Little talks s Verizou
+28
Peter Leopold
FrActraL
Levloj45
nermal
Darkneus
Lionfish
18jakub18
Thoper
Sverige
The Sheriff
G.Z.L
Nikuška
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
K7BO
mAt3s25
nucleon
Peny
Yulgar
Peter Pettigrew
Mrdofúz
Spammer
LightBringer
peter12
XezepusMECHA
Android
KickPato
Veriza
32 posters
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Díky, ja si dám radšej pivko a budem pozerať na dievčatá ako skejtujete. A na Lighta ako ho prejebe cez zábradlie
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Aby ťa neprekvapil, keď sa mu podarí kickflip zatiaľ čo ty budeš s pivkom sedieť a pozerať
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Pri prvom ho vydrbe na celý skateparkPeny napísal:Aby ťa neprekvapil, keď sa mu podarí kickflip zatiaľ čo ty budeš s pivkom sedieť a pozerať
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
nechci vedieť ako to bolí... vidíš pri tom všetkých svätých vrátane SV. MATÚŠAPeny napísal:To druhé podľa mňa bolelo viac. Jauky
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Sv. Matúša vidíš vtedy, keď je to on, ktorý ťa kopneKickPato napísal:nechci vedieť ako to bolí... vidíš pri tom všetkých svätých vrátane SV. MATÚŠAPeny napísal:To druhé podľa mňa bolelo viac. Jauky
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Matúš nekope do gulí on ťa zareže potichu odzadu ako assassin
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Však začínaš brigádovať u Roba... za chvíľu budeš mať toľko peňazí, že sa v nich budeš prehŕňaťVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Naozaj... a Robo vraj dobre platí
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Čo ty o tom vieš koľko Robo platí?
Spammer napísal:Čo ty o tom vieš koľko Robo platí?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Az mna to zabolelo, ked sa mu ten skejt vratil medzi nohy 😂😂😂😲nucleon napísal:Pri prvom ho vydrbe na celý skateparkPeny napísal:Aby ťa neprekvapil, keď sa mu podarí kickflip zatiaľ čo ty budeš s pivkom sedieť a pozerať
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Chodievaš?Nikuška napísal:Hej ty, nepôjdeme na long, keď sa to zas otvorí?Peny napísal:Timi, jazdila si niekedy aj na pennyboarde?
Mesto : Košice
Dukáty : 455455
Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Veriza, mohla by si byť doslova misterkou zdravotníctva českej republiky. Vyjarovanie máš ako minister Blatný ... len výber z jeho vyjadrení:mAt3s25 napísal:Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Situácia sa buď zlepší, zhorší alebo zostane rovnaká.
Po prechádze po pražskej náplavke som došiel k dvom zisteniam. Prvým bolo, že časť ludí opatrenia dodržuje. Tým druhým bolo, že časť ludí opatrenia nedodržuje.
Darkneus- Level 15 | Rezident Battleonu
Dukáty : 303940
Čoooo nechápem Čo je s jej vyjadrovaním?Darkneus napísal:Veriza, mohla by si byť doslova misterkou zdravotníctva českej republiky. Vyjarovanie máš ako minister Blatný ... len výber z jeho vyjadrení:mAt3s25 napísal:Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Situácia sa buď zlepší, zhorší alebo zostane rovnaká.
Po prechádze po pražskej náplavke som došiel k dvom zisteniam. Prvým bolo, že časť ludí opatrenia dodržuje. Tým druhým bolo, že časť ludí opatrenia nedodržuje.
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Vidím to rovnako. Ak prídem Mňa na tú dosku s koliečkami určite nedostanete.nucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Inak prekvapilo ma, že baba v tvojom veku si vie sama poskladať skateboard, je skvelé, že ťa to tak baví Odkiaľ si sa to naučila? Ukazoval ti to niekto starší, skúsenejší alebo si si pozerala videá na youtube?Veriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Veriza, mal by som na teba jednu (špiónsku) prosbu, vedela by si mi zistiť niečo v Trnave? Akurát je to trocha od ruky, ale v rámci mesta, spravila by si si prechádzku na skejte, odmenil by som sa ti nejako, ale veľmi by sa mi zišla tvoja pomoc (potrebujem, aby si išla pozrieť jeden dom ). Je to bezpečné všetko, napriek tomu ako divne to znie (ja viem ), ak by si bola ochotná, napíš, detaily ti potom napíšem dodatočne.. (a neboj sa, nie je to nič nelegálne.. len taká sprostosť trocha.. )
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Ja ho rada naucim ak mi ho na chvilu poziciasPeny napísal:Nechceš riskovať zranenie? My ťa naučíme, pooď.. nebuď takýnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Sedkat budes az po tom ako ta naucim jazdit na sk8e tak sa na to pekne priprav a ziadne vyhovorky nechcem pocutnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Take ako som ja?mAt3s25 napísal:Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Zatial som si este nevybrala lebo tie co sa mi najviac pacili stali 70 80 eur a to je vela take si nemozem teraz dovolit. Zajtra skusim asi inu stranku kde su lacnejsie veci ale potrebujem poriadny ruksak ktory mi aj vydrzi ale zatial len same drahe.Yulgar napísal:Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Neni to nic tazke naucil by si sa to aj ty keby si si pozrel aspon jedno video A ano podla youtube hlavne a nejake veci mi ukazali aj chalani v parku ale hlavne z youtube cez Maxa to je cesky kanala a este podla jedneho zahranicneho kanalu ktory sklada boardy a radi ako si vyberat komponenty a podobne Je to zabavka a velmi ma to baviGaius Julius Caesar napísal:Inak prekvapilo ma, že baba v tvojom veku si vie sama poskladať skateboard, je skvelé, že ťa to tak baví Odkiaľ si sa to naučila? Ukazoval ti to niekto starší, skúsenejší alebo si si pozerala videá na youtube?Veriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou