Taliansko 2011 - Lignano Sabbiadoro - Maťka & Maťko
+20
Kittyska
SimčunQa
K7BO
Alexia
Rybanasuchu
Maťo=)
mAt3s25
Spammer
LightBringer
Quadro'Ye
KickPato
FrActraL
G.Z.L
XezepusMECHA
marko221
Nikuška
nucleon
Dodes
Android
Peny
24 posters
Strana 1 z 9
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Taliansko 2011 - Lignano Sabbiadoro - Maťka & Maťko
Tak aj tento rok pridám do Denníka môj zážitok z Talianska. Opäť som navštívila moje obľúbené mesto Lignano Sabbiadoro (už po štvrtý krát), no tento rok to bol výnimočný a nezabudnuteľný zážitok. A prečo? Pretože 20 dní v horúcom Taliansku som strávila s najlepšou osobou, aká môže existovať. Na dovolenku sme sa obaja veľmi tešili a 1.7 sme sa konečne dočkali.
Baliť sme začali už asi týždeň dopredu, však radšej skôr ako neskoro, síce sme to aj tak balili formou, že každý deň sme zbalili jednu vec a najviac sme si toho nechali na posledný deň, ale našťastie sme to stihli včas (do Talianska sme išli autom, takže bolo fajn, že sme sa nijak nemuseli obmedzovať). Maťko k nám prišiel deň pred dovolenkou aj s vecami, ktoré si zbalil (potom nás rozosmiala ocinova poznámka: „Tak ako Maťo? Oblečenie máš zbalené, Maťku si tiež zbalil, takže máš v podstate všetko.“) Maťkove veci sme dali do auta a na druhý deň sme si dali o piatej veľké stretko u nás doma. Pokontrolovali sme či sme nič nezabudli, keďže sme išli na dovolenku až piati (mamka, ocino, ja, Maťko a môj hryzúci brat Miško). Twister samozrejme nemohol v zozname vecí, ktoré sme zobrali na dovolenku chýbať (väčšina vie o čom hovorím ).
Vyrážame. Naša cesta začala približne o 21:00 v Košiciach a cestovali sme cez celé Slovensko, Rakúsko až po náš cieľ v Taliansku. Cesta bola pohodlná, trvala nám okolo 12 hodín (a to sme mali zo 8 prestávok, z toho 2 boli troška dlhšie). Čo sa týka cesty, tak už na začiatku sme zažili celkom zábavnú situáciu. Keď sme si sadali do auta, tak som si sadla vedľa Maťa a Miško išiel na pravú stranu ku dverám. V tom sa z ničoho nič otočil a skríkol, že on bude v strede, aby na nás dvoch dával pozor, že my nemôžeme byť pri sebe. Vyzeral tak nebezpečne a zároveň bol tak zlatý, že sme inak nemohli urobiť (aj tak sme ho oklamali, pretože sme mu povedali, že on musí sedieť pri dverách, že je na to zákon - našťastie nám to uveril). Cez Slovensko sme prešli pomerne rýchlo, stáli sme iba dva krát, prvé mesto ani neviem čo to bolo a raz sme stáli v Bratislave, tam sme sa napapali (mmm, tá šunková bageta bola úžasná), trochu sme rozhýbali kosti a potom šup - naspäť do auta a znova cestovať. V Rakúsku nás aj tento rok chytila celkom slušná búrka (MAŤO SA BÁL, ALE ŽEVRAJ TO NEMÁM SPOMENÚŤ ). Keď sme prechádzali okolo Viedne, tak nás dokonca zastihlo aj pekné krupobitie a to sme už radšej zastavili na najbližšej benzínke, pretože to vyzeralo naozaj dosť nebezpečne). Pritom nás ešte ocino pár krát postrašil, že sa nám voľačo stalo s autom, ale to keby ste videli, on to hral tak dokonale, že mamina s Maťkom mu na to skočili (ja nie, na mňa na to už hral asi 100 krát).
Asi v polovici Rakúska sme našli ďalšiu benzínku a všetci sme išli na WCko (okrem Miška a ocina). Potom hneď ako sme naštartovali a dostali sa výjazdom na diaľnicu Miško zahlásil: „Treba mi cikať!“ Problém bol ten, že vrátiť sa tam už nedalo a najbližšia benzínka bola o 20 kilometrov ďalej. Niekde za stredom Rakúska som podľa očitých svedkov v aute (Maťa a Miška) zaspala na dobu približne 45 minút. Maťo vravel, že som mu zaspala na nohách a keď som sa zobudila a vstala som, tak dostal nepríjemný kŕč do nohy. No našťastie sme o 5 minút stáli na ďalšej benzínke, tak sa mohol trocha rozhýbať (ja som to neurobila naschvál, naozaj :/). Hneď ako sme prešli Talianske hranice, tak sme si to namierili na naše obľúbené odpočívadlo (okrem parkoviska tam boli bufety, reštiky a pod.) Ocino si tam pospal, ja s mamčou, Miškom a Maťkom sme sa najedli a potom sme išli do Lignana. Cestou v Taliansku pre zmenu zaspal Maťko a to keby ste videli Miška ako ho terorizoval. Okrem toho, že mu odtrhol pár vlasov po jednom mu na ruku namaľoval niečo divné, čo sa podobalo na niečo, čo nebudem menovať.
Lignano Sabbiadoro! Konečne sme dorazili do cieľa, pre nás už veľmi známeho a obľúbeného, pre Maťka to bolo niečo úplne nové (konečne som mala nad niečím nadhľad ja, ha!). Ubytovali sme sa v GRAND HOTEL PLAYA, ktorý bol hneď pri pláži. K hotelu patril bazén (v ktorom bol Miško častejšie ako v mori) a ocino s mamčou rezervovali výbornú izbu, pretože po príchode na balkón sme mali krásny výhľad na celú pláž Lignana. Hotel bol krásny, Maťkovi sa najviac páčil bar pri bazéne (hneď v prvý večer ma pozval na mojito ♥) Čo by som ešte povedala k hotelu. Izby boli super a prvá vec, ktorú sme urobili po príchode do izieb (okrem toho, že sme sa vybavili) bola tá, že sme si každý čo najrýchlejšie vybrali miesta na spanie. Tento rok sme sa nejako záhadne všetci zhodli bez jediného problému. . Miško spal v izbe s maminou a ocinom a my s Maťkom v druhej izbe (škoda, že v tej druhej izbe neboli postele spolu, ale oddelené )
Hneď ako sme prišli na izbu, čo bolo asi okolo 9:20 myslím, sme sa teda vybalili, vybrali si miesta a ocino s maminou si po ťažkej ceste po spali. Miško bol prekvapivo plný energie, ale tak nečudujem sa, keď v aute spal skoro celú cestu, bol svieži ako ryba(nasuchu). Mne s Maťkom sa spať nechcelo, tak sme išli pozrieť na pláž, ale to takým spôsobom, že som ho asi 20 minút prehovárala, aby sa so mnou nebál ísť, že ja to mesto dobre poznám, ale on mi stááále neveril a bál sa, že sa stratíme. A to pritom bola pláž hneď pri našom hoteli, ktorý bol vidieť z akéhokoľvek miesta, no Maťko sa stále bál, až sa mi ho potom podarilo presvedčiť a konečne sme išli. V Lignane bolo úžasné počasie, hneď v prvý deň teploty okolo 36-38 stupňov.
Tých 20 dní by sa vám možno zdalo na dovolenku veľa, ale verte mi, že keby ste ju trávili so svojou najväčšou láskou, tak by to pre vás bolo tých najkrajších 20 dní v živote. V druhý deň dovolenky sme išli konečne celá rodina na pláž, nachytať bronz a skúsiť more (voda bola úžasná). Na pláž sme išli asi o deviatej ráno a na izbu sme sa potom vrátili okolo šiestej večer. Potom sme všetci dali sprchu (Miško prvý, nechcel nikoho pustiť pred seba ), oddýchli sme si a okolo deviatej sme išli do mesta, tam sme si všetci spoločne dali pizzu, ocino pivečko, mamina nejakú hnusnú minerálku za 2 eurá, ktorá nechutila ani jej a Miško si samozrejme obzeral svoje obľúbené obchody (bižutérky a hračkárstva). Potom som sa išla s Maťkom sama poprechádzať po meste, trochu som mu to tam poukazovala, ako na výlete.
Večer sme sa vrátili všetci na izbu a zaspali sme asi o jedenástej (čo znamená hneď ako sme si ľahli). Na druhý deň bola pláž, na obed sme išli na výletnú plavbu pozdĺž celej pláže v Lignane a večer som si s Maťkom a Miškom zahrala Twistera! Konečne, na to som sa tešila najviac a Maťko tiež, len on bohužiaľ nevedel, že sa mu počas toho stane. Znova to mal krpec Miško najťažšie, tak v momente, keď dal Maťko ruku na zelený kruh schytal brutálny, trubo-rýchly kusanec od Miška do spodnej časti pravej ruky a rozdýchaval to potom asi 15 minút. Miško sa bránil s vysvetlením, že mu Maťo jednoducho zavadzal a pchal ruky tam, kde nemal. Maťko to zobral v pohode a v kľude (v skutočnosti nemal na výber). A potom ho chcel večer ešte Miško zbiť, ale to už nejdem rozoberať, pretože dôvod bol dosť zvláštny. SECRET
Počas dovolenky sme navštívili a popozerali všetko čo sa dalo. Okrem blízko ležiacich reštaurácií, cez pizzérie v meste až po aquapark AQUASPLASH, s Miškom sme boli v nejakom zábavnom parku, ktorému vôbec neviem prísť na názov a s Maťkom sme boli v Lunaparku (na húsenkovú dráhu už v živote nepôjdem!!!).
Piaty deň v Lignane sme trávili so susedmi z Talianska, ktorí nás pozvali na drink a bolo z toho 6 hodinové posedenie u nich na izbe. Potom nás ešte pozvali do mesta (mamina s ocinom a Miškom neodmietli, ako inak ), no mne a Maťuľovi sa už nechcelo ísť (pretože sme vedeli, že v meste by to bolo ďalších 6 hodín). Išli sme teda domov a voľný priestor sme využili na to, že sme si tento krát iba my dvaja zahrali súkromný Twister, okolnosti nebudem rozoberať, pretože ich určite budete rozoberať vy.
Niekde v polovici dovolenky sme navštívili Disco Bar Lignano. Ja som tam chcela ísť už aj dávnejšie, no samej sa mi tam moc nechcelo a s Maťkom som tam išla veeeľmo rada. Bolo tam úžasne, atmosféra super, klub bol pekný a hudba v pohode (dosť sa tam hral taliansky house, ale v pohode mjuzik). Po diskotéke (o štvrtej ráno), sme išli s Maťkom na pizzu, keďže domov sa nám nechcelo, aby sme nezobudili našich, na hotel sme prišli až o pol deviatej a potom sa rovno osviežiť na pláž.
Najkrajší moment dovolenky bol 15.7 o 23:00. Mamina s ocinom a Maťkom sedeli večer na balkóne a papali špagetky a Maťko dostal geniálny nápad. Navrhol mi, či by sme sa my dvaja nešli prejsť po pláži, že to môže byť teraz v noci pekné. Nemohla som inak ako súhlasiť, tak sme išli (a vlastne to napadlo aj mňa, ale nejako som sa ho to potom zabudla spýtať). Na pláži bolo ticho, prázdno a tma, ktorú vykrývali iba nádherné plážové lampy. Bolo počuť hlas mora, vlny a jemný vánok. Bolo to niečo úžasné. S Maťkom sme sa chytili za ruky prechádzali sa po príjemnom chladnom piesku až k vode. Vkročili sme do chladného mora a v momente som mala chuť sa vyzliecť a ísť si zaplávať. Bolo to nádherné, voda bola tmavá a vlny biele, jednoducho niečo nádherné. Vo vode sme sa trocha vybláznili, výsledok toho bol, že sme boli obaja dosť mokrý a potom sme si vyčerpaní ľahli na piesok blízko pri vode. To bolo to naaaajkrajšie, čo som kedy zažila. Pred vami pokojné more, za vami svetlá mesta, nad vami krásne hviezdy, pod vami chladný piesok a vedľa vás najúžasnejší človek na zemi. To bolo niečo tak krásne a romantické, že na to nikdy v živote nezabudnem a stále to mám pred očami.
Ostatné dni sme trávili na pláži, chodili sme na rôzne prechádzky a pomaly, ale isto sa nám to krátilo. Nakoniec bol pred nami posledný deň dovolenky, ktorý sme si užili naplno ako sa dalo. Skoro ráno sme išli k moru, potom neskôr do mesta a potom na prechádzku okolo prístavu. (Miško nám zatiaľ poukazoval, že ktoré jachty mu máme kúpiť ). Na ďalší deň sme si privstali, keďže bolo treba upratať izbu a zbaliť si veci a potom sa už len rozlúčiť s Talianskom. Mala som slzy na krajíčku, priznávam sa, pretože to bolo veľmi dojímavé, opustiť miesto, na ktorom som zažila nádherné chvíľky svojho života. Ale opúšťala som ho s osobou, ktorá mi tie krásne chvíľky dopriala. Sa všetko mu ďakujem <3.
Z Talianska sme vyrazili o deviatej večer a do Košíc sme dorazili o 9:24 ráno na druhý deň (ten čas si pamätám úplne presne ). Cestou sa nám ešte stala milá príhoda, keď si ocino pospal v Rakúsku na odpočívadle, tak sme sa išli s Maťkom troška pretiahnuť a kamionista s nemeckou ŠPZtkou sa nás asi 15 minút po nemecky pýtal, že či nás nemá niekde odviesť. Napriek tomu, že sme mu asi 20x povedali, že sme tu s rodičmi nás stále presviedčal, že nás zoberie kde len chceme. Možno to bolo obchodník s orgánmi, kto vie, našťastie nás neoklamal .
Tak to je asi všetko z príbehu o mojej a Maťkovej dovolenke, hádam sa príbeh páčil, ak by ešte niekto chcel niečo vedieť alebo sa spýtať, tak kľudne napíšte sem do témy alebo mne na súkromnú správu. Nakoniec by som to možno zhrnula jednou vetou a to „Najkrajších 20 dní uplynulo, ale spomienky ostanú navždy“
♥ Maťko milujem ťa ♥ Si to najlepšie, čo ma v živote mohlo stretnúť...
Naposledy upravil Peny dňa 24/7/2011, 17:03, celkom upravené 1 krát.
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Re: Taliansko 2011 - Lignano Sabbiadoro - Maťka & Maťko
Najkrajší príbeh v denníku
Krásne logo, krásne spracovanie, výborne sa mi to čítalo a obsahovo to bolo úžasné... Priznám sa, že vám neskutočne závidím, pretože podľa toho, čo je tu písané ste zažili svojich najlepších 20 dní v živote.
Vidno, že sa máte veľmi radi a prajem vám, nech vám to takto ďalej vydrží
PS: Tá veta na konci:
Veľký palec hore Maťka, vitaj doma.
Krásne logo, krásne spracovanie, výborne sa mi to čítalo a obsahovo to bolo úžasné... Priznám sa, že vám neskutočne závidím, pretože podľa toho, čo je tu písané ste zažili svojich najlepších 20 dní v živote.
Vidno, že sa máte veľmi radi a prajem vám, nech vám to takto ďalej vydrží
PS: Tá veta na konci:
je nádherná„Najkrajších 20 dní uplynulo, ale spomienky ostanú navždy“
Veľký palec hore Maťka, vitaj doma.
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Inak všetkým odporúčam tento príbeh celý dopodrobna prečítať, pretože každá veta stála za to
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
takú prechádzku večer pri mori, iste muselo by super
Mesto : uživatel opustil fórum
Meno : uživatel opustil fórum
Dukáty : 497205
Krásny príbeh
Miestami romantický, inde zase vtipný, spracovanie krásne ... veľmi dobre sa mi to čítalo
Aaa hentoto si zamurovala
Miestami romantický, inde zase vtipný, spracovanie krásne ... veľmi dobre sa mi to čítalo
...bol svieži ako ryba(nasuchu).
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Krásny príbeh
...bol svieži ako ryba(nasuchu).
Vitaj späť Maťulka
Tak k príbehu nemám čo dodať, jednoducho krásny, plný romantiky (hlavne tá noc na pláži, ach )
A ten Twister takže ste si aj užili, však tak treba ... hlavne, že si už doma
+ karmičku ti dávam samozrejme
Tak k príbehu nemám čo dodať, jednoducho krásny, plný romantiky (hlavne tá noc na pláži, ach )
A ten Twister takže ste si aj užili, však tak treba ... hlavne, že si už doma
+ karmičku ti dávam samozrejme
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
No tak príbeh bol krásny o tom niet pochýb komu by sa chcelo ísť domov po takejto dovolenke ... malá otázočka prečo stále Taliansko?? prečo neskúsite aj inú krajinu napríklad Bulharsko alebo Francúzko prípadne rovno Španielsko ... ale inak príbeh je krásne napísany, humor nechýbal
karma za to
karma za to
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Pekné logo, pekné veľké začiatočné písmená, dobre rozdelené odseky, výborný obsah, humor a všetko čo patrí k správnemu denníku - teraz som pochválil tvorbu a trošku bližšie k samotnej dovolenke.
Neskutočne ma dojala časť z večernej prechádzky po pláži... I keď som to nikdy nevyskúšal ani ja sám, nie to ešte s milovanou osobou, tak som z toho cítil, že to muselo byť úžasné.
Ja som zvedavý človek (ale v dobrom ), tak by som sa ešte spýtal pár otázok:
1, Navštívili ste aj dáke iné mesto okrem Lignana?
2, Ktorý tobogán v aquaparku Aquasplash sa vám páčil najviac?
3, Na koľkom poschodí ste bývali?
4, Videli ste medúzu?
5, Na koľko % ľúbi Miško Maťka?
Skvelý článok Maťka.
Neskutočne ma dojala časť z večernej prechádzky po pláži... I keď som to nikdy nevyskúšal ani ja sám, nie to ešte s milovanou osobou, tak som z toho cítil, že to muselo byť úžasné.
Ja som zvedavý človek (ale v dobrom ), tak by som sa ešte spýtal pár otázok:
1, Navštívili ste aj dáke iné mesto okrem Lignana?
2, Ktorý tobogán v aquaparku Aquasplash sa vám páčil najviac?
3, Na koľkom poschodí ste bývali?
4, Videli ste medúzu?
5, Na koľko % ľúbi Miško Maťka?
Skvelý článok Maťka.
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Inak kuknite sa na zaujímavosť:
1, Otvorte si www.google.sk
2, Napíšte do vyhľadávania "Lignano Sabbiadoro"
3, Choďte na obrázky
4, Pozrite si prvý obrázok a jeho webové umiestnenie - je tam náš fórum! ... to je sila, čo? ... to je z prvého Maťkinho príbehu o Taliansku (z minulého roka)....
LINK: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=lignano%20sabbiadoro&gs_sm=e&gs_upl=1124l2176l0l3037l10l7l0l0l0l0l221l1238l0.5.2l7&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1329&bih=596&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
PIC:
1, Otvorte si www.google.sk
2, Napíšte do vyhľadávania "Lignano Sabbiadoro"
3, Choďte na obrázky
4, Pozrite si prvý obrázok a jeho webové umiestnenie - je tam náš fórum! ... to je sila, čo? ... to je z prvého Maťkinho príbehu o Taliansku (z minulého roka)....
LINK: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=lignano%20sabbiadoro&gs_sm=e&gs_upl=1124l2176l0l3037l10l7l0l0l0l0l221l1238l0.5.2l7&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1329&bih=596&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
PIC:
XezepusMECHA: Lol
Závidím vám Maťka a Maťko muselo byť super
Inak nechceš nám povedať niečo viac o tom druhom Twisťáku?
Závidím vám Maťka a Maťko muselo byť super
Inak nechceš nám povedať niečo viac o tom druhom Twisťáku?
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Xezepus: A jé jé a ja som si hovoril, že mi je ten obrázok nejaký povedomí
G.Z.L: To je 100 ročné tajomstvo, ktoré sa nikto nedozvie...
G.Z.L: To je 100 ročné tajomstvo, ktoré sa nikto nedozvie...
Ty kokso... brutálny príbeh Vy ste teda pekné hrdličky... no ten Twister si domyslím, že čo sa asi v súkromí dialo, ale že ste si vrzli aj v tú noc na tej chladnej pláži?
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
nič iné som od fractala nečakal
No parádička, ako tá romantická noc na pláži musela byť super Ľahnúť si na chladný piesok so svojím miláčikom a sledovať more... krásne Maťka
Vitaj doma a teraz sa ti konečne môžem naplno venovať, pretože mi bez teba už bolo smutno...
Vitaj doma a teraz sa ti konečne môžem naplno venovať, pretože mi bez teba už bolo smutno...
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
No parádička, ako tá romantická noc na pláži musela byť super Ľahnúť si na chladný piesok so svojím miláčikom a sledovať more... krásne Maťka
Dukáty : 835186
Veľmi krásne napísané Maťka. Už z tohto príbehu je vidieť ako veľmi sa máte radi, prajem vám, nech vám to spolu vydrží čo najdlhšie. Maťka & Maťko 4ever
FrActraL: Že ti to nieje blbé takto písať, fuj! Z toho príbehu ide krásna romantika a vzájomne pochopenie medzi dvoma ľudmi a ty sem ťaháš blbosti, že či si na pláži v noci vrzli... Nedýcha v tebe kúsok romanticky a slušne mysliaceho človeka? Ak nie, tak to nekaz tým, ktorý myslia odlišne ako ty, je to podľa mňa trápne.
FrActraL: Že ti to nieje blbé takto písať, fuj! Z toho príbehu ide krásna romantika a vzájomne pochopenie medzi dvoma ľudmi a ty sem ťaháš blbosti, že či si na pláži v noci vrzli... Nedýcha v tebe kúsok romanticky a slušne mysliaceho človeka? Ak nie, tak to nekaz tým, ktorý myslia odlišne ako ty, je to podľa mňa trápne.
Dukáty : 275375
Ejhááá... riadne dlhý príbeh, ale po prečítaní som si povedal opak...
Krásny, pekné zážitky ste mali (pár vecí som ti Maťka ešte poslal, ale SSkou) ... ale museli ste sa mať teda super závidím... hrdličky dve
Krásny, pekné zážitky ste mali (pár vecí som ti Maťka ešte poslal, ale SSkou) ... ale museli ste sa mať teda super závidím... hrdličky dve
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Fúha, krása... z toho príbehu ide niečo viac, ako len kopa napísaných viet a slov...
Tak v mori ste sa kúpali, na pizzi ste hádam boli, súkromný Twister bol, romantika na pláži tiež... čo viac si môžu dvaja zamilovaný priať?
Krásny príbeh Maťka s Maťkom... nech vám to spolu vydrží čo najdlhšie
Tak v mori ste sa kúpali, na pizzi ste hádam boli, súkromný Twister bol, romantika na pláži tiež... čo viac si môžu dvaja zamilovaný priať?
Krásny príbeh Maťka s Maťkom... nech vám to spolu vydrží čo najdlhšie
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Jej oči sú ako hviezdy,
tak blízke, tak vzdialené.
Jej oči sú ako nezábudky,
tak nežné, tak nádherné.
Jej pery sú ako pierko,
tak jemné, tak hebké.
Jej úsmev je ako Slnko,
tak hrejivý, tak žiarivý.
To dievča nieje výmyslom,
To dievča nieje anjelom,
To dievča nieje len mojim snom.
To dievča je tou pravou,
To dievča je mojou vysnenou,
To dievča je mojou láskou jedinou.
Nech vám to veľmi veľmi veľmi dlho vydrží
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
hah ešte tá príhoda čo mi maťka hovorila s automatom a miškom on chcel strašne hračku z automatu a chcel tú zelenú hračku , hah len problém bol v tom že to nebol automat na hračky ale na durexy čiže chcel zelený durex a pak mu to museli maťka a maťko vyhovoriť tak nakoniec namiesto toho mu maťo kúpil trojitú zmrzku
Nika - Krásne si to napísala , ale podla mna by to mohol napísať aj Maťo ...
Dodes -
Dodes -
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Dodes: To fakt?! bože, ten je ale zlatý... by som chcel vidieť, ako ho od toho odhovárali...
A aj tak načo by kupovali ďalšiu zelenú hračku... Maťo určite dáke už má
A aj tak načo by kupovali ďalšiu zelenú hračku... Maťo určite dáke už má
Marko: On jej to nemusí písať, on jej takéto slová určite rozpráva, keď sú spolu.
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Dátum pridania: So 23 júl - 21:28
Počet prezretí: 3737
Počet prezretí: 3737