Moja téma - hokejbal
+28
marko221
Yulgar
Spammer
Alexia
XezepusMECHA
Nemka
Android
FrActraL
Robo0000100
MiciiQ
mkatre
Valeo
Maťo=)
TheBlackKing
J.Adamčík
Fusion
LightBringer
G.Z.L
Xyrax
mAt3s25
Haunter
K7BO
Dodes
Peter Leopold
Nikuška
Peny
KickPato
nucleon
32 posters
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 2. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Moja téma - hokejbal
Krásne zápasy
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780058
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Košice Juh - Ťahanovce 6:2 (0:0 , 5:0 , 1:2)
Že fúúúhááá ... Tie Ťahanovce by mali niečo zo sebou robiť, ak sa chcú vôbec udržať v tom hokejbale... Košice Juh dneska krásne zahrali, chválim hlavne Kremskeho a TÝMTO príspevkom chcem pozdraviť "úspešných" hráčov zo Sídliska Ťahanoviec a pripomenúť im, že si vyhodili najlepšie bodovaného hráča za Košice Juh... GRATULUJEM!!!
Že fúúúhááá ... Tie Ťahanovce by mali niečo zo sebou robiť, ak sa chcú vôbec udržať v tom hokejbale... Košice Juh dneska krásne zahrali, chválim hlavne Kremskeho a TÝMTO príspevkom chcem pozdraviť "úspešných" hráčov zo Sídliska Ťahanoviec a pripomenúť im, že si vyhodili najlepšie bodovaného hráča za Košice Juh... GRATULUJEM!!!
Tak a doplatili na to... Som zvedavá, kedy prídu na to, že urobili chybu... Prídu na to vôbec???
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
No husto idú tie zápasy Kto by to bol povedal, že KVP a TAH budú na tom až tak zle (+STH)
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805246
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978741
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Nádherný hokejbal! Len škoda toho prehratého zápasu (LKV 2:4 KEK)
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
Aktualizovaná tabuľka a rozpis na zajtra: https://battleon.slovakforum.net/forum-f44/topic-t1328.htm
Nové kurzy na 6.11.2010 (8 kurzov): http://hokejbalke.forumsk.com/forum-f1/topic-t9.htm
Nové kurzy na 6.11.2010 (8 kurzov): http://hokejbalke.forumsk.com/forum-f1/topic-t9.htm
Nevadí Robko hrali ste veľmi dobre, Luník 7 Juh poriadne maká, naozaj sú veľmi dobrí, takže nič strašné sa nestalo (pozri sa na SKP a STH) ...
Inak Kriška ku vám veľmi dobre zapadol
Inak Kriška ku vám veľmi dobre zapadol
Nič si z toho nerob Robko, vidím, že Juhu tento turnaj ide... Je to už o inom (viď. KVP)
Škoda Robko Ale tak keď sa pozrieš na KVPčko, tak môžeš byť spokojný so svojím umiestnením v tabuľke
Inak som veľmi prekvapený z neúspechu KVPčka (neviete prečo im nejde?) ... potom som prekvapený z úspechu Luníku 7 Juhu (ktovie prečo?) a som rád, že Barca tak rýchlo zapadla a patrí medzi najlepšie tímy v tabuľke...
Kavečanom sa tiež inak darí...
PS: Krásna téma tento turnaj
Inak som veľmi prekvapený z neúspechu KVPčka (neviete prečo im nejde?) ... potom som prekvapený z úspechu Luníku 7 Juhu (ktovie prečo?) a som rád, že Barca tak rýchlo zapadla a patrí medzi najlepšie tímy v tabuľke...
Kavečanom sa tiež inak darí...
PS: Krásna téma tento turnaj
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Snáď sa niekedy prídem pozrieť na váš zápas
Alexia- Level 6 | Prispievateľ
Dukáty : 110276
Alexia: Budem veľmi rád, keby si niekedy prišla...
G.Z.L: No dosť sa to pomenilo...
Sídlisko KVP: Má dobrý tím, dobrých hráčov, ich hra nieje zlá, len tie zápasy mali dosť smolu a veľkou nevýhodou je, že majú dvoch nových hráčov a nevedia si ešte zvyknúť na strategickú hru. Niekedy to moc prekombinujú a potom na to doplatia.
Luník 7 Juh: Získali troch nových hráčov, trénujú odosť lepšie ako minulý turnaj a fakt pozerám ako úžasne hrajú, krásne góly dávajú. Proste ukážkový hokej.
Barca: Nový tím, výborný tím, výborní hráči. Majú tam jedného profesionálneho hokejbalistu, takže je snáď jasné, prečo im tak ide.
Košické Kavečany: Oni boli vždy dobrý tím a tento turnaj ukazujú, že sa dokážu umiestniť aj na prvých miestach. Však Dargov prvý krát prehral po šiestich zápasoch v tomto turnaji a to nad Košickými Kavečanmi, ktoré teraz prvé.
G.Z.L: No dosť sa to pomenilo...
Sídlisko KVP: Má dobrý tím, dobrých hráčov, ich hra nieje zlá, len tie zápasy mali dosť smolu a veľkou nevýhodou je, že majú dvoch nových hráčov a nevedia si ešte zvyknúť na strategickú hru. Niekedy to moc prekombinujú a potom na to doplatia.
Luník 7 Juh: Získali troch nových hráčov, trénujú odosť lepšie ako minulý turnaj a fakt pozerám ako úžasne hrajú, krásne góly dávajú. Proste ukážkový hokej.
Barca: Nový tím, výborný tím, výborní hráči. Majú tam jedného profesionálneho hokejbalistu, takže je snáď jasné, prečo im tak ide.
Košické Kavečany: Oni boli vždy dobrý tím a tento turnaj ukazujú, že sa dokážu umiestniť aj na prvých miestach. Však Dargov prvý krát prehral po šiestich zápasoch v tomto turnaji a to nad Košickými Kavečanmi, ktoré teraz prvé.
Moje hodnotenie k aktuálnym miestam
1. Košické Kavečany Pravdupovediac, nieje to zlý tím, veril som, že sa umiestnia do ôsmeho miesta, ale až takýto úspech by som v prípade Košických Kavečian nečakal. Gratulujem.
2. Dargov Víťaz prvého turnaju, musí byť na vrchých priečkach. Držím palce Leo.
3. Luník 7 Východ LK7 Východ klasicky na jeho obľúbenom treťom mieste. Nech im to takto vydrží čo najdlhšie alebo nech idú ešte vyššie.
4. Barca Barca pekne zapadla, zápasy im idú až na niektoré čo im nevýjdu podľa predstáv, ale darí sa im dobre.
5. Luník 7 Juh Veľké prekvapenie. V podstate sú piaty, ale majú rovnako bodov ako tretí LK7 Východ, len horšie skóre. Naozaj som nečakal, že tím, ktorý sa v prvom turnaji umiestňoval na posledných priečkach bude teraz piaty. Gratulujem im k tomuto úspechu.
6. Luník 7 Západ No mohli by to trošku zlepšiť, niektoré zápasy naozaj mohli vyhrať, ale ešte je len začiatok.
7. Ťahanovce Ťahanovce ma veľmi prekvapili. To som čakal, že budú s Dargovom bojovať o vodcovské prvé miesto a oni takto?
8. Šaca Šaca na svojom klasickom 8-9 mieste, takže tak ako to bolo prvý turnaj. Ale myslím, že keby zamakali, tak sa v pohode dostanú aj pred Ťahanovce.
9. Sídlisko Ťahanovce Neviem čo s nimi je, absolútne im nejde a prehrávajú aj ľahké zápasy. To je asi kvôli tomu ich "premyslenému" riešieniu o poslaní Kremskeho do Košíc Juh.
10. Košice Juh Tiež by im mohlo ísť troška lepšie, myslím, že je to tím, ktorí má naozaj na to umiestniť sa v horných priečkách. Ale keď tak pozerám aj minulé zápasy, im je jedno s kým hrajú. Oni dokážu prehrať nad posledným a bez problémov vyhrať nad prvým. Takže je to na nich, ako zamakajú.
11. Luník 7 Sever Klasické miesto, nič sa nepomenilo, tento tím nejak nemá uplatnenie si myslím. Ak teda nezačnú poriadne makať.
12. Sídlisko KVP Toto len pozerám, či je októbrový žart alebo čo. Tvrdé Sídlisko KVP posledné s dvomi bodmi a žiadnou čistou výhrou? Zrejme to bude dvoma novými hráčmi, treba si zvyknúť na spoločnú hru a potom to bude hádam lepšie
1. Košické Kavečany Pravdupovediac, nieje to zlý tím, veril som, že sa umiestnia do ôsmeho miesta, ale až takýto úspech by som v prípade Košických Kavečian nečakal. Gratulujem.
2. Dargov Víťaz prvého turnaju, musí byť na vrchých priečkach. Držím palce Leo.
3. Luník 7 Východ LK7 Východ klasicky na jeho obľúbenom treťom mieste. Nech im to takto vydrží čo najdlhšie alebo nech idú ešte vyššie.
4. Barca Barca pekne zapadla, zápasy im idú až na niektoré čo im nevýjdu podľa predstáv, ale darí sa im dobre.
5. Luník 7 Juh Veľké prekvapenie. V podstate sú piaty, ale majú rovnako bodov ako tretí LK7 Východ, len horšie skóre. Naozaj som nečakal, že tím, ktorý sa v prvom turnaji umiestňoval na posledných priečkach bude teraz piaty. Gratulujem im k tomuto úspechu.
6. Luník 7 Západ No mohli by to trošku zlepšiť, niektoré zápasy naozaj mohli vyhrať, ale ešte je len začiatok.
7. Ťahanovce Ťahanovce ma veľmi prekvapili. To som čakal, že budú s Dargovom bojovať o vodcovské prvé miesto a oni takto?
8. Šaca Šaca na svojom klasickom 8-9 mieste, takže tak ako to bolo prvý turnaj. Ale myslím, že keby zamakali, tak sa v pohode dostanú aj pred Ťahanovce.
9. Sídlisko Ťahanovce Neviem čo s nimi je, absolútne im nejde a prehrávajú aj ľahké zápasy. To je asi kvôli tomu ich "premyslenému" riešieniu o poslaní Kremskeho do Košíc Juh.
10. Košice Juh Tiež by im mohlo ísť troška lepšie, myslím, že je to tím, ktorí má naozaj na to umiestniť sa v horných priečkách. Ale keď tak pozerám aj minulé zápasy, im je jedno s kým hrajú. Oni dokážu prehrať nad posledným a bez problémov vyhrať nad prvým. Takže je to na nich, ako zamakajú.
11. Luník 7 Sever Klasické miesto, nič sa nepomenilo, tento tím nejak nemá uplatnenie si myslím. Ak teda nezačnú poriadne makať.
12. Sídlisko KVP Toto len pozerám, či je októbrový žart alebo čo. Tvrdé Sídlisko KVP posledné s dvomi bodmi a žiadnou čistou výhrou? Zrejme to bude dvoma novými hráčmi, treba si zvyknúť na spoločnú hru a potom to bude hádam lepšie
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Sídlisko KVP to dokakalo, to je pravda, ale čo urobili dneska zo Sídliskom Ťahanovce, to bola hra ako sa patrí... Neprajem im skončiť na posledných priečkach...
Kavečanom ide A konečne sa rozbehlo aj KVPčko Ja som vravela, že to bude len otázkou času, kedy pôjdu hore...
Kavečanom vždy išlo ... No a KVPčko už začína hrať Včera proti Ťahanovciam jak zahrali 3. tretinu... Som len kukal
Toto boli krásne zápasy (zo včera)
Barca - Dargov 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Luník 7 Západ - Košice Juh 6:3 (3:0, 3:2, 0:1)
Luník 7 Juh - Košické Kavečany 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Ťahanovce - Luník 7 Východ 5:8 (2:3, 1:2, 2:3)
Luník 7 Sever - Sídlisko KVP 3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Šaca - Sídlisko Ťahanovce 5:7 (1:2, 2:1, 2:4)
Barca - Dargov 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Luník 7 Západ - Košice Juh 6:3 (3:0, 3:2, 0:1)
Luník 7 Juh - Košické Kavečany 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Ťahanovce - Luník 7 Východ 5:8 (2:3, 1:2, 2:3)
Luník 7 Sever - Sídlisko KVP 3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Šaca - Sídlisko Ťahanovce 5:7 (1:2, 2:1, 2:4)
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Spolužiak tipuje zápasy a normálne mu skoro všetko vychádza
Alexia- Level 6 | Prispievateľ
Dukáty : 110276
Peter Leopold- Level 16 | Super-prispievateľ
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
Ten Luník 7 Juh ma neskutočne prekvapil
Xyrax- Level 9 | Ukecanec
Mesto : Zvolen
Meno : Peter
Dukáty : 129557
Ty kokos Barca prehrala nad Severom??? A to akože prečo?
Už sa to pekne mení Vidím, že Ťahanovce, Sídlisko Ťahanovce a Sídlisko KVP začali poriadne hrať a pekne vyhrávajú teraz. Zbierajú veľmi dôležité bodmi aj nad súpermi ako sú Dargov, Košické Kavečany a Luník 7 Juh
Pekne sa to vyvíja, páči sa mi takáto vyrovnaná hra...
(až na Šacu a Luník 7 Sever, tí boli vždy tak pozadu)
Pekne sa to vyvíja, páči sa mi takáto vyrovnaná hra...
(až na Šacu a Luník 7 Sever, tí boli vždy tak pozadu)
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
A pomaly sa stáva to, čo som aj očakával Začína sa nám to vyrovnávať a posledný vyhrávajú nad prvými Toto je poriadny hokejbal! Závidím vám chlapci
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780058
LK7 Juh ide poriadne dopredu
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 2. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 19 z 40
Povolenie tohoto fóra: