take blbosti co zbieram zabijanim zralokov ale potrebujem ich 600 a mne sa nechce zabijat tolko zralokovpeter12 napísal:a aké sa ti ešte páčia?
V: Pozri či už dnes nebude nový obchod na ostrove.
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
:: Adventure quest a forum :: Character Rating :: AQ3D
Strana 4 z 40
Povolenie tohoto fóra: