Vynovená MechQuest.com stránka?
+13
ARGON
nermal
LightBringer
Kazuto1
Android
Blacksmith
peter12
kamarat.25
Lionfish
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
nucleon
Mrdofúz
17 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Páči sa vám nová stránke MechQuest
Re: Vynovená MechQuest.com stránka?
Asi som tam už dlho nebola, keby nezaložíš tému, tak o tom ani neviem A áno, páči sa mi Viac ako stará.Mrdofúz napísal:Možno to bude tým, že som na stránke MQ už dlhšie nebol (teraz som väčšinou v AQW alebo EpicDueli), ale všimli ste si novú verziu ich stránky? Je vynovená, modernejšia a viac scifi, presne ao sa na na hru akou je MechQuest patrí.
Čo hovoríte? Páči as vám? Mne áno Môžete zahlasovať aj v ankete.
Zábery z novej stránky ▼
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
90 uz asi pomaly 2 rokySverige napísal:V DF je aký lvl cap teraz, hoši?nermal napísal:Hej ale nie tak casto, ako kedysi. Teraz viac menej hravam len kes vychadzjau questy do main story alebo sviatkove eventy.LightBringer napísal:@nermal ešte drtíš DF?
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932663
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Poď začať hrávať DF, nechceš? Pridaj sa.Sverige napísal:V DF je aký lvl cap teraz, hoši?nermal napísal:Hej ale nie tak casto, ako kedysi. Teraz viac menej hravam len kes vychadzjau questy do main story alebo sviatkove eventy.LightBringer napísal:@nermal ešte drtíš DF?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805246
Ja rozmýšľam, či MQ nezačnem popri DF len tak mánatkovoSpammer napísal:Poď začať hrávať DF, nechceš? Pridaj sa.Sverige napísal:V DF je aký lvl cap teraz, hoši?nermal napísal:Hej ale nie tak casto, ako kedysi. Teraz viac menej hravam len kes vychadzjau questy do main story alebo sviatkove eventy.LightBringer napísal:@nermal ešte drtíš DF?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805246
Daj mi vedieť, ak začnešSpammer napísal:Ja rozmýšľam, či MQ nezačnem popri DF len tak mánatkovoSpammer napísal:Poď začať hrávať DF, nechceš? Pridaj sa.Sverige napísal:V DF je aký lvl cap teraz, hoši?nermal napísal:Hej ale nie tak casto, ako kedysi. Teraz viac menej hravam len kes vychadzjau questy do main story alebo sviatkove eventy.LightBringer napísal:@nermal ešte drtíš DF?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421412
Konečne ideš správnou cestou!Spammer napísal:Ja rozmýšľam, či MQ nezačnem popri DF len tak mánatkovoSpammer napísal:Poď začať hrávať DF, nechceš? Pridaj sa.Sverige napísal:V DF je aký lvl cap teraz, hoši?nermal napísal:Hej ale nie tak casto, ako kedysi. Teraz viac menej hravam len kes vychadzjau questy do main story alebo sviatkove eventy.LightBringer napísal:@nermal ešte drtíš DF?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: