Hotelový príbeh
+24
Nikuška
Sverige
Blacksmith
KickPato
Yulgar
Fusion
Thoper
Quadro'Ye
Kazuto1
mAt3s25
FrActraL
Capt. rhubarb
The Sheriff
Android
Gaius Julius Caesar
Spammer
XezepusMECHA
Mrdofúz
LightBringer
nucleon
K7BO
nermal
G.Z.L
Jakovlev
28 posters
Strana 1 z 13
Strana 1 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Hotelový príbeh
AHOJTE, JA SOM JAKOVLEV Z TOPICU PRE NEREGISTROVANYCH. PRE TYCH, KTORI NEVEDIA O CO IDE, DOVOLTE MI ABY SOM SA VAM BLIZSIE PREDSTAVIL. MOJE MENO JE JAKUB A NA FORUM SOM SA NEDOSTAL KVOLI HRAM AK SOM SPRAVNE ZAREGISTROVAL ZE VASE FORUM JE O NEJAKYCH HRACH. NIE NIE NIE NIE NIE NIE. NA FÓRUM SOM SA DOSTAL KVOLI JEDNEJ UZIVATELKE, JEDNEJ PEKNEJ A MILEJ UZIVATELKE, KTORA TU VYSTUPUJE POD MENOM PENY. O CO PRESNE SA JEDNA? PENY SOM SPOZNAL MINULY ROK. KDE A AKO A PRECO O TOM VLASTNE PISEM, TO ROZVEDIEM V TEJTO TEME. TAKZE TOLKO V SKRATKE O MNE, NA FORUM SOM PRISIEL KVOLI PENY A TO LEN VDAKA TOMU ZE SOM SI ZISTIL ZE BY TU MOHLA BYT, VSETKY OSTATNE KONTAKTY NA NU SOM STRATIL. ABY BOLO JASNE, VIEM ZE SA VOLAS MARTINA, ALE NAHODOU SA MI TO PENY NA FORE PACI, TAKZE TY BUDES PENY A JA (TVOJ) KAMARAT JAKOVLEV ALE TERAZ K TOMU O COM TENTO PRIBEH BUDE. PRIBEH BUDE SLUZIT AKO DOKAZ TOHO, ZE SOM SA S PENY NAOZAJ STRETOL, A POVYPRAVA VAM VIAC O TOM, AKO TO CELE PREBIEHALO A MOZNO VAM AJ OTVORI OCI A INSPIRUJE VAS AKO SPRAVNE IST NA TO, KED CHCETE PENY SPOZNAT AJ BLIZSIE.
Je minuly rok, presuvame sa do tepleho Talianska. Je letne obdobie, zaciatok jula a nastava to najoblubenejsie obdobie v roku leto. Vycestoval som do Talianska sam prvykrat. Nie prvykrat celkovo v Taliansku som bol uz niekolkokrat s rodicmi ale ten rok som sa rozhodol skusit ho sam.
Cestoval som autobusom, termin som si vybral 7.7. Tieto dve sedmicky boli nakoniec naozaj moje stastne ale o tom neskor v pribehu v casti kde stretnem Peny. Bol som trocha vystresovany lebo som prvykrat cestoval sam ale inak som bol v pohode a nemal som ziaden stres. Cestou v autobuse som si vravel - jejdaboha taky fesak ako ja ide sam, ved to musim zbalit nejaku peknu talianku alebo aspon dovolenkarku v tom taliansku kde uz budem sam na izbe A to som si vtedy len tak zartoval sam pre seba a netusil som este to ze existuje nejaka Mata, ktora sa od prveho pohladu na nu stane mojim dievcatom mojich snou. Tak som vystupil. Apartman som mal blizko plaze, ubytovany som bol asi 200 metrov od pobrezia v jednom talianskom primorskom meste na severovychode talianska. More bolo pekne, pies taka typicka talianska pieskovita, vsetko znacilo fajn dovolenku aj pocasie.
Ale potom prisiel ten moment kedy som isiel prvykrat spat na izbu. Cez den som bol plavat cely den som stravil pri mori a obzeral pekne baby a niektore z nich si obzerali aj mna, ktovie co chceli No a ked som sa dostal konecne na izbu tak som sa zamyslel. Povedal som si ze tato izba je privelka pre jedneho cloveka. Povodne to bola izba pre 2 ludi, samotnu pre jedneho som nenasiel ale aj tak bola fajn. Ale to som nechcel. Povedal som si, ze do tejto izby by sa mi niekto hodil, najlepsie nejake pekne dievca. Viem velmi dobre po anglicky, mam aj certifikat z C urovne a preto by mi nerobilo problem mat aj cudzie dievca. Vedel by som ju ocarovat.
Preskocim par dni kedy som sa len flakal po meste, jeden den som bol v kasine a vyhral som pri automatoch asi 500 eur Vsadil som 100 a nieco takze som mal urcite nejakych 350 - 400 vyhru a hadajte co som isiel robit s tymy peniazmi Ako spravny chlap isiel som na disku a pozyvat baby.... poviem vam riadne boli v tom Taliansku, bola to miestna diskoteka v meste na zaciatku mesta a neboli tam len ludia z mesta. Bolo tam hodne turistiek a dovolenkariek bab tam bolo viacej ako chalanov takze to bolo presne miesto pre mna lovca Tak som tam isiel. Za 4 hodiny som tam rozbil vsetky vyhrate peniaze, s jednou som sa polizal a minul na nej asi 150 eur, viac sa nedialo bola to nejaka fuchtla primrznuta. Ale bola pekna.
Takze peniaze boli prec a ja som bol iba rozdrazdeny pretoze ten kazdodenny pohlad na pekne mlade babenky v plavkach ma dost vytacal, poznate to chlapi na dovolenkach
A teraz prichadza ta hlavna cas Bola streda (milovat sa treba haha, platilo to) a isiel som ako akzdy den rano k moru. Bolo asi 11 hodin a cestou na plaz som este pred prichodom, pred tymi vstupnymi oblukmi ako sa vchadza na piesocnatu plaz uvidel pri obchodiku postavat jedno pekne dievca. Krasna, ani nie velmi vysoka blondynka za to velmi pekna v peknych plavkach s krasnymi nohami a nadhernym telom Nebudem klamat, na zadok som sa pozeral asi 20 sekund az potom som si uvedomil ze to robim asi dost napadne a keby si si ma vtedy vsimla tak by si ma asi utopila v tam tom mori Ale skril som sa uspesne..... najskor si bola otocena tak bokom skoro chrbtom takze na tvar som nevidel a vravel som si ze nech niesi pekna aspon v tvari lebo tolko pekneho by som uz neprezil a moj junior takisto nie a stal by sa mi tam v tych tesnych plavkach nejaky trapas Junior nie je maly takze by to bolo vidno Ked si sa otocila, okamzite sa mi postavil a ja som musel ist trochu bokom aby si to ludia nevsmli a zaroven aby som si ta nestratil z dohladu. TOTO SAMOZREJME NEPISEM PRETO ABY STE SI MYSLELI ZE SOM UCHYL ALE ASPON MI VERITE ZE SOM VIDEL NAOZAJ PENY LEBO TOTO BY SA STALO ASI KAZDEMU S ROZDIELOM ZE U VAS BY TO NEBOLO TAK VIDNO AKO U MNA Ked som si ho trochu zasunul aby nebolo vidno isiel som pomaly za Peny, vsimol som si ze ide smerom ku plazu. Isla akurat po tom vyvysenom mole kde nieje piesok a ja som si povedal ze toto je moja sanca jej povedat ze ahoj zoznamime sa. Isiel som pomaly za nou a ked sme sa blizili k sebe, ja zozadu ku nej tak som si este par sekund musel pozriet ten krasny pohlad zo zadu (prepac nedalo sa inak ) a az potom som jej povedal (urcite si to este pamatas ) ze HELLO I AM JACOB HOW IS YOUR DAY GOES? keby som vtedy rovno namiesto Jacob povedal Jakub mohli sme sa rovno vyhnut 5 minutovej konverzacii kym by sme dosli na to ze sme zo SKs Peny sa so mnou zacala hned rozpravat asi som jej padoldo oka a rozpravali sme sa az cestou k deke. K jej deke ja som na plaz len isle, ona uz bola vybalena. Povedala mi ze si chce zaplavat ci nejdem s nou tak som suhlasil pretoe junior sa znova pytal do pozoru a vo vode som to mohol aspon skryt. Tam sme sa chvilu blaznili ked v tom sa nam uracilo spytat odkial pochadzame a ked sme zistili ze sme obaja slovaci, iskry preskocili este viac ako ked titanic narazil do ladovca Vo vode sme viac debatovali ako sa saleli pretoze rozpravat sa s nou bolo naozaj super rec bola bohata a nenudili sme sa ani chvilu bolo to proste super no a potom prisiel ten moment kedy sme sa obaja dozvedeli ze sme na dovolenke sami aj ona aj ja..... ja som sa nebal a navrhol som jej napad, ci by sme nevyriesili tuto samotu a nesli napr. ku mne na byt neoddychli si u mna na izby s tym ze by sme rano isli na plaz. Povedal som jej ze som slusny chalan a ochranca a ze sa jej nedotknem. KED SME BOLI VO VODE NEDOTKOL SOM SA JEJ ANI RAZ!! NICIM.. tak ona suhlasila a ked zacal prichadzat skory vecer a voda zacala chladnut okolo siedmej rozhodli sme sa ist domov..... stale som myslel ze mi po ceste povie ze vies co radsej idem domov ale zajtra sa uvidime na plazi AZ TO BY SOM BRAL!! ale ona nie.... isla so mnou az ku hotelu a stale neodchazala vravel som si DO CERTA UZ ZACINAM BYT TROCHA NERVOZNY
V ten moment ako sme vstupili do hotela sa mi postavil. Nastastie som sa otocil tak aby to nevidela. Nevidela to.
Hore na izbu sme isli vytahom pretoze som byval v hoteli s vytahom na 5 poschodi. Vo vytahu som citil ze dnesny vecer bude niecim specialny. Peny vo vytahu nic nehovorila, len sa tak pokrutievala ako keby mala tie nejaku neplechu v plavkach Ale ta moja bola vacsia, vsak Junior Vytah zastal a my sme sli na izbu... v tej chvili bol moj ciel jeden.... toto je tak krasne dievca ze ak to nevyuzijem tak budem korok do konca zivota :-(To sa ale nestalo. Asi 15 minut nam trvalo kym sa nase tela prvykrat dotkli odkedy sme sa spoznali. A dotkli sa nase pery, zacali sme sa bozkavat. ASI NIKDY SOM NEMAL BABU KTORA BY BOZKAVALA TAK VASNIVO A TO SOM ICH MAL UZ KOPEC§!! Isli sme rovno z plaze takze sme mali na sebe plavky a ja som Pen videl na jej krasne ved viete co a to Junioira zvolalo do takeho pozoru ze jeho cast vykukla z plaviek.. AJAJ TRAPAS!!! VRAVIM SI... to co sa stalo ale potom to som teda necakal. Mata povedala: AHAA, NIEKOMU SA TO PACI takym hlasom, ze som bol skoro na mieste odpadnuty A potom to zacalio... tuto cast uz nejdem popisovat , v tu chvilu ako sa mi ten trapas stal to vlastne trapas nebol ale to najlepsie co mohol Junior spravit pretoze Peny sa po nom rovno vrhla a spravila s nim vsetko co by si kazdy chlap mohol zelat pri stretnuti s takou peknou babou Zvysok mozno napisem neskor ale uz nechcem pisat detaily aby ste si nemysleli ze sa chvalim TUTO TEMU SOM NAPISAL PRETO ABY STE KONECNE VEDELI AKO TO BOLO A NEROBILI SI ZO MNA SRANDU Peny viemze sa ti to pacilo a dufam, ze to nepovazujes za chybu alebo trapas a preto by som bol rad keby sme sa este niekedy mohli spolu stretnut.... PROSIM PROSIM VELMI kludne aj normalne pri vode na plazi, to co sa stalo hore na hotelovej izbe sa uz nemusi zopakovat s tebou jej zazitok sa vobec rozpravat pozerat sa na teba (hlavne zozadu ) si super a dufam ze ostatnych uz vdaka tejto teme dospeju k rozumu a pochopia ze som si to nevymyslel a ty Mata to uz nemusis tajit ved je to normalna vec a je to taka story ze to stoji za napisanie Tak dufam ze toto alebo buduce leto opakujeme KONIEC PRVEJ CASTI!
Je minuly rok, presuvame sa do tepleho Talianska. Je letne obdobie, zaciatok jula a nastava to najoblubenejsie obdobie v roku leto. Vycestoval som do Talianska sam prvykrat. Nie prvykrat celkovo v Taliansku som bol uz niekolkokrat s rodicmi ale ten rok som sa rozhodol skusit ho sam.
Cestoval som autobusom, termin som si vybral 7.7. Tieto dve sedmicky boli nakoniec naozaj moje stastne ale o tom neskor v pribehu v casti kde stretnem Peny. Bol som trocha vystresovany lebo som prvykrat cestoval sam ale inak som bol v pohode a nemal som ziaden stres. Cestou v autobuse som si vravel - jejdaboha taky fesak ako ja ide sam, ved to musim zbalit nejaku peknu talianku alebo aspon dovolenkarku v tom taliansku kde uz budem sam na izbe A to som si vtedy len tak zartoval sam pre seba a netusil som este to ze existuje nejaka Mata, ktora sa od prveho pohladu na nu stane mojim dievcatom mojich snou. Tak som vystupil. Apartman som mal blizko plaze, ubytovany som bol asi 200 metrov od pobrezia v jednom talianskom primorskom meste na severovychode talianska. More bolo pekne, pies taka typicka talianska pieskovita, vsetko znacilo fajn dovolenku aj pocasie.
Ale potom prisiel ten moment kedy som isiel prvykrat spat na izbu. Cez den som bol plavat cely den som stravil pri mori a obzeral pekne baby a niektore z nich si obzerali aj mna, ktovie co chceli No a ked som sa dostal konecne na izbu tak som sa zamyslel. Povedal som si ze tato izba je privelka pre jedneho cloveka. Povodne to bola izba pre 2 ludi, samotnu pre jedneho som nenasiel ale aj tak bola fajn. Ale to som nechcel. Povedal som si, ze do tejto izby by sa mi niekto hodil, najlepsie nejake pekne dievca. Viem velmi dobre po anglicky, mam aj certifikat z C urovne a preto by mi nerobilo problem mat aj cudzie dievca. Vedel by som ju ocarovat.
Preskocim par dni kedy som sa len flakal po meste, jeden den som bol v kasine a vyhral som pri automatoch asi 500 eur Vsadil som 100 a nieco takze som mal urcite nejakych 350 - 400 vyhru a hadajte co som isiel robit s tymy peniazmi Ako spravny chlap isiel som na disku a pozyvat baby.... poviem vam riadne boli v tom Taliansku, bola to miestna diskoteka v meste na zaciatku mesta a neboli tam len ludia z mesta. Bolo tam hodne turistiek a dovolenkariek bab tam bolo viacej ako chalanov takze to bolo presne miesto pre mna lovca Tak som tam isiel. Za 4 hodiny som tam rozbil vsetky vyhrate peniaze, s jednou som sa polizal a minul na nej asi 150 eur, viac sa nedialo bola to nejaka fuchtla primrznuta. Ale bola pekna.
Takze peniaze boli prec a ja som bol iba rozdrazdeny pretoze ten kazdodenny pohlad na pekne mlade babenky v plavkach ma dost vytacal, poznate to chlapi na dovolenkach
A teraz prichadza ta hlavna cas Bola streda (milovat sa treba haha, platilo to) a isiel som ako akzdy den rano k moru. Bolo asi 11 hodin a cestou na plaz som este pred prichodom, pred tymi vstupnymi oblukmi ako sa vchadza na piesocnatu plaz uvidel pri obchodiku postavat jedno pekne dievca. Krasna, ani nie velmi vysoka blondynka za to velmi pekna v peknych plavkach s krasnymi nohami a nadhernym telom Nebudem klamat, na zadok som sa pozeral asi 20 sekund az potom som si uvedomil ze to robim asi dost napadne a keby si si ma vtedy vsimla tak by si ma asi utopila v tam tom mori Ale skril som sa uspesne..... najskor si bola otocena tak bokom skoro chrbtom takze na tvar som nevidel a vravel som si ze nech niesi pekna aspon v tvari lebo tolko pekneho by som uz neprezil a moj junior takisto nie a stal by sa mi tam v tych tesnych plavkach nejaky trapas Junior nie je maly takze by to bolo vidno Ked si sa otocila, okamzite sa mi postavil a ja som musel ist trochu bokom aby si to ludia nevsmli a zaroven aby som si ta nestratil z dohladu. TOTO SAMOZREJME NEPISEM PRETO ABY STE SI MYSLELI ZE SOM UCHYL ALE ASPON MI VERITE ZE SOM VIDEL NAOZAJ PENY LEBO TOTO BY SA STALO ASI KAZDEMU S ROZDIELOM ZE U VAS BY TO NEBOLO TAK VIDNO AKO U MNA Ked som si ho trochu zasunul aby nebolo vidno isiel som pomaly za Peny, vsimol som si ze ide smerom ku plazu. Isla akurat po tom vyvysenom mole kde nieje piesok a ja som si povedal ze toto je moja sanca jej povedat ze ahoj zoznamime sa. Isiel som pomaly za nou a ked sme sa blizili k sebe, ja zozadu ku nej tak som si este par sekund musel pozriet ten krasny pohlad zo zadu (prepac nedalo sa inak ) a az potom som jej povedal (urcite si to este pamatas ) ze HELLO I AM JACOB HOW IS YOUR DAY GOES? keby som vtedy rovno namiesto Jacob povedal Jakub mohli sme sa rovno vyhnut 5 minutovej konverzacii kym by sme dosli na to ze sme zo SKs Peny sa so mnou zacala hned rozpravat asi som jej padoldo oka a rozpravali sme sa az cestou k deke. K jej deke ja som na plaz len isle, ona uz bola vybalena. Povedala mi ze si chce zaplavat ci nejdem s nou tak som suhlasil pretoe junior sa znova pytal do pozoru a vo vode som to mohol aspon skryt. Tam sme sa chvilu blaznili ked v tom sa nam uracilo spytat odkial pochadzame a ked sme zistili ze sme obaja slovaci, iskry preskocili este viac ako ked titanic narazil do ladovca Vo vode sme viac debatovali ako sa saleli pretoze rozpravat sa s nou bolo naozaj super rec bola bohata a nenudili sme sa ani chvilu bolo to proste super no a potom prisiel ten moment kedy sme sa obaja dozvedeli ze sme na dovolenke sami aj ona aj ja..... ja som sa nebal a navrhol som jej napad, ci by sme nevyriesili tuto samotu a nesli napr. ku mne na byt neoddychli si u mna na izby s tym ze by sme rano isli na plaz. Povedal som jej ze som slusny chalan a ochranca a ze sa jej nedotknem. KED SME BOLI VO VODE NEDOTKOL SOM SA JEJ ANI RAZ!! NICIM.. tak ona suhlasila a ked zacal prichadzat skory vecer a voda zacala chladnut okolo siedmej rozhodli sme sa ist domov..... stale som myslel ze mi po ceste povie ze vies co radsej idem domov ale zajtra sa uvidime na plazi AZ TO BY SOM BRAL!! ale ona nie.... isla so mnou az ku hotelu a stale neodchazala vravel som si DO CERTA UZ ZACINAM BYT TROCHA NERVOZNY
V ten moment ako sme vstupili do hotela sa mi postavil. Nastastie som sa otocil tak aby to nevidela. Nevidela to.
Hore na izbu sme isli vytahom pretoze som byval v hoteli s vytahom na 5 poschodi. Vo vytahu som citil ze dnesny vecer bude niecim specialny. Peny vo vytahu nic nehovorila, len sa tak pokrutievala ako keby mala tie nejaku neplechu v plavkach Ale ta moja bola vacsia, vsak Junior Vytah zastal a my sme sli na izbu... v tej chvili bol moj ciel jeden.... toto je tak krasne dievca ze ak to nevyuzijem tak budem korok do konca zivota :-(To sa ale nestalo. Asi 15 minut nam trvalo kym sa nase tela prvykrat dotkli odkedy sme sa spoznali. A dotkli sa nase pery, zacali sme sa bozkavat. ASI NIKDY SOM NEMAL BABU KTORA BY BOZKAVALA TAK VASNIVO A TO SOM ICH MAL UZ KOPEC§!! Isli sme rovno z plaze takze sme mali na sebe plavky a ja som Pen videl na jej krasne ved viete co a to Junioira zvolalo do takeho pozoru ze jeho cast vykukla z plaviek.. AJAJ TRAPAS!!! VRAVIM SI... to co sa stalo ale potom to som teda necakal. Mata povedala: AHAA, NIEKOMU SA TO PACI takym hlasom, ze som bol skoro na mieste odpadnuty A potom to zacalio... tuto cast uz nejdem popisovat , v tu chvilu ako sa mi ten trapas stal to vlastne trapas nebol ale to najlepsie co mohol Junior spravit pretoze Peny sa po nom rovno vrhla a spravila s nim vsetko co by si kazdy chlap mohol zelat pri stretnuti s takou peknou babou Zvysok mozno napisem neskor ale uz nechcem pisat detaily aby ste si nemysleli ze sa chvalim TUTO TEMU SOM NAPISAL PRETO ABY STE KONECNE VEDELI AKO TO BOLO A NEROBILI SI ZO MNA SRANDU Peny viemze sa ti to pacilo a dufam, ze to nepovazujes za chybu alebo trapas a preto by som bol rad keby sme sa este niekedy mohli spolu stretnut.... PROSIM PROSIM VELMI kludne aj normalne pri vode na plazi, to co sa stalo hore na hotelovej izbe sa uz nemusi zopakovat s tebou jej zazitok sa vobec rozpravat pozerat sa na teba (hlavne zozadu ) si super a dufam ze ostatnych uz vdaka tejto teme dospeju k rozumu a pochopia ze som si to nevymyslel a ty Mata to uz nemusis tajit ved je to normalna vec a je to taka story ze to stoji za napisanie Tak dufam ze toto alebo buduce leto opakujeme KONIEC PRVEJ CASTI!
Kto ide za svojim snom dosiahne ho viac ako ty co za nim nejdu
Jakovlev- PERMABAN
Meno : Jakub
Dukáty : 172116
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Hotelový príbeh
neviem prečo, ale bavilo ma to čítať, aj keď to bolo úplne sprosté a odveci
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Ja naozaj neviem čo si mám o tom myslieť, ale priznám sa, že som sa na niektorých hláškach pobavil a neviem či preto, že boli vtipné alebo preto, že boli úplne zcestné Ale ak si Jakovlev myslel, že po tomto príbehu mu budeme to stretko veriť... tak Jakovlev, asi ťa sklamem, týmto si to celé zaklincoval, ja neviem či som niekedy čítal niečo šialenejšie na fóre ako toto
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 30
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
INechce sa mi teraz robit celu analyzu tohto pribehu ale chcem len vypichnut jednu perličku ktora sa mi strašne zapačila
Jakolev tvrdi že vie po anglicky a ma certifikat c urovne nespomína síce či to je c1 alebo c2 ale povedzme že ide len o preklep a ušlo mu čisielko.
Pre tích čo nevedia čo to uroven C1 je tak mam kratky suhrn :
C1
Vie porozumieť širokej škále náročných a dlhých textov. Vie sa s ľahkosťou a plynulo vyjadrovať, a to spontánne a bez viditeľného hľadania výrazov v mysli. Flexibilne a efektívne používa jazyk
k sociálnym, akademickým a profesným účelom. Vie vytvoriť jasný, dobre štrukturovaný a detailný text ohľadom širokých tém. Kontrolovane používa svoje jazykové možnosti.
Potom nam spomina vetu ktoru použil na prihovorenie sa Peny
Jakolev tvrdi že vie po anglicky a ma certifikat c urovne nespomína síce či to je c1 alebo c2 ale povedzme že ide len o preklep a ušlo mu čisielko.
Pre tích čo nevedia čo to uroven C1 je tak mam kratky suhrn :
Úroveň angličtiny C
Tretiu C úroveň majú tí z nás, ktorí sú veľmi pokročilí a veľmi schopní využívatelia jazyka.C1
Vie porozumieť širokej škále náročných a dlhých textov. Vie sa s ľahkosťou a plynulo vyjadrovať, a to spontánne a bez viditeľného hľadania výrazov v mysli. Flexibilne a efektívne používa jazyk
k sociálnym, akademickým a profesným účelom. Vie vytvoriť jasný, dobre štrukturovaný a detailný text ohľadom širokých tém. Kontrolovane používa svoje jazykové možnosti.
Potom nam spomina vetu ktoru použil na prihovorenie sa Peny
Čo je samozrejme gramaticky chybna veta a nedava žiaden zmysel a niekto kto ma udajne vedomosti na urovni C1 by takuto chybu nespravil,toto je chyba ktoru akurat tak spravia začiatočnici čo s angličtinou len začinajuHello I am Jacob how is your day goes?
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Na začiatku čítania som sa zľakol, že bude celý príbeh napisaný CAPS LOCKOM, naštastie si nás poztívne prekvapil a prešiel si na podradné malé písmenká. Príbeh nás pobavil a zároveň presvedčil. Ako neregistrovanému sme ti neverili, po tomto počine však tvoja dôveryhodnos stúpla a ja sa ti ako administrátor z celého srdca ospravedlňujem za tie nepríjemnosti spojené s nedôverou mojich skeptických užívateľov, už sa to nestane! Mohol by som poprosiť do súkromnej správy názov hotela? Určite by som taký svkost chcel navštíviť, už len tá časť s výťahom bola nesmierne zaujímavá.
PS: Tiež som bol ešte ako malý s našimi v Taliansku na dovolenke a tiež som bol v jednej herne. Obdivuje ma, ako sa ti tam podarilo vyhrať také peniaze. Ja som tam prehral vreckové, ktoré som mal na celý týždeň v Lignane. Hneď v prvý deň.
Ďakujeme za príbeh, s pozdravom,
Admin, ktorý ti verí.
PS2: Peny, ty nezbednica jedna!
A samozrejme, toto je malinka! Krajšie by som to nepovedal!:
PS: Tiež som bol ešte ako malý s našimi v Taliansku na dovolenke a tiež som bol v jednej herne. Obdivuje ma, ako sa ti tam podarilo vyhrať také peniaze. Ja som tam prehral vreckové, ktoré som mal na celý týždeň v Lignane. Hneď v prvý deň.
Ďakujeme za príbeh, s pozdravom,
Admin, ktorý ti verí.
PS2: Peny, ty nezbednica jedna!
A samozrejme, toto je malinka! Krajšie by som to nepovedal!:
Jakovlev napísal:HELLO I AM JACOB HOW IS YOUR DAY GOES?
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Jakovlev napísal:Ked si sa otocila, okamzite sa mi postavil a ja som musel ist trochu bokom aby si to ludia nevsmli a zaroven aby som si ta nestratil z dohladu.
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Viem velmi dobre po anglicky, mam aj certifikat z C urovne a preto by mi nerobilo problem mat aj cudzie dievca. Vedel by som ju ocarovat.
A očividne aj Štúr by bol na teba hrdý. Tretí pád daktyl - komu čomu - plážu od vzoru papriku.ze HELLO I AM JACOB HOW IS YOUR DAY GOES?
vsimol som si ze ide smerom ku plazu.
Btw, also interesting ↓
Hore na izbu sme isli vytahom pretoze som byval v hoteli s vytahom
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Jakovlev napísal:Tak som tam isiel. Za 4 hodiny som tam rozbil vsetky vyhrate peniaze, s jednou som sa polizal a minul na nej asi 150 eur, viac sa nedialo bola to nejaka fuchtla primrznuta.
Jakovlev ja som si nie istý, či bola Peny minulý rok vôbec v Taliansku, to si si nechcel najskôr overiť? Príbeh samozrejme hodnotím kladne a žiadam, aby bolo jeho druhé pokračovanie napísané v angličtine, je skvelá!
A typical British conversation:
Briton 1: Hello! How is your day goes William?
Briton 2: Hi Charles! My days is goes very gooding! Thanking for asks.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Takto?Jakovlev napísal: iskry preskocili este viac ako ked titanic narazil do ladovca
Už ti konečne môžeme veriť, to si nemohol rovno pridať tento svkostný príbeh?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Ty si presne prototyp chalana (aj vizuálne aj správaním) s ktorými Peny chodí na hotelové izby a hrá sa s ich juniormi
PS: Nedáš mi doučovanie angličtiny?
PS: Nedáš mi doučovanie angličtiny?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Sorry akože, ale:Isli sme rovno z plaze takze sme mali na sebe plavky a ja som Pen videl na jej krasne ved viete co a to Junioira zvolalo do takeho pozoru ze jeho cast vykukla z plaviek.. AJAJ TRAPAS!!!
nermal: Mám pre teba job. Nechceš spraviť analýzu tohto príbehu? Keď si už tak trochu načrtol. Niečo ako hodnotenie pokémonov alebo palacinky len s tou obmenou, že tu budeš hodnotiť hlášky Jakovleva.
The Sheriff- Level 17 | Profesionál
Mesto : Western Battleon
Meno : Mr. Sheriff
Dukáty : 550307
Toto by chcelo pokračovanieXezepusMECHA napísal:A typical British conversation:
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Capt. rhubarb- Level 21 | Epický užívateľ
Dukáty : 1151235
Nechceš sa chváliť, ale..
.. chváliš sa svojími anglickými znalosťami s úrovňou C
.. chváliš sa so svojimi vyhratými peniazmi, ktoré si potom premrhal na ľahkých dievčatách
.. chváliš sa svojim vzhľadom, na ktorý proste musia dievčata letieť (nemám voči tebe predsudky, ale podľa fotky sa tomu trochu čudujem, asi to bude skôr tými peniazmi z herní)
.. chváliš sa tým, ako ľahko si si získal priazeň našej užívateľky (hneď niekoľkokrát)
.. chváliť sa svojim juniorom, čím si možno niečo kompenzuješ a v skutočnosti to nie je junior ale minior?
Nechceš vypadať ako úchyl, ale..
.. asi 7x spomenieš v príbehu juniora, dvakrát ti dokonca vykukol
.. 2x spomenieš Maťkin zadok, a ako ho očumuješ
.. si proste perverzný
Nie, neveríme ti ani slovo a kontroluj sa, hovorím ti to teraz nielen ako kamarát Peny, ale aj ako moderátor. Mám právomoc na to odprevadiť ťa do teplých krajín, niekam na pláž.
.. chváliš sa svojími anglickými znalosťami s úrovňou C
.. chváliš sa so svojimi vyhratými peniazmi, ktoré si potom premrhal na ľahkých dievčatách
.. chváliš sa svojim vzhľadom, na ktorý proste musia dievčata letieť (nemám voči tebe predsudky, ale podľa fotky sa tomu trochu čudujem, asi to bude skôr tými peniazmi z herní)
.. chváliš sa tým, ako ľahko si si získal priazeň našej užívateľky (hneď niekoľkokrát)
.. chváliť sa svojim juniorom, čím si možno niečo kompenzuješ a v skutočnosti to nie je junior ale minior?
Nechceš vypadať ako úchyl, ale..
.. asi 7x spomenieš v príbehu juniora, dvakrát ti dokonca vykukol
.. 2x spomenieš Maťkin zadok, a ako ho očumuješ
.. si proste perverzný
Nie, neveríme ti ani slovo a kontroluj sa, hovorím ti to teraz nielen ako kamarát Peny, ale aj ako moderátor. Mám právomoc na to odprevadiť ťa do teplých krajín, niekam na pláž.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
You not asking my, but me days is goes gooder. It cant be gooder! Or yes it can be. If I having one more steak Holy sheet, speaking with C2 England is excitening.Capt. Rhubarb napísal:Very nice príbeh Jakovlev, but how is your day goes?
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
nermal: Mám pre teba job. Nechceš spraviť analýzu tohto príbehu? Keď si už tak trochu načrtol. Niečo ako hodnotenie pokémonov alebo palacinky len s tou obmenou, že tu budeš hodnotiť hlášky Jakovleva
Toto presne som chcel spraviť ale zasa neviem či chcem venovať tolko pozornosti niekomu ako je Jakovlev, taketo attetion whores ako ho už pekne nazvali treba odignorovať
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Skús to, možno potrebuje analytický pohľad na seba samého. A možno mu len prepaľuje mozog z toho tepla, preto sa správa ako kokotko.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Už som ťa chcel ohodnotiť banom, keď som v tom zistil, že si myslel pána učiteľa Kokotka. Ospraveldňujem sa.LightBringer napísal:Skús to, možno potrebuje analytický pohľad na seba samého. A možno mu len prepaľuje mozog z toho tepla, preto sa správa ako kokotko.
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Jakovlev, počúvaj. Strč si svoje žvásty a cerfikát C2 do riti, lebo ti tam strčím C4 a spravím z teba orgán-párty. Trepeš, až sa ti z toho konského ksichtu práši.
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
mAt3s25 napísal:Jakovlev, počúvaj. Strč si svoje žvásty a cerfikát C2 do riti, lebo ti tam strčím C4 a spravím z teba orgán-párty. Trepeš, až sa ti z toho konského ksichtu práši.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
to by som si pozrel neviem si predstaviť aké by to bolo ale v tvojom podaní by to nemuselo byť zlénermal napísal:nermal: Mám pre teba job. Nechceš spraviť analýzu tohto príbehu? Keď si už tak trochu načrtol. Niečo ako hodnotenie pokémonov alebo palacinky len s tou obmenou, že tu budeš hodnotiť hlášky Jakovleva
Toto presne som chcel spraviť ale zasa neviem či chcem venovať tolko pozornosti niekomu ako je Jakovlev, taketo attetion whores ako ho už pekne nazvali treba odignorovať
I didn't was asking you.nucleon napísal:You not asking my, but me days is goes gooder. It cant be gooder! Or yes it can be. If I having one more steak Holy sheet, speaking with C2 England is excitening.Capt. Rhubarb napísal:Very nice príbeh Jakovlev, but how is your day goes?
Capt. rhubarb- Level 21 | Epický užívateľ
Dukáty : 1151235
Strana 1 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 1 z 13
Povolenie tohoto fóra: