Little talks s Verizou
+26
nermal
The Sheriff
Peter Leopold
Xoxy
FrActraL
Quadro'Ye
Mrdofúz
KickPato
K7BO
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
Sverige
Nikuška
Capt. rhubarb
RADIO BATTLEON
LightBringer
peter12
Veriza
Peter Pettigrew
Android
XezepusMECHA
Spammer
Lionfish
mAt3s25
Peny
30 posters
Strana 5 z 40
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Little talks s Verizou
aj ona ide a bude ti robiť zlemAt3s25 napísal:Do Trnavy kľudne poďme, ale to, že príde aj tá malá, to je stále vtip, že áno?K7BO napísal:Vyzerá to lepšie, nejdeme to uponáhľať, to hovorím dopredu. Ak sa situácia v priebehu mája zlepší, tak možno už o mesiac cca môžeme robiť počiatočné prípravy na stretko.Veriza napísal:Ja sa uz vopred ani nejdem tesit lebo sa zase nieco pokazi ale dufam ze mas uz pravdupeter12 napísal:hej Veriza vyzerá to tak že pomaly sa budú uvolňovať opatrenia a budeme môcť pomaly organizovať to stretko
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
A kedi a kde bude to stretko?
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Veriza mozno si na tomto stretku najdes aj svoju lasku a inak pozdravuje ta moja frajerka Veriza aj ked ta nepozna ale povedal som jej o tebe a ze mas tak podobne rokov ako ona
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Prečo si myslíš takéto veci?Veriza napísal:No ja uz teraz viem ze budem mat problem najst si niekoho normalneho kto so mnou aj vydrziNikuška napísal:Si pekná a fajn, netrep blbosti.Veriza napísal:Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
V Trnave a dátum je ešte neznámy, uvidíme podľa covidu. Prídeš aj ty?Lionfish napísal:A kedi a kde bude to stretko?
No ale ale vies Lion ze pred vstupom na stretko musis spravit rychy test zo slovenciny? 😎😉😎
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Veriza, Peny, kto vyhral druhu particku clovece? 😉😉😉
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Veriza berieš na stretko zvieratá dúfam
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Podceňuje sa...Nikuška napísal:Prečo si myslíš takéto veci?Veriza napísal:No ja uz teraz viem ze budem mat problem najst si niekoho normalneho kto so mnou aj vydrziNikuška napísal:Si pekná a fajn, netrep blbosti.Veriza napísal:Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Ale tak starám sa, tiež sa mi nechcelo nikdy kupovať si každé dva mesiace nový skejt. Potom som spoznal chalana, teraz už kamoša, čo robil v skateshope, tak mi dodával (načierno) nejaké komponenty.Veriza napísal:Tak ty mas super ze si mozes dovolit kupit si novy ked sa ti jeden znici ja take stastie nemamLightBringer napísal:Jj jasné mi to je. Ale nejak mi to bolo jedno. Tak som sa do toho vžil, že som si povedal, že už mi to je jedno a aj tak si ho zničím. O tie ďalšie som sa už staral lepšie, holt už som vedel aj citlivejšie narábať s doskou.Veriza napísal:To je normalne vacsinou prvy sk8 znicis rychlo kym sa ucis lebo ti aj popada a hlavne to ze este ked si zaciatocnik tak nevies dvihat tail tak aby si nim isiel na zem a ked si este v sk8parku kde je hladky povrch tak tam je to ok ale ak zacinas na betone alebo kamienkoch no tak to zrezes hned a potom mas rychlo ostry tail.LightBringer napísal:Ja som naprv svoju prvú dosku zrezal na nôž kým som sa len naučil prvé ollíčko (na drsnom asfalte)... to bol rozum vtedy..Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Poriešila si si inak nejaké tie iné kolieska?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Oki ja len hlavne aby sa to nezrusilo lebo to by ma celkom mrzeloK7BO napísal:Vyzerá to lepšie, nejdeme to uponáhľať, to hovorím dopredu. Ak sa situácia v priebehu mája zlepší, tak možno už o mesiac cca môžeme robiť počiatočné prípravy na stretko.Veriza napísal:Ja sa uz vopred ani nejdem tesit lebo sa zase nieco pokazi ale dufam ze mas uz pravdupeter12 napísal:hej Veriza vyzerá to tak že pomaly sa budú uvolňovať opatrenia a budeme môcť pomaly organizovať to stretko
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Mohol by kludne ved prenocovnie by nebol problem ale moze prist aj skor nemusi az tesne pred stretkom Ja ho cakam uz mesiac a zatial stale nicPeny napísal:Light tam príde už deň vopredPeter Pettigrew napísal:Light ty tam ani nestihnes prist pred stretom do tej Trnavy a pripravit Verizu na ostatnych 😉😉😉
Neni to vtip lebo pridem aj ja a dufam ze prides aj ty :*mAt3s25 napísal:Do Trnavy kľudne poďme, ale to, že príde aj tá malá, to je stále vtip, že áno?K7BO napísal:Vyzerá to lepšie, nejdeme to uponáhľať, to hovorím dopredu. Ak sa situácia v priebehu mája zlepší, tak možno už o mesiac cca môžeme robiť počiatočné prípravy na stretko.Veriza napísal:Ja sa uz vopred ani nejdem tesit lebo sa zase nieco pokazi ale dufam ze mas uz pravdupeter12 napísal:hej Veriza vyzerá to tak že pomaly sa budú uvolňovať opatrenia a budeme môcť pomaly organizovať to stretko
Dakujem aj ja ju pozdravujem a tiez ju nepoznamLionfish napísal:Veriza mozno si na tomto stretku najdes aj svoju lasku a inak pozdravuje ta moja frajerka Veriza aj ked ta nepozna ale povedal som jej o tebe a ze mas tak podobne rokov ako ona
Lebo viem ze to tak je ale vysvetlim ti to ked prides na stretko ak chces nechce sa mi to tu pisat.Nikuška napísal:Prečo si myslíš takéto veci?Veriza napísal:No ja uz teraz viem ze budem mat problem najst si niekoho normalneho kto so mnou aj vydrziNikuška napísal:Si pekná a fajn, netrep blbosti.Veriza napísal:Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
Hrali sme tri particky asi do polnoci z toho ta posledna trvala vyse hodinu A 1 som vyhrala a 2 prehralaPeter Pettigrew napísal:Veriza, Peny, kto vyhral druhu particku clovece? 😉😉😉
Thea mozem zobrat pred stretkom vybehat, do krcmy uz asi ne lebo by ste mi ho opili a Lucas ostane doma lebo som sa dozvedela ze Robo bez tricka mi ho chce zozratSpammer napísal:Veriza berieš na stretko zvieratá dúfam
Ne nepodcenujem proste to tak je ale to je jednoSpammer napísal:Podceňuje sa...Nikuška napísal:Prečo si myslíš takéto veci?Veriza napísal:No ja uz teraz viem ze budem mat problem najst si niekoho normalneho kto so mnou aj vydrziNikuška napísal:Si pekná a fajn, netrep blbosti.Veriza napísal:Takze nikdyPeter Pettigrew napísal:Co by si nenasla. Lucas nejakeho urcite vynucha ked bude nablizku a da ti vediet 😂😂😂Veriza napísal:Tak takeho co by sa o mna takto staral si ja asi nikdy nenajdemPeter Pettigrew napísal:Ja som si vravel, ze sa maju ako v bavlnke 😊😊😊 Tak ked ti to tak chyba tak uz si len najst nejakeho frajera ktory sa o teba bude starat podobne ako ty o svoju zoologicku 😜😜😜Veriza napísal:Akoze oni pri tom ako sa o nich staram sa ani nemozu mat zle Keby sa o mna niekto tak stara a dava mi pravidelne zrat tak som najstastnejsia Veriza na svetePeter Pettigrew napísal:Veriza a zvery co? Uz si davno nespomenula Thea s Lucasom. 🤔🤔🤔
A teraz na akom chodis? Uz si si skusil dat mensie kolieska?LightBringer napísal:Ale tak starám sa, tiež sa mi nechcelo nikdy kupovať si každé dva mesiace nový skejt. Potom som spoznal chalana, teraz už kamoša, čo robil v skateshope, tak mi dodával (načierno) nejaké komponenty.Veriza napísal:Tak ty mas super ze si mozes dovolit kupit si novy ked sa ti jeden znici ja take stastie nemamLightBringer napísal:Jj jasné mi to je. Ale nejak mi to bolo jedno. Tak som sa do toho vžil, že som si povedal, že už mi to je jedno a aj tak si ho zničím. O tie ďalšie som sa už staral lepšie, holt už som vedel aj citlivejšie narábať s doskou.Veriza napísal:To je normalne vacsinou prvy sk8 znicis rychlo kym sa ucis lebo ti aj popada a hlavne to ze este ked si zaciatocnik tak nevies dvihat tail tak aby si nim isiel na zem a ked si este v sk8parku kde je hladky povrch tak tam je to ok ale ak zacinas na betone alebo kamienkoch no tak to zrezes hned a potom mas rychlo ostry tail.LightBringer napísal:Ja som naprv svoju prvú dosku zrezal na nôž kým som sa len naučil prvé ollíčko (na drsnom asfalte)... to bol rozum vtedy..Veriza napísal:Blbym stylom jazdy, ked sa ucis triky a nevies zdvihnut nose alebo tail bez toho aby si nim buchal o zem alebo ked brzdis ako blbec tym ze si spustis zadok sk8u na zem a suchas nou po zemi az kym nezastavis Ale to normalny clovek nerobiSpammer napísal:Ani od nervov? Inak čím sa najrýchlejšie zošúchava skejt?Veriza napísal:Este nastastie ne ale zosuchany mam jeden uz dost z toho ako som sa ucila skakatYulgar napísal:Veriza zlomila si už niekedy skejt?
To bol zatial len napad s tymi kolieskami aj tak na to teraz nemam peniaze ale ked nastretim tak si chcem kupit lebo potrebujem s tym najskor poradit. A ten tvoj kamarat nema nejake kolieska?LightBringer napísal:Poriešila si si inak nejaké tie iné kolieska?
Light ti možno "strelí" nejaké lacnejšie cez toho kamaráta
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Kde by prenocoval??Veriza napísal:Mohol by kludne ved prenocovnie by nebol problem ale moze prist aj skor nemusi az tesne pred stretkom Ja ho cakam uz mesiac a zatial stale nicPeny napísal:Light tam príde už deň vopredPeter Pettigrew napísal:Light ty tam ani nestihnes prist pred stretom do tej Trnavy a pripravit Verizu na ostatnych 😉😉😉
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Súhlasím s Nikou netrep blbosti ty si určite nájdeš niekho kto ťa bude mať rád a bude sa ti páčiť neviem prečo píšeš také veciVeriza napísal:Lebo viem ze to tak je ale vysvetlim ti to ked prides na stretko ak chces nechce sa mi to tu pisat.Nikuška napísal:Prečo si myslíš takéto veci?Veriza napísal:No ja uz teraz viem ze budem mat problem najst si niekoho normalneho kto so mnou aj vydrzi
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Dole na schodikoch, podala by som mu deku aby v noci nezamrzolYulgar napísal:Kde by prenocoval??Veriza napísal:Mohol by kludne ved prenocovnie by nebol problem ale moze prist aj skor nemusi az tesne pred stretkom Ja ho cakam uz mesiac a zatial stale nicPeny napísal:Light tam príde už deň vopredPeter Pettigrew napísal:Light ty tam ani nestihnes prist pred stretom do tej Trnavy a pripravit Verizu na ostatnych 😉😉😉
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou