Tiesto Club Life, 20.8.2011 - 21.8.2011, Košice
+17
marko221
Peter Leopold
Alexia
mAt3s25
Fusion
Maťo=)
Nikuška
G.Z.L
Quadro'Ye
FrActraL
TheBlackKing
Android
Spammer
KickPato
LightBringer
Yulgar
nucleon
21 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Tiesto Club Life, 20.8.2011 - 21.8.2011, Košice
Takže moc tu písať nebudem, pretože dosť ľudí na Tiestovi bolo a preto to urobím trošku inou formou...
Tí ktorí na Tiestovi neboli a chceli by sa dačo spýtať, nech sa páči, majú na to priestor, ja alebo ostatní radi odpovieme...
A keď na Tiestovom Club Life bolo predvčerom a včera veľmi veľa ľudí odtiaľto z fóra, tak tento príbeh urobím formou ankety... Bude to niečo ako Maťkin Armin Only - Mirage, ale teraz to urobím pre všetkých...
Tak schuti odpovedajte, pretože ♥ WE LOVE TIESTO! ♥
Tiesto Club Life 2011 - Košice
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho:
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?:
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.):
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta:
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup:
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ):
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu):
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom):
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo):
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu):
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?:
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?:
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?:
14. Natáčal si si koncert?:
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?:
Skopírujte si toto (klikni na "Spoiler")
Tak vyplňujte Tiesťáci...
Tí ktorí na Tiestovi neboli a chceli by sa dačo spýtať, nech sa páči, majú na to priestor, ja alebo ostatní radi odpovieme...
A keď na Tiestovom Club Life bolo predvčerom a včera veľmi veľa ľudí odtiaľto z fóra, tak tento príbeh urobím formou ankety... Bude to niečo ako Maťkin Armin Only - Mirage, ale teraz to urobím pre všetkých...
Tak schuti odpovedajte, pretože ♥ WE LOVE TIESTO! ♥
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho:
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?:
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta:
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup:
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ):
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu):
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom):
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo):
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?:
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?:
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?:
14. Natáčal si si koncert?:
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?:
Skopírujte si toto (klikni na "Spoiler")
- Spoiler:
- kód:
[b]1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho:[/b]
[b]2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?:[/b]
[b]3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.):[/b]
[b]4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta:[/b]
[b]5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup:[/b]
[b]6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a):[/b]
[b]7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu):[/b]
[b]8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom):[/b]
[b]9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo):[/b]
[b]10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu):[/b]
[b]11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?:[/b]
[b]12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?:[/b]
[b]13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?:[/b]
[b]14. Natáčal si si koncert?:[/b]
[b]15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?:[/b]
Tak vyplňujte Tiesťáci...
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Tiesto Club Life, 20.8.2011 - 21.8.2011, Košice
Ja som tam bol, v tejto téme ( https://battleon.slovakforum.net/t1543-topic ) ste ma zabudli spomenúť nevadííí...
Bolo úžasne, jednoznačne môj najlepší koncert v živote! Tiesto stále dokazuje, že furt má čo ukázať... skvelý DJ!
1. Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Tomáš Haverlík, Barnes & Heatcliff, Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: samozrejme, že STANDING
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Vstrede vstrede vo význame, že som bol v strete STANDING zóny a v strede pred Tiestom. Takže v strede po šírke a v strede po dĺžke
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Nezabudnuteľný zážitok
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100%!
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Nie, bol som druhý krát, prvý krát som bol v Bratislave (2010 - Kaleidoscope World Tour by Tiesto)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Zero 76
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Escape Me
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Zero 79
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Zero 76, Love Comes Again, Escape Me
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Escape Me
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Zero 76
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Love Comes Again
14. Natáčal si si koncert?: Niektoré pesničky áno x)
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: U mňa je to no. 1 DJ!
Bolo úžasne, jednoznačne môj najlepší koncert v živote! Tiesto stále dokazuje, že furt má čo ukázať... skvelý DJ!
1. Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Tomáš Haverlík, Barnes & Heatcliff, Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: samozrejme, že STANDING
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Vstrede vstrede vo význame, že som bol v strete STANDING zóny a v strede pred Tiestom. Takže v strede po šírke a v strede po dĺžke
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Nezabudnuteľný zážitok
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100%!
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Nie, bol som druhý krát, prvý krát som bol v Bratislave (2010 - Kaleidoscope World Tour by Tiesto)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Zero 76
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Escape Me
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Zero 79
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Zero 76, Love Comes Again, Escape Me
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Escape Me
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Zero 76
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Love Comes Again
14. Natáčal si si koncert?: Niektoré pesničky áno x)
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: U mňa je to no. 1 DJ!
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Ach jaj, ja vám závidím... videl som video, počul som názory iných ľudí, ževraj to bola s Arminom najlepšia akcia roka
Škoda no, nevyšlo mi to... nech tu ešte bude skvelý článok... + karma Robík
Škoda no, nevyšlo mi to... nech tu ešte bude skvelý článok... + karma Robík
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Výborná akcia za mňou Kľudne porovnávateľná so skvelým Kaleidoscopom v Prešove...
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Austria, Slovakia, Czech Republic
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: STANDING, na sedenie by som si v živote nekúpil. To by som kupoval iba v prípade, že STANDING by už úplne došli... ale i tak by som vyhľadal dáky voľný niekde na nete, ak by niekto predával
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Najprv sme boli na ľavej strane takmer úplne vpredu a potom sa nám podarilo pretlačiť úplne ku zábradliu
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: MEGA ŽÚRKA
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 14348567432453734265532745634534541543645%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Nie, bol som už 4x (Košice, Bratislava, Prešov a včera Košice)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto - Lethal Industry
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
1. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
2. Tiesto - Love Comes Again
3. Tiesto - Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Všetky som spieval, ale najhlasnejšie a najšialenejšie asi "Escape Me" =)
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Tiesto - Maximal Crazy !!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
14. Natáčal si si koncert?: Nie, netatáčam si koncerty. Mne stačí, že na nich som, na také veci sa nezabúda a videá netreba
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Teraz ľutujem, že som v djmagu nehlasoval dnes. Dal by som ho určite lepšie, ako som dal v hlasovaní
Skvelý koncert, nikdy nezabudnem, dneska večer ho idem porozprávať mojim žiakom na kickboxe, sa tešia, lebo skoro všetci majú Tiesta radi
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Austria, Slovakia, Czech Republic
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: STANDING, na sedenie by som si v živote nekúpil. To by som kupoval iba v prípade, že STANDING by už úplne došli... ale i tak by som vyhľadal dáky voľný niekde na nete, ak by niekto predával
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Najprv sme boli na ľavej strane takmer úplne vpredu a potom sa nám podarilo pretlačiť úplne ku zábradliu
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: MEGA ŽÚRKA
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 14348567432453734265532745634534541543645%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Nie, bol som už 4x (Košice, Bratislava, Prešov a včera Košice)
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
1. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
2. Tiesto - Love Comes Again
3. Tiesto - Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Všetky som spieval, ale najhlasnejšie a najšialenejšie asi "Escape Me" =)
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Tiesto - Maximal Crazy !!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto ISOS Remix)
14. Natáčal si si koncert?: Nie, netatáčam si koncerty. Mne stačí, že na nich som, na také veci sa nezabúda a videá netreba
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Teraz ľutujem, že som v djmagu nehlasoval dnes. Dal by som ho určite lepšie, ako som dal v hlasovaní
Skvelý koncert, nikdy nezabudnem, dneska večer ho idem porozprávať mojim žiakom na kickboxe, sa tešia, lebo skoro všetci majú Tiesta radi
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
Skvelý koncert! Osobne som konečne spoznal Androida, je to skvelý človek, ďakujem mu za odvoz a jeho ocino je tííípek!!! Ľudia toho keby ste videli, však ja chcem jeho otca za kamaráta!
Idem vyplniť anketu (milujem vypĺňanie ankiet!)
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff, Slovák a posledný Čech, ale všetci boli super
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Samozrejme, že STANDING spolu s Androidom
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Boli sme vzadu v STANDING zóne a po šírke sme boli v strede. Vlastne sme sa mohli dostať aj dopredu, ale vzadu bol super výhľad.
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Bezchybný koncert
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): 2x (prvý krát som bol v Prešove)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Lethal Industry od Tiesta
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Love Comes Again od Tiesta
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Love Comes Again
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Love Comes Again, 2. C'mon, 3. Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Love Comes Again jednoznačne milujem tú pesničku ♥
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: C'mon!!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Escape Me neveril som, že zahrá niečo s Kaleidoscope
14. Natáčal si si koncert?: Samozrejme ale iba mobilom, takže kvalita nič moc
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: JEDNOZNAČNE!!!
Idem vyplniť anketu (milujem vypĺňanie ankiet!)
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff, Slovák a posledný Čech, ale všetci boli super
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Samozrejme, že STANDING spolu s Androidom
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Boli sme vzadu v STANDING zóne a po šírke sme boli v strede. Vlastne sme sa mohli dostať aj dopredu, ale vzadu bol super výhľad.
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Bezchybný koncert
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): 2x (prvý krát som bol v Prešove)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Lethal Industry od Tiesta
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Love Comes Again od Tiesta
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Love Comes Again
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Love Comes Again, 2. C'mon, 3. Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Love Comes Again jednoznačne milujem tú pesničku ♥
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: C'mon!!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Escape Me neveril som, že zahrá niečo s Kaleidoscope
14. Natáčal si si koncert?: Samozrejme ale iba mobilom, takže kvalita nič moc
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: JEDNOZNAČNE!!!
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Výborný koncert s výborným novým kamošom (Spammerom)
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff, Michal Poliak, Tomáš Haverlík (CZ a SK takmer na jednej úrovni)
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: STANDING so Spammerom
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Po dĺžke vzadu a po šírke v strede
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: bombastická noc
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100,000,000%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Bol som druhý krát, prvý krát som bol v Košiciach
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto - Maximal Crazy (brutálna zabíjačka!)
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium - Silence (Tiesto Remix)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Tiesto - Maximal Crazy (na tú som sa tešil na koncerte najviac!)
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Tiesto - Maximal Crazy, Delerium - Silence (Tiesto Remix), Tiesto feat. Hardwell - Zero 76
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Tiesto - Escape Me
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Tiesto - Maximal Crazy
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto - Love Comes Again
14. Natáčal si si koncert?: Ano, ale nie moc často kameru som si požičal vynikajúcu, ale kašlal som potom na to radšej som skákal a vrešťal (spieval)
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Jednoznačne... Armin & Tiesto ♥
skvelá anketka Robo
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff, Michal Poliak, Tomáš Haverlík (CZ a SK takmer na jednej úrovni)
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: STANDING so Spammerom
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Po dĺžke vzadu a po šírke v strede
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: bombastická noc
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100,000,000%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Bol som druhý krát, prvý krát som bol v Košiciach
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto - Maximal Crazy (brutálna zabíjačka!)
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium - Silence (Tiesto Remix)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Tiesto - Maximal Crazy (na tú som sa tešil na koncerte najviac!)
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Tiesto - Maximal Crazy, Delerium - Silence (Tiesto Remix), Tiesto feat. Hardwell - Zero 76
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Tiesto - Escape Me
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto - Love Comes Again
14. Natáčal si si koncert?: Ano, ale nie moc často kameru som si požičal vynikajúcu, ale kašlal som potom na to radšej som skákal a vrešťal (spieval)
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Jednoznačne... Armin & Tiesto ♥
skvelá anketka Robo
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Muselo byť super Ja síce na túto hudbu niesom, ale tak podľa reakcií ľudí viem, že Tiesto stále vie, čo sa ľuďom páči...
Meno : Peťo
Dukáty : 280536
Bolo neskutočne!!! Jednoznačne najlepší koncert od Tiesta na ktorom som kedy bol!!! LOOOOVE ... COOOOMES ... AGAAAAIN!!!
Tiesto Club Life 2011 - Košice1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff (AUT), Tomáš Haverlík (SVK), Michal Poliak (CZE)
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: !!!STANDING ZONE!!!
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Takmer pri zábradlí rovno pred Tiestom...
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: EPIC WIN
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 na 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000%!!!
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Toto bolo 3.x (1.x - Bratislava, 2.x - Prešov)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto feat. Hardwell - Zero 76
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Tiesto - Love Comes Again (moja najobľúbenejšia od Tiesta vôbec)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Tiesto - Love Comes Again
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Tiesto - Love Comes Again, Delerium - Silence (Tiesto Mix)
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Tiesto - Love Comes Again
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto - Love Comes Again a taktiež ani Delerium - Silence (Tiesto Mix)
14. Natáčal si si koncert?: Vôbec, nenatáčam si koncerty, naplno si ich užívam a spomienky mi ostávajú v hlave
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: U mňa jednoznačne
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: !!!STANDING ZONE!!!
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Takmer pri zábradlí rovno pred Tiestom...
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: EPIC WIN
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 na 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000%!!!
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Toto bolo 3.x (1.x - Bratislava, 2.x - Prešov)
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto feat. Hardwell - Zero 76
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Tiesto - Love Comes Again (moja najobľúbenejšia od Tiesta vôbec)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Tiesto - Love Comes Again
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): 1. Tiesto - Love Comes Again, Delerium - Silence (Tiesto Mix)
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Tiesto - Love Comes Again
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto - Love Comes Again a taktiež ani Delerium - Silence (Tiesto Mix)
14. Natáčal si si koncert?: Vôbec, nenatáčam si koncerty, naplno si ich užívam a spomienky mi ostávajú v hlave
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: U mňa jednoznačne
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Toto ste si museli teda poriadne užiť :
Dukáty : 275375
To on akože vážne zahral no. 1 TRANCE SONG z www.trancetop1000. ? ... wow
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Začínam ľutovať, že som tam nebola... :/
Silence, Love Comes Again, C'mon, Maximal Crazy, Lethal Industry, Escape Me, Zero 76... skvele hral
Silence, Love Comes Again, C'mon, Maximal Crazy, Lethal Industry, Escape Me, Zero 76... skvele hral
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Na to, že takúto hudbu moc nepočúvam som bol s koncertom nadmieru spokojný. Hlavne vďaka kamátom s ktorými som tam bol a najmä vďaka mojej najväčšej láske na svete...
Tiesto Club Life 2011 - Košice1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: tak čo ja viem, asi by som to takto dal: Barnes & Heatcliff, Tomáš Haverlík a Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Standing
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Na začiatku niekde v strede a potom úplne vpredu na ľavej strane
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Vynikajúca párty
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: Tiestov na 100% (mal strašne pekné slúchadlá s diamantmi inak )
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Áno, prvý krát
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Zero 76 bola pekná
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Looove Cooomes Agaaain
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Love Comes Again veľmi pekná, aj pekný projekcia bola k tomu
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Love Comes Again, Zero 76, Escape Me (dosť chytľavá, hlavne ten text )
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Priznám sa, že pri žiadnej, niesom moc zbehaný v elektronickej hudbe ale páčila sa mi
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Love Comes Again
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: pre mňa ťažká otázka vôbec som nevedel čo bude hrať, takže tu nejdem konkrétne odpovedať
14. Natáčal si si koncert?: Nie
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Ja ich moc nepoznám, ale bavil ma a hudbu hral dobrú, takže ja si myslím, že áno
Thank you for questions, good bye
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Standing
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): Na začiatku niekde v strede a potom úplne vpredu na ľavej strane
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Vynikajúca párty
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: Tiestov na 100% (mal strašne pekné slúchadlá s diamantmi inak )
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Áno, prvý krát
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Zero 76 bola pekná
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Looove Cooomes Agaaain
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Love Comes Again veľmi pekná, aj pekný projekcia bola k tomu
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Love Comes Again, Zero 76, Escape Me (dosť chytľavá, hlavne ten text )
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Priznám sa, že pri žiadnej, niesom moc zbehaný v elektronickej hudbe ale páčila sa mi
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Love Comes Again
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: pre mňa ťažká otázka vôbec som nevedel čo bude hrať, takže tu nejdem konkrétne odpovedať
14. Natáčal si si koncert?: Nie
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Ja ich moc nepoznám, ale bavil ma a hudbu hral dobrú, takže ja si myslím, že áno
Thank you for questions, good bye
Kebyže nerobím, tak sa aj zúčastním...
Som rád, že ste sa zabávali
Som rád, že ste sa zabávali
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780058
Koncert bolo počuť na celé Košice skoro... Tiesto to musel poriadne rozbaliť
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Ujovi Tiestovi sa na Slovensku nejak páči
Alexia- Level 6 | Prispievateľ
Dukáty : 110276
Alexia: Aj on sa riadi heslom - Na Východe najlepšie
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
Ešte ja vyplním
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff (Títo boli perfektní), Tomáš Haverlík, Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Samozrejme, že STANDING, to kto dal takúto debilnú otázku? ... aha, ja
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: MAXIMAL CRAZY !!!
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: .S.T.O..P.E.R.C.E.N.T.!.
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Zatiaľ to bolo 3.x (BA, PO, KE)
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix) a bol to remix ešte voľaký... vlastne remix remixu, ale peckový už som ho veľakrát počul z Tiestových videí (from tours around the world)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix)
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Silence, Love Comes Again a Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Looove Cooomes Agaaain
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Maximal Crazy!!! With this song i was maXXXimal crazy!!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto feat C.C. Sheffield - Escape Me
14. Natáčal si si koncert?: E ééé
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Tak určiťééé x)
Ďakujem autoroi za túto anketu, asi ho dneska večer pomilujem
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff (Títo boli perfektní), Tomáš Haverlík, Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: Samozrejme, že STANDING, to kto dal takúto debilnú otázku? ... aha, ja
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: MAXIMAL CRAZY !!!
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: .S.T.O..P.E.R.C.E.N.T.!.
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Zatiaľ to bolo 3.x (BA, PO, KE)
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix) a bol to remix ešte voľaký... vlastne remix remixu, ale peckový už som ho veľakrát počul z Tiestových videí (from tours around the world)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix)
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Silence, Love Comes Again a Lethal Industry
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Looove Cooomes Agaaain
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Maximal Crazy!!! With this song i was maXXXimal crazy!!!
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Tiesto feat C.C. Sheffield - Escape Me
14. Natáčal si si koncert?: E ééé
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Tak určiťééé x)
Ďakujem autoroi za túto anketu, asi ho dneska večer pomilujem
Tou poslednou vetou si to dobre pribil Robo SelfSex
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Peter Leopold napísal:Alexia: Aj on sa riadi heslom - Na Východe najlepšie
SPRÁVNE!
Hoj, nový song od Tiesta? https://www.youtube.com/watch?v=FXff45X00fA
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Matúš: Nie, nie... To je nový song od Rytmusa.
Originál názov: Rytmus feat. HoláRitka - Som Buzerant (Official Video)
Originál názov: Rytmus feat. HoláRitka - Som Buzerant (Official Video)
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
1.Zoraď Djov na Club Life okrem Tiesta od najlepšieho: Barnes & Heatcliff (Hrali skvele), Tomáš Haverlík, Michal Poliak
2. Mal si STANDING lístok alebo lístok na sedenie?: No ako inak že Standing .... to sa ani nedalo inak
3. Kde približne si sa nachádzal (vpredu v strede, vzade v strede a pod.): kade tade ale na začiatku som bol s kubom na lavo skoro pod reprákom a keť prišiel Tiesto tak som sa presunul do zadu
4. HLAVNÁ OTÁZKA: Popíš dvoma slovami koncert Tiesta: Chcem znova
5. Na koľko % sa ti páčil Tiestov výstup: 1 000 000 000 000 000%
6. Bol/a si na Tiestovi prvýkrát? (ak nie, tak napíš, kde si ešte na ňom bol/a ): Nie Bol som na ňom v Prešove a v Inchebe v BA
7. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (bez spevu): Tiesto -Lethal Industry
8. Ktorá pesnička sa ti páčila najviac? (so spevom): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix)
9. Ktorá pesnička sa ti páčila úplne najviac? (celkovo): Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix) tou pesníčkou to jednoducho priklincoval
10. Napíš TOP 3 pesničky z celého koncertu (nie len z Tiestovho výstupu): Silence, Lethal Industry, Love Comes Again
11. Pri ktorej pesničke si najviac spieval?: Love comes Again
12. Pri ktorej pesničke si najviac tancoval/skákal?: Tiesto C'mon
13. Ktorú pesničku si vôbec nečakal?: Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search of Sunrise Remix)
14. Natáčal si si koncert?: No jasne
15. Patrí Tiesto stále medzi DJskú špičku?: Tiesto nikdy nesklame aj keby chcel a preto tam patrí
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Kurniiik... SILENCE chcem počuť naživo aj ja :/ ...
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Alexia napísal:Ujovi Tiestovi sa na Slovensku nejak páči
Aká hudba sa páči tebe Alexia?
mAt3s25, KickPato: skvelé!
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953