Little talks s Verizou
+28
Peter Leopold
FrActraL
Levloj45
nermal
Darkneus
Lionfish
18jakub18
Thoper
Sverige
The Sheriff
G.Z.L
Nikuška
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
K7BO
mAt3s25
nucleon
Peny
Yulgar
Peter Pettigrew
Mrdofúz
Spammer
LightBringer
peter12
XezepusMECHA
Android
KickPato
Veriza
32 posters
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Levloj45 napísal:Veriza vedela by si mi s niecim poradit?
@Levloj45 dostal si dávnejšie warning a moderátorský zákaz prispievať do tejto témy.. Dodržuj ho prosím, dokým ti ho nezruší niekto z moderátorov, alebo administrátor. Zatiaľ sa tak nestalo. Dostávaš len varovanie, ak sa to bude opakovať, budem to brať ako nerešpektovanie príkazu moderátora a budem to riešiť banom.Levloj45 napísal:Mam priatelku v tvojom veku priblizne a potreboval by som sa ta nieco spytat lebo mame taky jeden problem ale neviem ci mozem lebo je to trochu ako by som povedal intimne. Mozem?
A vynechaj podobný typ otázok smerom na Verizu aj mimo tejto témy (v iných topicoch alebo súkromných správach). Ďakujem.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Peter Leopold and Spammer dali like na tento príspevok
LightBringer napísal:Veriza, zabíjanie nie je sranda. Keď ma zabiješ, budem zomretý, bodka. Nepošlem ti nové anime.Veriza napísal:Oki prepac. Tak dnes ta nebudem zabijatLightBringer napísal:Veriza, nie. Nemôžeš len tak zabíjať ľudíVeriza napísal:Hej light mozem ta zabit?
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402652
Určite sa chcel spýtať akého Chameleóna má kúpiť frajerke.FrActraL napísal:Levloj45 napísal:Veriza vedela by si mi s niecim poradit?@Levloj45 dostal si dávnejšie warning a moderátorský zákaz prispievať do tejto témy.. Dodržuj ho prosím, dokým ti ho nezruší niekto z moderátorov, alebo administrátor. Zatiaľ sa tak nestalo. Dostávaš len varovanie, ak sa to bude opakovať, budem to brať ako nerešpektovanie príkazu moderátora a budem to riešiť banom.Levloj45 napísal:Mam priatelku v tvojom veku priblizne a potreboval by som sa ta nieco spytat lebo mame taky jeden problem ale neviem ci mozem lebo je to trochu ako by som povedal intimne. Mozem?
A vynechaj podobný typ otázok smerom na Verizu aj mimo tejto témy (v iných topicoch alebo súkromných správach). Ďakujem.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Chodíš tam?LightBringer napísal: Tak bol som dnes v skejtparku skoro ráno, kým sa tam ešte nenahrnuli decká na kolobežkách.
Dnes príjemných 19 stupňov cez deň, ráno bolo ešte chladnejšie a trocha mokro z noci, ale hodinka
skejtovania v parku ma zahriala.
Chcela si vidieť, ako vyzerá náš skatepark, tak ako som sľúbil, špeciálne pre teba. Sfotené z jednej a
druhej strany. Kedysi sme tam mali viac rámp, potom sa začali ničiť, nestaralo sa o ne, tak ich odinštalovali.
Lucas ako Kira 2 D už som videl všetkoNikuška napísal:Jžš to je kruté a zároveň zlaté ♥♥:333Veriza napísal:Lucas. On tam zapisuje vsetky zvieratka ktore mu niekedy robili zle.peter12 napísal:ak je Veriza Kira, tak kto je Kira 2?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
pohoda dnes nie však aj zajtra je deňVeriza napísal:Oki prepac. Tak dnes ta nebudem zabijatLightBringer napísal:Veriza, nie. Nemôžeš len tak zabíjať ľudíVeriza napísal:Hej light mozem ta zabit?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
@Veriza + @LightBringer vy ste taká super dvojka Akurát neviem či Light dlho vydržíš žiť, keď ťa Veriza prvýkrát uvidí...
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Preco chce zrazu Veriza zabit kazdeho na tomto fore?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Pekne fotky Light, Liptov ma vzdy fascinoval. Vsade kde si sa pozrel, na ktorukolvek svetovu stranu, videl si v pozadi kopce. 😉😉👌
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Gaius Julius Caesar dal like na tento príspevok
Tú v Trebišove keď sa pozrieš na Západ, tak vidíš Robovu hlavuPeter Pettigrew napísal:Pekne fotky Light, Liptov ma vzdy fascinoval. Vsade kde si sa pozrel, na ktorukolvek svetovu stranu, videl si v pozadi kopce. 😉😉👌
Spammer napísal:Tú v Trebišove keď sa pozrieš na Západ, tak vidíš Robovu hlavuPeter Pettigrew napísal:Pekne fotky Light, Liptov ma vzdy fascinoval. Vsade kde si sa pozrel, na ktorukolvek svetovu stranu, videl si v pozadi kopce. 😉😉👌
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Účasť ľudí na stretku sa po tomto príspevku radikálne zvýšiVeriza napísal:Slubil mi to ak to nedodrzi tak pridem ja za nim a ublizim mu
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Spammer dal like na tento príspevok
A podľa mňa keby oznámi, že tam ona nepríde, tak sa zúčastní ešte viac ľudí (vrátane mňa)Peny napísal:Účasť ľudí na stretku sa po tomto príspevku radikálne zvýšiVeriza napísal:Slubil mi to ak to nedodrzi tak pridem ja za nim a ublizim mu
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Mohli by sa niekde zavrieť spolu, to by sme mali kľud od otravky a marihuanového feťáka.Android napísal:@Veriza + @LightBringer vy ste taká super dvojka Akurát neviem či Light dlho vydržíš žiť, keď ťa Veriza prvýkrát uvidí...
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Marihuanový feťák toto hádam nebude nová prezývka pre Lighta
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
To nie je pravda. Všetci ju majú radi. Prišiel by si akurát ty navyše ty temný chujmAt3s25 napísal:A podľa mňa keby oznámi, že tam ona nepríde, tak sa zúčastní ešte viac ľudí (vrátane mňa)Peny napísal:Účasť ľudí na stretku sa po tomto príspevku radikálne zvýšiVeriza napísal:Slubil mi to ak to nedodrzi tak pridem ja za nim a ublizim mu
Oki prepac Ja ich nebudem nikde zapisovat ja som mierumilovna a davam im sancu prist na stretko.K7BO napísal:Veriza, ak by som ťa mohol v mene Battleonu poprosiť, nezabíjaj mi užívateľov prostredníctvom zápisníka smrti. Chýbali by mi.Veriza napísal:Konecne niekto kto ma chape. Mozem ta zabit?XezepusMECHA napísal:Nechaj ju, je tu ešte nová. Je normálne, že chce zabíjaťLightBringer napísal:Veriza, nie. Nemôžeš len tak zabíjať ľudíVeriza napísal:Hej light mozem ta zabit?
Počkaj si aspoň do stretka, potom sa uvidí.
Ďakujem,
s pozdravom admin, ktorý začína mať strach.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
LightBringer dal like na tento príspevok
A chodia tam este vobec sk8aci? Ved by to malo byt hlavne pre nich ale zase to chapem lebo aj tu sa dost ludi vozi na kolobezkach po rampach. Aj ked uz su viac v mode elektricke a s tymi sa velmi skakat neda A teda budem rada ak ma tam niekedy zoberies. Mozeme si spolu zaskakatLightBringer napísal:No bolo by to treba už rekonštruovať určite. A vyhnať tie decká na kolobežkách odtiaľ Ale nie, nech sa tam premávajú, ale chcelo by to s tým parkom niečo spraviť, alebo možno postaviť ešte jeden, vedel by som si predstaviť, aby bol aj na najväčšou sídlisku v našom meste ešte jeden vlastný. To sídlisko si žije street life, tam by sa to myslím si celkom uchytilo. A rád ťa niekedy zoberiem, keď sa bude dať tak stačí prísť, môžeme skočiť nejaké zábradlia a zísť rampy.Veriza napísal:Bazen tam nemate? Ale inak vyzera to celkom v pohode, chcem si tam ist skocit, zoberies ma niekedy? A tie kopce v pozadi mate uzasne. A dakujem ze si to pre mna odfotil si velmi zlatyLightBringer napísal: Tak bol som dnes v skejtparku skoro ráno, kým sa tam ešte nenahrnuli decká na kolobežkách.
Dnes príjemných 19 stupňov cez deň, ráno bolo ešte chladnejšie a trocha mokro z noci, ale hodinka
skejtovania v parku ma zahriala.
Chcela si vidieť, ako vyzerá náš skatepark, tak ako som sľúbil, špeciálne pre teba. Sfotené z jednej a
druhej strany. Kedysi sme tam mali viac rámp, potom sa začali ničiť, nestaralo sa o ne, tak ich odinštalovali.
Neviem ako by tymi svojimi lepkavymi paprckami nieco napisal do zapisnikupeter12 napísal:Lucas ako Kira 2 D už som videl všetkoNikuška napísal:Jžš to je kruté a zároveň zlaté ♥♥:333Veriza napísal:Lucas. On tam zapisuje vsetky zvieratka ktore mu niekedy robili zle.peter12 napísal:ak je Veriza Kira, tak kto je Kira 2?
Ak pride tak sa mu nic nestane A mam pre neho pripravene prekvapko ak pride este pred stretkom ale musi pristAndroid napísal:@Veriza + @LightBringer vy ste taká super dvojka Akurát neviem či Light dlho vydržíš žiť, keď ťa Veriza prvýkrát uvidí...
To neni pravda ja vas mam radaPeter Pettigrew napísal:Preco chce zrazu Veriza zabit kazdeho na tomto fore?
Kazdemu davam na vyber nikto nemusi prist nasilu ja to pochopimPeny napísal:Účasť ľudí na stretku sa po tomto príspevku radikálne zvýšiVeriza napísal:Slubil mi to ak to nedodrzi tak pridem ja za nim a ublizim mu
Rada sa zavriem ale jedine ak sa s nami zavries aj ty Bude dost miesta aj pre troch a bez teba to nebude onomAt3s25 napísal:Mohli by sa niekde zavrieť spolu, to by sme mali kľud od otravky a marihuanového feťáka.Android napísal:@Veriza + @LightBringer vy ste taká super dvojka Akurát neviem či Light dlho vydržíš žiť, keď ťa Veriza prvýkrát uvidí...
Oki, tak napisem do zapisnika. Ze Light mi posle nove anime predtym nez zomrie Jedno z pravidiel zapisnika je ze mozes urcit co urobi ta obet tesne pred smrtou, uz si to nepamatas?LightBringer napísal:Veriza, zabíjanie nie je sranda. Keď ma zabiješ, budem zomretý, bodka. Nepošlem ti nové anime.Veriza napísal:Oki prepac. Tak dnes ta nebudem zabijatLightBringer napísal:Veriza, nie. Nemôžeš len tak zabíjať ľudíVeriza napísal:Hej light mozem ta zabit?
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou