Little talks s Verizou
+26
Quadro'Ye
Nikuška
KickPato
FrActraL
K7BO
peter12
Spammer
Darkneus
Fusion
Thoper
Sverige
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
G.Z.L
Android
Gaius Julius Caesar
Yulgar
nucleon
LightBringer
Peter Pettigrew
Mrdofúz
The Sheriff
nermal
Veriza
Xoxy
30 posters
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
To je kde? Bol som tam ja?LightBringer napísal:Je to trocha za kostolíkom, celkom dlhá rovná plocha pri vode a dokoch, nie je to úplne hladké a je to kúsok kamienkové, takže ak tam chceš skúsiť skejt, ber si väčšie a odolnejšie kolieska, aby si ich nezničila. Ale dá sa tam v pohode, s kamoškou tam občas chodíme, ona ta tam penyboardovala.
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Viem ze je to tvoje zbozne prianie ale kto by ti tu potom liezol na nervy ked ne ja a Light?mAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Ne ne nemAt3s25 napísal:Tá malá krpatá je ešte stále na fóre? p**i. Som dúfal, že keď sa vrátim, tak bude už preč.
Kde si tolko bol preco si sem nechodil Cukricek?
Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
No co uzXezepusMECHA napísal:Tiež sa na tom smejem Tieto mladé baby, ach..Gaius Julius Caesar napísal:Veriza napísal:Laaajt ahoj Dlho som si uz s tebou nepisalaLightBringer napísal:Včera večer sme spolu volaliVeriza napísal:Ja viem to bolo uz davno
Len mu daj, nech sa tu ten temný podliak nerozkrikuje.Veriza napísal:Viem ze je to tvoje zbozne prianie ale kto by ti tu potom liezol na nervy ked ne ja a Light?mAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
A ty nechceš ísť do p**imAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
LightBringer napísal:A ty nechceš ísť do p**imAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Keď pekne poprosíš Cukríkového Upíra, tak ťa možno príde to Trnavyy zobrať aj keď to vôbec, že nemá po cesteVeriza napísal:Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
Veriza: Kto spadol viackrát na skejte na vašom stretko?
Ty alebo Light? A prečo práve Light..
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
FrActraL and Veriza dali like na tento príspevok
Ak by išla Nika zo SI alebo Light z BA, tak by ťa mohli cestou zobraťVeriza napísal:Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Ploštín Punk, Verizina nová závislosť?K7BO napísal:Veri, mám tu niečo pre teba Hopa!
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Neposielaj ho prec vsak sa konecne vratil a zase ho odplasisLightBringer napísal:A ty nechceš ísť do p**imAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Ja sa ani nemozem priblizit k jeho autu a ne si este do neho sadnut tak jedine ze by ma tahal 5 metrovv za automCapt. Rhubarb napísal:Keď pekne poprosíš Cukríkového Upíra, tak ťa možno príde to Trnavyy zobrať aj keď to vôbec, že nemá po cesteVeriza napísal:Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
Light lebo stale skusal narocne triky a povrch si tiez nevybral na to najlepsi A dufam ze mu uz ta zodreta noha zmizlaCapt. Rhubarb napísal:Veriza: Kto spadol viackrát na skejte na vašom stretko?Ty alebo Light? A prečo práve Light..
Tato je moja najoblubenejsia a uz ju ma rada aj mamina som jej ju minule pustila A vravi ze mate tam na Liptove peknu stredoslovensku hudbuK7BO napísal:Veri, mám tu niečo pre teba Hopa!
LightBringer dal like na tento príspevok
To by bolo uplne najlepsie kedy ma tak mohli A potom nazad by som to uz musela nejak vyriesit sama ale to nevadiK7BO napísal:Ak by išla Nika zo SI alebo Light z BA, tak by ťa mohli cestou zobraťVeriza napísal:Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
Ved mne nevadi ja som rada ze mi pise vsak sa mi skoro mesiac neozval a znova ozil asi bol zaseknuty niekde vo svojej truhle alebo coLightBringer napísal:Len mu daj, nech sa tu ten temný podliak nerozkrikuje.Veriza napísal:Viem ze je to tvoje zbozne prianie ale kto by ti tu potom liezol na nervy ked ne ja a Light?mAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
😂😂😂😂Veriza napísal:Ved mne nevadi ja som rada ze mi pise vsak sa mi skoro mesiac neozval a znova ozil asi bol zaseknuty niekde vo svojej truhle alebo coLightBringer napísal:Len mu daj, nech sa tu ten temný podliak nerozkrikuje.Veriza napísal:Viem ze je to tvoje zbozne prianie ale kto by ti tu potom liezol na nervy ked ne ja a Light?mAt3s25 napísal:Aký ste mali zraz Light Veriza? Nechcete spolu tráviť viac času a spoločne predstať chodiť na fórum?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Zaseknuty niekde vo svojej truhle 😂😂😂 Timea, skoro si ma rozplakala ako som si to precital.
Ako mu moze len tak zmiznut noha? 🤔🤔🤔Veriza napísal:Light lebo stale skusal narocne triky a povrch si tiez nevybral na to najlepsi A dufam ze mu uz ta zodreta noha zmizlaCapt. Rhubarb napísal:Veriza: Kto spadol viackrát na skejte na vašom stretko?Ty alebo Light? A prečo práve Light..
Odvoz ti vybavíme my, aj tam aj späť. Prípadne to nejak spojím a pôjdem do BA a zoberiem ťa aj na Maru, aj z nej ak tak.Veriza napísal:To by bolo uplne najlepsie kedy ma tak mohli A potom nazad by som to uz musela nejak vyriesit sama ale to nevadiK7BO napísal:Ak by išla Nika zo SI alebo Light z BA, tak by ťa mohli cestou zobraťVeriza napísal:Hej frajerka ale najskor musim vediet termin a bez toho sa nezariadimXezepusMECHA napísal:To je jeho frajerka? Veď aj keby sa rozišiel, môže ísť na Maru s nami, vy budete mať šoféra a on spozná nových kamarátovVeriza napísal:No hej povedal ze by sa prisposobil len zase ak to bude nekoro tak on nebude cakat a potom s nami uz asi nepojde na dvakrat. A mozno aj pojde ak sa s tou babou dovtedy nerozide lebo je to medzi nimi take Ale dajte mi vediet hlavne a ja zistim potom ostatokXezepusMECHA napísal:Dáme ti dopredu vedieť, neboj Ten chalan sa vie prispôsobiť, či ako to je s ním?Veriza napísal:A dali by ste mi dopredu vediet aby som sa vedela s tym chalanom dohodnut?nucleon napísal:Tak dajme to na začiatok augusta. Možno sa aj Matúš vylieči dovtedy. Pozrieme si hlavne poriadne predpoveď, aby to nedopadlo ako naposledyLightBringer napísal:Ale uniesť do KE albo aspoň k tej Mare ju niekedy môžeme no.
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou