Moja téma - hokejbal
+15
Mrdofúz
Peny
KickPato
Nikuška
Quadro'Ye
FrActraL
G.Z.L
LightBringer
Android
XezepusMECHA
Yulgar
Spammer
K7BO
mAt3s25
nucleon
19 posters
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 9 z 41
Strana 9 z 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Re: Moja téma - hokejbal
jj počkám si na Matúšové analýzy, mám vybraté také veci podľa seba, keby náhodou, ale sú ťažké zápasy na zajtra a veľmi dobré, rád by som sa ich zúčastnil
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2226104
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Tak držím palce, veru, zajtra najmä dva posledné, veľmi vyrovnané, hlavne posledné derby
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 30
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1006011
tak ten posledný, to je bomba! ja som celkom zvedavý na LKV - DGV, ja si myslím, že špeciálny kurz, že Dargov vyhrá 14,5+ zápasov v rade v tejto rozbehnutej sérii môže dopadnúť akokoľvek Dargov má najbližšie zápasy proti Východu, potom Barca, Košické Kavečany a Sídlisko KVP, takže bude to veľmi ťažké pre tento tím, ale verím, že to ešte potiahnu... a vlastne... čo keď neprehrajú vôbec?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2226104
Hokejbalové analýzy na zajtra
Ťahanovce - Košická Nová Ves (1023)
TIP: 1
Do tohto výberu by som išiel bez váhania. Porovnať tieto dva tímy, Ťahanovce sú elitné mužstvo, útok niekoľkonásobne lepší ako hostia a obranu myslím nemusím spomínať. V zostave Košickej Novej Vsi chýbajú bývalí hráči ako Petrovický, Langlois alebo Vojtyla. Verím v jednoznačné víťazstvo domácich.
Myslava - Sídlisko Ťahanovce (1025)
TIP: 1/1X
Zápas, ktorý ma veľmi zaujal. Porovnať štatistiky zo všetkých hokejbalov, Sídlisko Ťahanovce si vedie podstatne lepšie, ale to určite neplatí v piatom turnaji. Ich hre chýba šťava, nevedia využiť dobré šance, ktoré si vypracujú, naopak Myslava hrá veľmi sympatický hokejbal aj bez Adamčíka. Toborovský ako nový kapitán zatiaľ vie, ako má svoj tím viesť. Zápas vidím vyrovnaný, kľudne by som skúsil výhru domácich, ale v prípade, že tento tip vložíte na tiket, kde máte ďalšie 2 zápasy a viac, odporúčam ísť na väčšiu istotu v podobe 1X.
Luník 7 Západ - Sídlisko KVP (1028)
TIP: X2
Posledný zajtrajší zápas bude isto ten najočakávanejší a na jeho analýze som si dal veľmi záležať. Súperov som sledoval a porovnával z viacerých hľadísk. Draftový výber a výber z Voľných zápasov zvládli oba tímy úplne perfektne, v tomto smere to bude veľmi vyrovnané. Hlavným faktorom, ktorý ma doviedol k tipu X2, je zohranosť chalanov a jedného dievčaťa. V tomto smere u mňa zvíťazilo KVP, ktoré má útočné situácie zvládnuté úplne dokonale, čím nechcem tvrdiť, že u Západu to tak nie je, v tomto turnaji považujem oboch súperov za veľmi silné články, čo sa najmä útoku týka. Obrana je vyrovnaná, tu by som možno dal menšiu výhodu Západu, ale strelecky bude u mňa stále lepšie KVP. Ťažký zápas, ale do tohto tipu by som skúsil ísť.
Lorinčík - Košice Juh (4022)
TIP: 2
Na strelecky lepší celok v tomto zápase vidím hosťovských Južanov. Lorinčík hrá stále opatrnejší hokejbal, spoznáva ostatné tímy a vytvára si premyslené a taktické akcie. Košice Juh majú kvalitných strelcov, ako v útoku, tak aj v obrane a nemyslím si, že by proti Lorinčíku zaváhali.
Ťahanovce - Košická Nová Ves (4023)
V prípade, že by bol kurz, či dajú domáci o 10+ striel viac ako ich súper, bola by to pre mňa rovnako jednoznačná jednotka, ako je táto. Pohodový tip, ktorému dávam veľmi vysoké šance na úspech.
Ťahanovce - Košická Nová Ves (5023)
TIP: 1/1
Ťahanovce začnú zápas s plným nasadením, aby mali už po prvej tretine istejšiu hru, ktorú úspešne dotiahnu až do konca. Myslím si, že prvá tretina bude rovnako jednoznačná ako celý zápas a neskončí sa len jednogólovým rozdielom. Ťahanovce sú pre Novú Ves ťažkým súperom a aj v tomto hokejbalu majú čo ukázať.
Čerešničkový tip
Myslava - Síldisko Ťahanovce (5025)
TIP: 2/1
Odporúčam tento 3,5+ kurz. Myslava je u mňa víťaz zajtrajšieho zápasu, ale najlepšie tretiny, ktoré odohrá budú druhá a tretia. Sídlisko Ťahanovce sa bude snažiť o rýchly zisk väčšieho náskoku, ktorý mi im v prvej tretine mohol výjsť, ale Myslava od 2. tretiny vezme zápas do svojich rúk. Skúste tento tip.
Hawk.
Do tohto výberu by som išiel bez váhania. Porovnať tieto dva tímy, Ťahanovce sú elitné mužstvo, útok niekoľkonásobne lepší ako hostia a obranu myslím nemusím spomínať. V zostave Košickej Novej Vsi chýbajú bývalí hráči ako Petrovický, Langlois alebo Vojtyla. Verím v jednoznačné víťazstvo domácich.
Zápas, ktorý ma veľmi zaujal. Porovnať štatistiky zo všetkých hokejbalov, Sídlisko Ťahanovce si vedie podstatne lepšie, ale to určite neplatí v piatom turnaji. Ich hre chýba šťava, nevedia využiť dobré šance, ktoré si vypracujú, naopak Myslava hrá veľmi sympatický hokejbal aj bez Adamčíka. Toborovský ako nový kapitán zatiaľ vie, ako má svoj tím viesť. Zápas vidím vyrovnaný, kľudne by som skúsil výhru domácich, ale v prípade, že tento tip vložíte na tiket, kde máte ďalšie 2 zápasy a viac, odporúčam ísť na väčšiu istotu v podobe 1X.
Posledný zajtrajší zápas bude isto ten najočakávanejší a na jeho analýze som si dal veľmi záležať. Súperov som sledoval a porovnával z viacerých hľadísk. Draftový výber a výber z Voľných zápasov zvládli oba tímy úplne perfektne, v tomto smere to bude veľmi vyrovnané. Hlavným faktorom, ktorý ma doviedol k tipu X2, je zohranosť chalanov a jedného dievčaťa. V tomto smere u mňa zvíťazilo KVP, ktoré má útočné situácie zvládnuté úplne dokonale, čím nechcem tvrdiť, že u Západu to tak nie je, v tomto turnaji považujem oboch súperov za veľmi silné články, čo sa najmä útoku týka. Obrana je vyrovnaná, tu by som možno dal menšiu výhodu Západu, ale strelecky bude u mňa stále lepšie KVP. Ťažký zápas, ale do tohto tipu by som skúsil ísť.
Na strelecky lepší celok v tomto zápase vidím hosťovských Južanov. Lorinčík hrá stále opatrnejší hokejbal, spoznáva ostatné tímy a vytvára si premyslené a taktické akcie. Košice Juh majú kvalitných strelcov, ako v útoku, tak aj v obrane a nemyslím si, že by proti Lorinčíku zaváhali.
V prípade, že by bol kurz, či dajú domáci o 10+ striel viac ako ich súper, bola by to pre mňa rovnako jednoznačná jednotka, ako je táto. Pohodový tip, ktorému dávam veľmi vysoké šance na úspech.
Ťahanovce začnú zápas s plným nasadením, aby mali už po prvej tretine istejšiu hru, ktorú úspešne dotiahnu až do konca. Myslím si, že prvá tretina bude rovnako jednoznačná ako celý zápas a neskončí sa len jednogólovým rozdielom. Ťahanovce sú pre Novú Ves ťažkým súperom a aj v tomto hokejbalu majú čo ukázať.
Čerešničkový tip
Odporúčam tento 3,5+ kurz. Myslava je u mňa víťaz zajtrajšieho zápasu, ale najlepšie tretiny, ktoré odohrá budú druhá a tretia. Sídlisko Ťahanovce sa bude snažiť o rýchly zisk väčšieho náskoku, ktorý mi im v prvej tretine mohol výjsť, ale Myslava od 2. tretiny vezme zápas do svojich rúk. Skúste tento tip.
Hawk.
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450493
Díky Matúš, oplatilo sa počkať, lebo si dobre vybral a v niečom sme sa aj zhodli
Som veľmi rád, že si vybral aj LKZ - KVP a veľmi pekne si ho popísal , pretože KVP bol aj môj tip, ale nemal som odvahu ho dať k ostatným kurzom, pretože to bude fakt najočakávanejší a najlepší zápas zajtrajška (so zápasom LKV - DGV )
Takže díky za tipy, inšpirujem sa.
Som veľmi rád, že si vybral aj LKZ - KVP a veľmi pekne si ho popísal , pretože KVP bol aj môj tip, ale nemal som odvahu ho dať k ostatným kurzom, pretože to bude fakt najočakávanejší a najlepší zápas zajtrajška (so zápasom LKV - DGV )
Takže díky za tipy, inšpirujem sa.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2188767
Inak ako isto vidíš čerešničkový tip? Lebo sa mi veľmi pozdáva a chcel by som ho dať na 1 tiket spolu so špeciálnym jedným
Tak skús. Myslím, že je slušná šanca, aby to vyšlo. Vychádzal som so širšej analýzy, informoval som sa o tom, ako obaja hrajú vo všetkých tretinách a vyšiel mi z toho tento tip.
Dooobre, super, díky moc. Idem ho dať a taktiež ďakujem za odpoveď na stávkovú otázku, veď to bolo neriešiteľné jediný G.Z.L tu mal dobrý tip
To nestojí za písmená. Chcem za to len zmzlinu. Kuraciu.
Kuraciu, hej? rozosmial si ma a veľmi nahlas, až to nie je dobré takto na noc ale posnažím sa ju zohnať, prípadne ti kúpim nejakú inú a vložím do nej kuracie prso
Inak chcel som sa spýtať, čo by si vybral so špeciálnych kurzov?? Sú veľmi lákavé a tie kurzy
Inak chcel som sa spýtať, čo by si vybral so špeciálnych kurzov?? Sú veľmi lákavé a tie kurzy
Prvý je ťažký vzhľadom na zápasy, ktoré Dargov čakajú. Museli by vyhrať ešte 4 náročné zápasy - LKV, BAR, KEK, SKP.
Druhý. Maxa skóruje, aj zo dva možno dá, Toborovský je fajn, verím mu a Volk je najproduktívnejší hráč LKJ, mohol by aj on. Toto by za pokus to stálo.
Tomko je fajn hokejbalista, ale v zápase, ktorý hrá nepadne veľa gólov podľa mňa. Petríkovi sa bodovo v prvých zápasoch nedarilo, ale začal sa rozbiehať, myslím, že pridá gól aj proti Šaci a Grözzer je kvalitka a tiež si myslím, že dá gól, ktorý síce nebude stačiť na výhru STH, ale mohol by to byť zápas bohatý na góly.
Štvrtý je ťažký. V týchto dvoch zápasov možno nepadne veľa hráčov, tak neviem, či by som do toho išiel. Kvalitní hráči, ale nejednoznačné zápasy.
LKZ - SKP trojgólový rozdiel... hmm... asi nie, ale môže sa stať, že sa jeden rozbehne viac, ako to bude ten druhý čakať, ale ja som za nie.
Trestné strieľanie nie, hattrick možno v zápase TAH - KNV, ale inak by som to tiež nevidel za áno a rozdiel o 6,5+ gólov, tiež zápas, ktorý som už spomenul, ale 7 gólov je aj tak priveľa. Keby bolo 5,5+, bol by som si omnoho istejší.
A ten posledný dvojka.
Druhý. Maxa skóruje, aj zo dva možno dá, Toborovský je fajn, verím mu a Volk je najproduktívnejší hráč LKJ, mohol by aj on. Toto by za pokus to stálo.
Tomko je fajn hokejbalista, ale v zápase, ktorý hrá nepadne veľa gólov podľa mňa. Petríkovi sa bodovo v prvých zápasoch nedarilo, ale začal sa rozbiehať, myslím, že pridá gól aj proti Šaci a Grözzer je kvalitka a tiež si myslím, že dá gól, ktorý síce nebude stačiť na výhru STH, ale mohol by to byť zápas bohatý na góly.
Štvrtý je ťažký. V týchto dvoch zápasov možno nepadne veľa hráčov, tak neviem, či by som do toho išiel. Kvalitní hráči, ale nejednoznačné zápasy.
LKZ - SKP trojgólový rozdiel... hmm... asi nie, ale môže sa stať, že sa jeden rozbehne viac, ako to bude ten druhý čakať, ale ja som za nie.
Trestné strieľanie nie, hattrick možno v zápase TAH - KNV, ale inak by som to tiež nevidel za áno a rozdiel o 6,5+ gólov, tiež zápas, ktorý som už spomenul, ale 7 gólov je aj tak priveľa. Keby bolo 5,5+, bol by som si omnoho istejší.
A ten posledný dvojka.
Díky za ďalšie popísané tipy, tebe to páli aj v neskorom čase, si vyvolený majstre.
Dobre, tak s posledným si si zrejme dosť istý, ten vyberiem a na Dargov (prvý tip) mám rovnaký názor. A ešte teda vyberiem druhý tip. Ja som chcel ešte aj hráčov Juro - Robo - Yegor dať, ale dám na teba, dobrý názor.
Tak ďakujem ešte raz, si fakt dobrý v tomto.
Dobre, tak s posledným si si zrejme dosť istý, ten vyberiem a na Dargov (prvý tip) mám rovnaký názor. A ešte teda vyberiem druhý tip. Ja som chcel ešte aj hráčov Juro - Robo - Yegor dať, ale dám na teba, dobrý názor.
Tak ďakujem ešte raz, si fakt dobrý v tomto.
Včerajšie výsledky sú dopísané
&
TABUĽKA JE ZORADENÁ (ďalšie zoradenie po odohratí 15. zápasu všetkých tímov)
...
- Vysoké víťazstvo Západu, veľké víťazstvo Východu
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1710191
Synko- Level 8 | Dobrodruh
Vek : 29
Meno : Slavo
Dukáty : 102729
Robino super veľmi ťažký zápas, ale znova ste ukázali, že patríte medzi najlepších
Dnes večer sa prídem pozrieť, taký hokejbal si nemôžem nechať újsť.
Dnes večer sa prídem pozrieť, taký hokejbal si nemôžem nechať újsť.
Dukáty : 1970192
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1011752
Som vďačný za analýzy, pozeral som ich dnes skoro ráno, sám som mal pár tipov, ale dnes bolo veľmi ťažké vyberať. Jednu stávku som zložil zo špeciálnych kurzov, jednu podľa seba a na jednu som vyberal z tvojich analýz.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 836835
Robo: Gratulujem k fantastickej výhre! Dnes sa výkon zo včerajška dúfam zopakuje
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 836835
SUPER ANALÝZY!!! Zvolil som aj čerešničku, hodil som ju na jeden tiket s LKZ - SKP (X2), ak výjde, ešte raz ti poďakujem!!
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1801161
Matúš, si boss
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1767172
Robo, k tej včerajšej výhre ti hrdo blahoželám !!! Poraziť tak silné KVP, to už je niečo, dúfam, že sa dostaneš so svojimi hokejbalistami medzi 3 najlepšie tímy.
Inak nečakal som, že Západ bude na tom lepšie ako KVP... dokonca aj skóre má Západ omnoho lepšie ako KVP a vlastne najlepšie z celého hokejbalu.
Inak nečakal som, že Západ bude na tom lepšie ako KVP... dokonca aj skóre má Západ omnoho lepšie ako KVP a vlastne najlepšie z celého hokejbalu.
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1767172
▬ Košice Juh po jednoznačnej prvej tretine zvíťazili v Lorinčíku o jeden gól ▬
▬ Ťahanovce potvrdili rolu favorita a Košickú Novú Ves zničili 8 gólmi ▬
▬ Košické Kavečany pokračujú vo svojej výbornej forme, nezaváhali ani proti Šaci ▬
▬ Myslava si hravo poradilo so Sídliskom Ťahanovce, ktoré nezvládlo tlak domácich najmä v druhej tretine ▬
▬ Luník 7 Juh vstúpil do zápasu s plným nasadením a to sa aj vyplatilo. Barci nedali žiadne šance na bodový zisk ▬
▬ Dargovskí hrdinovia ostávajú stále neporazení. Na Východe odohrali vyrovnaný zápas, no strelecky boli úspešnejší ▬
▬ Najväčšie derby kola vzali do svojich rúk hosťovskí draci z KVPčka, ktorý vďaka hattricku Dermana nad Západom zvíťazili trojgólovým rozdielom. ▬
---
Stav Matúšových analýz [15.6]
... čo k tomu dodať? ...
Výsledky špeciálnych kurzov
•101• Dargov dosiahne sériu 14,5 víťazstiev (aktuálna séria)
VÝSLEDOK: neukončené
•102• Skórujú 15.6: Maxa (TAH), Toborovský (MYS) a Volk (LKJ)
VÝSLEDOK: Áno (Maxa 2g, Toborovský 2g, Volk 1g)
•103• Skórujú 15.6: Tomko (LOR), Petrík (KEK), Grözzer (STH)
VÝSLEDOK: Nie (Tomko 2g, Petrík 1g, Grözzer 0g)
•104• Skórujú 15.6: Thoper (DGV), Riller (LKV), Volkov (LKZ)
VÝSLEDOK: Nie (Thoper 1g, Riller 1g, Volkov 0g)
•105• Rozdiel výsledku o 2,5+ gólov: Luník 7 Západ - Sídlisko KVP
VÝSLEDOK: Áno (1:4)
•106•Hrací deň 15.6: Trestné strieľane, hattrick alebo rozdiel výsledku o 6,5+ gólov
VÝSLEDOK Áno (hattrick: LKZ - SKP -> Derman)
•107• Luník 7 Západ - Sídlisko KVP: Domáci kapitán bude produktívnejší
VÝSLEDOK: Áno (LKZ: Vagner 0+0, SKP: Richardčík: 0+1)
▬ Ťahanovce potvrdili rolu favorita a Košickú Novú Ves zničili 8 gólmi ▬
▬ Košické Kavečany pokračujú vo svojej výbornej forme, nezaváhali ani proti Šaci ▬
▬ Myslava si hravo poradilo so Sídliskom Ťahanovce, ktoré nezvládlo tlak domácich najmä v druhej tretine ▬
▬ Luník 7 Juh vstúpil do zápasu s plným nasadením a to sa aj vyplatilo. Barci nedali žiadne šance na bodový zisk ▬
▬ Dargovskí hrdinovia ostávajú stále neporazení. Na Východe odohrali vyrovnaný zápas, no strelecky boli úspešnejší ▬
▬ Najväčšie derby kola vzali do svojich rúk hosťovskí draci z KVPčka, ktorý vďaka hattricku Dermana nad Západom zvíťazili trojgólovým rozdielom. ▬
---
Stav Matúšových analýz [15.6]
... čo k tomu dodať? ...
Výsledky špeciálnych kurzov
•101• Dargov dosiahne sériu 14,5 víťazstiev (aktuálna séria)
VÝSLEDOK: neukončené
•102• Skórujú 15.6: Maxa (TAH), Toborovský (MYS) a Volk (LKJ)
VÝSLEDOK: Áno (Maxa 2g, Toborovský 2g, Volk 1g)
•103• Skórujú 15.6: Tomko (LOR), Petrík (KEK), Grözzer (STH)
VÝSLEDOK: Nie (Tomko 2g, Petrík 1g, Grözzer 0g)
•104• Skórujú 15.6: Thoper (DGV), Riller (LKV), Volkov (LKZ)
VÝSLEDOK: Nie (Thoper 1g, Riller 1g, Volkov 0g)
•105• Rozdiel výsledku o 2,5+ gólov: Luník 7 Západ - Sídlisko KVP
VÝSLEDOK: Áno (1:4)
•106•Hrací deň 15.6: Trestné strieľane, hattrick alebo rozdiel výsledku o 6,5+ gólov
VÝSLEDOK Áno (hattrick: LKZ - SKP -> Derman)
•107• Luník 7 Západ - Sídlisko KVP: Domáci kapitán bude produktívnejší
VÝSLEDOK: Áno (LKZ: Vagner 0+0, SKP: Richardčík: 0+1)
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1710191
Matúš ty si aký dobrý. 100%, to ako?
Robo fajn príspevok Pekný zápas s Dargovom, taký by som si veľmi rád pozrel. A Derman si celkom zahral no.
Robo fajn príspevok Pekný zápas s Dargovom, taký by som si veľmi rád pozrel. A Derman si celkom zahral no.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2225662
Kto vyberal s Matúšových kurzov pekne zarobil
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 834966
Sídlisko KVP išlo do Západu s veľkou chuťou Teraz sú na tom bodovo rovnako, Západ má síce omnoho lepšie skóre, ale moje je KVP Dermanovi gratulujem za vybojované víťazstvo pre svoj tím, dúfam, že ho za to pozvali aspoň na zmzlinu
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1006011
Strana 9 z 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
:: Voľné témy :: Priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach :: 5. priateľský hokejbalový turnaj v Košiciach
Strana 9 z 41
Povolenie tohoto fóra: