Little talks s Verizou
+28
Peter Leopold
FrActraL
Levloj45
nermal
Darkneus
Lionfish
18jakub18
Thoper
Sverige
The Sheriff
G.Z.L
Nikuška
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
K7BO
mAt3s25
nucleon
Peny
Yulgar
Peter Pettigrew
Mrdofúz
Spammer
LightBringer
peter12
XezepusMECHA
Android
KickPato
Veriza
32 posters
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Znie to naozaj divne ale ze si to ty a ze si kazdy den tak pekne kyvame tak to pre teba spravim aj ked neviem co poriadne odo mna chces ale mozes mi to napisat teda noK7BO napísal:Veriza, mal by som na teba jednu (špiónsku) prosbu, vedela by si mi zistiť niečo v Trnave? Akurát je to trocha od ruky, ale v rámci mesta, spravila by si si prechádzku na skejte, odmenil by som sa ti nejako, ale veľmi by sa mi zišla tvoja pomoc (potrebujem, aby si išla pozrieť jeden dom ). Je to bezpečné všetko, napriek tomu ako divne to znie (ja viem ), ak by si bola ochotná, napíš, detaily ti potom napíšem dodatočne.. (a neboj sa, nie je to nič nelegálne.. len taká sprostosť trocha.. )
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
"Požičať si Roba"Veriza napísal:Ja ho rada naucim ak mi ho na chvilu poziciasPeny napísal:Nechceš riskovať zranenie? My ťa naučíme, pooď.. nebuď takýnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
To znie ako bitka o nucleona. Flawless.
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Brácho alebo rodičia ti naň neprispejú pár eurami? Je to užitočná vec, mohli by ti niečo hodiť.Veriza napísal:Zatial som si este nevybrala lebo tie co sa mi najviac pacili stali 70 80 eur a to je vela take si nemozem teraz dovolit. Zajtra skusim asi inu stranku kde su lacnejsie veci ale potrebujem poriadny ruksak ktory mi aj vydrzi ale zatial len same drahe.Yulgar napísal:Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Ideš vykradnúť dom, priprav sa.Veriza napísal:Znie to naozaj divne ale ze si to ty a ze si kazdy den tak pekne kyvame tak to pre teba spravim aj ked neviem co poriadne odo mna chces ale mozes mi to napisat teda noK7BO napísal:Veriza, mal by som na teba jednu (špiónsku) prosbu, vedela by si mi zistiť niečo v Trnave? Akurát je to trocha od ruky, ale v rámci mesta, spravila by si si prechádzku na skejte, odmenil by som sa ti nejako, ale veľmi by sa mi zišla tvoja pomoc (potrebujem, aby si išla pozrieť jeden dom ). Je to bezpečné všetko, napriek tomu ako divne to znie (ja viem ), ak by si bola ochotná, napíš, detaily ti potom napíšem dodatočne.. (a neboj sa, nie je to nič nelegálne.. len taká sprostosť trocha.. )
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Ako jeho vlastná mamaVeriza napísal:Sedkat budes az po tom ako ta naucim jazdit na sk8e tak sa na to pekne priprav a ziadne vyhovorky nechcem pocutnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Veľmi rada ti ho požičiam, ber si ho, ani sa nepýtajVeriza napísal:Ja ho rada naucim ak mi ho na chvilu poziciasPeny napísal:Nechceš riskovať zranenie? My ťa naučíme, pooď.. nebuď takýnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Aká si šikovná.Veriza napísal:Take ako som ja?mAt3s25 napísal:Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Peny- Level 24 | Legenda
Tak príď na kávu, potrebujem sa ukľudniť
Peny- Level 24 | Legenda
Celý život ma nechávaš čakať. Ok, čo už s tebou.
To su tie zeny. 😂😂😂 Ale ked zotrvas a budes trpezlivy az do konca, pride odmena. Ibaze by neprisla, aj to sa stava 😁😁😋mAt3s25 napísal:Celý život ma nechávaš čakať. Ok, čo už s tebou.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
tak dlho ho necháš čakať na kávu? to neviem či kávičkár ako matúš vydržíPeny napísal:O dva dni, už vydrž dovtedy
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
tak to je super veď potom niekedy natoč video ako skladáš skejt, hoď na youtube, možno aj ty budeš slávna a budú sa od teba učiť tam sa používa to Téčko ako tool na montovanie?Veriza napísal:Neni to nic tazke naucil by si sa to aj ty keby si si pozrel aspon jedno video A ano podla youtube hlavne a nejake veci mi ukazali aj chalani v parku ale hlavne z youtube cez Maxa to je cesky kanala a este podla jedneho zahranicneho kanalu ktory sklada boardy a radi ako si vyberat komponenty a podobne Je to zabavka a velmi ma to baviGaius Julius Caesar napísal:Inak prekvapilo ma, že baba v tvojom veku si vie sama poskladať skateboard, je skvelé, že ťa to tak baví Odkiaľ si sa to naučila? Ukazoval ti to niekto starší, skúsenejší alebo si si pozerala videá na youtube?Veriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
ak ti môžem poradiť tak pozri si súkromnú správu pošlem ti obchody z ktorých som si ja kupoval ruksaky.. ja mám na ruksaky slabosť dosť som cestoval a rýchlo som ich aj opotrebovával tak som si nekupoval také za 100 eur... a v tých shopoch máš aj vans a iné skejt značky takže si určite vyberieš a máš tam aj dobré ruksaky za 30-40 eur ktoré vyzerajú fakt dobré sú velké a majú kopec priečinkou... tak možno by si si tam niečo vedela nájsť.. idem ti poslať správu pozri siVeriza napísal:Zatial som si este nevybrala lebo tie co sa mi najviac pacili stali 70 80 eur a to je vela take si nemozem teraz dovolit. Zajtra skusim asi inu stranku kde su lacnejsie veci ale potrebujem poriadny ruksak ktory mi aj vydrzi ale zatial len same drahe.Yulgar napísal:Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Veriza: Škoda, že chceš len skejťácke značky ruksakov Predávam svoj, je celkom veľký, vo vynikajúcom stave, zamenil som ho za menší, pretože mi už taký veľký netreba. Teraz ho predávam. Dal by som ti ho za ľudový peniaz, ale zrejme to nie je štýl, po ktorom ideš..
Rodicom som radsej nespominala ze si ho chcem kupovat lebo oco by mi to rovno zatrhol s tym ze uz jeden mam a brat mi teraz kupoval darcek tak este ruksak ho uz nechcem pytatXezepusMECHA napísal:Brácho alebo rodičia ti naň neprispejú pár eurami? Je to užitočná vec, mohli by ti niečo hodiť.Veriza napísal:Zatial som si este nevybrala lebo tie co sa mi najviac pacili stali 70 80 eur a to je vela take si nemozem teraz dovolit. Zajtra skusim asi inu stranku kde su lacnejsie veci ale potrebujem poriadny ruksak ktory mi aj vydrzi ale zatial len same drahe.Yulgar napísal:Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
To v pohode zvladnemLightBringer napísal:Ideš vykradnúť dom, priprav sa.Veriza napísal:Znie to naozaj divne ale ze si to ty a ze si kazdy den tak pekne kyvame tak to pre teba spravim aj ked neviem co poriadne odo mna chces ale mozes mi to napisat teda noK7BO napísal:Veriza, mal by som na teba jednu (špiónsku) prosbu, vedela by si mi zistiť niečo v Trnave? Akurát je to trocha od ruky, ale v rámci mesta, spravila by si si prechádzku na skejte, odmenil by som sa ti nejako, ale veľmi by sa mi zišla tvoja pomoc (potrebujem, aby si išla pozrieť jeden dom ). Je to bezpečné všetko, napriek tomu ako divne to znie (ja viem ), ak by si bola ochotná, napíš, detaily ti potom napíšem dodatočne.. (a neboj sa, nie je to nič nelegálne.. len taká sprostosť trocha.. )
Ja len ze ak je tvoj tak by som sa nerada vtierala viesPeny napísal:Veľmi rada ti ho požičiam, ber si ho, ani sa nepýtajVeriza napísal:Ja ho rada naucim ak mi ho na chvilu poziciasPeny napísal:Nechceš riskovať zranenie? My ťa naučíme, pooď.. nebuď takýnucleon napísal:Ja si radšej len sadnem do parku.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Peny dal like na tento príspevok
Ako sa mas?mAt3s25 napísal:Aká si šikovná.Veriza napísal:Take ako som ja?mAt3s25 napísal:Chceš vedieť aké dievčatá ja nemám rád?Veriza napísal:Mam rada ked su chalani vysoky ale ak ne tak nevadi ale hlavne nech su vyssi ako ja ale to neni tazke prekont A mozu mat aj viac vlasov aj menej to je jedno pacia sa mi aj kratkovlasy ale tiez sa mi paci ked ma chalan vela vlasov a je upraveny a nemusi byt strapaty. Oci mam radsej tmave ale aj na modre sa rada pozriem ale vela modrookych chalanov nepoznam tak mozno by sa mi pacili rovnako ako tmave keby nejakeho stretnem. A postavu radsej nech maju chudsiu alebo nech su sportovany lebo je to pekne a hlavne ziadny tuckovia A farba vlasov to je tiez jedno kludne aj modreKickPato napísal:Veriza robím prieskum aký sa ti páčia chlapci? a vynechaj hlúposti ako dobrosrdečný vtipný a cukríkovým srdiečkom, prejdi rovno k veci, farba očí vlasov, aký dlhý má mať účes, vysoký alebo midget... davaj davaj
Ja by som sa na videu iba strapnila a tych videi je na youtube uz kopec na to moje by sa nikto okrem vas nepozrel A ano to T alebo Y podla toho ake si vyberies s tym prikrutis vsetko co na sk8 potrebujespeter12 napísal:tak to je super veď potom niekedy natoč video ako skladáš skejt, hoď na youtube, možno aj ty budeš slávna a budú sa od teba učiť tam sa používa to Téčko ako tool na montovanie?Veriza napísal:Neni to nic tazke naucil by si sa to aj ty keby si si pozrel aspon jedno video A ano podla youtube hlavne a nejake veci mi ukazali aj chalani v parku ale hlavne z youtube cez Maxa to je cesky kanala a este podla jedneho zahranicneho kanalu ktory sklada boardy a radi ako si vyberat komponenty a podobne Je to zabavka a velmi ma to baviGaius Julius Caesar napísal:Inak prekvapilo ma, že baba v tvojom veku si vie sama poskladať skateboard, je skvelé, že ťa to tak baví Odkiaľ si sa to naučila? Ukazoval ti to niekto starší, skúsenejší alebo si si pozerala videá na youtube?Veriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
Dakujem pozriem si tie stranky co si mi poslal Aj tak to musim odlozit lebo mi oco nedal peniaze tak asi si ho aj tak teraz nekupimpeter12 napísal:ak ti môžem poradiť tak pozri si súkromnú správu pošlem ti obchody z ktorých som si ja kupoval ruksaky.. ja mám na ruksaky slabosť dosť som cestoval a rýchlo som ich aj opotrebovával tak som si nekupoval také za 100 eur... a v tých shopoch máš aj vans a iné skejt značky takže si určite vyberieš a máš tam aj dobré ruksaky za 30-40 eur ktoré vyzerajú fakt dobré sú velké a majú kopec priečinkou... tak možno by si si tam niečo vedela nájsť.. idem ti poslať správu pozri siVeriza napísal:Zatial som si este nevybrala lebo tie co sa mi najviac pacili stali 70 80 eur a to je vela take si nemozem teraz dovolit. Zajtra skusim asi inu stranku kde su lacnejsie veci ale potrebujem poriadny ruksak ktory mi aj vydrzi ale zatial len same drahe.Yulgar napísal:Jasné chápem A ten ruksak si si už vybrala nejaký? Pošleš mi potom link keď si vyberieš taký čo sa ti páči? DíkVeriza napísal:Zatial mam vsetko a kolieska mi este donesie Light nejake takze mam vsetko. Teraz si musim kupit akurat nejake doplnky ako batoh a treba mi aj nove gate na sk8 ale musim najprv nejako nasetritYulgar napísal:Veriza nepotrebuješ kúpiť niečo na skejt? Kolieska alebo nejaké doplnky?
A ty aky predavas ked nie sk8acky? Ved ja nemusim mat sk8 znacku mozno sa mi zapaci aj inaksiCapt. Rhubarb napísal:Veriza: Škoda, že chceš len skejťácke značky ruksakov Predávam svoj, je celkom veľký, vo vynikajúcom stave, zamenil som ho za menší, pretože mi už taký veľký netreba. Teraz ho predávam. Dal by som ti ho za ľudový peniaz, ale zrejme to nie je štýl, po ktorom ideš..
Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou